مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 5 پاسخ
- 855 بازدید
با سلام خدمت دوستان عزیز همانطور که در آموزشها بیان کردید یه روشی که میشه در کمترین زمان ویرایشات لازم را انجام داد روش جایگزینی هست اما سوال اینجاست که مثلا ما رامی را که ویرایش میکنیم در تنظیمات یک گزینه اضافی داشته باشد و یا یک گزینه کمتر آیا در این صورت رام ترجمه میشه بدون ایراد؟ وفقط جایی که وارد نکردیم را نخواهیم دید و یا ترجمه نشده باقی خواهد ماند و یا نه کلا فورس کلوز میده؟| و یه سوال دیگه مثلا در گوشی هایی مثل سری نوت یه تنظیماتی برای مدادشان هست میشه اینارو کلا حذف کرد و دیده نشوند ،در کل منظورم اینه مثلا بخش هایی از تنظیمات رو حذف کنیم که قابل نمایش نباشه مثلا کلا درباره تلفن نباشه رو گوشی؟
آخرین پاسخ توسط hackerbaz, -
- 5 پاسخ
- 959 بازدید
دوستان کسی اطلاعاتی درباره ساخت modified recovery در محیط ویندوز داره؟
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 5 پاسخ
- 973 بازدید
با سلام تا حالا کسی از دوستان فایل system رو بدون دردسر ریپک کرده و رایت کرده باشه چون من زمانی که فایل اصلیو فقط آنپک و ریپک میکنم و رایت میکنم گوشی یا روی آرم گیر میکنه یا بعد از آرم صفحه سیاه میشه لطفا رهنمایی کنید ممنون
آخرین پاسخ توسط asaad, -
- 5 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان عزیز امروز نیز در خدمتتان هستم با رام فارسی desire 516 dual sim بدون باگ نسخه کوک شده توسط ILYA20 برای اولین بار در دنیای Gsm PORT ROOT AND BUSYBOX PORT PERSIAN Language FIXED BUG اسکرین شات: دانلود رام رسمی و فارسی کوک شده desire 516w dual sim حل مشکل شبکه موفق باشید و ماندگار
آخرین پاسخ توسط ehsan_zamani_68, -
- 5 پاسخ
- 2.7k بازدید
سلام. امروز براتون نرم افزار قفل شکن ( آنلاک کد ) گوشی های الجی رو رایگان قرار میدم. امیدوارم مفید واقع بشه. نحوه عملکرد این نرم افزار به ترتیب زیر است: گوشی باید در حالت نرمال ( روشن ) باشد. گوشی را به کامپیوتر متصل کنید ( باید حالت mtp باشد) برنامه را اجرا کنید و دکمه check رو بزنید. پورت اتصال گوشی به کامپیوتر را انتخاب کنید و دکمه unlock را بزنید اکنون گوشی باید انلاک شده باشد نکته: به هیچ عنوان لازم نیست گوشی روت باشد یا در حالت adb وصل باشد. گوشی هایی که حالت قفل قبل بوت شدن فعال است توسط این برنامه انلاک نمیشه. مدل های تست شده تا این تاریخ: G4,G3,G2,V10,K8 این محصول تیم GSM DEVELOPERS را میتوانید از اینجا …
آخرین پاسخ توسط samtool, -
- 5 پاسخ
- 868 بازدید
رامی که من داشتم روش کار میکردم رام انگلیسی بنگلادش بود. سوال اینجاست؟؟؟(چرا بعد از آنپک و ریپک فایل بدون کوچکترین تغییراتی به گوشی فارسی اضافه شد؟؟؟ برای من که تعجب شده؟
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 5 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام میشه در رابطه با نحوه اضافه کردن قابلیت Call active به رام توضیح بدید مثلا رام تبلت لنوو b6000-f
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 5 پاسخ
- 1.4k بازدید
با سلام گاهی یک رام دارایی زبان فارسی نمی باشد مثلا یک رام LOS14.1 داریم و زبان فارسی نداره یا راحت میتونید فایل زبان را از یک رام جهانی سامسونگ به رام چینی انتقال بدید امروز یک برنامه براتون معرفی میکنم که خیلی راحت با چند کلیک زبان فارسی رو اضافه میکنید فقط باید فایل apk که زبان فارسی در آن قرار داره رو داشته باشید بعنوان مثال فایلهای APK هم نام به اسم SystemUI.apk را کنار هم قرار میدهید بعد یک فایل SystemUI.apk اصلی قرار میدیم و از چندین فایل SystemUI.apk میتونیم زبان اضافه کنیم تا رام بشه multi-languages برای شروع کار برنامه را از لینک زیر دانلود نمایید برنامه را دانلود و بر روی apk-lang-ext…
آخرین پاسخ توسط ahmad12, -
- 5 پاسخ
- 890 بازدید
سلام در خواست راهنمایی حذف پک های زیر از رام اندروید 7 GALAXY S6 SM-G920F 7.0 December 19, 17 United Arab Emirates (XSG) G920FXXU5EQL2 جهت حذف حساب سامسونگ اکانت با این برنامه اجازه حذف نمی ده قبلا با این برنامه جواب داده و با موفقیت این پک مخفی کرده
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 5 پاسخ
- 1.8k بازدید
رام کوک شده-فارسی -انبریک و حل مشکل شبکه و ساعت g700-t00 توسط ehsan_zamani_68 اندروید 4.2.1 قابل فلش با sp-flash link download http://www.mediafire.com/download/u6fyt7op1lvox48/g700-t00.rar
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 5 پاسخ
- 1.4k بازدید
با سلام خدمت اساتید.چند تا سوال برنامه نویسی داشتم. 1.تو سی شارپ میشه به هر برنامه مقدار حافظه مشخصی تخصیص داد؟ ۲. وقتی یه پنجره جدید میسازی با چه کدی فرم رو ببندیم که حافظه به سیستم برگرده. من پنجره یا منو ها رو که میبندم حافظه ازاد نمیشه با دستور this.close و destroyed .امتحان کردم نشد.
آخرین پاسخ توسط arash-developer, -
- 5 پاسخ
- 897 بازدید
خسته نباشید من برنامه ها رو فارسی میکنم بدون هیچ مشکلی framework رو هم فارسی میکنم و باقی برنامه ها که لازمه مانند ستینگ و گالری و sms وچند تا دیگه ولی وقتی انتقال میدم توی گوشی زبان فارسی نمیاد بالا.فکتوری ریست هم کردم ولی باز همین مشکل هستش. نباید تغییر دیگه ای داد؟ csc نباید تغییری داده بشه؟ ولی تغییری توی framework میدم ایجاد میشه ولی فقط زبان نمیاد بالا ممنون میشم راهنمایی کنین
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 5 پاسخ
- 965 بازدید
سلام اقا ایلیا من تمام مراحلو درست رفتم مشکلم اینه کن framework-res رو چطوری جایگزین تو سیستم رام کنم هرچی نگاه کردم تو سایت ندیدم توضیحی در موردش و اینکه اسم خودمو بخوام تو قسمت درباره سیستم تو رام بزارم کدوم قسمت باید برم
- 5 پاسخ
- 2.2k بازدید
با سلام امروز آموزش قرار دادن عکس در پشت تنظیمات را براتون آماده کردیم برای تغییر عکس فایل framework-res.apk گوشی خودتان را دیکامپایل کنید به مسیر res/drawable بروید برای تغییر به فایل background_holo_dark.xml یا background_holo_light نیاز داریم به نسبت گوشی متفاوت این اسم مثلا در تاچویز اسمش tw_background_holo_dark.xml می باشد می توانید خیلی راحت این فایل را پاک کرده و یک عکس با نام background_holo_dark.png جایگزینش کنید در بعضی موارد نیز با تغییر بالا نیز باید عکس را در مسیر drawable-nodpi قرار دهید اما برای کسانی که می خواهند فایل xml را نگه دارند کد زیر را جایگزین کنند ><?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <s…
آخرین پاسخ توسط panel123, -
- 5 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز بنده بعد از چند روز جستجو بلاخره امروز موفق با نصب اوبونتو شدم و با موفقیت نصب و ریستارت شد ولی وقتی سیستم رو روشن میکنم مستقیم میره روی ویندوز دوستان ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید که واقعا کلافه شدم:u_e406:
unfortunately stopped after repack rom مشکل در جابجایی فایلهای apk در رام ویرایش شده
توسط xdadeveloper- 5 پاسخ
- 938 بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم. مشکل من فقط محدود به یک سری از مدلها میشه و درتمام گوشیها این مشکل رو ندارم. جریان از این قراره که وقتی یک APK رو میخوام جابجا کنم پس از فلش رام و بالا اومدن گوشی اون اپلیکیشن یا وجود نداره یا به طور ناقص نشون داده میشه. بحث کامپایل و دیکامپایل هم نیست چون apk اورجینال رو کپی میکنم (یعنی با یکبار کپی کردن برنامه به هم میریزه با اینکه پرمیشن هم درسته) به عنوان مثال بنده اینجا اپ سیستمی ستینگ رو به پوشه دیگر کپی کردم sudo cp /home/xda/Desktop/o/v2/PROJECT/system.img.mnt/priv-app/SecSettings2/SecSettings2.apk /home/xda/Desktop/o/SecSettings2.apk و در اینجا همون اپ رو حذف کردم sudo rm /home/xda/Desktop/o/v2/PROJECT/system.img.mnt/priv-…
- 5 پاسخ
- 1.2k بازدید
دوستان قبلا گفتن که 4g یه عکس هستش داخل systemui ولی هیچ عکسpng نیست که علامت 4g رو داشته باشه و همه qmg هستن.حالا میخوام بدونم چطور باید تشخیص بدم کدوم عکس مربوط به 4g و کدوم 3g یا اگه احتمالا روشی برای حل مشکل 4g دارین ممنون میشم بگین
آخرین پاسخ توسط ahmadnamdari, -
- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
دوستان و اساتید عزیز برای ساخت کاستوم رام اندروید در سیستم عامل ویندوز ممنونم میشم راهنمایی کنید برای اندروید 6.0.1 گوشی های جدید به بطور مثال g925t من با twrp بکاپ گرفتم و طبق جستجوی که توی نت داشتم فایل های systemwin00 رو اکستراکت کردم و ... از یه رام کاستوم پوشه META-INF رو کپی کردم تغییراتی که لازم داشتم رو انجام دادم و فایل ها رو به priv-app انتقال دادم و نهایتن system META-INF زیپ کردم منتهی از ریکاوری رایت نشد و دقیق یادم نیست چ خطاییی داد ممنون میشم راهنمایی کنید
- 4 پاسخ
- 966 بازدید
با سلام ودرود خدمت هم کاران عزیز میخوام فایل رو ریپک کنم این ارور رو میده سایز هاشو بالا و پایین هم کردم اما انوز مشکل پابرجا هست لطفا
- 4 پاسخ
- 880 بازدید
سلام آپدیت جدید نرم افزار نیومد؟من هنوز نمیتونم یکی از بخشها را اسکرول کنم
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 4 پاسخ
- 1.5k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان محترم امروز نیز در خدمتتان هستیم با اموزش ویدیوئی حل تمامی ارورهای موجود به هنگام کامپایل فایل apk بعضی اوقات به هنگام کامپایل نرم افزار بعد از انجام ویرایشات به ارورهایی برخورد میکنیم . برای اینکه توضیحات این نوع ارور ها به صورت متنی گنگ هستش لازم دانستیم آموزش ویدیوئی با توضیحات جامع ارایه بدیم تا مورد استفاده عزیزان باشد. ویدیو زیر توضیح دهنده تمامی موارد هستش. لینک ویدیوئی حل تمامی ارورها هنگام کامپایل فایل apk موفق باشید
- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان عزیز امروز نیز در خدمتتان هستیم با فایل I9192 RvSecuRitY CSC MODE برای انلاک تمامی قفلها (پین پنرن پسورد اکانت جی میل ...) بدون پاک شدن اطلاعات بدون نیاز به دیباگ - روت و... برای اولین بار توسط ILYA20 این کرنل کارش چیست ؟ انلاک پین - پترن - پسورد - قفل جیمیل و... بدون پاک شده اطلاعات و در عرض چند ثانیه و فلش به صورت اودین اسکرین شات: نحوه استفاده از این فایل : فقط از طریق اودین فلش کرده و به هیچی دست نزنید کرنل به صرت خودکار انلاک کرده و گوشی بالا خواهد اومد... لینک دانلود : >[/font][/color][/right] http://support.gsm-developers.ir/dl/index.php?folder=UnZTZW…
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 4 پاسخ
- 1k بازدید
درود و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان اموزش های انجمن رو خوندم از دوستان باتجربه و اساتید خواهش میکنم بنده رو راهنمایی کنند برای فارسی سازی مدل n920p اقدام کردم و با توجه به مشکلاتی که قبلن مطرح شد و نتونستم حل کنم (انپک وn920p ) و .. تو فکر کاستوم رام افتادم یه رام پورت شده از نوت 7 رو برای n920p توی سایت x d a گذاشته بودن که فارسی نداشت به روش جایگزینی فارسی رو به کاستوم رامی که دانلود کرده بودم اضافه کردم ( منتنهی با twrp رایت میشه ) و الان گوشی داره بدون مشکل کار میکنه بدون مشکل دیتای اینترنت هم داره کار میکنه ینی تمامی حالت های شبکه رو داره و بدون باگ تقریبا خب سوال من اینه که این توسعه دهنده چطوری تونسته رام n9300 رو برای n920p …
آخرین پاسخ توسط nokia5800, -
- 4 پاسخ
- 1k بازدید
سلام اگه ما بخواییم زبانی بغیر از فارسی مثلا ترکی به رام اضافه کنیم در پوشه های فریمورک میتوانیم یه پوشه جدید با زبان دلخواه که مانند سایر زبانها کد زبان کشور نداره ایجاد کنیم؟ مثلا برای فارسی پوشه های values-fa-rIR , values-fa استفاده میکنیم و برای نمایش در انتخاب زبانها کد زیر را اضافه میکنیم <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <resources> <integer-array name="maps_starting_lat_lng"> <item>32427908</item> <item>53688046</item> </integer-array> <integer-array name="maps_starting_zoom"> <item>4</item> </integer-array> </resources> …
آخرین پاسخ توسط hackerbaz, -
- 4 پاسخ
- 1.6k بازدید
سلام در این تاپیک ترفند های و توضیح بخش های و قسمت هایی این فایل مهم اندرویدی میپردازیم که خیلی کاربردی و مفیده =P~ 1-دقت کنید اگه میخواید با گوشی این فایل رو دستکاری کنید باید گوشی روت باشه و از فایل منیجر ES اکسپلورر استفاده کنید . 2- این فایل در مسیر /system/build.prop. میتونید پیدا کنید . اگه هم با رام رو با اوبونتو .... باز کردی با یه سرچ ساده پیداش میکنید . 3 - برای ادیت این فایل از نرم افزار notepad++ میتونید استفاده کنید . (منظور کامپیوتره ) 4- صبور باشید ....ترفند ها به مرور زمان اضافه میشه و شما هم ترفندی دیدی به این قسمت اضافه کنید 5- پرمیشن باید روی rw-r-r قرار بدید و اگر خط های زیر موجود نباشه در اخرین خط فایل bulid.pro اضافه کنید …
آخرین پاسخ توسط ahmad006,