تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 554 بازدید
سلام و عرض ادب خدمت اساتید گرامی بنده چند وقتیه یه مشکلی دارم هر کاری هم کردم درست نشد تو اندروید 5.1.1 اصلا گوشی لگ نیست و خیلی کارکرد خوبی داره ولی اندروید 6.01 مشکل داره مثلا تو بازی گوشی هم زیاد گرم میشه هم لگش زیاده من چندین رام امتحان کردم با منطقه خودش با مناطق دیگه با کیس و اسمارت سویچ ولی درست نشد اگه شما تجربه ای چیزی در این رابطه دارین خوش حال میشم راهنماییم کنید گوشی A510fd
آخرین پاسخ توسط siahishab, -
- 10 پاسخ
- 2k بازدید
سلام مشتری یک گوشی آورده.............وقتی سیم کارت وارد میکنی لمس خود بخود کار میکنه.... بدون سیم کارت هیچ مشکلی نداره وایپ از ریکاوری زدم لمس شون عوض کردم بازهم نمیشه لطفا کمک کنید.
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 0 پاسخ
- 482 بازدید
با سلام دوستان سامسونگ g935f هنگام گذاشتن قفل صفحه ارور تنظیمات مرتب متوقف میشود رو میده و از صفحه تنظیمات بیرون میپره. کارهای انجام شده : وایپ قبل و بعد از فلش reset setting تغییر زبان تغییر تاریخ و ساعت به حالت خودکار و دستی رایت کامبینیشن رایت فایلهای زیر : رایت توسط odin و باکس های مختلف G935FXXU1DQD7_G935FOJV1DQD1_Farsi Arabic Turkey Android 7.0_4File Firmware G935FXXS1BPJ1_G935FOJV1BPI1_Farsi Arabic Turkey Android 6.0.1_4File Firmware G935FXXS1DQG4_G935FOJV1DQEB_Farsi Arabic Turkey Android 7.0_4File Firmware G935FXXU1APD1_G935FOJV1APD1_Farsi Arabic Turkey Android 6.0.1_4File Firmware G935FXXU1APF2_G935FOJV1APF1_Farsi Arabic Turkey Android 6.0.1_4File F…
آخرین پاسخ توسط amir gsm, -
- 13 پاسخ
- 2.2k بازدید
با سلام دوستان گوشی s7562 بعد روشن کردن زیر لوگو سامسونگ یه مثلث زرد با علامت تعجب میاد گوشی روشن هم میشه و تقریبا مشکلی نداره فلش هم با اکثر فایلها نمگیره با دو تا ورژن گرفت اونم در آخرین مرحله فلش fail داد ولی گوشی روشن میشه ولی بازم تون مثلث زرد وجود داره چجوری میشه این مثلث از بین برد؟ چهار فایله هم نمیگیره با پیت بدون پیت هم فرقی به حالش نمیکنه پشت قابش چینی زیاد نوشته ایا باید از فایل فلش خاصی استفاده بشه ممنون میشم کمک کنید لطفا با سپاس
آخرین پاسخ توسط ARA6, -
- 3 پاسخ
- 787 بازدید
سلام دوستان میخوام پترن g935f رو بردارم هر کاری میکنم دیتا مونت نمیشه فایل بوت هم براش ساختم با روش aroma و nova هم تست کردم به بن بست خوردم.صدالبته هیچ کدوم از باکسا هم ج ندادن ممنون میشم راهنمایی کنین
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
مشکل مونت نشدن g935f
توسط rez6- 9 پاسخ
- 1.8k بازدید
درود تا حالا دو g935f بهم خورد که ریکاوری میزنم روش data مونت نمیشه اراد از چی میتونه باشه
آخرین پاسخ توسط Sayedhamid, -
- 8 پاسخ
- 1.9k بازدید
سلام دوستان عزیز یه j710f هست کد یوزر داره بدون حذف اطلاعات میخوام بردارم..FRP داشت انلاین غیر فعال کردم حالا ریکاوری twrp نصب کردم ولی دیتا مونت نمیشه .لطفا راهنمایی کنید.سپاسگذارم
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 1 پاسخ
- 597 بازدید
دوستان یه گوشی هست a800f وقتی پاور گرفته میشه گزینه های خاموش/ریستارت/حالت هواپیما نمیاد مستقیم خاموش میشه. 4 فایل با پیت اندروید 5 و 6 زده شده حل نشده
آخرین پاسخ توسط mr., -
- 5 پاسخ
- 6.2k بازدید
دوستان کسی میتونه این مشکلو حل کنه تو زبان فارسی در مدیرت فایل گزینه هایه حذف ، کپی و ... در نوار پایینی نشون نمیده ولی با تغییر زبان گوشی این مشکل حل میشه ک اونم مشتری قبول نمیکنه ممنون میشم راهنمایی کنید؟ فارسی و انگلیسی
آخرین پاسخ توسط rasem, -
- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام خدمت دوستان یه a600g دارم اف ار پی داشت برداشتم با فایل کامبی الان تیک oem unlock کلا نداره ممنون میشم راهنمایی کنید میخوام روتش کنم
آخرین پاسخ توسط gebal, -
مشکل نت 4 جی
توسط behnam1991- 9 پاسخ
- 977 بازدید
سلام ی گوشی نوت 5 مدل SM-N920p دارم رامش 5 بود سیم 4جی ساپورت میکرد و نت اندرویدشو برم 7 دگ 4 جی نداره ؟؟ علتش چیه ؟؟؟
آخرین پاسخ توسط behnam1991, -
- 7 پاسخ
- 788 بازدید
آخرین پاسخ توسط rahi_sr, -
- 2 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام یه مدل g361h برام اودم تو دانلود مد تصویر داره ولی موقع روشن شدن نداره ممون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط majedj2002, -
- 8 پاسخ
- 2.4k بازدید
با سلام خدمت دوستان عزیز این گوشی موقعی که برای تعمیر اوردن سیم کارت کامل میخوند و مشکلی نداشت بعد از چند روز یک دفعه دیدم آنتن نداره و بیس باند نداره و دیگه سیم نمیشناسه لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر
آخرین پاسخ توسط mobile-gsm, -
- 2 پاسخ
- 676 بازدید
چندتا فایل فلش کردم اما حل نشد کامبنیشن زدم چهار فایل فلش کردم حل نشد مدل دقیق a800f/ds drk و قفل گوشی نمیذار ممنون میشم دوستان رهنمایی بکنند
آخرین پاسخ توسط farshadgsm, -
- 2 پاسخ
- 1.8k بازدید
[h=2]سلام[/h] من یه تبلت asus fe170cg-k012 دارم روی لوگو می مونه اما هرکاری میکنم بره تو مد ریکاوری نمیره volomup+power راه حل دیگه ای نیست بنظرتون ؟؟
آخرین پاسخ توسط ali216, -
- 6 پاسخ
- 930 بازدید
سلام دوستان چندتا نرم افزار تست کردم وقتی روشن میکنی برای دریافت یا ارسال میکنی اینترنت رو روشن کن روشن میکنم وبعد ارور میده و هیچ عملی انجام نمیده اندرویدشم4.4.4
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 9 پاسخ
- 1.2k بازدید
سللام دوستان خاموش بود فلش کردم روشن شد و سریالش صفر بعد از ترمیم سریال یه اعداد قرمز میاد رو ارن وروشن نمیشه .... با z3x:اریز فول فلش رایت ایپیرام باufs:اریز نور فول فلش رایت ایپیرام انلاک ایپیرام .....فرمت نند هم کردم نشد باز .........
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
مشکل نشناختن usb
توسط Masih- 0 پاسخ
- 3.5k بازدید
سلام دوستان من یه گوشی سامسونگ a7 هرچی میزنم به کامپیوتر اصلا گوشی نمیشناسه حتی گوشیم رو نوارش که نشون بده usb بهش وصل نشون نمیده فقط در حال شارژ همین نمیدونم مشکلش چیه ریستم کردم مشکل حل نشده اشکال زدایی یو اس بی ام فعال کردم بازم هیچی وقتی میزنم به سیستم فقط شارژ میکنه ن ویندوز اصلا چیزی نشون میده ن گوشی چندتا کابلم زدم هیچی
آخرین پاسخ توسط Masih, -
- 3 پاسخ
- 897 بازدید
درود یه b312e هست فلش با z3x زدم بعد انلاک روشن شده کامل سریال هم داره ولی سیم کارت نمیشناسه ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط mohsen20, -
- 2 پاسخ
- 814 بازدید
سلام دوستان یدونه گوشی اس 6 ادج G925F دارم.که S/N تعطیل شده فایل NV اورجینالشم ندارم..سریالش 350000 شده بود خلاصه سرت میزنم سریال ریپر میکنم پچ هم میکنم راحت بین اینها یبار درست میشه ولی با یه ریستارت برمیگرده میگه nosim روند خاصی هم نداره باینری هم آخری U6 قابل دانگرید نیست مودم پایینتره U6 بزنم بیس میپره تقریبا همه راهها رو تست کردم بازم مشکلش پابرجاست دوستان تجربه راه حلی ندارن براش ممنون
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 6 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام گوشی با بیلد 511 فلش شده و الان نداره نوار اعلانات
آخرین پاسخ توسط djaliford, -
مشکل نوت ۴
توسط behnam1991- 5 پاسخ
- 862 بازدید
سلام اساتید تعمیرکار ی نوت ۴ هست مشکل جریان کشی نداره مشکل سخت افزاری هم نداره باطری هم سالم و اصلی روش هست با رام ۴ فایل هم فلشش کردم مشکل گوشی : گاهی اوقات یهو خاموش میشه باید باطری درارم و بزنم جا تا روشن شه باطری زود تخلیه میکنه ولی تحقیق و پرسجو کردن گفتن مشکل دام گوشی هست میشه بگین چیکارش کنم اگر مشکل رام هست لینک رام بهم بدین ک مشکل برطرف کنم خیلی اعصابم خراب کرده ممنون
آخرین پاسخ توسط behnam1991, -
- 5 پاسخ
- 776 بازدید
سلام خدمت اساتید بنده یه اس 3برام اوردن شماره سریال نول شده باباکس z3xواودین دوبارگوشی اوکی کردم ولی بعدیک روزدوباره نول میشه ممنون میشم راهنمایی کنید بااندروید4.3و4.0.1تست کردم
آخرین پاسخ توسط MR.Shafiei, -
- 12 پاسخ
- 1.9k بازدید
باسلام این گوشی شمال سریال نول شده بیس باندهم زده ناشناخته مشتری اوردگفت سیم کارت نمیشناسه وروی ارم بود 4.2.2فلش کردم با5هم زدم فایل مودم هم توسایت دوستان گذاشتن لینکش منقضی شده لطفاکمکم کنید
آخرین پاسخ توسط SYS113,