مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 1.4k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان محترم . همانطوری که در جریان هستید ساختار رامها باهم متفاوت هستند به همین خاطر نحوه ریپک آنها نیز متفاوت میباشد. در این قسمت از اموزش یاد خواهید گرفت که چطور یک رام با ساختار ext2 را ریپک کنید و یا ساختار system.img را چطور تبدیل به ext2 بکنید. با ما همراه باشید. از تایپک زیر ابزارهای مورد نیاز را دانلود کنید. >http://gsm-developers.ir/thread11303.html#post39027 با استفاده از اموزش زیر فایل system.img را ریپک کنید. >http://gsm-developers.ir/thread11298.html سپس خروجی system.img که دارید را در دایرکتوری ابزار کپی کرده و cmd را در دایرکتوری باز کنید. ( کلید shift موجود در کیبورد را بگیرید سپس راست…
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 0 پاسخ
- 1.6k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان محترم. شاید برای شما عزیزان نیز جای سوال باشد که پس از آنپک فایل system.img.ext4 و بعد از ریپکش که تبدیل به system.img چطور میشه به فرمت ext4 تبدیلش کرد. خب دوستان شما میتوانید با صورت دستی به نام فایل system.img به روش rename فرمت رو اضافه کنید ولی بعضی اوقات این روش جواب نمیده و فایل مربوطه رایت نمیشه. برای تبدیل system.img به system.img.ext4 اموزش زیر را دنبال کنید. ابزار موجود در این پست را دانلود کنید. http://forum.gsm-developers.com/topic/9315-آموزش-ویدیوئی-آنپک-استخراج-فایل-systemimg-نسخه-های-23-تا-60/?tab=comments#comment-33863 سپس فایل system.img ریپک شده ر…
- 13 پاسخ
- 1.7k بازدید
با سلام هر چه مقدار حجم رو کم وزیاد میکنم نمیشه ورژن 4.1تست کردم جواب ندادورژن 5.1تست کردم جواب نداد فایل سیستمی مربوط به I9300هستش با اندروید 4.4 وحجم فایل سیستمی 1.67گیگ میباشد
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 1 پاسخ
- 844 بازدید
سلام. ببخشید من با هر اسمی برنامه Dialer.apk رو سرچ زدم نتونستم پیداش کنم . ممنون میشم راهنماییم کنید.
- 2 پاسخ
- 770 بازدید
با سلام اگه میشه یه توضیح در مورد حل کد ussd بدید با تشکر
آخرین پاسخ توسط AmiR-Ali, -
- 4 پاسخ
- 1.5k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان محترم امروز نیز در خدمتتان هستیم با اموزش ویدیوئی حل تمامی ارورهای موجود به هنگام کامپایل فایل apk بعضی اوقات به هنگام کامپایل نرم افزار بعد از انجام ویرایشات به ارورهایی برخورد میکنیم . برای اینکه توضیحات این نوع ارور ها به صورت متنی گنگ هستش لازم دانستیم آموزش ویدیوئی با توضیحات جامع ارایه بدیم تا مورد استفاده عزیزان باشد. ویدیو زیر توضیح دهنده تمامی موارد هستش. لینک ویدیوئی حل تمامی ارورها هنگام کامپایل فایل apk موفق باشید
- 6 پاسخ
- 932 بازدید
با سلام من وقتی میخوام فایل settings از رام مدیاتک هواوی رو کامپایل کنم خطای زیرو میده [codewarning: string 'wifi_setting_connect_type_error' has no default translation. warning: string 'wifi_signal_found_msg' has no default translation. warning: string 'wimax_settings_summary' has no default translation. D:\Users\M\Desktop\11\apktool\Settings\res\layout\daydream_custom_action_bar.xml:11: error: Error: No resource found that matches the given name (at 'style' with value '@com.mediatek:style/ImageSwitch'). D:\Users\M\Desktop\11\apktool\Settings\res\layout\preference_header_switch_item.xml:11: error: Error: No resource found that matches the giv en name (at 'style' …
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 23 پاسخ
- 2.4k بازدید
سلام و درود خدمت اساتید و دوستان گرامی با توجه به این لینک http://gsm-developers.ir/thread11146.html#post39054 مقالات و مقدمه های لازم رو خوندم و تشکر از اقا ایلیا بابت حوصله و نوشتن مطالب کاملن مبتدی هستم برای فارسی سازی اندروید g930p تا جایی که من فهمیدم باید به روش جایگزینی عمل کرد و فایل های رو باید از گوشی مشابه ( که من مدل g930f رو انتخاب کردم ) باید استخراج کرد و جایگزین کرد برای این کار رو باید از گوشی مشابه ( که من مدل g930f رو انتخاب کردم ) باید استخراج کرد و جایگزین کرد نیاز به راهنمایی دارم ، البته اگر تا حالا مراحل رو درست حالی شده باشم
- 5 پاسخ
- 965 بازدید
سلام اقا ایلیا من تمام مراحلو درست رفتم مشکلم اینه کن framework-res رو چطوری جایگزین تو سیستم رام کنم هرچی نگاه کردم تو سایت ندیدم توضیحی در موردش و اینکه اسم خودمو بخوام تو قسمت درباره سیستم تو رام بزارم کدوم قسمت باید برم
- 3 پاسخ
- 908 بازدید
سلام من مبتدی هستم تازه نرم افزارو تهیه کردم من تو قسمت اضافه کردن زبان که وارد میشم برای باز کزدن این فایل framework-res.apk یا همون کامپایل کردن مشکل دارم وقتی که کد دستوری apktool if framework-res.apk رو وارد میکنم این اتفاق میوفته و مثل اموزش چنتا خط دستوری باز نمیشه http://s1.uploadweb.ir/file/66677_Capture.PNG نمیدونم ایراد ازچیه ویندوزمم تازه عوض کردم پیشاپیش ممنون از همه
- 0 پاسخ
- 865 بازدید
سلام خدمت دوستان اینم از اخرین نسخه Ubuntu نسخه 32 نسخه 64
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 0 پاسخ
- 871 بازدید
سلام سعی کردم آموزش رو با نهایت سادگی و قابل فهم بودن بنویسم تا مشکلی پیش نیاد. خب. اولین چیزی که نیاز دارید، یه نسخه ی مناسب اوبونتو برای سیستم شماست. من لینک دانلود هر دو نسخه رو براتون میذارم تا بسته به نیاز و مشخصات سیستمتون، اوبونتو ۳۲بیتی یا ۶۴ بیتی رو دانلود کنید. (اگه سیستم شما ضعیفه و رم آن کمتر از ۲ گیگ هست، نسخه ی ۳۲ بیتی و اگه سیستم جدید و قوی هست و رم آن هم بالاتر از ۲ گیگ هست، نسخه ی ۶۴ بیتی رو نصب کنید). Ubuntu 14.10 | 32 Bit Ubuntu 14.10 | 64 Bit و اینم pdf اموزش نصب اوبونتو ۱۴.۱۰ دانلود منبع:ubuntunews.ir
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
اوبونتو ( Ubuntu ) یک توزیع گنو/لینوکس است که بر مبنای توزیع دبیان پایه* گذاری شده*است؛ اما با آن تفاوت دارد. نام اوبونتو از یکی از مفاهیم آفریقای جنوبی به معنی «انسانیت نسبت به دیگران» ( Humanity Towards Others ) گرفته شده*است. از ویژگی*های بارز اوبونتو می*توان به کاربرپسند بودن، سادگی، زیبایی، سرعت و عدم نیاز به سخت*افزار پیچیده اشاره کرد. ویژگی* ها ی اوبونتو یکی از نکات مورد توجه در پروژه اوبونتو، تأکید بر دسترسی و جهانی*سازی است. به همین منظور این نرم*افزار برای تمام ملیت*ها موجود است. کار کردن با آن بسیار راحت است و حتی کاربران ناآشنا هم، به راحتی به محیط آن عادت می*کنند. همچنین پروژه*ای با نام ادوبونتو وجود دارد که این سیستم*عامل همان*طور که ا…
- 15 پاسخ
- 1.9k بازدید
تایپک جامع توضیحات و رفع تمامی باگهای رام اندروید در برخی رامها به دلایلی باگهایی نظیر wifi ، دوربین ، بلوتوث و... وجود دارد . این مشکلات اکثرا در رامهای کاستوم و در برخی مدلای سفارشی مشاهده میشود.در این بخش قصد داریم نحوه رفع هر یک از باگهای موجود در رام را آموزش دهیم.پچ ها و فایلهای باینری مربوط به هر بخش مختلف را در این آموزش قرار میدهیم و شما میتوانید در صورت معیوب بودن بخش مربوطه فایلها را با پچ های سالم رام مشابه جایگزین کنید. توجه داشته باشید این آموزش برای رامهایی که بر اثر معیوب بودن پچ ها باگ دار شدن میباشد و برخی رامهای کوک شده که با فایل apk باگ تولید میکنند مبحثش با این آموزش فرق داره و در تایپکی جدا دربارش بحث خواهیم کرد. تا پایان آموزش صبور با…
آخرین پاسخ توسط hirsh, -
آموزش اضافه کردن زبان فارسی به رامهای غیر منطقه ای در تمامی ساختار و نسخه های اندروید در برخی رامهای گوشیهای مختلف به دلایل سیاست های منطقه ای یا عبارتی سفارشی بودن مدل ، فایلهای apk را به فارسی ترجمه نمیکنند.ولی در برخی دیگر از رامها تمامی فایلهای apk سیستمی به فارسی ترجمه شده است ولی نمیتوانید زبان فارسی را در لیست زبانها مشاهده کنید. حالا برای شما نیز جای سوال است که چرا مدلی که سفارش کشورهای دیگه هست تو ایران پیدا میشود ؟ جواب سوال این است که به دلیل واردات غیر قانونی به صورت قاچاق دیوایس مربوطه غیر فارسی بوده و فقط زبان های مخصوص کشوری که سفارش داده بود میباشد. در اینجا آموزش برای فارسی کردن رامهای مختلف به هر دلایلی که فارسی نداشته با…
آخرین پاسخ توسط wahid26, -
- 0 پاسخ
- 990 بازدید
آموزش تصویری اضافه کردن ساپورت فارسی برای رامهای نسخه های اندروید 4.0 به پایینتر چه نوع رامهایی نیاز به اضافه کردن ساپورت فارسی دارند ؟ رامهایی که مشکل برعکسی نوشته فارسی هنگام تایپ ، در قسمت های مرورگر ، برعکس بودن ساعت و تاریخ دارند نیاز به اضافه کردن ساپورت فارسی میباشد . در رامهای گوشیهای چینی ، گوشیهای اصل سفارشی ، گوشیهای htc ، و در خیلی از رامهای اندروید زیر 4.0 این مشکلات دیده میشود و با اضافه کردن ساپورت فارسی مشکلات ذکر شده حل میشود . در این بخش از آموزش ، اضافه کردن ساپورت فارسی به تمامی رامهای اورجینال را فرا خواهید گرفت. ابزار arabic_script_0.907_windows را دانلود کنید. دانلود فایل system مربوطه را با استفاده…
- 7 پاسخ
- 1.6k بازدید
آموزش صفر تا صد کار با کیچن اندروید ابزارهای کیچن یک ابزار رسمی از سوی شرکتی ارایه نمیشود بلکه از سوی توسعه دهندگان معمولی ارایه میشوند تقریبا کار چندین ابزار را در این کیچن ها جای میدهند ، کیچن اندروید به شما کمک میکند بجای استفاده از دستورات خسته کننده برای انجام پروژه ها با چند کلید ساده کارتون رو به نحو احسن انجام دهید. این ابزارها قابل توسعه هستند و به صورت متن باز ارایه میشود.کیچن های بسیاری از سوی توسعه دهندگان ارایه میشود بنده در این بخش از آموزش، کیچن توسعه شده توسط تیم xda را برای شما آموزش خواهم داد،کیچن از اصلی ترین ابزار های ساخت رام کاستوم به سلیقه شخصی میباشد ، کاربران میتوانند خیلی ازعملیات توسعه را با استفاده از کیچن اندروید با چند کلیک انجام دهن…
- 12 پاسخ
- 1.9k بازدید
با سلام آقای صوری با عرض پوزش من رام رو تدیت میکنم ولی در موقع رایت ارور میده مشکل از چی میباشد ممنون میشم راهنماییم کنید
آخرین پاسخ توسط fafal, -
آموزش ویدیوئی حل مشکل force close(متوقف شده است) نرم افزار APK بعد از کامپایل در خیلی مواقع پس از کامپایل نرم افزار با ابزار apktool و رایت آن روی دیوایس با مشکل عدم اجرا شدن مواجه میشویم.این مشکل بیشتر در نرم افزار هایی چون camera،contacts،gallery2 و ... مشاهده میشود. این مشکل به دلیل سطح فشرده سازی نرم افزار میباشد.بهترین سطح فشرده سازی نرم افزار apk مقدار 0 میباشد.برای اینکار ابزاری جهت انتخاب سطح فشرده سازی و کامپایل بدون مشکل قرار میدهیم . 1-با استفاده از آموزش قبلی نرم افزارهای کنترل کننده را نصب کرده سپس انها را دیکامپایل کنید. 2- پس از دیکامپایل موفق نرم افزار با ابزار apktool،پوشه نرم ا…
- 6 پاسخ
- 5.9k بازدید
آموزش ساین کردن برنامه های apk برای اجرای نرم افزار غیر سیستمی در سیستم عامل نیاز به ساین کردن آن میباشد. در فایلهای سیستمی نیازی به ساین کردن نیست و میتوانید بدون ساین کردن نرم افزارهای مد نظر را ویرایش کرده و کامپایل کنید برای ساین کردن فایل apk را به پوشه SignApk کپی کنید. دانلود نرم افزار مربوطه سپس فایل cmd.exe موجود در نرم افزار را اجرا کنید و کد زیر را تایپ کنید. java -jar signapk.jar certificate.pem key.pk8 your-app.apk your-app-signed.apk در اینجا بجای your-app نام نرم افزاری که میخواهید ساین کنید را مینویسید. به طور مثال java -jar signapk.jar certificate.pem key.pk8 bazaar.apk bazaar-signed.ap…
ویندوز آموزش ویدیوئی کامپایل و دیکامپایل نرم افزارهای سیستمی و غیر سیستمی با ابزار apktool 1 2
توسط ILYA20- 13 پاسخ
- 3.5k بازدید
آموزش ویدیوئی کامپایل و دیکامپایل نرم افزارهای سیستمی با ابزار apktool نرم افزار هایی را که قصد کار روی آن را دارید به همراه نرم افزارهای کنترل کننده مورد نیاز برای نصب(در آموزش قبلی با هر یک از این نرم افزارهای در برندهای مختلف آشنا شده اید) به پوشه apktool کپی کنید. دانلود نرم افزار apktool داخل پوشه apktool کلید shift موجود در کیبورد را گرفته و کلیک راست کنید.سپس گذینه open command window here را انتخاب کنید حال برای شما یک صفحه cmd باز خواهد شد از دستور زیر برای نصب نرم افزارهای کنترل کننده استفاده کنید. Apktool if filename.apk گذینه apktool if دستور نصب فایل میباشد. برای نصب هر فایلی از دستور if استفاده میشود. گذینه f…
- 0 پاسخ
- 1.7k بازدید
مبانی کامپایل و دیکامپایل نرم افزارهای سیستمی و غیر سیستمی apk قبل از هر چیزی شاید برای برخی اشخاصی که آشنایی با برنامه نویسی ندارند جای سوال باشد که کامپایل و یا دیکامپایل چیست ؟ دیکامپایل به معنی استخراج و یا باز کردن سورس نرم افزار کامپایل به معنی آرشیو و یا ریپک نرم افزار بعد از انجام ویرایشات به فرمت اورجینال نرم افزار. کامپایل و دیکامپایل فایلهای سیستمی و غیر سیستمی کاملا فرق دارند، فایلهای سیستیمی به دلیل وابسته بودن نیاز به نصب کنترل کننده نرم افزارها میباشد.ولی فایلهای غیر سیستمی به دلیل مستقل بودن نیاز به نصب نرم افزارهای خواصی نمیباشد و به راحتی بدون نیاز به نصب نرم افزار خواصی قابل کامپایل و دیکامپایل شدن میباشد قب…
- 0 پاسخ
- 899 بازدید
معرفی ابزار کامپایلر و دیکامپایلر نرم افزارهای apk همانطوری که در جریان هستید سیستم عامل های اندروید متن باز بوده و توسعه این سیستم عامل رایگان و آزاد میباشد.به همین جهت گوگل برای توسعه نرم افزارهای اندرویدی ابزار apktool.jar را جهت کامپایل و دیکامپایل عرضه کرده تا توسعه دهندگان بتوانند تغییرات دلخواهی در فایل apk ایجاد کنند. این ابزار دایما بروزرسانی میشوند و برای سیستم عامل های ویندور،گنو/لینوکس ارایه میشود در بروزرسانی های جدید باگهای نسخه های قبلی را رفع کرده و ویرایش رامهای جدید را امکانپذیر میکند. ابزار مربوطه نیز توسط کاربر قابل توسعه هستش و توسعه ابزار apktool نیاز به آشنایی با برنامه نویسی جاوا را دارد. نرم افزارهای مختلفی جهت ویرایش فایلهای ap…
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
آموزش ویدیوئی استخراج فایل system با فرمتهای ext2 نسخه های 2.3 تا 4.4 ابزارext2explore جهت استخراج رامها با فرمت ext2 و برخی از رامهای ext4 میباشد.این ابزار نسخه های اندروید 2.3 تا 4.4 را پشتیبانی میکند . نرم افزار ext2explore.exe را اجرا کنید سپس فایل مربوطه را انتخاب کنید. دنلود نرم افزار مربوطه پس از انتخاب فایل system تمامی محتویات این فایل در ابزار مربوطه به نمایش درمی آید،شما میتوانید هر یک از فایل و یا فولدرها را استخراج کنید. برای اینکار روی فولدر مورد نظر راست کلیک کرده و گذینه save را فشار دهید.سپس در محل مورد نظر فایل استخراجی را ذخیره کنید . آموزش به صورت ویدیوئی از لینک زیر ً@*&،454 لینک آموزش ویدیوئی
- 4 پاسخ
- 2k بازدید
آموزش ویدیوئی استخراج رامهای اندروید با ساختار ext4 تا نسخه های 4.4.4 kitkat این ابزار برای نسخه های اندروید 2.3 تا 4.4 جواب میده و به علت متفاوت بودن نوع فشرده سازی در نسخه های اندروید 5 به بالا ، این نسخه ها را پشتیبانی نمیکند . این ابزار فقط رامهایی که با ساختار ext4 هستند را پشتیبانی میکند. ابزار ext4_unpacker.exe را اجرا کنید. دانلود ابزار مروبطه فایل system.img از طریق نرم افزار انتخاب کنید . پس از انتخاب فایل system محتویات کامل اعم از تاریخ کامپایل ، نوع دسترسی فایلها . اندازه را برای شما نمایش میدهد و شما میتوانید فایلهای دلخواه یا تمامی فایلها را استخراج کنید . جهت استخراج کردن فولدرهای دلخواه را علامت گذاری کر…
آخرین پاسخ توسط ILYA20,