reza_2344 301 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ (ویرایش شده) سلام ابتدا کرک برنامه اجرا کرده اگه ارور قرمز داد تاریخ طبق گفته باکس تغییر دهید گزید رید فعال کنید و سپسگزینه سیو اسکاتر انتخاب کنید ولوم کم نگه دارید مسیر پوشه اتخاب کنید تا پایان کار منتظر بمانید امیدوارم مفید باشه اینم عکس کرک میراکل ببخشید تصحیح کنید ویرایش شده 9 تیر، ۱۳۹۵ توسط reza_2344 نقل قول لینک ارسال
newsoft 12 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ قابل اعتماد نیست ودرست عمل نیمکنه حتی خود باکس هم فقط رید کامل خوب جواب میده نقل قول لینک ارسال
saeedasgari 10 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ سلام بهترین باکس و یا دانگل برای بکاپ, Infinity هست نقل قول لینک ارسال
masoud 241 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ سلام من که همیشه از این روش استفاده میکنم خوب جواب میده نقل قول لینک ارسال
mojtabavan 12 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ سلام جواب که صددرصد میده و عالی هم هست ولی میرکال هست نه مراپی نقل قول لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۶ دوستان قابل اعتماد هست فایلی که با این میراکل گرفته میشه ؟فایل یوزرش الان من گرفتم خیلی زیاده ....5ونیم گیگ هست فقط یوزر... irgsm نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .