آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی تبلت های چینی برند های مختلف
641 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 2 پاسخ
- 1.7k بازدید
سلام دوستان یه تب چینی دارم با مشخصه برد k0721_V1.3 خیلی گشتم ولی فایلشو پیدا نکردم ممنون میشم اگر کسی داره لینک کنه
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 14 پاسخ
- 1.7k بازدید
ی گوشی g530h هستش با سی پی یو mt6572 فایل بین دارم برا فلشش اما هرجوری گوشی رو وصل میکنم نمیشناسه
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
مشخص نبودن مدل گوشی 1 2
توسط modern soft- 12 پاسخ
- 1.7k بازدید
دوستان یه گوشی اومده پشت دربش هواوی زده و مدل نیس پشت درب گوشی اینفو گرفتم سی پیو mtk 6580 هستش تو رو برد هم چیز خاصی ننوشته گوشی هم رو آرمه گوشی رو میبرم تو حالت فست بودت وایپ کنم تو اون صفحه که سه تا گزینه میاره ریکاوری - فست بوت و نورمال اونجا فست بوت رو انتخاب میکنم نمیره صفحش و اونجا گیر میکنه با دانگل cs tool ریست ستینگ زدم رف ولی گوشی باز موند رو آرم دوستان برا این گوشی چه رامی بزنم
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 0 پاسخ
- 1.7k بازدید
سلام اینم ی ابزار توپ برای ترمیم سریال cpu spd امیدوارم به کارتون بیاد . یاعلی دانلود
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 5 پاسخ
- 1.6k بازدید
روت smart slide s5260 برنامه تست شده با ولکانو و میراکل هم تست شده king root iroot Root精灵 ممنون میشم اگه برنامه دیگه ای هست راهنمایی کنید مشکل سریال داره روت ضروری هست
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 7 پاسخ
- 1.6k بازدید
درخواست فایل فلش s7562 mt6575a,,گوشی خود ب خود خاموش شده..چند فایل تست کردم اما واسه فلش نمیره..لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط artoor32, -
- 2 پاسخ
- 1.6k بازدید
سلام سکبوت هست cm2نمیزنه اندروید7 هست با متد نصب گوگل اکانت 7 نمیشه راهکار کسی داره تشکر
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 0 پاسخ
- 1.6k بازدید
PhoneixUSBPro_V_4_0_0_EN Release !!! (Supported Chips ?Allwinner AXX ( All tatest Chip Screenshots : Download 4shared Link / Mediafire Link
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 12 پاسخ
- 1.6k بازدید
سلام qcn برای استفاده در qpst وجود داره؟؟؟ مشخصات گوشی , cpu qualcom ,z00ed ,zenfone 2 laser ze500kl ممنون
آخرین پاسخ توسط ecsi, -
- 0 پاسخ
- 1.6k بازدید
MEGA MEGA [x] FIXED AN UNLOCK CODE CALCULATION BUG FOR OT-2051 [x] MOVITEL M1002 - FULL SUPPORT - INCL UNLOCK BY USING PATCHED FLASH - WORLD FIRST [x] FERO F180 - FULL SUPPORT - INCL UNLOCK BY USING PATCHED FLASH - WORLD FIRST NEW FILES ADDED TO THE SUPPORT: MOVITEL_M1002_EN_PT-2PATCHED.spd 2051X-3[X=A]VRGB1_EN_VIRGIN_UK.spd SPD SERVICE TOOL unlock and repair Alcatel, ZTE, SFR, Samsung, Huawei, Virgin Mobile, iTel, Telenor, B-Mobile,Verykool, Blu, Yezz, Azumi, Orange, AMGOO, LANIX, TELMA, NATCOM, XOX, IPLUS, MTN, MEO, NYX, TMN, PCD,GO, MOVITEL, QMOBILE, AIRTEL, PIXO mobile phones. It is simply the world famous unlocking software to unlock Alcatel, ZTE,…
آخرین پاسخ توسط omid, -
درخواست فایل فلشa23 1 2
توسط iraj- 10 پاسخ
- 1.6k بازدید
درخواست فایل فلش تبلت inet-86dec-revo1 zeng-gc 2014-07-11 a23 دوستان a23هست
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 8 پاسخ
- 1.6k بازدید
سلام این تبلت هر کار کردم نتونستم رمزشو بردارم اگه اموزش برای برداشتن رمز هست بزارین با فایل فلشش لطفا اضطرایه
آخرین پاسخ توسط abolfazl6812, -
- 0 پاسخ
- 1.6k بازدید
این ویدیو را دانلود کنید hard reset asus k004 - Download - 4shared - rasol mohabbat
آخرین پاسخ توسط rasol_mohabbat, -
- 4 پاسخ
- 1.6k بازدید
گوشی تست شده note 3 گوشی رو خاموش کرده و به حالت دانلود مد برده برای رفتن به این حالت Power +Volom Up موقعه که ارم گوشی میاد پشت سرهم ولوم بالا رو بزنید برنامه MiAccountUnlock-Tool رو از لینک روبرو دانلود کنید دانلود انتی ویروس غیر فعال کنید حتما محیط برنامه infomation بگیرید مدل گوشی که معرفی شد bypass mi account و disable mi account بزنید تمام منتظر باشید که گوشی کامل بیاد بالا موفق باشید
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 4 پاسخ
- 1.6k بازدید
سلام همونطور ک میدونید گوشی های اندروید جدید سامسونگ یه قفلی دارن به اسم rmm state . این قفل بعد از 7 روز روشن بودن گوشی غیر فعال میشه ک برای ما تعمیرکارا یه خورده دردسره. خیلی گشتم تو سایتای خارجی دنبال راه حلش. ولی چیزی پیدا نکردم. گفتم شما دوستان اگه راهی بلدید ارایه بدید. روش اول:(تاریخ گوشی رو به عقب بردن و فلش rmm state bypass و no verify opt با استفاده از twrp) .
آخرین پاسخ توسط rahi_sr, -
- 5 پاسخ
- 1.6k بازدید
سلام مشکل خاموش شدن تبلت ایسوز مدل koos در حین آپدیت
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 0 پاسخ
- 1.6k بازدید
با سلام فلشر + درايور تغييرات ايجاد شده در اين نسخه: Tool has been updated to version 1.8 to handle new devices based on new Rockchip RK3288 CPU. This new version also contains update drivers for both X86 systems and 64 bits Windows systems. دانلود منبع:dhakagsm.com
آخرین پاسخ توسط hasan32, -
- 2 پاسخ
- 1.6k بازدید
سلام اگر در سری Spd با cpu 6820 دستگاهی داشتین که نیاز به فرمت داشت: ابتدا از گوشی اینفو بگیرید اگر در انتهای اینفو عبارت Analysis Flash intelnal data successfully را مشاهده کردید بدون دلواپسی و داشتن استرس می توانید اقذام به فرمت دستگاه بکنید و ریسک خاموشی صفر است. در این مورد فرمت کامل انجام شد و هیچ مشکلی پیش نیومد. اما اگر در انتهای ایفو پیام Analysis Flash intelnal data fail رو داشتید اقدام به فرمت ددستگاه نکنید چون مشکل هنگ روی لوگو و خاموشی دستگاه خواهید داشت. و اما آموزش وایپ کردن سری Spd با Cpu 6820/8810 فقط با فایل یوزر دیتا بدون ریسک ابتدا فایل زیر رو دانلود کنید (حاوی درایور و فلشر و فایل وایپ فقط مخصوص Cpu 6820/8810)…
آخرین پاسخ توسط Avatar, -
- 4 پاسخ
- 1.6k بازدید
سلام خدمت اساتید یه رام دانلود کردم تاچ از کار افتاد درخواست رام تست شده t739-mainboard-v2.2 2014 دارم
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 1 پاسخ
- 1.6k بازدید
سلام یه توضیح بدم - برای دانلود باید دیباگ فعال باشه و فایل bat رو اجرا کنید و صبر کنید تا تیلت ریست بشه gt828_ts.ko+mc32x0.ko - gt828_ts.ko+mxc622x.ko - gt811_ts.ko - gt811_ts.ko+dmard06.ko - gsl1680.ko - gsl1680.ko+dmard06.ko - gslx680.ko - gslx680.ko+mxc622x.ko - ssd253x-ts.ko - ssd253x-ts.ko+dmard06.ko - goodix_touch.ko - zet6221.ko - zet622x.ko - ft5x_ts.ko - ft5x_ts.ko - ekt3632.ko aka elan - ekt3632.ko aka elan - if the upper one was shifted - ft5x_ts, goodix_touch, ssd253x-ts, zet622x, byd693x-ts, gt82x, gt811, pixcir_cxx, gslx680, st1536_ts, elan_ts + mxc622x - ekt3632.ko aka elan - gt811_ts.ko - gt828_ts.ko+mc32x0.ko - gt811_…
- 4 پاسخ
- 1.6k بازدید
با سلام دوستان این تبلت رو لوگو اولی گیر کرده کسی فایل فلشش رو داره ممنون
- 7 پاسخ
- 1.6k بازدید
با سلام خدمت دوستان عزیز .مشگل این گوشی این بود که وای فای و دیتای گوشی خود به خود روشن میشد و با ریست هم مشگل با برجا بود منم رامی رو که تو انجمن بود روش رایت کردم و الان خاموش شده .ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
مشکل قفل صفحه vsun h3 1 2
توسط arman3- 11 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام خدمت اساتید و دوستان محترم. مشتری گوشی چینی vsun h3 آورده که کد حفاظتیش رو فراموش کرده. با استفاده از کلیدها ریست فکتوری کردم ولی بعد از اینکه بالا اومد دوبارهمون صفحه کد ظاهر شد. یه فایل از یک انجمن خارجی گرفتم فلش زدم گوشی کلا خاموش شد. با فایل باینری که قبل از فلش کردن با کرک پیرانها ازش بکاک گرفته بودم فلش کردم وبه حالت اولش برگردونوم. با ولکانوو چند نرم افزار هم امتحان کردم وایپ نشد. ممنون میشم راهنمایی کنید...
آخرین پاسخ توسط arman3, -
- 8 پاسخ
- 1.5k بازدید
باسلام خدمت دوستان محترم تبلت فوق رو هر کار کردم هارد ریست نشد حتی با دراگون فلشر خاصی برای این مدل هست ممنون
آخرین پاسخ توسط AmiR-Ali, -
- 11 پاسخ
- 1.5k بازدید
دوستان میشه فایل فلش گوشی چینی v8 رو بزارید گوشی v8 چینی سی پی یو mtk6580
آخرین پاسخ توسط hamidooooo,