مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 8 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام دوستان کسی میتونه کمک کنه برای حذف قفل جیمیل htc u11
آخرین پاسخ توسط alizarei72, -
- 3 پاسخ
- 962 بازدید
سلام و درود... حذف لوگوی اپراتورها و گذاشتن بوت انیمیشن خود سامسونگ خاهشا اسم و محل جاگذاری شده پوشه مربوط ب بوت انیمیشن و صدای مربوط اون رو ب هم معرفی کنید و دوستان تو فوروم نرم افزاری و اموزشی در این رابطه گذاشته بودند ولی فقط نرم افزارهای رو گوشی رو شناسایی و غیرفعال میکنه نه بوت انیمیشن رو ممنون میشم پیشاپیش از رهنمایی تون:u_e418:
آخرین پاسخ توسط nasirahmadi, -
- 0 پاسخ
- 2k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان . عزیزانی که برنامه نویسی با اندروید استودیو رو انجام میدن شاید متوجه این شدند که با وارد کردن کمی الگوریتم و... و build کردن نرم افزار حجم سورس به صورت وسیعی بالا میره و در صورتی که بخوایم سورس نرم افزارمون رو به کسی بدیم به مشکل برمیخوریم . نتیجه میگیریم که در سورس نرم افزارمون فایل هایی وجود دارد که اصلا نیازی به آنها نیست و صرفا کش ها و build های gradle هستند که حذف کردن آنها هیچ آسیبی به اپلیکیشنمون وارد نمیکنه. دایرکتوری های اضافی و زائد : خب به پوشه ای که به هنگام ایجاد کردن پروژتون ساخته اید وارد شوید و دایرکتوری های زیر را حذف کنید. پوشه: >build از داخل پوشه app پوشه build را حذف کنید. پوشه: …
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 0 پاسخ
- 2.6k بازدید
با درود و احترام به همه دوستان شاید برای شما هم پیش اومده باشه که هنگام نصب رام کاستوم با خطای زیر مواجه شده باشید updater process ended with error :7 error installing zip طبق معمول در هر خطا دارای یک شناسه یا کد میباشد که همانظور که در متن خطا میبینید ، این خطا با عدد "7" شماره گذاری شده است. خطای شماره 7 در TWRP به معنی نامناسب بود فایل با دستگاه است ، اما گاهی با وجود تناسب فایل و دستگاه باز هم با این خطا مواجه میشویم که برای این مورد یک راه حل ساده وجود دارد. ابتدا باید اطمینان داشته باشید که با نصب فایل روی دستگاه به مشکلی برنخواهید خورد. مثلا: یک رام کاستوم برای A310f دانلود میکند و در هنگام نصب متوجه میشوید دستگاه شما A310fd هست …
آخرین پاسخ توسط dehdar1999, -
- 1 پاسخ
- 951 بازدید
سلام. یه گوشی j701f اومده دستم ک روی ارم مونده. طرف میگه تو اتاق گذاشته بودم و اینجوری شده. الان تو اودین فلش میزنم رو initialzation میمونه و جلو نمیره. با فایلهای دیگه تست کردم ورژن اودین رو هم عوض کردم ریکاوری کاستوم هم همین پیغامو میزنه. نظر شما چیه؟
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
ویندوز حل مشکل استخراج نشدن فایل system.img مدلای s7 و فایل system با حجم بالای 4 gb 1 2
توسط ILYA20- 10 پاسخ
- 2.5k بازدید
با سلام و درود خدمت توسعه دهندگان محترم . همانطوری که در جریان هستید حجم رامهای s7 و مدلهای جدید بالای 4 گیگابایت هستند و ابزارهای ارایه شده قادر به استخراج نیستند و در نصفه با خطای stop مواجه خواهید شد . برای حل این نوع مشکلات امروز با اموزش اختصاصی در خدمتتان هستیم . با ما همراه باشید. 1- ابزار موجود در تایپک زیر را دانلود کنید و فایل حجیم system.img را داخل همین ابزار کپی کنید. >http://gsm-developers.ir/thread11176.html 2- در پوشه مربوطه دکمه shift را گرفته و کلیک راست بزنید سپس گذینه open commond window here را انتخاب کنید تا cmd باز شود. 3- سپس با استفاده از کد زیر فایل system.img تان را به ext4 تبدیل کنید. imgextracto…
- 21 پاسخ
- 2.5k بازدید
سلام دوستان کسی میدونه برای حل مشکل بر عکس بودن ساعت و تاریخ چه باید کرد؟؟؟؟
آخرین پاسخ توسط update mobile, -
- 3 پاسخ
- 761 بازدید
با عرض سلام علیکم دوستانی که با دیکامپایل و کامپایل اپلیکیشینهای موجود در رام ها مشکل داشته و یا هنگام هنگام کامپایل و sign اپ ها مشکل دارن از این نرم افزار استفاده کنند که کار باهاش خیلی راحته. اموزش خیلی ساده است 1-اول برنامهایی رو که میخواهید دیکامپایل کنید بعد انجام تغیرات لازم ان رو کامپایل کنید و بعد گزینه سوم sign apk رو بزنید و خروجی برنامه رو بدون هیچ گونه مشکل و ارور مشاهده کنید. LINK FILE FOR APK : https://www.androidfilehost.com/?fid=24591000424953615
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 1 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام و درود در برخی رامهای اندروید جدید به دلیل بالا بودن حجم رام نرم افزار imgextractor قابلیت استخراج آن را ندارد و پس از اجرای کمی از مرحله خطا میدهد و خاموش میشود. برای حل این مشکل قبلا بحث کردیم در تایپک زیر : >http://forum.gsm-developers.com/thread16164.html#post63040 اما از قرار معلوم روش مربوطه برای خیلی از عزیزان کارآیی نداشته خب در صورتی که از روش بالا جواب نگرفتید روش زیر را طی کنید : نرم افزار زیر را دانلود کنید . >https://www.androidfilehost.com/?fid=24459283995309116 سپس سیستم رو در داخل نرم افزار استخراج شده کپی کنید بعد دستور زیر را تایپ کنید >SVAImgUnpack system.img sys.img یک خروج…
- 7 پاسخ
- 1.2k بازدید
با عرض سلام علیک من فایل اندروید 6 رو اکستراکت کردم syste.img.ext4 بود بعد از چند بار حجم کم کردم ولی باز رو ارم میمونه هم کار رو برای syste.img هم کردم و به ext4 تبدیلم کردم ولی باز رو ارم میمونه ممنون از دوستان راهنمایی نمایند. با تشکرً@*&،9526
- 3 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام.تو مرحله ریپک کردن پوشه سیستم با برنامه system EXT4 repacker با خطایFailed!line:89,error: Failed to allocate blocks!مواجه میشم .البته ناگفته نماند پوشه سیستمی مربوط به تبلت لنوو هست جهت فارسی سازی.ممنوم میشم راهنمایی کنین.
خطا در نصب SystemUI 1 2
توسط dalannews- 14 پاسخ
- 1.9k بازدید
هنگام نصب SystemUI.apk خطا میده و نصب نمیشه اما بقیه برنامه ها به درستی نصب میشه apktool if Settings.apk و apktool if framework-res.apk اینم تصویر خطا
- 1 پاسخ
- 924 بازدید
سلام میخواستم بدونم این خطا برا چیه؟؟؟ warning: string 'wifi_security_cmcc' has no default translation. warning: string 'wifi_setting_connect_type_error' has no default translation. warning: string 'wifi_signal_found_msg' has no default translation. D:\reza\apktool\Settings\res\layout\custom_switch_preference.xml:10: error: Error: No resource found that matches the given name (at 'style' with value '@com.mediatek:style/ImageSwitch'). D:\reza\apktool\Settings\res\layout-sw720dp-v13\date_time_settings_setupwizard.xml:9: error: Error: No resource found that matches the given name (at 'style' with value '@com.mediatek:style/ImageSwitch'). D:\reza\ap…
- 0 پاسخ
- 868 بازدید
داستان شکل گیری و خیزش اندروید؛ استارتاپی ورشکسته که بدل به پلتفرمی جاودانه شد. در سال ۲۰۰۴، اندی رابین تماسی فوری را با دوست خود، استیو پرلمن برقرار کرد؛ استارت آپ او به نام
آخرین پاسخ توسط Gsm-Clinic, -
- 3 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام دوستان نصب کردن لینوکس خالی که میدونید کار درستی نیست دوال بوت هم ریسک راه و هم مشکلات wmvare هم باگ داره باهاش اما بهترین راه نصب با VirtualBox.4.3.28 هست 1-با این برنامه هیچ ریسکی نداره 2-میتونید راحت بین میزبان و میهمان فایل انتقال بدین 3-تصویر تمام صفحه هست
آخرین پاسخ توسط Pejvak, -
- 1 پاسخ
- 1k بازدید
Ubuntu یکی از توزیع*های لینوکس است که بر اساس دبیان پایه*گذاری شده *است اما در چندین مورد با دبیان تفاوت دارد. نام اوبونتو از یکی از مفاهیم افریقای جنوبی به معنی «انسانیت نسبت به دیگران» (Humanity Towards Others) گرفته شده*است. اوبونتو هر شش ماه یک بار نسخه جدیدی را به بازار عرضه می*کند. علاوه بر این برای هر نسخه از اوبونتو، تا ۱۸ ماه پس از انتشار آن نسخه، پشتیبانی ارائه می*شود. برای نسخه LTS مثل 8.04 (Hardy)، به جای پشتیبانی ۱۸ ماهه، سه سال پشتیبانی برای نسخه ویژه رایانه*های شخصی و پنج سال پشتیبانی برای نسخه*های سرور ارائه می شود.یکی از نکات مورد توجه در پروژه اوبونتو، تأکید بر دسترسی و جهانی*سازی است. به همین منظور این نرم*افزار برای تمام ملیت*ها موجود است. کار کردن با…
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 6 پاسخ
- 1.9k بازدید
دوستان خواهش میکنم برای این آموزش ارزش قائل بشید و اینکه سریع پخش نشه خودم شخصن دارم باهاش شدیدن پول پیدا میکنم چون بقیه دوستان از رام های کوک شده استفاده میکنن که مشکلاته خاموش صحفه حین تماس نشان ندادن کسی که تماس میگیره از کار افتادن وایرلس و اینکه در قسمت شبکه های موبایل حق انتخابی وجود نداره رو داره من زیاد با این گوشی کلنجار رفتم اخر سر فایل system.img رام 5.1.1 مشخصه ی A710FXXU1AOLG رو به system.tar تبدیل کرده و فلش و نهایتن یه فاکتوری ریست کردم گوشی کامل و بدون مشکل فارسی شده بدون هیچ مشکلی امیدوارم اساتید و همکاران عزیز استفاده کنند بنده روی 20 مورد بیشتر تست کردم روی a7108 بالای 20 مورد تست شده
آخرین پاسخ توسط alidemeter, -
- 0 پاسخ
- 894 بازدید
سلام خدمت دوستان اینم از اخرین نسخه Ubuntu نسخه 32 نسخه 64
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 0 پاسخ
- 735 بازدید
دوستان چنروز پیش مایکروسافت ورژن پایدار استودیو قدرتمندشو ارائه داد که میتونید از لینک زیر با سرعت بالا دانلود کنید ویژگی های این نسخه: >[color=#555555][font=&]Designed with macOS in mind[/font][/color][color=#555555][font=&]Rather than porting over the Windows version of macOS, Microsoft has developed Visual Studio from the ground up to suit the workflow. The User Interface has been flattened, icons have been improved and shortcuts mapped perfectly to fit with existing ones on macOS.[/font][/color] [color=#555555][font=&]Collaboration Services like GitHub come included[/font][/color] [color=#555555][font=&]Microsoft wants its Visu…
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
با سلام و درود خدمت دوستان عزیز امروز نیز در خدمتتان هستیم با یک نرم افزار کاربردی برای تولید سریال خام هشدار و نکته : این نرم افزار جهت تست و راستی آزمایی IMEI دستگاه ساخته شده (نمونه کارایی این نرم افزار رو باکس ها و یا سایت های متفاوت از جمله imei.info انجام میده و محض اینکه کار سریعتر انجام بشه اپلیکیشن توسعه داده شده) و مسئولیت هر گونه استفاده غیرقانونی از این اپلیکیشن به عهده خود کاربر میباشد. اسکرین شات » دیزاین و توسعه توسط ILYA20 دانلود Gsm-developers IMEI Maker
آخرین پاسخ توسط mobilemehdi, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
. موضوع به دلیل نقض در اپلیکیشن در دسترس نیست { در حال باز سازی ...} .
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 1 پاسخ
- 821 بازدید
درود____ دوستان در جریان هستید که این مدل کمی قدیمی هست اما چون رام فارسی بدون مشکلش تو انجمن موجود نبود لازم دونستم که برای شما عزیزان جی اس ام دولوپرز فارسیش کنم رام کوک شده ، فارسی ، بدون مشکل ساعت و تاریخ، بدون باگ هواوی Y511-T00 از جی اس ام دولوپرز قابل رایت با SP_Flash_TooL فارسی و بدون مشکل ساعت و تاریخ چیپست: MT6572 رام در حال آپلود بر روی سرور میباشد... موفق و پیروز باشید.
آخرین پاسخ توسط AmiR-Ali, -
- 0 پاسخ
- 1.9k بازدید
رام فارسی و بدون مشکل گوشی J3Pro J3110 این رام بصورت کامل فارسی می باشد و مانند برخی رامهای موجود در اینترنت ترجمه ناقص نمی باشد رام بصورت TAR می باشد و با اودین قابل فلش می باشد اندروید 5.1.1 آخرین نسخه موجود برای گوشی SM-J3110 می باشد بدون مشکل گوگل پلی تست شده زبان پیش فرض رام فارسی می باشد دارایی ضبط کننده صدا در حین تماس بصورت پیش فرض دارایی لیست رد تماس و پیام بصورت پیش فرض در رام گزینه 4G در تنظیمات بدون مشکل نشناختن سیمکارت اول تصاویر دیگر محیط رام را نیز در زیر ببینید بدون مشکل منوی استفاده از داده …
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 0 پاسخ
- 738 بازدید
سیستم*عامل Ubuntu یکی از کاربرپسندترین توزیع*های گنو/لینوکس است و در مدت نسبتاً کوتاه عمر خود، توانسته رشد خیره*کننده*ای در جذب کاربران عادی داشته باشد. تمرکز اوبونتو برقابلیت استفاده شامل استفاده گسترده از ابزار sudo است که به کاربران اجازه می*دهد که وظایف مدیریتی خود را بدون ایجاد یک نشست ابر کاربر انجام دهند. اوبونتو به ۲۵۶ مگابایت RAM و پس از نصب برروی دیسک سخت به سه گیگابایت از فضای دیسک سخت نیاز دارد (هرچند روش*های دیگری برای نصب و اجرای اوبونتو برروی سخت*افزارهای با قابلیت کمتر وجود دارد). از ویژگی*های بارز اوبونتو می*توان به کاربرپسند بودن، سادگی، زیبایی، سرعت و عدم نیاز به سخت*افزار پیچیده اشاره کرد. در دوره آموزشی CBT Nuggets Ubuntu شما با قابلیت های اساسی و کل…
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 1 پاسخ
- 800 بازدید
GOOGLE APPS (GAPPS) Donut (Android 1.6) Eclair (Android 2.1.x) Froyo (Android 2.2.x) Gingerbread (Android 2.3.x) Ice Cream Sandwich (Android 4.0.x) Jelly Bean (Android 4.1.x-4.3.x) Kit Kat (Android 4.4+) Lollipop (Android 5.0+)
آخرین پاسخ توسط mohsen8,