dj masud 18 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ با سلام تبلت رو ارم هنگ بود من با فایل موجود در انجمن http://forum.gsm-developers.ir/thread889.html فلش کردم الا تاچش کار نمیکنه .تبلت پیر گاردین a13 f761s v2.0.0 topwise هم هست قاعدتا باید مشکلی پیش نیاد چون فایل انجمن هم همیتن مشخصس.کمک کنین نقل قول لینک ارسال
Anonymous 37 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ درود بر شما آی سی تاچ را اعلام کنید نقل قول لینک ارسال
vahid_fantesy 10 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ با این رام تست کنید برای من جواب داد samsung galaxytab3 china -f761s-mainboard-mid711d-a_dblgc2035 - Download - 4shared نقل قول لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ به گفته دوستمون عمل کنید و ای سی تاچ رو بفرمائید irgsm نقل قول لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ ببخشید ای سی تاچش چند پایس؟؟اخه بقل فلت تاچ 2 تا ای سی هست نقل قول لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ ببخشید ای سی تاچش چند پایس؟؟اخه بقل فلت تاچ 2 تا ای سی هست gt818یاgt910*؟؟؟کدومه؟ irgsm نقل قول لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ ممنونم دوست عزیزبابت پیگیری و اموزشتون. الان دیدم.gt910 نقل قول لینک ارسال
e30-851 29 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ سلام ای خدمتت داخل پسورد داشتن یا نداشتنش اطلاع ندارم.یاعلی دانلود سه چیز رو هیچ وقت یادت نره 1- به همه نمی تونی کمک کنی 2- همه چیز رو نمی تونی عوض کنی 3-همه تو رو دوست نخواهند داشت اسماعیل عطایی کچویی چهارشنبه - ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ الأربعاء - ٣ رجب ١٤٣٦ Wednesday - 2015 22 April نقل قول لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ ممنونم دوست عزیزبابت پیگیری و اموزشتون. الان دیدم.gt910 نقل قول لینک ارسال
e30-851 29 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ مشخصات رام قرار داده شده F761S-MAINBOARD-V2.0.0-GT910.rar که با فایل و ای سی تاچ در خواستی شما یکیه.یاعلی سه چیز رو هیچ وقت یادت نره 1- به همه نمی تونی کمک کنی 2- همه چیز رو نمی تونی عوض کنی 3-همه تو رو دوست نخواهند داشت اسماعیل عطایی کچویی چهارشنبه - ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ الأربعاء - ٣ رجب ١٤٣٦ Wednesday - 2015 22 April نقل قول لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ رمز داره؟؟؟ نقل قول لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ سلام به یه سرچ ساده گیرتون میاد ولی اینجا رو ببنید دانلود رایگان Pierre cardin pc704 gt910 tci org rar >رمز فایل : www.ir-tci.org رفاقت کشکه و دوغ نقل قول لینک ارسال
persian.gsm 14 ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۴ مشخصات رام قرار داده شده F761S-MAINBOARD-V2.0.0-GT910.rar که با فایل و ای سی تاچ در خواستی شما یکیه.یاعلی با درود و خسته نباشید از مدیران و اعضای فعال دوستان بزرگوار کسی فایل فوق الذکر رو دانلودش کرده به جهت اینکه بدونم پسورد داره یا نه؟ ممنون میشم کسی اگر تجربه ای داره اعلامش کنه یه تبلت فورس ماژور دارم هر فایلی رو تست کردم جواب نداد جز اینی که پشتیبان محترم زحمت تهیه شو کشیدن و اعلام فرمودن من باختم اما کسی جز ما نخواهد برد.. .. .. نقل قول لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۴ پسورد نداشت منکه دان کردم نقل قول لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۴ /میشه جی دیگه اپ کنین نقل قول لینک ارسال
Anonymous 37 ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۴ درود بر شما من فایل دارم بکاپ هست اگه میتونی رایت کنی برات آپالود کنم نقل قول لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۵ میشه یه جای دیگه اپ کنین؟؟ نقل قول لینک ارسال
hamedhhpp 10 ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۵ سلام تو این سایت هست. ØªØ§Ú Ø§Û Ø¯Û GT910 | | ÙÙØ± Ù ÙØ¨ نقل قول لینک ارسال
davod54 0 ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۷ در در 22 مرداد 1394 در 13:07، dj masud گفته است : با سلام تبلت رو ارم هنگ بود من با فایل موجود در انجمن http://forum.gsm-developers.ir/thread889.html فلش کردم الا تاچش کار نمیکنه .تبلت پیر گاردین a13 f761s v2.0.0 topwise هم هست قاعدتا باید مشکلی پیش نیاد چون فایل انجمن هم همیتن مشخصس.کمک کنین سلام ،این نوع تبلت دو تا فایل فلش داره یکیش با آیسی ۹۱۰ هست یکیش هم با آیسی ۸۱۸ ،آیسیه پشت تبلت رو ببینید و فایل مخصوص اونو نصب کنید ،در صورتی که اشتباها ورژن دیگه نصب بشه ،تبلت روشن میشه ولی تاچش کار نمیکنه. نقل قول لینک ارسال
OREO2018 488 ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۷ در 40 دقیقه قبل، davod54 گفته است : سلام ،این نوع تبلت دو تا فایل فلش داره یکیش با آیسی ۹۱۰ هست یکیش هم با آیسی ۸۱۸ ،آیسیه پشت تبلت رو ببینید و فایل مخصوص اونو نصب کنید ،در صورتی که اشتباها ورژن دیگه نصب بشه ،تبلت روشن میشه ولی تاچش کار نمیکنه. پست قدیمی هست بروزترین اموزش ها و فایل فقط در http://forum.gsm-developers.com واکنش ها : sajjad-ali 1 نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .