hackerbaz 10 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۵ (ویرایش شده) سلام من یه رام کوک شده مال g610-u00 رم خواستم برای تمیرین باز کرده و داخلشو ویرایش کنم اما ارور زیر رو میده در حل این ارور هم شما در اموزشها نوشتین که یا رام قابلیت ریسورس نداره که شامل مشکلم نمیشه چون رام ویرایش شده هست و قبلا کوک کردن پس قابلیت داشته که رام ویرایش شده دومی هم اشاره کردین به ورژن apktool که اونم ورژنی هست که شما معرفی کردین و آخرین ورژن هست مشکل از کجا میتونه باشه؟ حالا من فایل های لازمو آپلود کردم تا خودتونم یه بررسی بکنید دانلود فایل های مورد نیاز ویرایش شده 15 تیر، ۱۳۹۵ توسط hackerbaz نقل قول لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2091 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۵ مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۵ سلاممن یه رام کوک شده مال g610-u00 رم خواستم برای تمیرین باز کرده و داخلشو ویرایش کنم اما ارور زیر رو میده در حل این ارور هم شما در اموزشها نوشتین که یا رام قابلیت ریسورس نداره که شامل مشکلم نمیشه چون رام ویرایش شده هست و قبلا کوک کردن پس قابلیت داشته که رام ویرایش شده دومی هم اشاره کردین به ورژن apktool که اونم ورژنی هست که شما معرفی کردین و آخرین ورژن هست مشکل از کجا میتونه باشه؟ حالا من فایل های لازمو آپلود کردم تا خودتونم یه بررسی بکنید دانلود فایل های مورد نیاز درود بر شما ... اگر رام مال کوکر دیگه هست احتمال زیاد سورس رام رو بسته برای همین قابل ریسورس نیست ... در اولین فرصت فایل رو چک میکنیم ... سپاس اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. نقل قول لینک ارسال
hackerbaz 10 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۵ درود بر شما ... اگر رام مال کوکر دیگه هست احتمال زیاد سورس رام رو بسته برای همین قابل ریسورس نیست ... در اولین فرصت فایل رو چک میکنیم ... سپاس سیلام ممنون از پاسختان ممنون میشم چک کنید و بدونم مشکل از منه یا سورس رو بسته در ضمن چجوری میشه سورس رو بست که رامهای ویرایش شده رو بعدا کسی نتونه دستکاری کنه؟ نقل قول لینک ارسال
hackerbaz 10 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۵ سلام این فایل ها رو چک کردید ببینید مشکل از چی هست مهندس؟ نقل قول لینک ارسال
hackerbaz 10 ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ ایلیا جان همچنان منتظرم نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .