mehdirezvani 0 ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۸ بچه یه سوال مشکل دارم با این برنامهhushsms همش خطا میده چطوری حلش کنم نقل قول لینک ارسال
RaminGsm 325 ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۸ در 8 ساعت قبل، mehdirezvani گفته است : بچه یه سوال مشکل دارم با این برنامهhushsms همش خطا میده چطوری حلش کنم با سلام و درود خدمت شما شما مشکل تون را دقیق مطرح کنید تا استاتید راهنمایی کنند الان معلوم نیست ارور چی میده یه لاگی یا عکسی از ارور قرار بدهید و در پست کردن موضوع بیشتر تمرکز کنید .... Forum-GSM-Developers GSM-Developers GSD-Dongle |----------RaminGsm----------| My Telegram My Instagram My Facebook نقل قول لینک ارسال
rahi_sr 224 ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۸ در در 17 خرداد 1398 در 11:19، mehdirezvani گفته است : بچه یه سوال مشکل دارم با این برنامهhushsms همش خطا میده چطوری حلش کنم گوگل نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .