asaad 11 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۵ با سلام.تو مرحله ریپک کردن پوشه سیستم با برنامه system EXT4 repacker با خطایFailed!line:89,error: Failed to allocate blocks!مواجه میشم .البته ناگفته نماند پوشه سیستمی مربوط به تبلت لنوو هست جهت فارسی سازی.ممنوم میشم راهنمایی کنین. نقل قول لینک ارسال
AmiR-Ali 21 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۵ با سلام.تو مرحله ریپک کردن پوشه سیستم با برنامه system EXT4 repacker با خطایFailed!line:89,error: Failed to allocate blocks!مواجه میشم .البته ناگفته نماند پوشه سیستمی مربوط به تبلت لنوو هست جهت فارسی سازی.ممنوم میشم راهنمایی کنین. درود شما سایز رو بیشتر کنید مشکلتون حل میشه مثلا هر چقد سایز فایل سیستمتون بود یه مقدار بالاتر سایز بدید نقل قول لینک ارسال
asaad 11 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۵ خیلی ممنونم درست شد.و یک سوال میخوام فایل یک تبلت چینی رو ویرایش کنم که عملکرد لمسش بر عکس بشه یعنی جای x و y رو عوض کنم ممنون میشم راهنمایی کنین که اون قسمت عملکرد لمس مربوط به چه فایلی داخل رام هستش.خیلی ممنون از راهنماییتون. نقل قول لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2091 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۵ مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۵ خیلی ممنونم درست شد.و یک سوال میخوام فایل یک تبلت چینی رو ویرایش کنم که عملکرد لمسش بر عکس بشه یعنی جای x و y رو عوض کنم ممنون میشم راهنمایی کنین که اون قسمت عملکرد لمس مربوط به چه فایلی داخل رام هستش.خیلی ممنون از راهنماییتون. درود بر شما ... برای مشکلتون تایپک جداکانه ایجاد کنید ... موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .