رفتن به مطلب
تالار جی اس ام دولوپرز
جستجو در
  • تنظیمات بیشتر ...
نمایش نتایجی که شامل ...
جستجو در ...

فلش گوشی سامسونگ با cmd


ارسال های توصیه شده

سلام خدمت دوستان انجمن gsm.بنده میخوام گوشی سامسونگ رو با روش cmd فلش بزنم.از روش heimdall که استاد ایلیا معرفی کردن نتونستم ازش استفاده کنم.لطفا دوستان اگه کسی روش دیگه و کاملتری داره بمن بگه خیلی بهش نیاز دارم هر کجا جستجو کردم روشای دیگه پیدا کردم ولی ناقص هستن کاملترشون همین heimdall هست فکر کنم ولی نتونستم باهاش کار کنم خطای libusb -0 میده و وقتی این رو نصب میکنیم اونموقع درایور سامسونگ غیرفعال میشه.بعد برای استفاده از این روش فایل tar رو اگه بخواهیم فلش بزنیم باید اول فایلهارو اکسترکت کنیم بعد یکی یکی فلش بزنیم و این خیلی زمان بر هست.لطفا اگه کسی راه حل بهتری داره بگه.تشکر.

لینک ارسال
  • مدیریت کل سایت
در ۱۴۰۰/۸/۲۳ در 12:41، mrb4a1370 گفته است:

سلام خدمت دوستان انجمن gsm.بنده میخوام گوشی سامسونگ رو با روش cmd فلش بزنم.از روش heimdall که استاد ایلیا معرفی کردن نتونستم ازش استفاده کنم.لطفا دوستان اگه کسی روش دیگه و کاملتری داره بمن بگه خیلی بهش نیاز دارم هر کجا جستجو کردم روشای دیگه پیدا کردم ولی ناقص هستن کاملترشون همین heimdall هست فکر کنم ولی نتونستم باهاش کار کنم خطای libusb -0 میده و وقتی این رو نصب میکنیم اونموقع درایور سامسونگ غیرفعال میشه.بعد برای استفاده از این روش فایل tar رو اگه بخواهیم فلش بزنیم باید اول فایلهارو اکسترکت کنیم بعد یکی یکی فلش بزنیم و این خیلی زمان بر هست.لطفا اگه کسی راه حل بهتری داره بگه.تشکر.

 

برای توسعه تولز میخواهید؟

میتونید بجای libusb به سریال پورت تغییر بدید ، heilmdall چون اوپن سورس هست برای libusb نوشته شده ، شما میتونید تغییر بدید و استفاده کنید

اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن.

لینک ارسال

بله استاد ایلیا برای توسعه تولز میخوام.چطور اینکارو انجام بدم متوجه نشدم.بعد چرا نمیشه فایل tar یا md5  رو کامل فلش  کنیم باید اول اکسترکت کنیم و بعد فلش اینطور خیلی برنامه طول میکشه تا گوشی فلش بزنه

ویرایش شده توسط mrb4a1370
لینک ارسال
  • مدیریت کل سایت
در ۱۴۰۰/۸/۲۶ در 00:48، mrb4a1370 گفته است:

بله استاد ایلیا برای توسعه تولز میخوام.چطور اینکارو انجام بدم متوجه نشدم.بعد چرا نمیشه فایل tar یا md5  رو کامل فلش  کنیم باید اول اکسترکت کنیم و بعد فلش اینطور خیلی برنامه طول میکشه تا گوشی فلش بزنه

شما باید الگوی خودتون رو بنویسید که بدون نیاز به استخراج فلش کنه مثل GSD 

اما به هر حال بگید زبان برنامه نویسیتون چی هست؟

اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن.

لینک ارسال

استاد بنده زبان وی بی ویژوال استودیو کار میکنم.با یه روش دیگه تونستم اینکارو انجام بدم که فایل tar یا md5 رو فلش بزنه ولی اون روش بخوبی heimdall نیست و ناقصه.خیلی لطف میکنید اگه سورس یا مثال کوچیکی با کد برام بنویسید که بهتر متوجه بشم

ویرایش شده توسط mrb4a1370
لینک ارسال
  • مدیریت کل سایت
در ۱۴۰۰/۸/۲۶ در 02:58، mrb4a1370 گفته است:

استاد بنده زبان وی بی ویژوال استودیو کار میکنم.با یه روش دیگه تونستم اینکارو انجام بدم که فایل tar یا md5 رو فلش بزنه ولی اون روش بخوبی heimdall نیست و ناقصه.

زبان پرسیدم نه ide 

به هر حال باید از توانایی خودتون برای بهره مندی از سورس موجود استفاده کنید.

هیچوقت process ران نکنید وقتتون تلف میشه خروجی ضعیف و بی ارزش

اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن.

لینک ارسال

زبان vb.net دیگه.بله درسته باید سورسشو بهتر یاد بگیرم.ولی جناب ایلیا این حرفا کمکی بهم نمیکنن من مثال میخوام 

ویرایش شده توسط mrb4a1370
لینک ارسال
  • مدیریت کل سایت
در ۱۴۰۰/۸/۲۶ در 03:02، mrb4a1370 گفته است:

زبان vb.net دیگه.بله درسته باید سورسشو بهتر یاد بگیرم.ولی جناب ایلیا این حرفا کمکی بهم نمیکنن من مثال میخوام 

راه شما به این شیوه هست

درک الگو (ارسال و دریافت داده ، تحلیل بافرهای دریافتی) پروژه heimdall

پیاده سازی در پروژه فرضی (مثلا vb.net)

شما باید متمرکز پروژه رو دیباگ کنید.

اگر لازم شد اودین رو مانیتور کنید برای تحلیل بیشتر.

اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن.

لینک ارسال

اگه امکانش هست یک سورس در اختیارمون قرار بدید یا اینکه راهی هست که بشه سورس odin رو بدست بیاریم.

ویرایش شده توسط mrb4a1370
لینک ارسال
  • 1 ماه بعد...

ببخشید من خیلی سعی کردم پروژه heimdall رو درک کنم و بتونم پیاده سازیش کنم ولی نشد اگه امکانش هست یکم بیشتر راجبش توضیح بدید چون من زبان c++رو زیاد کار نکردم بیشتر با vb.net سروکار دارم

لینک ارسال
  • مدیریت کل سایت
در ۱۴۰۰/۱۰/۱۰ در 02:06، mrb4a1370 گفته است:

ببخشید من خیلی سعی کردم پروژه heimdall رو درک کنم و بتونم پیاده سازیش کنم ولی نشد اگه امکانش هست یکم بیشتر راجبش توضیح بدید چون من زبان c++رو زیاد کار نکردم بیشتر با vb.net سروکار دارم

https://github.com/Alephgsm/samsung-odin

البته من با جستجو بدست اوردم ، صحتشو تایید یا رد نمیکنم خودتون باهاشون صحبت کنید.

 

اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن.

لینک ارسال

این که پولیه استاد.قیمتش که خیلی بالاست.من یک مثال کوچک میخواستم کافیه برام ولی پروژه heimdall چیزی ازش سر در نیوردم

ویرایش شده توسط mrb4a1370
لینک ارسال

کسی نیست یه مثال کوچیکی به من بگه خیلی گیر این قضیه هستم.c++ خیلی کم کار کردم و از پروژه هاش سر در نمیارم اگه کسی با vb.net یا c#بتونه مثال کوچیکی به من بگه خیلی ممنون میشم.

لینک ارسال
در ۱۴۰۰/۱۰/۱۹ در 15:25، mrb4a1370 گفته است:

کسی نیست یه مثال کوچیکی به من بگه خیلی گیر این قضیه هستم.c++ خیلی کم کار کردم و از پروژه هاش سر در نمیارم اگه کسی با vb.net یا c#بتونه مثال کوچیکی به من بگه خیلی ممنون میشم.

مهندس یه چیزی میگم ناراحت نشید

 

الان طرف میره کلاس خصوصی میلیون ها تومن هزینه میکنه آخرشم چیزی بهش یاد نمیدن بعد شما انتظار داری اینجا توی فروم رایگان یه استاد برنامه نویسی بیاد بهتون آموزش بده اونم رایگان؟؟؟

 

البته تاکید میکنم که قصد جسارت ندارم ولی چون دیدم خیلی اصرار میکنید خواستم بهتون بگم که برای اینجور آموزش ها هیچوقت نمیتونید روی مطالب رایگان حسابی باز کنید

لینک ارسال
در ۱۴۰۰/۱۰/۲۴ در 02:03، mrb4a1370 گفته است:

حرف شما کاملا درسته بیخودی دارم سوال میکنم چون غیر ممکنه کسی بقول شما رایگان بهم چیزی بگه.بعدش پروژه هایی که بفروش میرن قیمت بالایی دارن مثلا ۱۰۰۰ دلار یا بیشتر و برای ما خیلیه.

 

ویرایش شده توسط mrb4a1370
لینک ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

  • سلام!

    کاربران گرامی!

    شما در حال استفاده از این وب سایت به صورت مهمان هستید، برای استفاده از امکانات کامل و تبادل اطلاعات به حساب کاربری خود وارد شوید و یا ثبت نام کنید.

  • معرفی به یک دوست

    تالار جی اس ام دولوپرز رو دوست داری ؟ همین حالا به دوستت معرفی کن!
  • بیشترین ارسال کنندگان

×
×
  • اضافه کردن...