آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی تبلت های چینی برند های مختلف
641 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 9 پاسخ
- 1.2k بازدید
در خواست فایل فلش فارسی i8190 چینی دوستان اگه کسی داره زحمتشو بکشه با تشکر فقط فارسی بودن برام مهمه؟
آخرین پاسخ توسط artoor32, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام به اساتید محترم میشه فایل s3mini china cpu mt6515a رو برام بزارید شماره مین برد هم x6_mb_v3.0_131226 گوشی قفل پترن داره usb debugging هم فعال نیست با نرم افزار بزنم کسی راه حلی نداره؟
آخرین پاسخ توسط ehsan_zamani_68, -
- 0 پاسخ
- 821 بازدید
کد گوشیهای چینی و ریست برای گوشیهای چینی user code: 1122, 3344, 1234, 5678 —– کد کارخانه ای گوشی در هنگام ریست کردن آن از طریق منو Factory mode: *#987# —– ریست کردن گوشی به حالت کارخانه ای Restore factory settings: *#987*99# —– تنظیمات اصلی گوشی به حالت اولیه LCD contrast: *#369# —– تنظیم نور صفحه نمایشگر و نوشته های آن Software version: *#900# —– نمایش نسخه نرم افزاری گوشی *#۴۹۶۰# send —-> info *#3210# send —-> sp lock *#2820# send —-> version *73738# send —-> hardware reset *#2220# send —-> reset to default *#2634# send —-> unlock gprs settings *#1110# send —-> special net unlock *#8140# send —-> net lock #4960*code# send —-&g…
آخرین پاسخ توسط mohsinsomeone, -
- 2 پاسخ
- 980 بازدید
لینک دانلود میدیا فایر Uni-Android Tool V-4.0 فور شیر Uni-Android Tool V-4.0 - Download - 4shared - WWW.GSM-INDIA.COM INDIA.COM
آخرین پاسخ توسط ehsan_zamani_68, -
- 2 پاسخ
- 961 بازدید
با سلام دوستان کسی میدونه مشکل اینترنت ایرانسل یا همراه اول در تبلت های چینی با برد T730-MAINBOARD-v3 چطوری حل میشه؟ البته رام های زیادی رو تست کردم ولی بهترین رام واسه این مدل برد KP_ADVANCE_UNLIMITED S (T730-MB.-v6.3).rar هست. رام های دیگه بعد از یک مدتی هنگ و گیر دارن ولی این یکی نه.
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 11 پاسخ
- 2.1k بازدید
احتیاج به فایل تبلت مدل nexiss nx7s با مشخصه برد xls_m06_v1.3 CPU : MT6572
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 3 پاسخ
- 2.3k بازدید
سلام دوستان....این تبلت پیش من اوردن برای تعویض سوکت شارژ البته خاموش...سوکت رو تعویض کردم شارژ میکنه دادم رفته ...بعد چند ساعت اورده که سمت راست لمسش کار نمیده...هرچی بهش میگم بابا چه ربطی داره میگه نه قبلش خوب بوده مارو میگیx-( اینم چندتا عکس از برد و گوشی مدل دقیقش رو ماکه نفهمیدیمX-(:-O
آخرین پاسخ توسط sajad_gsm, -
- 1 پاسخ
- 976 بازدید
با سلام در صورت امکان فایل فلش s7582 cpu mtk6272 مدل بورد cs 869-m-v6.1 سپاس گزارم
آخرین پاسخ توسط h_6767, -
- 8 پاسخ
- 5k بازدید
اینم از کرک باکس ولکانو ورژن 2.2.8 دانلود pass:Nokia.Firmware
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 632 بازدید
سلام دوستان الکاتل مدلot-806 cpu 6235 فرمت کردم حالا تاچش خرابه با کیبردشم میشه کار کرد حالا 8-|میشه کالیبره اولشو برداشت؟
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 0 پاسخ
- 871 بازدید
درود بوسیله نرم افزار زیر می توانید بروی برندهای چینی با چیپ MTK ریکاوری CWM نصب نمائید: پیش نیازها: - روت بودن دیوایس - فعال بودن USB DEBUGGING روش کار به این صورت هست که بعد از دانلود نرم افزار فایل را از حالت فشرده خارج نمائید و گوشی را به سیستم متصل نمائید و سپس روی CTRv2.4.exe کلیک کنید و منتظر بمانید تا نرم افزار کار خودش را انجام دهد و تمام. لینک نرم افزار : CTR22_UBIFS http://www.chinaphonearena.com GizBeat » Tech That Matters (share this file link!) یا این لینک: ROM Clockworkmod Carliv Touch Recovery auto installer for MTK phones | [Official] add the 06/24/2014 on Needrom پیروز باشید.
آخرین پاسخ توسط Gladiator, -
- 6 پاسخ
- 2.7k بازدید
سلام به اساتید محترم یه تبلت ایسوس اومده برام رام 4.2.2 روش بوده بعد ارتقاش دادن به 4.3 الان imei 00490001456 شده بعد من میخوام برگردونم به رام قبلی خودش ارور e:mount not partion sdcard میده با چندتا رم هم امتحان کردم فلش نمیگیره میشه راهنماییم کنید؟ ایا فلشر دارند با فلشر فلش کنم؟
- 4 پاسخ
- 1.8k بازدید
سلام چند روزی بود دنبال این رام بودم تو هیچ سایت همسایه ای ندیدم تو چنتا سایت خارجی بود که لینکاش ایراد داشت بلخره یک لینک خوب و تست شده پیدا کردم گفتم تقدیم دوستای گل سایت خوبمون کنم خدمت شما https://docs.google.com/uc?id=0B_hZXevz_qP4cTVqNDhKQWNIaWc&export=download :x:x:x:x:x:x:x:x 20150512_031551.jpg 20150512_031510.jpg
آخرین پاسخ توسط ramin 68, -
- 3 پاسخ
- 843 بازدید
سلام لطفا فایل فلش i9082 spd 6820 رو بزارید خیلی گیرم..با باکس فرمت کردم الان رو لوگو مونده بالا نمیاد با این زدم فلش نمیگیره 6820_2.3.5_c920_shengda_s803_3d_v08_bin-130812-JT8009-I9082.pac
آخرین پاسخ توسط javadxboy, -
me-711 خاموش
توسط milad_66- 4 پاسخ
- 976 بازدید
me-711 خاموش شده فلش هم میگیره ولی پاور میکنی روشن نمیشه علت خاموشی نامعلوم .کلید پاور هم سالم .جریان کشی هم 0.05 میره بعد پاور یهو صفر میشه
آخرین پاسخ توسط senator, -
- 4 پاسخ
- 5.3k بازدید
با سلام خدمت اساتید گل.تبلت asus k004 اوردن تو دوربینش که میری پیغام اتصال به دوربین امکان پذیر نیست میده.من احتمال میدم فلش خورده اینجور شده صاحبش دست دوم خریده نمیدونه قضیه رو حالا نرم افزاره یا لنز میخاد؟چیکارش کنم؟
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 1 پاسخ
- 818 بازدید
https://unlock4modem.in/?wpfb_dl=638
آخرین پاسخ توسط Avatar, -
- 2 پاسخ
- 1.3k بازدید
اموزش هارد ریست تبلت های Rockchip download 1.connect to PC with USB data cable 2.some android tablet or handset need charger 3.connect with charger and USB data cable 4.press and hold volume UP + Power key or Volume Down + power key 5.now found new hardware option show 6.install driver Downlod tool and drivers 7.open rockchip android tool 8.you see “rockchip device connected” 9.now select misc.img file 10.untick all file 11.tick only misc file 12.click on “run” 13.misc file flash and your device restart 14.format or hard reset done
آخرین پاسخ توسط shahram49, -
- 1 پاسخ
- 820 بازدید
Dev-Host - AsusFlashToolInstaller_1.0.0.7.zip - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service
آخرین پاسخ توسط Cortana, -
- 26 پاسخ
- 4.5k بازدید
درخواست فایل فلش تبلت چینی ZTCمدلG-Three تبلت چینی ztcبرام اومده سیستمش ارورمیده وهیچ کاری نمیشه باهاش انجام داد.باچندتانرم افزار و ولکانو وایپ کردم ولی فایده نداره ...فایل فلششولازم دارم اگه ازهمکاران کسی داره بزاره ممنون میشم. روبردنوشته شده 7.3A6 MB V1.1
آخرین پاسخ توسط artoor32, -
- 6 پاسخ
- 1.3k بازدید
دانلود کرک باکس فوقع العاده Miracle_Box_v2.02.exe با لینک مستقیم با سلام فکر نکنم احتیاج ب اموزش خاصی داشته باشه هر دو فایل را دانلود کنید ستاپ را انجام داده و کرک مربوط را در پوشه نصب باکس کپی و اجرا کنید .. با سپاس DOWNLOAD DOWNLOAD CRACK
آخرین پاسخ توسط mobiledaneshjoo, -
- 3 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام خدمت همگی فکر نکنم نیازی به توضیح داشته باشه دوستان همه یه پا استادن http://fs2.filegir.com/ebi6/Piranha_box_V146_Crack_Only_by.html
- 6 پاسخ
- 1.6k بازدید
با سلام خدمت اساتید تبلت مارشال mt8312ca با main d2-v3 هست که با 2 تا فایلی که بود با sp flash فلش کردم اما باز حل نشد اگه اساتید ومدیر محترم لطف کنن ممنون میشم فایل مخصوص این مشکل رو بزارن برام
آخرین پاسخ توسط dj masud, -
- 0 پاسخ
- 709 بازدید
سلام دوستان اول بگم اگه دنبال یه رام هستید و میدونید فقط همون یه فایله که تبلتتون رو اوکی میکنه که هیچ و ادامه ای پست رو نخونید اما اگر شما فایل رایت کردین و تاچ از کار افتاده و یا دوربین و می خوایین که در انجمن درخواست فایل رو بدین برای راحتی خودتون در همون اول به چند نکته دقت کنید و بیان کنید تا دچار دانلود فایل بیهوده و ناکار آمد نشین و وقتتون گرفته نشه اولین نکته : بیان شماره فنی روی برد و شماره ورژن در ادامش دومین نکته : برای زمان از کار افتادن تاچ بیان دقیق شماره فنی اعداد و حروف ic تاچ * نکته > مکان ic تاچ زیر فلت و یا نزدیک کانکتور تاچ و یا روی فلت می باشد که تمامی مسیر های کانکتور بهش ختم میشن مانند عکسهای زیر ۲۰۰۸۰۱۰۱۱۱۴.jpg 2a64682.jpg IC_…
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 0 پاسخ
- 975 بازدید
نرم افزار روت دانلود فایل rootall.rar
آخرین پاسخ توسط omid12,