رفتن به مطلب
تالار جی اس ام دولوپرز
جستجو در
  • تنظیمات بیشتر ...
نمایش نتایجی که شامل ...
جستجو در ...

ارسال های توصیه شده

به نام خدا

سلام خدمت همه دوستان - در این بخش اموزش ساخت یک ابزار اندروید به زبان سی شارپ رو به شما یاد میدم.

----------------------------------------------------------------------

پیش نیاز ها:

  • داشتن سیستم مناسب برای برنامه نویسی
  • نصب برنامه ویژوال استودیو
  • اشنایی به زبان سی شارپ

---------------------------------------------------------------------

خب میریم سراغ اموزش

در پایان این اموزش یاد میگیرید که چطور یه برنامه بنویسید که کار های زیر رو انجام بده

  1. نصب برنامه apk
  2. sideloading zip
  3. گرفتن بک اپ
  4. rebooting normally, to bootloader and recovery via ADB
  5. rebooting via fastboot
  6. unlocking bootloader
  7. flashing system
  8. flashing data
  9. flashing zip file
  10. flashing recovery
  11. flashing boot(kernel)

- شروع اموزش:

  • یه پروژه جدید ویندوز فرم به زبان سی شارپ ایجاد میکنیم

Screenshot (8).png

  • از قسمت toolbox مانند تصویر button و textbox  به فرم پروژه اضافه میکنیم یدونه Richtextbox برای نمایش لاگ برنامه اضافه میکنیم.

Screenshot (9).png

  • خب تا اینجا یه پروژه برای کد نویسی اماده کردیم. حالا کد زیر رو دانلود کنید.
  • سورس.txt
  • با توجه به توضیحات درون سورس هر کد در رو در جای مناسب قرار بدید

Screenshot (10).png

  • در اخر یه build  از پروژه بگیرید . پوشه برنامتون رو باز کنید و فایل های adb رو کنار برنامه قرار بدید.
  • adb.zip
  • خب برنامه شما اماده شده و میتونید استفاده کنید. یه نمونه برنامه که با استفاده از این اموزش ساخته شده رو در ادامه برای شما میذارم میتونید دانلود کنید.
  • اگر استقبال بشه اموزش ساخت برنامه برای حذف قفل گوشی اندروید همراه با سورس گذاشته میشه.

Debug.zip

 

لینک ارسال
  • مدیریت کل سایت

من خیلی خوشحال میشم عزیزان در این رابطه سوال کنند تا پاسخ بدم

اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن.

لینک ارسال
  • 2 سال بعد...

واقعا خیلی عالی میشه اگه این آموزشها ادامه داده بشه خیلیها مثل خودم به برنامه نویسی علاقه دارن و استعداد خوبی توی برنامه نویسی دارن و با یاد گرفتن این آموزشها میتونیم با همکاری همدیگه دانگلهای قدرتمندی به بازار ارائه بدیم.بعد یک سوال داشتم .با این کدها هم میشه فایل رام سامسونگ یا بوت یا ریکاوری سامسونگ رو رایت کرد یا فرق میکنه؟ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه

ویرایش شده توسط mrb4a1370
لینک ارسال
  • مدیریت کل سایت
در 22 ساعت قبل، mrb4a1370 گفته است :

واقعا خیلی عالی میشه اگه این آموزشها ادامه داده بشه خیلیها مثل خودم به برنامه نویسی علاقه دارن و استعداد خوبی توی برنامه نویسی دارن و با یاد گرفتن این آموزشها میتونیم با همکاری همدیگه دانگلهای قدرتمندی به بازار ارائه بدیم.بعد یک سوال داشتم .با این کدها هم میشه فایل رام سامسونگ یا بوت یا ریکاوری سامسونگ رو رایت کرد یا فرق میکنه؟ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه

 

شما خودتان شروع کنید ، سوالاتتان را مطرح کنید ، ما پاسخ میدیم.

اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن.

لینک ارسال
در در ۱۴۰۰/۵/۳۰ در 13:46، ILYA20 گفته است :

 

شما خودتان شروع کنید ، سوالاتتان را مطرح کنید ، ما پاسخ میدیم.

به امید خدا شروع کردم.تا الان قسمت ریداینفو و ریبوت به ریکاوری و دانلود مد رو نوشتم ولی سوالم اینه چطور فایل سامسونگ روی گوشی رایت کنیم.

لینک ارسال
  • مدیریت کل سایت
در ۱ ساعت قبل، mrb4a1370 گفته است :

به امید خدا شروع کردم.تا الان قسمت ریداینفو و ریبوت به ریکاوری و دانلود مد رو نوشتم ولی سوالم اینه چطور فایل سامسونگ روی گوشی رایت کنیم.

https://github.com/Benjamin-Dobell/Heimdall

اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن.

لینک ارسال
در در ۱۴۰۰/۶/۴ در 14:30، mrb4a1370 گفته است :

این سورس c++هست ولی من با vb.net دارم برنامه رو مینویسم. توی نت  جستجو کردم کدی دیدم یه این شکل میشه راجبش توضیح بدید

flash--userdata.من کدی میخوام که بشه یک فایل روی سامسونگ رایت کرد مثلا boot یا recovery رو در حالت دانلود مد رایت کنیم.

 

ویرایش شده توسط mrb4a1370
لینک ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

  • سلام!

    کاربران گرامی!

    شما در حال استفاده از این وب سایت به صورت مهمان هستید، برای استفاده از امکانات کامل و تبادل اطلاعات به حساب کاربری خود وارد شوید و یا ثبت نام کنید.

  • معرفی به یک دوست

    تالار جی اس ام دولوپرز رو دوست داری ؟ همین حالا به دوستت معرفی کن!
  • بیشترین ارسال کنندگان

×
×
  • اضافه کردن...