dj masud 18 ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۴ با سلام خدمت اساتید این گوشی ریکاوری چینی هم بود وقفل داشت که با فایل موجود در انجمن با موفقیت فلش کردم.حالا میخام فارسیش کنم.با لینک http://forum.gsm-developers.ir/thread3393-2.html هم موفق نشدم.میشه فایل و اموزشش رو قرار بدین؟؟/؟با تشکر نقل قول لینک ارسال
sajad_gsm 10 ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۴ با همون فایل که تو انجمن هست شما میتونی فارسی کنید البته فایل فارسی مورد نظر ادیت اقایان ناصر پقه و اقای افشین نجفی من شخصا تست کردم مشکل چندانی نداره نقل قول لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۴ لینکش حذف شده.شما لینک فایلی رو که میفرمایید میزارین برام؟؟؟ نقل قول لینک ارسال
sajad_gsm 10 ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۴ بهتر از خودت ادیتور ها بگیرید نقل قول لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۴ از کجا بگیرم؟؟؟؟؟کسی نیس کمک کنه؟؟؟ نقل قول لینک ارسال
e30-851 29 ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۴ سلام داداش الان بیلد گوشیت چند شده؟ تا رام فارسی بدم خدمتت سه چیز رو هیچ وقت یادت نره 1- به همه نمی تونی کمک کنی 2- همه چیز رو نمی تونی عوض کنی 3-همه تو رو دوست نخواهند داشت اسماعیل عطایی کچویی چهارشنبه - ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ الأربعاء - ٣ رجب ١٤٣٦ Wednesday - 2015 22 April نقل قول لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۴ g606-t00V100R001CHSC01B021 نقل قول لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ فایل نبود.......؟؟؟ نقل قول لینک ارسال
e30-851 29 ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ دوست عزیز رامش دارم برات کوک میکنم ایشالا تا ساعت 12 یا عصر اماده و میدم خدمتت داداش سه چیز رو هیچ وقت یادت نره 1- به همه نمی تونی کمک کنی 2- همه چیز رو نمی تونی عوض کنی 3-همه تو رو دوست نخواهند داشت اسماعیل عطایی کچویی چهارشنبه - ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ الأربعاء - ٣ رجب ١٤٣٦ Wednesday - 2015 22 April نقل قول لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ ممنونم.داداش نقل قول لینک ارسال
e30-851 29 ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ سلام لطفا دوست عزیز ایدی یاهو منو اد کن تا مراحل و رام بهت بگم که ایشالا بعد برای باقی دوستانم قرارش بدم. ataeie851 سه چیز رو هیچ وقت یادت نره 1- به همه نمی تونی کمک کنی 2- همه چیز رو نمی تونی عوض کنی 3-همه تو رو دوست نخواهند داشت اسماعیل عطایی کچویی چهارشنبه - ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ الأربعاء - ٣ رجب ١٤٣٦ Wednesday - 2015 22 April نقل قول لینک ارسال
e30-851 29 ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ دوستانی که این مدل دارن لطفا با من هماهنگی کنند برای تهیه اسکرین سه چیز رو هیچ وقت یادت نره 1- به همه نمی تونی کمک کنی 2- همه چیز رو نمی تونی عوض کنی 3-همه تو رو دوست نخواهند داشت اسماعیل عطایی کچویی چهارشنبه - ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ الأربعاء - ٣ رجب ١٤٣٦ Wednesday - 2015 22 April نقل قول لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ اگه لطف کنی لینک و مراحلشو بزاری ممنون میشم دوست عزیز که همه استفاده کنیم نقل قول لینک ارسال
e30-851 29 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ داداش اونو برا همه میزارم ولی اول اجازه بده اسکرین و اموزشش تهیه بشه چشم شما لطفا با ایدی من تماس بگیر ataeie851 سه چیز رو هیچ وقت یادت نره 1- به همه نمی تونی کمک کنی 2- همه چیز رو نمی تونی عوض کنی 3-همه تو رو دوست نخواهند داشت اسماعیل عطایی کچویی چهارشنبه - ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ الأربعاء - ٣ رجب ١٤٣٦ Wednesday - 2015 22 April نقل قول لینک ارسال
mavi 19 ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۵ سلام دوستان شرمنده من رام فارسیشو گیر اوردم ولی فیلد میزنه . ظاهرا یه ریکاوری باید جایگزین بشه تا رام فارسی رایت بشه . کسی ریکاوری شو نداره ؟ بازم شرمنده از اینکه پست قدیمی رو اوردم بالا نقل قول لینک ارسال
jalilzadeh 98 ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۵ سلام دوستان شرمنده من رام فارسیشو گیر اوردم ولی فیلد میزنه . ظاهرا یه ریکاوری باید جایگزین بشه تا رام فارسی رایت بشه . کسی ریکاوری شو نداره ؟بازم شرمنده از اینکه پست قدیمی رو اوردم بالا درود بر شما. برای نصب فایل زیپ از ریکاوری زیر استفاده کنید. G606-T00_recovery.rar GSM-DEVELOPERS THE BEST FORUM There's always a way to solve problems نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .