مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 847 بازدید
سلام سعی کردم آموزش رو با نهایت سادگی و قابل فهم بودن بنویسم تا مشکلی پیش نیاد. خب. اولین چیزی که نیاز دارید، یه نسخه ی مناسب اوبونتو برای سیستم شماست. من لینک دانلود هر دو نسخه رو براتون میذارم تا بسته به نیاز و مشخصات سیستمتون، اوبونتو ۳۲بیتی یا ۶۴ بیتی رو دانلود کنید. (اگه سیستم شما ضعیفه و رم آن کمتر از ۲ گیگ هست، نسخه ی ۳۲ بیتی و اگه سیستم جدید و قوی هست و رم آن هم بالاتر از ۲ گیگ هست، نسخه ی ۶۴ بیتی رو نصب کنید). Ubuntu 14.10 | 32 Bit Ubuntu 14.10 | 64 Bit و اینم pdf اموزش نصب اوبونتو ۱۴.۱۰ دانلود منبع:ubuntunews.ir
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 0 پاسخ
- 948 بازدید
اوبونتو ( Ubuntu ) یک توزیع گنو/لینوکس است که بر مبنای توزیع دبیان پایه* گذاری شده*است؛ اما با آن تفاوت دارد. نام اوبونتو از یکی از مفاهیم آفریقای جنوبی به معنی «انسانیت نسبت به دیگران» ( Humanity Towards Others ) گرفته شده*است. از ویژگی*های بارز اوبونتو می*توان به کاربرپسند بودن، سادگی، زیبایی، سرعت و عدم نیاز به سخت*افزار پیچیده اشاره کرد. ویژگی* ها ی اوبونتو یکی از نکات مورد توجه در پروژه اوبونتو، تأکید بر دسترسی و جهانی*سازی است. به همین منظور این نرم*افزار برای تمام ملیت*ها موجود است. کار کردن با آن بسیار راحت است و حتی کاربران ناآشنا هم، به راحتی به محیط آن عادت می*کنند. همچنین پروژه*ای با نام ادوبونتو وجود دارد که این سیستم*عامل همان*طور که ا…
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 0 پاسخ
- 973 بازدید
آموزش تصویری اضافه کردن ساپورت فارسی برای رامهای نسخه های اندروید 4.0 به پایینتر چه نوع رامهایی نیاز به اضافه کردن ساپورت فارسی دارند ؟ رامهایی که مشکل برعکسی نوشته فارسی هنگام تایپ ، در قسمت های مرورگر ، برعکس بودن ساعت و تاریخ دارند نیاز به اضافه کردن ساپورت فارسی میباشد . در رامهای گوشیهای چینی ، گوشیهای اصل سفارشی ، گوشیهای htc ، و در خیلی از رامهای اندروید زیر 4.0 این مشکلات دیده میشود و با اضافه کردن ساپورت فارسی مشکلات ذکر شده حل میشود . در این بخش از آموزش ، اضافه کردن ساپورت فارسی به تمامی رامهای اورجینال را فرا خواهید گرفت. ابزار arabic_script_0.907_windows را دانلود کنید. دانلود فایل system مربوطه را با استفاده…
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 7 پاسخ
- 1.6k بازدید
آموزش صفر تا صد کار با کیچن اندروید ابزارهای کیچن یک ابزار رسمی از سوی شرکتی ارایه نمیشود بلکه از سوی توسعه دهندگان معمولی ارایه میشوند تقریبا کار چندین ابزار را در این کیچن ها جای میدهند ، کیچن اندروید به شما کمک میکند بجای استفاده از دستورات خسته کننده برای انجام پروژه ها با چند کلید ساده کارتون رو به نحو احسن انجام دهید. این ابزارها قابل توسعه هستند و به صورت متن باز ارایه میشود.کیچن های بسیاری از سوی توسعه دهندگان ارایه میشود بنده در این بخش از آموزش، کیچن توسعه شده توسط تیم xda را برای شما آموزش خواهم داد،کیچن از اصلی ترین ابزار های ساخت رام کاستوم به سلیقه شخصی میباشد ، کاربران میتوانند خیلی ازعملیات توسعه را با استفاده از کیچن اندروید با چند کلیک انجام دهن…
- 3 پاسخ
- 992 بازدید
سلام نمیدونم من متوجه نشدم یا ندیدم یا نبود کلا تو برنامه کوک رام قسمت اضافه کردن زبان به رام گفته شده فایل framwork_res.apk رو از فلان ادرس استخراج کنید با چه برنامهایی استخراج کنم تو ویندوز؟ یا منظور با برنامه روت اکسپلورر هس
آخرین پاسخ توسط alijaspercom, -
- 0 پاسخ
- 1.6k بازدید
مبانی کامپایل و دیکامپایل نرم افزارهای سیستمی و غیر سیستمی apk قبل از هر چیزی شاید برای برخی اشخاصی که آشنایی با برنامه نویسی ندارند جای سوال باشد که کامپایل و یا دیکامپایل چیست ؟ دیکامپایل به معنی استخراج و یا باز کردن سورس نرم افزار کامپایل به معنی آرشیو و یا ریپک نرم افزار بعد از انجام ویرایشات به فرمت اورجینال نرم افزار. کامپایل و دیکامپایل فایلهای سیستمی و غیر سیستمی کاملا فرق دارند، فایلهای سیستیمی به دلیل وابسته بودن نیاز به نصب کنترل کننده نرم افزارها میباشد.ولی فایلهای غیر سیستمی به دلیل مستقل بودن نیاز به نصب نرم افزارهای خواصی نمیباشد و به راحتی بدون نیاز به نصب نرم افزار خواصی قابل کامپایل و دیکامپایل شدن میباشد قب…
- 0 پاسخ
- 884 بازدید
معرفی ابزار کامپایلر و دیکامپایلر نرم افزارهای apk همانطوری که در جریان هستید سیستم عامل های اندروید متن باز بوده و توسعه این سیستم عامل رایگان و آزاد میباشد.به همین جهت گوگل برای توسعه نرم افزارهای اندرویدی ابزار apktool.jar را جهت کامپایل و دیکامپایل عرضه کرده تا توسعه دهندگان بتوانند تغییرات دلخواهی در فایل apk ایجاد کنند. این ابزار دایما بروزرسانی میشوند و برای سیستم عامل های ویندور،گنو/لینوکس ارایه میشود در بروزرسانی های جدید باگهای نسخه های قبلی را رفع کرده و ویرایش رامهای جدید را امکانپذیر میکند. ابزار مربوطه نیز توسط کاربر قابل توسعه هستش و توسعه ابزار apktool نیاز به آشنایی با برنامه نویسی جاوا را دارد. نرم افزارهای مختلفی جهت ویرایش فایلهای ap…
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
آموزش ویدیوئی استخراج فایل system با فرمتهای ext2 نسخه های 2.3 تا 4.4 ابزارext2explore جهت استخراج رامها با فرمت ext2 و برخی از رامهای ext4 میباشد.این ابزار نسخه های اندروید 2.3 تا 4.4 را پشتیبانی میکند . نرم افزار ext2explore.exe را اجرا کنید سپس فایل مربوطه را انتخاب کنید. دنلود نرم افزار مربوطه پس از انتخاب فایل system تمامی محتویات این فایل در ابزار مربوطه به نمایش درمی آید،شما میتوانید هر یک از فایل و یا فولدرها را استخراج کنید. برای اینکار روی فولدر مورد نظر راست کلیک کرده و گذینه save را فشار دهید.سپس در محل مورد نظر فایل استخراجی را ذخیره کنید . آموزش به صورت ویدیوئی از لینک زیر ً@*&،454 لینک آموزش ویدیوئی
- 6 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام دیروز داشتم در موردشون تحقیق میکردم که این آموزشو دیدم و از آنجایی که دوس دارم بقیه دوستان هم زودتر جلو برند گفتم بزارم شاید به درد دوستان خورد و به اشتراک میذارم و یه سوال از ایلیا جان؟ در آموزش زیر میگه فایل های زیر رو به پوشه مذکور کپی کنیم First Copy system.new.dat , system.transfer.list To "Paste-DAT-Here" Folder در حالی که ما فقط system.img رو داریم این فایل ها رو نتونستم داخل فایل های اندروید 5 و 6 پیدا کنم ممنون میشم این سوالاتمونو به آپدیت ها ی برنامه موکول نکنید و جواب بدید لینک آموزش
- 0 پاسخ
- 1.4k بازدید
نقش کرنل sboot،sbl در فریمور برندهای سامسونگ کرنل sboot در رامهای سامسونگ به عنوان کرنل بوتلودر شناخته میشود. این کرنل وظیفه بروزرسانی بوتلودر گوشی (دانلود مد ، بوتلودر مد) را دارد و تغییرات امنیتی جدید در این فایل کلید میخورد.(از جمله بروزرسانی امنیتی frp و...) این فایل به آسانی مدیفای نمیشود یا کلا قابل مدیفای نیست موفق باشید
- 0 پاسخ
- 1.2k بازدید
نقش فایل logo.bin موجود در رامهای scatter این فایل وظیفه نمایش رابط گرافیکی به هنگام خاموش بودن صفحه lcd ، تصاویر گرافیکی شارژ ، و نمایش تصویر به هنگام بوت شدن را دارد. عملکرد این فایل قطعا اساسی نبوده و قابل ویرایش میباشد. موفق باشید
- 0 پاسخ
- 1.7k بازدید
نقش فایل preloader.bin موجود در رام مدیاتک این فایل به عنوان نقشه برای سیستم سخت افزاری برای خواندن پارتیشن های مربوط به بخش های خود ، (مانند بوت شدن – دوربین – تصویر – تاچ و ... )از هارد مدیاتک عمل میکند . قطعا دستکاری این کرنل با هیچ ابزاری توصیه نمیشه و در صورت دستکاری شدن فایل از طریق فلشر رایت نخواهد شد و در صورت رایت شدن هم احتمال هاردبریک شدن دیوایس حتمیست! موفق باشید
- 0 پاسخ
- 1.5k بازدید
نقش فایل scatter.txt موجود در رام مدیاتک این فایل قطعا کرنل و فایل پارتیشنی نیستش از انجا که از نامش پیداست فایل با فرمت txt میباشد و میتوانید با نرم افزارهایی همچون notpad++ فایل را باز کنید . آدرس پارتیشن کرنل های موجود در رام و فایل هایی که قرار است از طریق فلشر روی هارد گوشی رایت شود به صورت hex در فایل scater.txt درج شده است در این فایل آدرس شروع رایت فایل یعنی begin address و پایان آدرس رایت فایل یعنی end address درج شده است و با نداشتن اطلاعات کافی در مورد هارد و کدهای hex دستکاری این آدرس ها میتواند موجب هارد بریک شود گوشی شود.
- 0 پاسخ
- 2.5k بازدید
پارتیشن data در تمامی گوشیهای اندرویدی بکار رفته و یکی از اصلی ترین پارتیشن در سیستم عامل اندروید به حساب میرود ، وظایف اصلی این پارتیشن ذخیره پرونده اطلاعات کاربر از جمله شماره های تلفن ، لاگ تماس ها ، اس ام اس ها ، نرم افزار های نصب شده ، لاگ عملکرد نرم افزار و ذخیره کننده تمامی عملکرهای بخش های مختلف دیوایس میباشد . در اکثر برندها مانند مدیاتک ، الجی و سونی بخش های امنیتی مانند، پچ های مربوط به سریال ، آنتن ، وای فای و... نیز در این پارتیشن ذخیره میشود. در خیلی از رامهایی که ارایه میشود فایلی جهت reset این بخش در داخل رامها قرار داده میشود. مثلا در رامهای پردازنده htc و رامهای huawei فایل userdata.img ، در رامهای سامسونگ فایل csc(م…
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
پارتیشن system که در تمامی دیوایس های اندرویدی موجود هست، همانگونه که از نام پارتیشن پیداست هسته سیستم عامل اندرویدی به حساب میرود. به عبارتی کنترل سیستم سخت افزاری و استفاده از آن مربوط به این بخش میباشد. همانطوری که عرض کردیم هسته سیستم عامل اندروید پارتیشنsystem هست و این پارتیشن تشکیل شده از نرم افزارهای اجرایی با فرمت apk ، پچ ها با فرمت جاوایی یعنی jar و دیگر پچ ها مربوطه به بخش های مختلف میباشد که همه این ها به همدیگر وابسته است. در سیستم اندروید دو نوع پچ و فایل اجرایی apk داریم : 1- فایل های وابسته : از آنجا که از نام این فایل ها پیداست فایلهای وابسته میباشد به عبارتی برای اجرای نقش های خ…
- 0 پاسخ
- 1.2k بازدید
نقش و وظیفه اساسی کرنل recovery.img در تمامی رامهای مختلف فایل recovery.img از اصلیترین کرنل های سیستم عامل اندروید میباشد و به اندازه فایل boot.img در بوت شدن دیوایس و عملکرد آن تاثیر بالایی دارد. وظیفه اصلی این کرنل کنترل پارتیشن دیوایس میباشد به همین جهت به دلیل متفاوت بودن پارتیشن دیوایس ها هر مدل از گوشی کرنل ریکاوری مخصوص خود را دارد. توسعه دهندگان cwm/twrp از طریق فایلهای اورجینال recovery.img و boot.img اطلاعات پارتیشن اصلی دیوایس را به دست اورده و با استفاده از فایلهای اطلاعات موجود در این کرنل ها یک کرنل ریکاوری به صورت کاستوم میسازند که بستگی به خود توسعه دهنده ها داره که چه امکاناتی را در این کرنل ها به کار ببرند . عمدتا وظایف اصلی …
- 0 پاسخ
- 1.3k بازدید
نقش و وظیفه اساسی کرنل boot.img در تمامی رامهای مختلف این فایل از آنجا که از نامش پیداست (بوت ) وظیفه بوت کردن گوشی به هنگام روشن کردن دیوایس و ... را دارد.این فایل از اصلی ترین کرنل یک رام اندروید به حساب میرود و همچنین در سیستم عامل های دیگر نیز با این فایل آشنایی دارید. در برخی برندها روی این فایل حساسیت های زیادی به کار برده شده و در برخی برندهای دیگر مانند رامهای اسکاتری پردازنده مدیاتک حساسیت آنچنانی در این برندها به کار برده نشده است . به عبارتی در صورت رایت فایل بوت اشتباه در برندهای حساس هاردبریک شدن گوشی حتمیست ولی در پردازنده های مدیاتک به دلیل وجود فایل نقشه هارد یعنی preloader ،احتمال هارد بریک شدن خیلی پایینه ولی حتما مشکل سافت بریک…
- 2 پاسخ
- 822 بازدید
سلام دوستان من به یه مشکل برخوردم که خیلی باهاش کلنجار رفتم ولی حل نشد من یه رام d820g plus ویرایش کردم. بعد از ریپک کردن دیدم زمانی که میخواد به wifi وصل بشه روی درحال به دست آوردن آدرس ip گیر میکنه اول فکر کردم مشکل از ویرایش منه ولی اومدم فقط آنپک و ریپک کردم دیدم مشکل پا برجاس حالا چه کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخرین پاسخ توسط update mobile, -
- 4 پاسخ
- 908 بازدید
سلام من یه رام کوک شده مال g610-u00 رم خواستم برای تمیرین باز کرده و داخلشو ویرایش کنم اما ارور زیر رو میده در حل این ارور هم شما در اموزشها نوشتین که یا رام قابلیت ریسورس نداره که شامل مشکلم نمیشه چون رام ویرایش شده هست و قبلا کوک کردن پس قابلیت داشته که رام ویرایش شده دومی هم اشاره کردین به ورژن apktool که اونم ورژنی هست که شما معرفی کردین و آخرین ورژن هست مشکل از کجا میتونه باشه؟ حالا من فایل های لازمو آپلود کردم تا خودتونم یه بررسی بکنید دانلود فایل های مورد نیاز
آخرین پاسخ توسط hackerbaz, -
- 1 پاسخ
- 825 بازدید
با درود. دوستان میشه روش کار با این برنامه رو بزارید. آخه هر کاری میکنم این پیامو میده Settings.apk has not been extracted, please do so before doing this step با تشکر
آخرین پاسخ توسط update mobile, -
- 7 پاسخ
- 1k بازدید
سلام برای s4 مدل l720 و 720t رام کوک شده و پچ فارسی سازی برای دو مدل 6592 گوشی htc 816g اماده شده منتها نیاز به تست داره برای 816 دوستانی که می خوان می تونم پچ رو براشون بفرستم و تست کنن ولی برای s4 حتما باید گوشی رو برای بنده بفرستید تا رام تست و رفع عیب بشه چون رام حجمش نزدیکه 1.5 گیگ هست دوستانی که توانایی تست دارن تو همین تاپیک با شرایط ذکر شده اعلام امادگی کنن
آخرین پاسخ توسط mehdi-ghanbarinia, -
- 1 پاسخ
- 883 بازدید
سلام میخواستم بدونم این خطا برا چیه؟؟؟ warning: string 'wifi_security_cmcc' has no default translation. warning: string 'wifi_setting_connect_type_error' has no default translation. warning: string 'wifi_signal_found_msg' has no default translation. D:\reza\apktool\Settings\res\layout\custom_switch_preference.xml:10: error: Error: No resource found that matches the given name (at 'style' with value '@com.mediatek:style/ImageSwitch'). D:\reza\apktool\Settings\res\layout-sw720dp-v13\date_time_settings_setupwizard.xml:9: error: Error: No resource found that matches the given name (at 'style' with value '@com.mediatek:style/ImageSwitch'). D:\reza\ap…
- 1 پاسخ
- 624 بازدید
با سلام خدمت ایلیا جان تا اینجا اون قسمت هایی که آموزش داده بودید را آموختیم و به لطف شما و اموزشهای خوب و عالیتان توانستم رامهایی را ویرایش و زبان فارسی را اضافه کنم و برای رامهایی مانند سری کوالکام هوآوی پچ هایی ساختم که میشه با جایگزینی فایل های ویرایش شده فارسی کرد و یه سوال؟ در اندروید 5 هم میشه با ویرایش فایل های آموزش داد شده و جایگزینی فارسی کرد یا امنیتشون بالاست؟ اما سه تا مشکل بزرگی که دارم اینه که : 1-رامهایی مدیا تک که بعد از ریپک توسط فلش تول خطا میده رو برطرف کم و هر بار مجبور به بکاپ توسط ام تی کی دروید نشوم؟ 2-رامهایی سامسونگ رو بتونیم توسط اودین رایت کنیم و خطا نده؟ 3-سومی هم رامهای اندروید 5 ویرایش های انها هست؟ ممنون میشم آموزشها ادامه پیدا …
- 7 پاسخ
- 1k بازدید
سلام اول از همه عذر میخوام اگه بد جا پست دادم زحمت انتقالشو بکشید چون گفتم شاید این پست بهتره اگه جواب داده بشه در دسترس همه نباشه اساتید عزیز ممنون میشیم نحوه ساخت اپلیکیشن تبلیغاتی برای اندروید رو بذارید مثلا من بخوام یه اپرا مینی رو گوشی داشته باشم که اسمش مثلا شماره همراهم باشه و ایکونش اسم مغازه اگه تجربیاتی در این مورد داشتید خوشحال میشیم در اختیار بقیه هم بذارید
- 1 پاسخ
- 691 بازدید
سلام دوستان کوکر. دوستان برا ویرایش apk ها باید اونارو deodex کنیم بعد ویرایش کنیم یا فرقی نداره؟
آخرین پاسخ توسط ILYA20,