store-gsm 11 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اینم از کرک باکس ولکانو ورژن 2.2.8 دانلود pass:Nokia.Firmware لینک ارسال
omid12 10 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آقایون لطفا تست بکنید بعد سند توال کنید من ایتو یه ده روز پیش دانلود کردم کار نمیکنه حتی تو هاستینگ نوشته وشکلک خنده هم گذاشته بودن من زبان انگلیسیم خوبه میخاید ترجمه متنو واستون بزارم لینک ارسال
mavi 19 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ واقعا کرکش اومد . جلل الخالق . دمتون گرم /:)/:)/:)/:)/:)/:)/:)/:)/:)/:)/:)/:)/:)/:)/:)/:)/:)/:)/:)/:)/:)/:) لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اخرش کرک جواب میده یا نه؟کسایکه تست کردن بگن لینک ارسال
بهمن آبسته 11 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بنده رو ویندوز سون تست کردم اصلا باز نمیشه لینک ارسال
Reza2010 10 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ کار نمیکنه... لینک ارسال
hamed1028 15 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من هم تست کردم باز نمیشه لینک ارسال
taher 10 ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بنده تقریبا برنامه نویسیم خوبه و به نظر بنده با این اسونیها نمیشه ولکانو هکش کننو فایل کرکشو بزارن.که البته امیدوارم که واقعا نشه.وگرنه این باکسم رو دستمون باد خواهد کرد لینک ارسال
sfri.arash 121 ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ درود دوستان عزیز کرک اش جوابگو نیستش موضوع بسته شد A real friend is one who watch you face but see your heart لینک ارسال
ارسال های توصیه شده