مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 6 پاسخ
- 5.8k بازدید
آموزش ساین کردن برنامه های apk برای اجرای نرم افزار غیر سیستمی در سیستم عامل نیاز به ساین کردن آن میباشد. در فایلهای سیستمی نیازی به ساین کردن نیست و میتوانید بدون ساین کردن نرم افزارهای مد نظر را ویرایش کرده و کامپایل کنید برای ساین کردن فایل apk را به پوشه SignApk کپی کنید. دانلود نرم افزار مربوطه سپس فایل cmd.exe موجود در نرم افزار را اجرا کنید و کد زیر را تایپ کنید. java -jar signapk.jar certificate.pem key.pk8 your-app.apk your-app-signed.apk در اینجا بجای your-app نام نرم افزاری که میخواهید ساین کنید را مینویسید. به طور مثال java -jar signapk.jar certificate.pem key.pk8 bazaar.apk bazaar-signed.ap…
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 8 پاسخ
- 5.3k بازدید
سلام خسته نباشید ببخشید ی گوشی تنکو دکمه ای هست رمز داره cpu هم مدیاتک هست چه جوری میشه رمزشو برداشت مدل tecno t473
آخرین پاسخ توسط saed-2001, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام در این تایپیک آموزشهای نصب کننده آروما گذاشته می شود در ابتدا بصورت ساده یک آموزش کلی قرار میدم براتون اول از همه فایل زیر را دانلود کنید META-INF آنرا استخراج کنید به مسیر META-INF/com/google/android بروید فایل updater-script رام یا مود خود را جایگزین فایل موجود بکنید در همان مسیر فایل aroma-config قرار دارد که حاوی کدهای زیر می باشد > ## # # AROMA Installer - based on the Mod-installer by KamikaZeeFu # (c) 2011 by Ahmad Amarullah # amarullz - xda-developers # [url=http://www.amarullz.com/]amarullz.com[/url] # NEO ROM AROMA SCRIPT BY LEVENTCCC theme("ics"); c…
آخرین پاسخ توسط ftmh.tl, -
- 15 پاسخ
- 2.3k بازدید
سلام خدمت دوستان انجمن gsm.بنده میخوام گوشی سامسونگ رو با روش cmd فلش بزنم.از روش heimdall که استاد ایلیا معرفی کردن نتونستم ازش استفاده کنم.لطفا دوستان اگه کسی روش دیگه و کاملتری داره بمن بگه خیلی بهش نیاز دارم هر کجا جستجو کردم روشای دیگه پیدا کردم ولی ناقص هستن کاملترشون همین heimdall هست فکر کنم ولی نتونستم باهاش کار کنم خطای libusb -0 میده و وقتی این رو نصب میکنیم اونموقع درایور سامسونگ غیرفعال میشه.بعد برای استفاده از این روش فایل tar رو اگه بخواهیم فلش بزنیم باید اول فایلهارو اکسترکت کنیم بعد یکی یکی فلش بزنیم و این خیلی زمان بر هست.لطفا اگه کسی راه حل بهتری داره بگه.تشکر.
آخرین پاسخ توسط mrb4a1370, -
- 1 دنبال کننده
- 4 پاسخ
- 2.2k بازدید
آموزش ویدیوئی ساخت RvSecuRitY و نکات اساسی در مورد BOOT.IMG ✍️ همانطوری که در جریان فعالیت ما هستید ما کرنل هایی با نام RvSeuritY در سایت firmware.ir ارائه دادیم که توسط این کرنل ها میتوانید دیوایس دلخواهتون رو بدون از دست دادن اطلاعات آنلاک کنید. ✍️ ما در این قسمت از آموزش با نحوه ساخت این کرنل ها در خدمتتان خواهیم بود شما به وسیله این آموزش میتونید بدون نیاز به gsd android tool به صورت دستی کرنل RvSecuritY بسازید. و همینطور نکته های اساسی که در ساخت این فایل و به هنگام رایت باید رعایت شود را شرح داده ایم. ✅ این آموزش علاوه بر نحوه ساخت فایل آنلاک جنبه شرح ساختار کرنل و شرح پتانسیل هایی که در کرنل boot.img برای کاستومایز دستگاه دارد را معرفی…
آخرین پاسخ توسط sajjadreveal22, -
- 4 پاسخ
- 973 بازدید
سلام دوستان کسی هست بتونه فایل bat بسازه که با اجراش قفل صفحه حذف بشه البته اگه دیباگ فعال باشه و گوشی روت شده. خیلی مهمه دوستان برنامه نویس لطفا راهنمایی کنن.
- 4 پاسخ
- 1.8k بازدید
به نام خدا سلام در این اموزش یاد میگیرید که یه برنامه برای تولید Rvsecurity محصولات سامسونگ درست کنید --------------------------------------------------------------------------- پیش نیاز ها: داشتن سیستم مناسب برای برنامه نویسی نصب برنامه ویژوال استودیو اشنایی به زبان ویژوال بیسیک -------------------------------------------------------------------------- خب میریم سراغ اموزش قبل اموزش میتونید از اینجا اموزش ساخت پروژه در ویژوال استودیو رو مشاهده کنید یه پروژه به نام دلخواه ایجاد میکنیم و به فرم اصلی برنامه دو تا button و دوتا textbox اضافه میکنیم. خب برای قسمت انتخاب فایل بوت کد زیر رو قرار میدی…
- 6 پاسخ
- 1.2k بازدید
به نام خدا سلام خدمت همه دوستان - در این بخش اموزش ساخت یک ابزار اندروید به زبان سی شارپ رو به شما یاد میدم. ---------------------------------------------------------------------- پیش نیاز ها: داشتن سیستم مناسب برای برنامه نویسی نصب برنامه ویژوال استودیو اشنایی به زبان سی شارپ --------------------------------------------------------------------- خب میریم سراغ اموزش در پایان این اموزش یاد میگیرید که چطور یه برنامه بنویسید که کار های زیر رو انجام بده نصب برنامه apk sideloading zip گرفتن بک اپ rebooting normally, to bootloader and recovery via ADB rebooting via fastboot unlocking boot…
- 16 پاسخ
- 2.2k بازدید
معرفی جی اس ام سورس کاربران عزیز جی اس ام سورس یک سایت زیر مجموعه جی اس ام دولوپرز اختصاصی توسعه دهندگان هست میتوانید آموزش های مربوط به استفاده از سورس و ساخت تولز را از این سایت دریافت کنید و همینطور بنده بنا دارم تولزهایی که میسازم سورسش را در این سایت ارائه دهم تا از روی آن سورس پیشرفتی در پروژه شما صورت بگیرد کلیات رفرنس Androidlib چیست ؟ کتابخانه اندروید لیب Androidlib توسط regaw_leinad نوشته شده برای زبان های C#.NET و VB.NET و در اختیار برنامه نویسان در XDA قرار گرفته است. androidlib یک رفرنس متن باز نوشته شد... کاربران عزیز برای ادامه مطلب از سایت جی اس ام سورس استفاده کنید http://gsmsource.ir/androidlib-reference/
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
نرم افزار SAMTool 1 2
توسط samtool- 17 پاسخ
- 3k بازدید
نرم افزار SAMTool نسخه بتا محصولی از GSM DEVELOPERS برنامه ای مخصوص گوشی های سامسونگ برای سرویس دهی در حالت های ADB و MTP کاربردهای نرم افزار: ریبوت به حالت های تعریف شده گوشی های سامسونگ توسط ADB ریبوت به حالت فلش بدون نیاز به ADB حذف قفل صفحه بدون پاک شدن اطلاعات (روت) حذف قفل صفحه گوشی های سری قدیمی سامسونگ در حالت MTP و بدون نیاز به ADB (در نسخه اصلی) حذف قفل FRP در حالت های ADB و متد Call رید اینفو از گوشی در حالت های ADB و RECOVERY فعال سازی منو فارسی پایدار (روت) فعال سازی منو فارسی با یک کلیک بدون روت مخصوص رام های ساپورت شده زبان فارسی ریست فکتوری در حالت MTP بدون نیاز به ADB کنتر…
آخرین پاسخ توسط faramarzi, -
- 3 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام خسته نباشید آموزش ساخت دانگل رو کی شروع میکنین؟
- 0 پاسخ
- 757 بازدید
فیوشا (Fuchsia) یک سیستم عامل منبع باز است که در حال حاضر توسط گوگل در حال توسعه است. این سیستم عامل به این صورت مشهور شد که این پروژه در اوت ۲۰۱۶ و بدون هیچ گونه اعلامیه رسمی در قالب گیت خود ظاهر شد. این نام به معنای "صورتی + بنفش = Fuchsia فیوشا است که اشاره ای به رنگ صورتی (اولین تلاش اپل در یک سیستم عامل مبتنی بر میکرو هسته بر روی شی گرا) و بنفش (نام رمز اصلی آیفون) است. بر خلاف سیستم عاملهای قبلی توسعه یافته گوگل مانند سیستم عامل کروم و اندروید که مبتنی بر هسته ی لینوکس هستند، فیوشا بر اساس هسته جدیدی به نام Zircon(زیرکون) بنا شدهاست. به گفته ی سوندرا پیچای مدیر عامل شرکت گوگل و پریسا تبریز مدیر ارشد امنیت گوگل این سیستم عامل به زودی بر سیستم عامل اندروید و …
آخرین پاسخ توسط abargsm, -
- 0 پاسخ
- 884 بازدید
سلام دوستان امروز با آموزش روت کردن گوشی g930f در خدمت شمام قبل از هر کاری شما باید درایور های سامسونگ و adb رو روی سیستم خودتون نصب کنید میتونین آخرین ورژن درایور های سامسونگ رو از این لینک دانلود کنین. و برای دانلود درایور های adb روی این لینک کلیک کنید. در ابتدا باید گوشی خودتون رو آنلاک بوتلودر کنید برای این کار طبق تصویر زیر از منوی تنظیمات به قسمت developer option رفته و تیک گزینه oem unlocking رو فعال کنید فایل های مورد نیازتون رو داخل یه آرشیو گذاشتم که میتونین به راحتی از لینک زیر دانلود کنین. g930f root آخرین ورژن نرم افزار اودین رو با کلیک روی فایل odin درون آرشیو انلود کنید. نرم افزار را اجرا …
- 0 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام و درود فراوان خدمت دوستان عزیز آنلاک بوتلودر گوشی های شیائومی که از رابط کاربری miui استفاده میکنن بین سه تا هفت روز زمان میبره اما مدل های اندروید وان این برند بدون معطلی انجام میشه توی این تاپیک قصد دارم آنلاک بوتلودر کردن این گوشی ها رو بهتون آموزش بدم خوب اول اینکه شما باید درایور های شیائومی و adb fastboot رو روی سیستمتون نصب کنین دانلود درایور های شیائومی دانلود درایور های adb fastboot قبل از انجام عملیات آنلاک توجه کنید که گوشی شما بعد از آنلاک به تنظیمات کارخانه بر میگرده و اطلاعات کاربر به صورت کامل پاک میشه آنلاک کردن بوتلودر موجب ابطال گارانتی گوشی میشه آنلاک بوتلودر در عملکرد طبیع…
- 0 پاسخ
- 1.2k بازدید
درود دوستان عزیز همینطور که احتمالا در جریان هستید حدود یک ماه پیش بنده بسته ای رو منتشر کردم با عنوان imei generator by SYS113 v0.1.0 این بسته رو متاسفانه چون وقتم محدود بود و نیاز به یک ویندوز ۳۲ بیت بود نتونستم نسخه ۳۲ بیت ش رو هم منتشر کنم ... و در حال حاضر نسخه ۰.۲.۰ منتشر شده و نسخه سی و دو بیت هم داره و باگ هایی که توی نسخه قبل بوده فیکس شده و زمینه برنامه به رنگ خاکستری تغییر پیدا کرده تصویر برنامه آموزش استفاده ۱.برنامه رو اجرا کنید ۲.ورودی default range رو ارقام پیشفرضی که میخوایید روی imei های تولید شده اعمال بشه رو وارد کنید که تا حداکثر ۱۵ عدد ساپورت میکنه ... ۳.ورودی د…
آخرین پاسخ توسط SYS113, -
- 4 پاسخ
- 2.6k بازدید
برنامه imei genrator by SYS113 منتشر شد ... نسخه ۶۴ بیت ویندوز نسخه ۶۴ بیت لینوکس سورس کد برنامه کاربرد این برنامه تولید imei هست کارکرد برنامه به این صورت هست ... ۱.برنامه رو اجرا کنید ۲.ورودی default range رو ارقام پیشفرضی که میخوایید روی imei های تولید شده اعمال بشه رو وارد کنید که تا حداکثر ۱۵ عدد ساپورت میکنه ... ۳.ورودی دوم که how many هست رو تعداد imei که میخوایید تولید بشه وارد کنید که حداکثر ۹۹۹ تا imei هست ... ۴.روی کلید genrate کلیک کنید ۵.فایل imei.txt در کنار برنامه ساخته میشه و سریال های imei داخلش رایت میشن و خودکار فایل باز میشه ... و در نهایت اینکه خواهش میکنم برنامه رو به دیگران نفروشید و همینطور که من این برنامه رو ت…
آخرین پاسخ توسط SYS113, -
- 1 پاسخ
- 805 بازدید
سلام بر اساتید بزرگوار ببخشید راهی هست هواوی ای دی رو برداریم ممنون میشم راهنمایی کنید اندروید ۹.۱ گوشی هم 3nova
آخرین پاسخ توسط reza.a, -
- 2 پاسخ
- 877 بازدید
j600g/ds باینری 3 اندرویید 8 oem:on frp:on
- 0 پاسخ
- 676 بازدید
از اساتید کسی میدونه چجوری میتونم گوشیو با هر وسیله ای به مودم وصل کنم؟
روت lg k10
توسط mataboy- 1 پاسخ
- 987 بازدید
از عزیزان کسی میتونه کامل توضیح بده نحوه روت ال جی k10 رو یا منبع خاصی معرفی کنه؟
آخرین پاسخ توسط Cortana, -
- 8 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام J510 f ver 7.1.1 دارم می خوام xpoced رو نصب کنم فایل Xpocedinstaler رو نصب می کنم وقتی توی برنامه میرم میگه xpoced fremwork نصب نشده به سایتش میرم xposed-v89-sdk25-arm v نصب میکنم از طریق ریکاوری. بعد از نصب xposed-v89-sdk25-arm از طریق ریکاوری گوشی رو ریست می کنم مشگل از ابنجا شروع میشه که گوشی مجدا میره تو ریکاوری باید فلش کنم. بعد از فلش مجدا کار رو تنجام دادم بکاپ گرفتم برنامه رو نصب کردم بازم میره تو ریکااوری بکاپ رو هم که گرفتم برمیگردونم بازم میره تو ریکاوری کمک کنید. XposedInstaller_3.1.5
آخرین پاسخ توسط t20mobile, -
تبلت سامسونگ t111
توسط reza.a- 6 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام وقت بخیر یه تبلت اوردن برا فروش ولی برنامه سیستمیش پاک شده بالا نمیاد خواستم با رام رسمی فلشش کنم ک سوکتش انتقال دیتا ندادو تبلت قبلا پشتش باز نشده فقط قبلا twrp شده بنابر این میشه از قسمت ریکاوریش مموری رو خوند سوالم اینه میشه از طریق این محیط فلش کرد تبلت سامسونگ رو؟
آخرین پاسخ توسط sanjabak1368, -
- 2 پاسخ
- 735 بازدید
سلام یه هانر p9lite برام اوردن با باکس و دانگل اف ار پی برداشته نشد ولی نهایتا یکی از همکاران توست با روش دستی حذفش کنه و روششو بهم یاد نداد لازم بذکره این روش تو یوتوب و فایلای حذف اف ار پی پشتیبانیش نمیکنن کسی هست که بدونه راهش چیه؟
- 0 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام خدمت همراهان همیشگی سایت با آموزش تغییر لگو ابتدایی گوشیهای جدید سامسونگ در خدمت شما هستیم این لگو فقط بعد از روت گوشی قابل تغییر است بعد از روت چند اخطار بوتلودر ظاهر میشه اینجا طریقه تغییر یا حذف کلی این پیامها را می دهیم بعد از روت گوشیهای جدید سری A سامسونگ موقع روشن شدن گوشی با اخطارهای مواجه می شوید ظاهر خوبی ندارند این اخطارها با آموزش زیر میتواند آنها را کلا حذف یا به شکل دلخواه تغییر بدهید برای شروع نیاز به نرم افزار زیر دارید ابتدا آنرا دانلود نمایید بعد از دانلود نسخه متناسب با سیستم خود برنامه را نصب کنید فایل BL از …
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 5 پاسخ
- 1.9k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان امروز نیز در خدمتتان هستم با رام فارسی I9507V اندروید 4.4.2 و دانگرید از 5.0 بدون کوچکترین باگ به همراه فایل چند مگابایتی جهت فارسی سازی و فایل مخصوص رایت با اودین برای اولین بار در ایران توسط ILYA20 دوستان در جریان هستند که این مدل سفارش چین و ژاپن میباشد و قطعا رام فارسی برای این مدل عرضه نشده و نخواهد شد.... برای فارسی سازی پچی رو جهت فارسی سازی اماده کردم که از اتلاف وقتتون جلوگیری میکنه و همینطور رام مخصوص رایت از طریق اودین رو اوکی کردیم... I9507V 4.4.2 ROOTED FULL FARSI FIXED BUG DEV…
آخرین پاسخ توسط ILYA20,