مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 928 بازدید
با سلام امروز هم با یک آموزش اختصاصی در خدمت دوستان هستیم،تا دوستان بتوانند استفاده کنند آموزش سازگار کردن سورس سیانوژن برای کامپایل رام برای دلگرمی و ادامه کار از انجمن و سایتمان حمایت کنید با تشکر
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 4 پاسخ
- 927 بازدید
سلام این فیلم رو حتما حتما ببنید دستورات رو به صورت ساده شروع کرده و یاد میده .... برای ادیت و کار با اوبونتو این قسمت رو حرفه ای بلد باشید جایی لنگ نمی مونید.. دانلود با لینک مستقیم با حجم ۲۴۶ مگابایت رمز توی فایل فشرده موجوده .... لطفا این فیلم رو مشاهده و تمرین کنید ....
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 8 پاسخ
- 927 بازدید
برای ریپک کردن حجم درست رو از کدوم قسمت باید پیدا کنم تا اقدام به ریپک کنم؟برای تست رامی که کوک کردیم باید چیکار کرد؟برنامه هست برا تستش؟
آخرین پاسخ توسط ahmad12, -
نصب رام
توسط hkazem3000- 0 پاسخ
- 925 بازدید
رام G530HXXS2BPL1 رو دانلود کردم (اندروید 5.02 ) با اودین که خواستم نصب کنم پیام Faild میده و رام نصب نمییشه . اسکرین شات ارور رو قرار می دم
آخرین پاسخ توسط hkazem3000, -
- 1 پاسخ
- 923 بازدید
Unlock-J710FXXU5CRL2-id11990.zip
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 1 پاسخ
- 921 بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان عزیز و گرامی حل مشکل وای فای-بلوتوث- کد دستوری ussd - اس ام اس اندروید6.0.1 لینک دانلود تست شده توسط خود بنده رو 4تا گوشی موفق باشید
آخرین پاسخ توسط hazraty, -
- 0 پاسخ
- 915 بازدید
با سلام در آموزشز 7 که مربوط به ساختار پارتیشن ها بوده به چند سوال برخوردم که خواستم بصورت خیلی خیلی ساده و روان بیان بشود مثل: محتوای ramdiskچیست؟ کرنل چیست؟ بایتری های بومی؟ deamonچیست؟ توضیح دایرکتوری xbin و همچنین مثال مرتبط؟ مثالی برای دایرکتوری framwork? منظور از کنسول چیست ؟ پارتیشن کش در این اموزش نوشته شده در محیط ریکاوری و ADBمورد استفاده توسعه دهندگان برای اعمال تغییرات برروی گوشی مورد استفاده قرار میگیرد منظور چیست و بطور ساده کاربرد این پارتیشن علاوه بر توضیحی که در آموزش بیان کردید چیست
آخرین پاسخ توسط narsis92, -
- 0 پاسخ
- 914 بازدید
با سلام تا اینجا با آموزشهای که دادیم رام رو پورت کردیم و رفع باگ هم کردیم اکنون میریم برای مقداری تویک رام بیشتر تویکهای زیر را در تمام کاستوم رامها میشود استفاد کرد تویک BUILD.PROP برای اضافه کردن تویکها فقط کافی فایل Build.prop رو باز کنید و کدهای زیر رو در اون قرار بدید اجازه دادن به لانچر برای استفاده از رم >ro.HOME_APP_ADJ=1 افزایش کیفیت عکسها >ro.media.enc.jpeg.quality=100 افزایش قدرت استفاده رم و CPU >dalvik.vm.heapsize=48m رندر رابط کاربری توسی GPU >debug.sf.hw=1 افزایش سرعت در شمارگیری >ro.telepho…
- 2 پاسخ
- 910 بازدید
j600g/ds باینری 3 اندرویید 8 oem:on frp:on
آخرین پاسخ توسط reza.a, -
ویرایش csc
توسط salahaddin2324- 1 پاسخ
- 910 بازدید
سلام دوستان من چند برنامه سیستمی رو مثل پیامک و تماس عوض کردم و می خوام در هوم اسکرین گوشی در پایین صفحه نمایش در دو طرف دکمه app قرار بگیرند ولی نمی دونم دقیقا کدوم از فایل های xml رو تغییر بدم و مثلا default_apps.xml یه چیزایی نوشته شبیه launcher:className="com.sec.android.app.sbrowser.SBrowserMainActivity" launcher:iconPosition="3" launcher:packageName="com.sec.android.app.sbrowser" /> ولی دقیقا نمی دونم این className و packageName رو چجوری از فایل apk دربیارم توی اینترنت میگن از فایل دیکامپایل شده AndroidManifest.xml مربوط به هر apk میشه درش بیارم ولی نمی فهمم خیلی کد نویسی زیاد داره یه راه ساده تر نیست این د…
آخرین پاسخ توسط salahaddin2324, -
- 0 پاسخ
- 909 بازدید
با نرم افزار : image kitchen_x64 StupDroid.com کاستوم ریکاوری (twrp) گوشی هواوی y6 pro رو برا گوشی خودم پورت کردم و از طریق فلش تولز نصب کردم راحت ریکاوری بالا اومد ولی تاچ در ریکاوری کار نمیکنه ؟ این ریکاوری هم از نوع تاچ هستش و با دکمه ها نمیشه کار کرد . کجای کار ایراد داشته امکان رفع این باگ وجود داره ؟ آموزش پورت رو هم از یه سایت انگلیسی زبان پیدا کردم . اونجا هم کسی پاسخگو نیست . دوستان امکان داره در این مورد راهنمایی کنید . هر دو گوشی از نظر رزولوشن و مشخصات سخت افزاری و نرم افزاری ( برای اندروید لالی پاپ ) یکسان هستن . اینم عکس :
آخرین پاسخ توسط saberkhan73, -
- 1 پاسخ
- 908 بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان امروز نیز در خدمتتان هستیم با پچ فارسی سای SM-J500Gدر 3 ثانیه تمامی مشخصه ها 15 مگابایتی برای اولین بار توسط ILYA20 همانطور که در جریان هستید این مدل سفارشی هستش و قطعا رام فارسی برای این مدل ارایه نشده و شایدم نخواهد شد... این پچ بدون پاک کردن اطلاعات و بدون رایت رام میتواند این مدل را فول فارسی و فیکس کند .... (در عرض 3 و یا 2 ثانیه ) برای تمامی مشخصه های 5.1.1 جواب میده... اسکرین شات: نحوه رایت: …
- 3 پاسخ
- 908 بازدید
سلام من مبتدی هستم تازه نرم افزارو تهیه کردم من تو قسمت اضافه کردن زبان که وارد میشم برای باز کزدن این فایل framework-res.apk یا همون کامپایل کردن مشکل دارم وقتی که کد دستوری apktool if framework-res.apk رو وارد میکنم این اتفاق میوفته و مثل اموزش چنتا خط دستوری باز نمیشه http://s1.uploadweb.ir/file/66677_Capture.PNG نمیدونم ایراد ازچیه ویندوزمم تازه عوض کردم پیشاپیش ممنون از همه
- 1 پاسخ
- 906 بازدید
سلام. یه گوشی j701f اومده دستم ک روی ارم مونده. طرف میگه تو اتاق گذاشته بودم و اینجوری شده. الان تو اودین فلش میزنم رو initialzation میمونه و جلو نمیره. با فایلهای دیگه تست کردم ورژن اودین رو هم عوض کردم ریکاوری کاستوم هم همین پیغامو میزنه. نظر شما چیه؟
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 3 پاسخ
- 902 بازدید
رام کوک شده-فارسی -سامسونگ p1000n , p1000r کوک شده توسط ehsan_zamani_68 اندروید 2.3.3 جوابگو بر روی اندوید 2.3.7 برای فلش فایل از اودین 1.85 استفاده کنید فایل را در قسمت pda قرار داده و روی تبلت فلش کنید بعد از فلش تبلت را فرمت کنید
- 3 پاسخ
- 902 بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان با سلام و درود خدمت دوستان امروز نیز در خدمتتان هستم با پچ فارسی سازی Y625-U32 در 3 ثانیه با فایل چند مگابایتی برای اولین بار در دنیای جی اس ام توسط تیم توسعه دهنده جی اس ام دولوپرز و ILYA20 میتونیم با جرات بگیم این کار برای اولین بار در دنیای جی اس ام هستش.... کاربران عزیز با این پچ سه ثانیه کل گوشی رو میتونن فارسی کنن بدون پاک شدن اطلاعات و بدون ریسک و تمامی بیلد نامبر... نحوه رایت : گوشی رو با IROOT روت کنید فایل رو پس از دانلود اکسترکت کنید... پوشه ILYA20 که حاوی فایلا dll. هستش رو به مموری کارت گذاشته و ب…
آخرین پاسخ توسط m62gsm, -
- 0 پاسخ
- 899 بازدید
معرفی ابزار کامپایلر و دیکامپایلر نرم افزارهای apk همانطوری که در جریان هستید سیستم عامل های اندروید متن باز بوده و توسعه این سیستم عامل رایگان و آزاد میباشد.به همین جهت گوگل برای توسعه نرم افزارهای اندرویدی ابزار apktool.jar را جهت کامپایل و دیکامپایل عرضه کرده تا توسعه دهندگان بتوانند تغییرات دلخواهی در فایل apk ایجاد کنند. این ابزار دایما بروزرسانی میشوند و برای سیستم عامل های ویندور،گنو/لینوکس ارایه میشود در بروزرسانی های جدید باگهای نسخه های قبلی را رفع کرده و ویرایش رامهای جدید را امکانپذیر میکند. ابزار مربوطه نیز توسط کاربر قابل توسعه هستش و توسعه ابزار apktool نیاز به آشنایی با برنامه نویسی جاوا را دارد. نرم افزارهای مختلفی جهت ویرایش فایلهای ap…
- 2 پاسخ
- 899 بازدید
رامهای رسمی معمولا بصورت اودکس هستند ولی برای یک توسعه دهنده برای ویرایش فایلها و استفاده از فایلهای دیگر نیاز است که رام را دئودکس بکنید با این برنامه که معرفی میکنیم خیلی راحت تمام فایلهای سیستم دئودکس می شوند. لینک پرتال برای دانلود و آموزش برنامه
- 2 پاسخ
- 899 بازدید
Huawei-FA.zip
آخرین پاسخ توسط alizarei72, -
- 6 پاسخ
- 898 بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز یه c7000 هست میخوام یه برنامه به سیستم خود گوشی اضافه کنم که با هارد ریست پاک نشه گوشی رو روت کردم و هم اسم برنامه یه پوشه ساختم و به priv:app اضافه کردم و گوشی رو ریستارت کردم ولی متاسفانه برنامه نصب نشد دوستان مشکل از کجاست؟
آخرین پاسخ توسط z.3.x, -
- 1 پاسخ
- 898 بازدید
سلام میخواستم بدونم این خطا برا چیه؟؟؟ warning: string 'wifi_security_cmcc' has no default translation. warning: string 'wifi_setting_connect_type_error' has no default translation. warning: string 'wifi_signal_found_msg' has no default translation. D:\reza\apktool\Settings\res\layout\custom_switch_preference.xml:10: error: Error: No resource found that matches the given name (at 'style' with value '@com.mediatek:style/ImageSwitch'). D:\reza\apktool\Settings\res\layout-sw720dp-v13\date_time_settings_setupwizard.xml:9: error: Error: No resource found that matches the given name (at 'style' with value '@com.mediatek:style/ImageSwitch'). D:\reza\ap…
- 5 پاسخ
- 897 بازدید
خسته نباشید من برنامه ها رو فارسی میکنم بدون هیچ مشکلی framework رو هم فارسی میکنم و باقی برنامه ها که لازمه مانند ستینگ و گالری و sms وچند تا دیگه ولی وقتی انتقال میدم توی گوشی زبان فارسی نمیاد بالا.فکتوری ریست هم کردم ولی باز همین مشکل هستش. نباید تغییر دیگه ای داد؟ csc نباید تغییری داده بشه؟ ولی تغییری توی framework میدم ایجاد میشه ولی فقط زبان نمیاد بالا ممنون میشم راهنمایی کنین
- 1 پاسخ
- 894 بازدید
فارسی سازی desire 526g , desire 526h بدون رام و فلش#-o فایل رو دانلود کنید اموزش داخل فایل زیپ هست:dddddd حالشو ببرید فارسی سازی desire 526h- 526g بدون نیاز به رایت رام و فلش به صورت دایمی هرگونه سوال داشتید در ادامه بپرسید...
- 2 پاسخ
- 894 بازدید
سلام میخواستم بدونم کدوم نسخه از اوبونتو رو باید برای توسعه رام نصب کرد توی سایت اندروید زده بود 14.04 ولی دیگه این نسخه پشتیبانی نمیشه آیا میشه به جای این نسخه از نسخه آخر یعنی اوبونتو 18.04 استفاده کرد؟
آخرین پاسخ توسط SYS113, -
- 3 پاسخ
- 893 بازدید
درود دوستان خسته نباشید وقتی زبان گوشی از انگلیسی به فارسی یا بالعکس تغییر میکنه جای ناتیفیکیشن و انتن و .. عوض میشه و میشه گفت که آینه میشه چطور میشه کاری کرد که در هر دو زبان جای اونها ثابت باشه مثلا فایل زبان فارسی رو تغییر داد و ساعت رو سمت چپ قرار داد یا اینکه هردوتا فایل در اصل یکی باشن نمیدونم تونستم منظور رو برسونم یا ن ممنون بابت پاسخگویی
آخرین پاسخ توسط ILYA20,