مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 9 پاسخ
- 4k بازدید
آنپک (استخراج) فایل system.img نسخه های 2.3 تا 6.0 برای دسترسی به محتویات فایل پارتیشنی system نیاز به استخراج این فایل میباشد . برای استخراج این فایل ابزارهای مختلفی برای لینوکس و ویندوز ارایه شده است ، سالمترین روش برای استخراج فایل system.img استفاده از فایل باینری میباشد. فایلهای سیستم برندها با ساختار ، فرمت و نسخه های مختلفی ارایه میشود مثلا رامهای سامسونگ با ساختار ext4 برخی رامهای htc با ساختار yaffs ارایه میشوند اکنون اکثر رام برندهای مختلف با ساختار ext4 ارایه میشوند و برای هر نوع از این رامها ابزار باینری extractor از سوی توسعه دهندگان شرکت سازنده ارایه میشود. در اینجا برنامه نویسان جهت آسان کردن کار توسعه دهندگان ابزارها ر…
آخرین پاسخ توسط amirtna18, -
- 3 پاسخ
- 1k بازدید
سلام نمیدونم من متوجه نشدم یا ندیدم یا نبود کلا تو برنامه کوک رام قسمت اضافه کردن زبان به رام گفته شده فایل framwork_res.apk رو از فلان ادرس استخراج کنید با چه برنامهایی استخراج کنم تو ویندوز؟ یا منظور با برنامه روت اکسپلورر هس
آخرین پاسخ توسط alijaspercom, -
- 0 پاسخ
- 1.4k بازدید
نقش کرنل sboot،sbl در فریمور برندهای سامسونگ کرنل sboot در رامهای سامسونگ به عنوان کرنل بوتلودر شناخته میشود. این کرنل وظیفه بروزرسانی بوتلودر گوشی (دانلود مد ، بوتلودر مد) را دارد و تغییرات امنیتی جدید در این فایل کلید میخورد.(از جمله بروزرسانی امنیتی frp و...) این فایل به آسانی مدیفای نمیشود یا کلا قابل مدیفای نیست موفق باشید
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 0 پاسخ
- 1.2k بازدید
نقش فایل logo.bin موجود در رامهای scatter این فایل وظیفه نمایش رابط گرافیکی به هنگام خاموش بودن صفحه lcd ، تصاویر گرافیکی شارژ ، و نمایش تصویر به هنگام بوت شدن را دارد. عملکرد این فایل قطعا اساسی نبوده و قابل ویرایش میباشد. موفق باشید
- 4 پاسخ
- 2k بازدید
نقش فایل SECR.IMG موجود در رامهای scatter نقش اساسی این فایل آنلاک بوتلودر و آنبریک کردن گوشی به هنگام سافت بریک میباشد. به عبارتی هنگام سافت بریک شدن گوشی میتوانید این فایل رو به تنهایی رایت کرده و عمل فرمت را انجام دهید سپس میتوانید رام دلخواه را روی دیوایس بریک شده رایت کنید . موفق باشید
آخرین پاسخ توسط software, -
- 0 پاسخ
- 1.7k بازدید
نقش فایل preloader.bin موجود در رام مدیاتک این فایل به عنوان نقشه برای سیستم سخت افزاری برای خواندن پارتیشن های مربوط به بخش های خود ، (مانند بوت شدن – دوربین – تصویر – تاچ و ... )از هارد مدیاتک عمل میکند . قطعا دستکاری این کرنل با هیچ ابزاری توصیه نمیشه و در صورت دستکاری شدن فایل از طریق فلشر رایت نخواهد شد و در صورت رایت شدن هم احتمال هاردبریک شدن دیوایس حتمیست! موفق باشید
- 0 پاسخ
- 1.5k بازدید
نقش فایل scatter.txt موجود در رام مدیاتک این فایل قطعا کرنل و فایل پارتیشنی نیستش از انجا که از نامش پیداست فایل با فرمت txt میباشد و میتوانید با نرم افزارهایی همچون notpad++ فایل را باز کنید . آدرس پارتیشن کرنل های موجود در رام و فایل هایی که قرار است از طریق فلشر روی هارد گوشی رایت شود به صورت hex در فایل scater.txt درج شده است در این فایل آدرس شروع رایت فایل یعنی begin address و پایان آدرس رایت فایل یعنی end address درج شده است و با نداشتن اطلاعات کافی در مورد هارد و کدهای hex دستکاری این آدرس ها میتواند موجب هارد بریک شود گوشی شود.
- 4 پاسخ
- 2.2k بازدید
نقش فایل modem در رامهای برندهای مختلف فایل modem بیشتر در رامهای samsung،htc،lg به چشم میخورد و نقش مهمی در انتن دهی دیوایس دارد. مثلا در برند سامسونگ این فایل پارتیشن های efs ، modem-firmware و دیگر بخش های مربوط به انتن دهی را بروزرسانی و ترمیم میکند. رایت اشتباه یا نسخه قدیمی این فایل میتواند آسیب های اساسی به بخش های امنیتی از جمله سریال و بیس باند دیوایس وارد کند. و در صورت آسیب دیدن بخش های امنیتی رابط نرم افزاری با سخت افزاری از بین میرود و عمل آنتن دهی و شناسایی سیم کارت صورت نمیگیرد. این مشکل با رایت فایل مودم نسخه بالا حل میشود. موفق باشید
- 0 پاسخ
- 2.5k بازدید
پارتیشن data در تمامی گوشیهای اندرویدی بکار رفته و یکی از اصلی ترین پارتیشن در سیستم عامل اندروید به حساب میرود ، وظایف اصلی این پارتیشن ذخیره پرونده اطلاعات کاربر از جمله شماره های تلفن ، لاگ تماس ها ، اس ام اس ها ، نرم افزار های نصب شده ، لاگ عملکرد نرم افزار و ذخیره کننده تمامی عملکرهای بخش های مختلف دیوایس میباشد . در اکثر برندها مانند مدیاتک ، الجی و سونی بخش های امنیتی مانند، پچ های مربوط به سریال ، آنتن ، وای فای و... نیز در این پارتیشن ذخیره میشود. در خیلی از رامهایی که ارایه میشود فایلی جهت reset این بخش در داخل رامها قرار داده میشود. مثلا در رامهای پردازنده htc و رامهای huawei فایل userdata.img ، در رامهای سامسونگ فایل csc(م…
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
پارتیشن system که در تمامی دیوایس های اندرویدی موجود هست، همانگونه که از نام پارتیشن پیداست هسته سیستم عامل اندرویدی به حساب میرود. به عبارتی کنترل سیستم سخت افزاری و استفاده از آن مربوط به این بخش میباشد. همانطوری که عرض کردیم هسته سیستم عامل اندروید پارتیشنsystem هست و این پارتیشن تشکیل شده از نرم افزارهای اجرایی با فرمت apk ، پچ ها با فرمت جاوایی یعنی jar و دیگر پچ ها مربوطه به بخش های مختلف میباشد که همه این ها به همدیگر وابسته است. در سیستم اندروید دو نوع پچ و فایل اجرایی apk داریم : 1- فایل های وابسته : از آنجا که از نام این فایل ها پیداست فایلهای وابسته میباشد به عبارتی برای اجرای نقش های خ…
- 0 پاسخ
- 1.2k بازدید
نقش و وظیفه اساسی کرنل recovery.img در تمامی رامهای مختلف فایل recovery.img از اصلیترین کرنل های سیستم عامل اندروید میباشد و به اندازه فایل boot.img در بوت شدن دیوایس و عملکرد آن تاثیر بالایی دارد. وظیفه اصلی این کرنل کنترل پارتیشن دیوایس میباشد به همین جهت به دلیل متفاوت بودن پارتیشن دیوایس ها هر مدل از گوشی کرنل ریکاوری مخصوص خود را دارد. توسعه دهندگان cwm/twrp از طریق فایلهای اورجینال recovery.img و boot.img اطلاعات پارتیشن اصلی دیوایس را به دست اورده و با استفاده از فایلهای اطلاعات موجود در این کرنل ها یک کرنل ریکاوری به صورت کاستوم میسازند که بستگی به خود توسعه دهنده ها داره که چه امکاناتی را در این کرنل ها به کار ببرند . عمدتا وظایف اصلی …
- 0 پاسخ
- 1.3k بازدید
نقش و وظیفه اساسی کرنل boot.img در تمامی رامهای مختلف این فایل از آنجا که از نامش پیداست (بوت ) وظیفه بوت کردن گوشی به هنگام روشن کردن دیوایس و ... را دارد.این فایل از اصلی ترین کرنل یک رام اندروید به حساب میرود و همچنین در سیستم عامل های دیگر نیز با این فایل آشنایی دارید. در برخی برندها روی این فایل حساسیت های زیادی به کار برده شده و در برخی برندهای دیگر مانند رامهای اسکاتری پردازنده مدیاتک حساسیت آنچنانی در این برندها به کار برده نشده است . به عبارتی در صورت رایت فایل بوت اشتباه در برندهای حساس هاردبریک شدن گوشی حتمیست ولی در پردازنده های مدیاتک به دلیل وجود فایل نقشه هارد یعنی preloader ،احتمال هارد بریک شدن خیلی پایینه ولی حتما مشکل سافت بریک…
- 3 پاسخ
- 1.9k بازدید
آموزش ویدیوئی کامپایل (آرشیو کردن) به صورت دستی فایلهای رام سامسونگ به tar.md5 1- فایلهایی که قصد ریپک به md5 را دارید در پوشه tar.md5 archiver کپی کنید. دانلود ابزار مربوطه 2- در پوشه مربوطه دکمه shift را گرفته و گذینه OPEN COMMAND WINDOW HERE را انتخاب کنید. 3- صفحه سیاه dos مانند برای شما باز خواهد شد و در ادامه آموزش نحوه کدنویسی را برای شما توضیح خواهیم داد. 4- به ترتیب کدهای زیر را تایپ کنید: اولین قدم باید با استفاده از کد های زیر به فرمت tar آرشیو کنید - برای آرشیو تک فایل از کد زیر استفاده کنید data\bin\tar --group=1 -H ustar -c your file name.format name > file name.tar - با کدهایی که با رنگ سیاه هست…
آخرین پاسخ توسط arashmazloom, -
- 10 پاسخ
- 2.1k بازدید
نحوه کامپایل (آرشیو کردن) فایل های رام سامسونگ به فرمت tar.md5 پس از استخراج کردن رام و انجام ویرایش های مورد نیاز نوبت به کامپایل یا همون آرشیو کردن به tar.md5 میرسد. تا بتوانید رام مورد نظر خود را به صورت استوک stock از طریق نرم افزار odin فلش کنید. در اینجا دونوع از کامپایل را در ویندوز یادتون میدم . گذینه 1- استفاده از نرم افزار: این نرم افزار رو خود بنده کدنویسی کردم که میتوانید بدون نیاز به نوشتن کد فایل ها را کامپایل کنید گذینه 2- آموزش ریپک به فرمت tar.md5 فایلهای دلخواه به صورت دستی آموزش استفاده از نرم افزار: 1- به پوشه ابزار tar.md5 …
آخرین پاسخ توسط RaminGsm, -
- 5 پاسخ
- 4.4k بازدید
آموزش استخراج رامهای سامسونگ فرمت TAR.MD5 رامهای برند سامسونگ به صورت TAR.MD5 ارایه میشود.حالا برای خیلی ها جای سوال هست که چرا باید رام را استخراج کنیم؟در جواب عرض کنم برای دسترسی به OS هسته فایل های رام باید استخراج کنیم تا بتوانیم دستکاری های مورد نیاز رو بر روی کرنل ها و پارتیشن فایلها انجام دهیم. برای استخراج رامهای سامسونگ میتوانید از نرم افزار هایی چون WINRAR استفاده کنید. آموزش استخراج به ترتیب زیر: 1- نرم افزار winrar را نصب کنید.دانلود 2- بر روی رام دانلود شده که با فرمت md5 میباشد راست کلیک کنید سپس به تب open with رفته و گذینه choose default program… رو انتخاب کنید. 3- در این هنگام پنجره ای برای شما باز میشه و به شما این منظور رو میفهمون…
آخرین پاسخ توسط repair man68, -
- 2 پاسخ
- 840 بازدید
سلام دوستان من به یه مشکل برخوردم که خیلی باهاش کلنجار رفتم ولی حل نشد من یه رام d820g plus ویرایش کردم. بعد از ریپک کردن دیدم زمانی که میخواد به wifi وصل بشه روی درحال به دست آوردن آدرس ip گیر میکنه اول فکر کردم مشکل از ویرایش منه ولی اومدم فقط آنپک و ریپک کردم دیدم مشکل پا برجاس حالا چه کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخرین پاسخ توسط update mobile, -
- 4 پاسخ
- 880 بازدید
سلام آپدیت جدید نرم افزار نیومد؟من هنوز نمیتونم یکی از بخشها را اسکرول کنم
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 1 پاسخ
- 846 بازدید
با درود. دوستان میشه روش کار با این برنامه رو بزارید. آخه هر کاری میکنم این پیامو میده Settings.apk has not been extracted, please do so before doing this step با تشکر
آخرین پاسخ توسط update mobile, -
- 6 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام دیروز داشتم در موردشون تحقیق میکردم که این آموزشو دیدم و از آنجایی که دوس دارم بقیه دوستان هم زودتر جلو برند گفتم بزارم شاید به درد دوستان خورد و به اشتراک میذارم و یه سوال از ایلیا جان؟ در آموزش زیر میگه فایل های زیر رو به پوشه مذکور کپی کنیم First Copy system.new.dat , system.transfer.list To "Paste-DAT-Here" Folder در حالی که ما فقط system.img رو داریم این فایل ها رو نتونستم داخل فایل های اندروید 5 و 6 پیدا کنم ممنون میشم این سوالاتمونو به آپدیت ها ی برنامه موکول نکنید و جواب بدید لینک آموزش
- 1 پاسخ
- 898 بازدید
سلام میخواستم بدونم این خطا برا چیه؟؟؟ warning: string 'wifi_security_cmcc' has no default translation. warning: string 'wifi_setting_connect_type_error' has no default translation. warning: string 'wifi_signal_found_msg' has no default translation. D:\reza\apktool\Settings\res\layout\custom_switch_preference.xml:10: error: Error: No resource found that matches the given name (at 'style' with value '@com.mediatek:style/ImageSwitch'). D:\reza\apktool\Settings\res\layout-sw720dp-v13\date_time_settings_setupwizard.xml:9: error: Error: No resource found that matches the given name (at 'style' with value '@com.mediatek:style/ImageSwitch'). D:\reza\ap…
- 1 پاسخ
- 642 بازدید
با سلام خدمت ایلیا جان تا اینجا اون قسمت هایی که آموزش داده بودید را آموختیم و به لطف شما و اموزشهای خوب و عالیتان توانستم رامهایی را ویرایش و زبان فارسی را اضافه کنم و برای رامهایی مانند سری کوالکام هوآوی پچ هایی ساختم که میشه با جایگزینی فایل های ویرایش شده فارسی کرد و یه سوال؟ در اندروید 5 هم میشه با ویرایش فایل های آموزش داد شده و جایگزینی فارسی کرد یا امنیتشون بالاست؟ اما سه تا مشکل بزرگی که دارم اینه که : 1-رامهایی مدیا تک که بعد از ریپک توسط فلش تول خطا میده رو برطرف کم و هر بار مجبور به بکاپ توسط ام تی کی دروید نشوم؟ 2-رامهایی سامسونگ رو بتونیم توسط اودین رایت کنیم و خطا نده؟ 3-سومی هم رامهای اندروید 5 ویرایش های انها هست؟ ممنون میشم آموزشها ادامه پیدا …
- 1 پاسخ
- 700 بازدید
سلام دوستان کوکر. دوستان برا ویرایش apk ها باید اونارو deodex کنیم بعد ویرایش کنیم یا فرقی نداره؟
- 1 پاسخ
- 708 بازدید
با سلام ممنون میشم دستورات کامل که توسط نوت پد میسازیم و با پسوند bat سیو میکنیم و از طریق جایگزینی فارسی میشه رو لطف کنید یه فایل Bat خودم ساختم اما میخوام مطمین بشم که کارکردش و دسوتراتی که نوشتم درسته یا نه اول فریمورک رو جایگزین کنیم یا اول ستینگ و اینا رو چون توی برخی پچ ها گوشی رو آرم میمونه
- 4 پاسخ
- 966 بازدید
سلام دوستان چطور ميتونم قابليت روت رو به system.img اضاف كنم درواقع يك رام Pre-Root داشته باشم ممنون
- 7 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام امروز لنوو A3300hv رو بعد از ویرایش و ریپک خواستم رایت کنم ارور های 2004 و 4008 رو در فلش تول دریافت کردم علت چی میتونه باشه و روش های حلشو لطف کنید ممنون میشم؟؟ فایل اورجینالش رایت میشه ولی با فایلی که ویرایش کردم ارور های بالا رو میده
آخرین پاسخ توسط hackerbaz,