اندروید
معرفی و ارایه نرم افزارها و بازی های سیستم عامل اندروید
93 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 2 پاسخ
- 1.2k بازدید
درود به تمام کاربران انجمن هدف از ایجاد این تاپیک فارسی کردن نرم افزار های کاربردی که ما ایرانیا اذش استفاده میکنیم و متاسفانه ساپورت نرم افزار به فکر نیست من علیرضا شاهرخی هستم در خدمت شما که قبلا نرم افزار اینستاگرام رو فارسی کردم که میتونید پیجشو داخل اینستا دنبال کنید(رایگان شد)@parsiinsta قوانین این تاپیک: 1-تا حد ممکن نرم افزار درخواستی اوپن سورس باشه(صرفا بخاطر کپی رایت) 2-فارسی سازی برنامه ها بستگی به تعداد استرینگ ها داره پس بعد از درخواست یکم صبور باشید. امیدوارم بتونم زبان فارسی رو همونجور که لایقشین براتون به اجرا بزارم
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 3 پاسخ
- 16.8k بازدید
سلام اگه می خواین دوتا وات رو گوشی با دوتا شماره داشته باشین اینم نصب کنید اینجا من حسابی باهاش پول در اوردم. یا علی دانلود فرض میکنیم شما یه ایرانسل داری و یه همراه اول.. واتساپ اصلیتون ( واتساپی که الان رو گوشیت نصبه ) رو همراه اول فعاله حالا شما میخواید از ایرانسلم رو گوشیتون همزمان استفاده کنید.. یعنی دوتا واتساپ رو گوشی.. واسه این کار نرم افزار GBwhatsapp نیازه مراحل انجام کار : اول از همه یه بک آپ از واتساپ همراه اولتون میگیرید و اسم پوشه واتساپ رو تغییر میدید مثلا میزارید Whatsapp1 بعد واتساپ رو پاک میکنید .. دوباره واتساپ رو نصب کنید و این دفه شماره ایرانسل رو وارد کنید و واتساپو با خط ایرانسل فعال کنید. یه پی ام واس…
آخرین پاسخ توسط william54, -
- 0 پاسخ
- 975 بازدید
اپلیکیشن " بازی ریاضی " یک اپلیکیشن کاملا ایرانی و فارسی در زمینه یادگیری ریاضی به شیوه بازی و تمرین و تکرار و رقابت است. در این اپلیکیشن از ساده ترین محاسبات ریاضی و ابتدایی ترین ها شروع و تا پیشرفته ترین ها ادامه خواهد داشت که این اپلیکیشن را برای هر گروه سنی (ابتدایی، راهنمایی، دبیرستان و حتی دانشگاهی) فراهم نموده است. این اپلیکیشن کاربردی، دارای 13 دسته بندی عمومی شامل جمع و تفریق، ضرب و تقسیم، توان ها (ریشه دوم و سوم)، مکعب و ریشه مکعب، فاکتوریل، محاسبات ترکیبی، ضرب و تقسیم پیشرفته و ... می باشد که هر کدام از دسته ها، دارای گزینه هایی همچون جدول آموزش (برای محاسبات جمع و تفریق و ضرب و تقسیم) و کوئیز و آزمون های گوناگون و جذاب مانند چهار گزینه ای، تایپ پاسخ، درست و غل…
آخرین پاسخ توسط masihdindar, -
- 0 پاسخ
- 616 بازدید
اپلیکیشن والینا، یک اپلیکیشن کاملا ایرانی و رایگان بوده که برای استفاده از آن و تصاویر داخل این اپلیکیشن نیازی به پرداخت هیچ گونه مبلغی نخواهید داشت. در والینا سعی شده با ایجاد تنوع در بخش ها و دسته بندی ها، رابط کاربری جذابی برایتان فراهم آوریم. در والینا، از معتبرترین سرویس دهنده تصاویر خارج از کشور، لایسنسی اختصاصی به مبلغ 90 دلار تهیه نموده ایم تا بتوانیم تصاویر پس زمینه را با شما عزیزان از طریق والینا به اشتراک بگذاریم. والینا به مرور زمان با تصاویر جدیدتر بروز خواهد شد و برای دریافت جدیدترین تصاویر نیاز به دریافت مجدد اپلیکیشن نخواهد بود! ویژگی های اپلیکیشن والینا: کاملا رایگان، فاقد هرگونه تبلیغات و با مصرف حجم اینترنت نیم بها (سرورها داخ…
- 0 پاسخ
- 624 بازدید
اپلیکیشن فوتوما، یک ابزار کاملا رایگان و بدون هیچ گونه تبلیغات مزاحم جهت ویرایش عکس ها و ساخت کلاژ است. با فوتوما می توانید انواع فیلترها را روی تصاویر خود اعمال کنید، تصاویر دلخواه را روی تصاویرتان اضافه کنید، رنگ بندی و تنظیمات کیفیت آن را تعیین کنید، ایموجی و استیکر و متن های دلخواه با فونت های مختلف روی تصاویر قرار دهید و با حداکثر کیفیت آنها را ذخیره کنید. با فوتوما می توانید کلاژهای گوناگون با طرح و رنگ های مختلف بسازید که در حال حاضر تا 10 عکس می توانید ترکیب کنید. پس زمینه و حاشیه ها و افکت های مختلف روی کلاژ خود تنظیم کنید و یک تصویر خاطره انگیز از تصاویر خودتان بسازید. درحال حاضر شما می توانید تصاویر با فرمت های JPG و PNG و BMP و webP و GIF را با…
- 6 پاسخ
- 2.4k بازدید
دوستان هر مشکلی درباره سرویس گوگل پلی و گوگل پلی گیمز دارند رو بگن تا مشکلشون سریع رفع بشه..
آخرین پاسخ توسط آقا میلاد, -
- 1 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام با توجه به تحریم بودن ایران بعضی از برنامه های گوگل پلی غیر قابل دانلود هست با موبایل و با پیغام این ایتم در کشور شما در دسترس نیس مواجه میشید که با این روش میتونید دور بزنید ! 1. برنامه مورد نظرتون رو پیدا کنید از داخل اپ استور و لینکشو کپی کنید داخل سایت دومی http://apps.evozi.com و generate download link رو بزنید و بعد از یک دقیقه میتونید اپ رو دانلود کنید. تشکر از جی اس ام دولوپرز
آخرین پاسخ توسط vickyslater, -
- 0 پاسخ
- 852 بازدید
با سلام خدمت همکاران گرامی بنده چند مورد واسم پیش اومده که مشتری گوشیش رو به محض روشن کردن داده اینترنت تبلیغات عکس و فیلم های بد اخلاقی رو میاورد بعضی هاشون مثل LG-G3-LG-G4 و هواویی p6 با فلش حل شدن و بعضی هاشون مثل note edge و s6 با فلش حل نمیشد با این برنامه اوکی شده(بنده فقط روی این چند مدل تست کردم)... آموزش کار با برنامه: اول برنامه رو اجرا کرده بعد گزینه SCAN در سمت راست پایین صفحه رو انتخاب کرده و خودبرنامه ویروس ها رو شناسایی میکنه بعد از اتمام SCAN گزینه CLAEN رو زده میبینید هیچی تو گوشی هستش حذف نشده فقط و فقط تبلیغات اینترنتی رو پاک کرده امیدوارم به درد بخوره........... در ضمن واسه کسایی که نمیخوان گوشیشونو فلش کنن با این برنامه اوکی میشه...…
آخرین پاسخ توسط mehran72m, -
hushsms
توسط mehdirezvani- 2 پاسخ
- 1.2k بازدید
بچه یه سوال مشکل دارم با این برنامهhushsms همش خطا میده چطوری حلش کنم
آخرین پاسخ توسط rahi_sr, -
- 1 پاسخ
- 938 بازدید
گوشی هواویg630-u10 موقع زدن به شارژ انتش رفت رام وفلاش همه چی زدم نیومد راهنمایی لطفا لطفا لطفا
آخرین پاسخ توسط webtar, -
- 0 پاسخ
- 792 بازدید
گوشی هواویg630-u10 موقع زدن به شارژ انتش رفت رام وفلاش همه چی زدم نیومد راهنمایی لطفا لطفا لطفا
آخرین پاسخ توسط asmaasadi, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
⚡️کنترل NavigationBar اندروید با ژست های حرکتی! ? در این مقاله خواهید خواند ? @gsm_developers ?نرم افزار Fluid Navigation Gestures چیست و چه کاربردی دارد؟ ? پیشنیاز ها ? کنترل دیوایس اندرویدی با ژست های حرکتی و حذف ناو بار فعلی! ? غیر فعال کردن صدا و ویبره در کار با NavigationBar ... برای دیدن این پست جذاب در پورتال کلیک کنید!
آخرین پاسخ توسط SYS113, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
Samsung Galaxy J7 Core SM-J701F U6 8.1.0 IMEI Repair سلام کسی این فایل برای این مدل داره
آخرین پاسخ توسط basirahmadahmadi, -
- 1 پاسخ
- 4.2k بازدید
سلام دوستان من دنبال یه برنامه پیامک بودم واسه اندروید7گوشی a5 2017 که بتونه درقسمت جزییات پیام، علاوه برزمان دریافت پیامک زمان ارسال پیامک روهم نشون بده.باسپاس
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 16 پاسخ
- 2.6k بازدید
با سلام دوستان چ برنامه ی رو پیشنهاد میکنید که باهاش شماره مجازی بسازم. برای ویندوز میخام... تکست نو . پلاس اینا جواب نمیدن
آخرین پاسخ توسط rahi_sr, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
Sony mobile flasher is a free flashing application for Sony Xperia devices. Sony mobile flasher utility can perform on any windows, Mac OS as well as Linux operating system. This is a free flashing tool comes with a user-friendly interface as an offer of XDA members Androxyde and Bin4ry. Sony Mobile Flasher Version 0.923.2 This is the latest version of this flashing application. Developers manage to release updates from time to time by addressing previously discovered errors and bugs. Mainly the issues reported on FTF bundles have been successfully solved in this latest release. Highlighted Features The key feature of the tool is to flash stock and custo…
آخرین پاسخ توسط Joymerryman, -
- 0 پاسخ
- 6.4k بازدید
Xiaomi mi pc suite is a free utility tool which is developed by MIUI for xiaomi and Redmi handsets as a complete device management tool. At the very beginning, this multifunctional tool was released with the Chinese language supportability. However, this utility application does not work with devices which running under Android 6.0 marshmallow. Compatible with many Xiaomi And Redmi mobile devices and need to be downloaded into a Windows PC for the execution. Xiaomi Mi PC Suite English Version Due to the massive request from the users, MIUI has released mi pc suite v3.2.1.3111 with the English language supportability. Now you can download xiaomi pc suite English v…
- 3 پاسخ
- 991 بازدید
http://uupload.ir/view/k5cu_com.sika524.android.quickshortcut_2.4.0-20400_minapi4(nodpi)_apkmirror.com.apk/
آخرین پاسخ توسط Makarov, -
- 0 پاسخ
- 1.2k بازدید
Term QPST refers to Qualcomm product support tools and this post is about QPST flash tool available for Qualcomm smartphone and Tablet device users to flash stock firmware. The tool comes as an installer package so you need to install it in your windows PC. QPST flash tool compatible with Windows 7,8,8.1 and also Windows 10 for PC. Like most other tools available there, this doesn't much complicate due to its user-friendly interface and other key features attached to it. QPST Flash Tool Highlighted Features The user is eligible to download the latest firmware file. Comes as an installer package. Detailed user interface. QPST Configuration Save service p…
- 0 پاسخ
- 1.3k بازدید
Hello, guys. back here. Brought you a new tool and guide on how to use. The tool is Root Master Apk . Just the name explains the tool is for what? Yes, it is a rooting tool. Tool for Android smart phones and tablet devices. There are plenty of root tools available for different device versions but this is compatible with most of the Android smart phones including Samsung, Huawei, HTC, LG, Sony, Motorola and so on. Compatible Android Versions: Devices running under Android 1.5 Cupcake to Android 5.0 lollipop. Latest Version: v3.0 English version Available formats: APK for direct installation and the desktop version available for PC installations. Device warranty…
آخرین پاسخ توسط godrichi, -
- 0 پاسخ
- 1.3k بازدید
In simple words, Flashing is the process which is used to erase your phone's memory or operating system and replacing it with another. There are various flashing tools depending on device brands and chipsets. When it comes to SPD flash tool, it is the specialized flashing tool for smart devices which are assembled with Spreadtrum CPUs.Spreadtrum chipsets only compatible with the SPD flash Tool to flash PAC and/ or P5C firmware files. If you own an Android device with Spreadtrum CPU, you can download SPD flash tool and flash it. Trail Of SPD Flash Tool SPD flash tool was created by Spreadtrum Communications Inc. who produces Spreadtrum chipsets for mobile ph…
آخرین پاسخ توسط brian775, -
- 0 پاسخ
- 701 بازدید
سلام خدمت تمامی دوستان و کسانی که این مطلب رو می خونند ... یکی از سوالات متداول برای دوستانی که از گوشی ال جی جی 3 استفاده می کنند اینه که بعد از یک مدت استفاده از این گوشی چرا صفحه سیاه میشه ، یا نگاتیوی میشه و بعد از چند ثانیه روشن میشه و یا باید کلید پاور رو چند دفعه بزنیم و در برخی موارد بعد از چند دقیقه چند ثانیه روشن میشه و ... دوستان خوبم من خودم هم از استفاده کننده های این مدل از برند ال جی هستم و مثل همه دوستانی که این مشکل براشون پیش اومده ، من هم در گیرش بودم و کلی تعمیرگاه مجاز و غیر مجاز بردم و هیچکدام هم کاری نتونستن انجام بدن . راه حلش رو کاملا اتفاقی خودم پیدا کردم و در مورد گوشی خودم اعمال کردم و الان دارم ازش استفاده می کنم البته به صورت…
آخرین پاسخ توسط taheri59, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
سامسونگ j710f اندروید 7 مشکل ثبت نشده روی شبکه داره Waiting ADB device... OK Reading phone info... Model: SM-J710F Android version: 7.0 PDA version: J710FXXU4BQL3 CSC version: J710FOXY4BQL3 Phone version: J710FXXU4BQL3 Product code: SM-J710FZKUSER CSC country code: Russia CSC sales code: SER Phone SN: R58J424VTNR IMEI: ........... HW version: MP 0.300 RF cal date: 20160625 Chip name: EXYNOS7870 Modem board: SHANNON315 Security patch: 2017-12-01 Boot Warranty bit: 1 Checking Super user right... true Reading NV data... OK Checking NV data... OK Reading data... OK Detecting MODEM... OK Reading MODEM... OK Calculating... OK…
آخرین پاسخ توسط dezroid, -
Frimware
توسط Solimanmineh1- 2 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام. خسته نباشید. رام دانگرید شده 6 g935f android 7 to U2 t0 u1 می خواستم
آخرین پاسخ توسط Solimanmineh1, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام. خسته نباشید. رام دانگرید شده 6 g935f android 7 to U2 t0 u1
آخرین پاسخ توسط mohamadco,