ramin 68 14 ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۴ (ویرایش شده) سلام چند روزی بود دنبال این رام بودم تو هیچ سایت همسایه ای ندیدم تو چنتا سایت خارجی بود که لینکاش ایراد داشت بلخره یک لینک خوب و تست شده پیدا کردم گفتم تقدیم دوستای گل سایت خوبمون کنم خدمت شما محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. /emoticons/[email protected] 2x" width="20" height="29">:x:x:x:x:x:x:x:x محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. ویرایش شده 24 اردیبهشت، ۱۳۹۴ توسط ramin 68 نقل قول لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام چند روزی بود دنبال این رام بودم تو هیچ سایت همسایه ای ندیدم تو چنتا سایت خارجی بود که لینکاش ایراد داشت بلخره یک لینک خوب و تست شده پیدا کردم گفتم تقدیم دوستای گل سایت خوبمون کنم خدمت شما محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. /emoticons/[email protected] 2x" width="20" height="29">:x:x:x:x:x:x:x:x سلام این فایل با فایل DIMO D500B-ET-Q8-A23-V1.6-GSL 1680 یکی هست ... محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. /emoticons/[email protected] 2x" width="20" height="29">:x رفاقت کشکه و دوغ نقل قول لینک ارسال
ramin 68 14 ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام این فایل با فایل DIMO D500B-ET-Q8-A23-V1.6-GSL 1680 یکی هست ... محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. /emoticons/[email protected] 2x" width="20" height="29">:x سلام نمیدونستم از راحنمایت ممنون محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. /emoticons/[email protected] 2x" width="20" height="29">:x:x:x:x:x لینکی داری از این مدل 2تا داشتم یکیش تاچش کار نکرد تاچم همین الان تست کردم محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. /emoticons/[email protected] 2x" width="20" height="29">:x:x:x:x:x نقل قول لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام نمیدونستم از راحنمایت ممنون محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. /emoticons/[email protected] 2x" width="20" height="29">:x:x:x:x:x لینکی داری از این مدل 2تا داشتم یکیش تاچش کار نکرد تاچم همین الان تست کردم محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. /emoticons/[email protected] 2x" width="20" height="29">:x:x:x:x:x چاکرم داداش من هر چی تبلت میبینم باز میکنه داخلشونو میبینم :xxx همسایه ها از دستم کلافه شدن :-P رفاقت کشکه و دوغ نقل قول لینک ارسال
ramin 68 14 ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۴ چاکرم داداش من هر چی تبلت میبینم باز میکنه داخلشونو میبینم :xxx همسایه ها از دستم کلافه شدن :-P :-P:-P:-P:-P:-P:-P تبلت و با همون رام دوباره زدم تاچش کار کرد موقع فلش تاچو در اورده بودم فکر کنم سر این بود کار نمیکرد:dddddd:dddddd:dddddd:dddddd:dddddd نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .