تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 582 بازدید
حل مشگل بیس باند وسریال سامسونگ A700FD با سلام گوشی رو با فایلی که گذاشتم فلش کنید میبینید که بیس وباند سریال برگشته ودر نهایت اگه سریال مشگل داشت یه سرت رایت کنید یا علی. Dev-Host - 4files.pit.Galaxy.A7.DUOS.LTE.A7
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
مشکل فلش G530h 1 2
توسط nimajafari1498- 11 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام دوستان خسته نباشید گوشی پسورد داشت ریکاوری نصب کردم جواب نداد رو ارم موند فلش تک فایل زدم صفحه سیاه شده با ال سی دی دیگه امتحان کردم صفحه رو میاره ولی رو ارم هسته چندتا فایل تست کردم کامل میخوره ولی بالا نمیاد مشتری هم گیره داده اطلاعاتش مهم هست دوستان راهنمایی کنید خیلی گیرم
آخرین پاسخ توسط Alir3za, -
- 3 پاسخ
- 765 بازدید
سلام دوستان گوشی هنگام تماس قفل میشه برای قطع ارتباط باید دو بار روی صفجه نمایش بزنیم تا باز بشه آیا راهی داره که قفل نشه. انروید دستگاه : 4.1.2
آخرین پاسخ توسط mehdi-ghanbarinia, -
- 9 پاسخ
- 1.2k بازدید
دوستان راهی برای دانگرید از 6.0.1 به اندروید 5 هست ؟ ap \csc رو فلش زدم کامل فلش میشه ولی گوشی روی ارم گیر کرده فایل bl هم رایت نمیشه به هیچ عنوان ریکاوری کاستوم ریختم وایپ کردم ولی بازم روی ارمه کرنل هم رایت کردم بازم روی ارمه ولی وقتی به 6 اپگرید میکنم دوباره گوشی بالا میاد میخوام سرت بزنم روی اندروید 6 فکر کنم قبول نمیکنه تشکر
آخرین پاسخ توسط theroom360, -
- 5 پاسخ
- 1.4k بازدید
میخوام که اکانت گوگل رو غیر فعال کنم. طبق این آموزش پش رفتم بدرست http://gsm-developers.ir/thread9810.html#post37253 فقط الان همین تیک رو پیدا کنم و آخرین مرحله بازیابی کارخانه کنم تا اینکه اکانت گوگل غیر فعال بشه
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 5 پاسخ
- 836 بازدید
سلام این گوش اومد اندروید 4.4.2 بود به اندروید 5.0 ارتقا دادم ولی حالا وایفای روشن می کنی همون لحظه خاموش میشه ممنون میشم راهنمایی کنید فایلی که فلش زدم اینه n9005xxugboi8_n9005ojvgboi1_mid
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 0 پاسخ
- 736 بازدید
سلام آنلاک شبکه ماله زمانیه که گوشی از خارج اومده و سیم کارت ایرانسل و همراه اول جواب نمیده گفتم آموزش رو بذارم تا کسی که سرچ کرد زودتر به نتیجه برسه و یا دوستان برای مدل های مشابه بتونن استفاده کنن خب بریم سراغ آموزش روت بودن گوشی 1. فعال بودن یو اس بی دیباگینگ 2.به تنظیمات usb settins دست نزنید 3.اجرا کردن باکس z3x 4.مطابق تصویر پیش برید از این آموزش برای اکثر گوشی های سری جدید سامسونگ میشه استفاده کرد امیدوارم مفید واقع بشه
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 3 پاسخ
- 815 بازدید
سلام و خدا قوت به همه دوستان چند سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید 1-این فایل روی هر اندرویدی جواب میده وایا به مشکل نمیخوره؟ 2-نحوه زدن چجوریه ؟ 3-این فایلهای خود سامسونگه تا حالا کسی زده که مشکل سریال و شبکه پیدا کرده باشه واگر با این فایل هم گوشی روی ارم موند ممکنه بازم نرم افزاری باشه یا نه ؟ با تشکر
آخرین پاسخ توسط ehsan_zamani_68, -
- 8 پاسخ
- 1k بازدید
یه گوشی g361h آوردن که فلش شده و الان هیچ کدوم از کد های ussd کار نمیکنه یعنی نمیشه فهمید imei چی هستو این چیزا مثلا کدهای زیر هیچ کدوم کار نمیکنن *#06# *#1234# ممنون میشم راهنماییم کنین خودم فکر کنم از فایل مودمش باشه ولی نمیدونم مودم اولش چی بود تا اونو رایت کنم
آخرین پاسخ توسط hiraad, -
- 8 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام گوشی a700fd بعد ازبرداشتن قفل frp فلش میزنم این پیغام میده custom binary blocked by reactivation lock
آخرین پاسخ توسط AmiR-Ali, -
ریستارت i9301i
توسط iraj- 3 پاسخ
- 722 بازدید
سلام ریستارت میشه .تک فایل میزنم چندساعت درسته بعد باز ریستارت میشه 4فایل زدم کلا ریستارته....
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 14 پاسخ
- 1.7k بازدید
اين آموزش قبلا توسط دوستان طى ويديويى ارائه شده اينجا به صورت متنى توضيحات واستون مينوسم واسه دوستانى كه دسترسى به اينترنت قوى يا چيلتر شكن ندارن اول از همه باطرى گوشى فول باشه هدف اين آموزش فقط وارد شدن به مرورگر است كه بعد از آن به راحتى ميتونين فايل مورد نظر و دانلود و مراحل حذف گوگل اكانت بريد در ابتدا گوشى به وايفاى وصل كنيد روى next كليك كنيدبعد در قسمت terms and conditions بر روى next كليك بعد روى user licence كليك بعد روى enhanced features كليك كنيد در اين مرحله روى يك متن دلخواه نگه داريد تا گزينه share نمايان شود بعد رو گزينه samsung setup wizard فشار دهيد بعد وارد گزينه battery شويد در اينجا گزينه ايى هست به نام change to a power saving location method …
آخرین پاسخ توسط nokia5800, -
- 14 پاسخ
- 1.7k بازدید
با سلام یه تبلت n5120 برام اومده بود که روی ارم مونده بود فلش کردم با رام 4.4.2 بالا اومد ولی سریال 00/ شده و با bst و z3x هر کار میکنم ترمیم نمیشه دستگاه روت شده و usb seting هم روی DM+MODEM+ADB تنظیم شده این ارور رو میده :
آخرین پاسخ توسط mostafa66, -
مشکل بیسباند a300h 1 2
توسط hamed1028- 12 پاسخ
- 1.7k بازدید
سلام این گوشیو همکار فلش زده حالا نه بیسباند داره نه سریال...فلش هم زدم با این ورژن A300HXXU1BOI2_A300HOJVBOH4_A300HXXU1BOG2_HOME.tar اما بازم حل نشد دوستان فایل تست شده ای ندارن واسه حل این مشکل...ممنون
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
آموزش تخصصی حل مشکل هنگ-ریستارت روی آرم و سریال گوشی سامسونگ SM-G920F ************************************************************************** با سلام و درود... این مشکل که حال خیلی از نرم افزار کارها رو میگیره با کمی دقت و حوصله با آموزشهای زیر حل میشه. اگه دقیقا طبق آموزش پیش برید مطمعن باشین مشکلی پیش نمیاد. اغلب دوستان وقتی به مشکل هنگ و ریستارت روی آرم بر میخورند اقدام به فلش با هر فایلی میکنند که این حرکت اصلا درست نیست چرا که در این مورد حتی اگر گوشی رو با رام چهار فایل هم فلش کنید مشکل حل نخواهد شد. از رام چهار فایل با مشخصه زیر استفاده کنید. SM-G920FXXU1AOCZ آپلود بزودی روی سرور و فلش نشدن گوشی راه حل مشکل فلش نشدن گوشی با …
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 0 پاسخ
- 710 بازدید
last version Odin 3.12.3 fix g925f DOWNLOAD
آخرین پاسخ توسط majid.gsm11, -
- 2 پاسخ
- 616 بازدید
روت موفقیت آمیز N920cd از جی اس ام دولوپرز **************************************************** سلام و درود آموزش روت تست شده برای این مدل(N920CD) رو جایی ندیدم،تقدیم دوستان میکنم. اول کرنل و فایل روت(SU) زیر رو به حافظه داخلی گوشی کپی کنید. Super SU Kernel بعد ریکاوری زیر رو روی گوشی با ادین 3.10 روی گوشی رایت کنید. Recovery بعد از نصب ریکاوری اول فایل Super SU بعد Kernel رو از ریکاوری نصب کنید نکته مهم این آموزش اینجاست که این آموزش مربوط به گوشی است که در تنظیمات گوشی مدل گوشی N920c و در،درب پشت گوشی مدل N920CD یعنی همان دوسیم نوشته شده است. موفق باشید...
آخرین پاسخ توسط ei.g.a, -
- 10 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام دوستان لطفا طریقه برداشتن پترم تبلتsm-p601 من و راهنمایی کنید. usbدیباگ خاموشه با دانگل bst نشد کاستوم ریکاوریشم پیدا نشد.
آخرین پاسخ توسط behzad007, -
- 3 پاسخ
- 675 بازدید
سلام دوستان یه نوت 3 n900 اوردن روی firmware upgrade encoutered an issuu..... گیر کرده موقع فلش کردن هم فلش نمیشه و ارور fail میرنه اینم لاگ فلش <OSM> Please wait.. <OSM> Checking MD5 finished Sucessfully.. <OSM> Leave CS.. <ID:0/010> Added!! <ID:0/010> Odin engine v(ID:3.1100).. <ID:0/010> File analysis.. <ID:0/010> SetupConnection.. <ID:0/010> Initialzation.. <ID:0/010> Get PIT for mapping.. <ID:0/010> Firmware update start.. <ID:0/010> SingleDownload. <ID:0/010> sboot.bin <ID:0/010> NAND Write Start!! <ID:0/010> boot.img <ID:0/010> recovery.img <ID:0/010> s…
- 0 پاسخ
- 545 بازدید
مجموعه سرت های سالم برای مدل های مختلف g800 و g850 G850 F_K_l_M G85
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 1 پاسخ
- 635 بازدید
فایل های فیکس drkوبوت لوپ Verification Failed Boot loop bypass بدون فلش ودرد سر می تونید با این فایل های کم حجم با اودین فلش کنید. دوستان این فایلها برای frpکاربرد ندارند SM-A500F_5.0.2_dm_verification_Bypass SM-A5
- 0 پاسخ
- 585 بازدید
با سلام فایل فلش تست شده a710fd خدمت دوستان دانلود فایل COMBINATION برای A710fd دانلود رمز: gsm-developers.ir
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 1 پاسخ
- 641 بازدید
سلام لطفا آموزش حذف اکانت جیمیل
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 3 پاسخ
- 787 بازدید
با سلام خدمت دوستان عزیز یک ریکاوری تست شده نیاز دارم برای تبلت t805 چند تا twrp تست کردم جواب نداد میخوام تبلت بدون حذف اطلاعات رمزشو بردارم با تشکر
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 1 پاسخ
- 1k بازدید
درود______ حل مشکل سریال نول IMEI NULL سامسونگ J700F کاملا تست شده کافیه گوشی رو با فایل زیر فلش کنید لیــــنک فــایــــل موفق باشید
آخرین پاسخ توسط nokia5800,