iraj 104 ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان چندتا نرم افزار تست کردم وقتی روشن میکنی برای دریافت یا ارسال میکنی اینترنت رو روشن کن روشن میکنم وبعد ارور میده و هیچ عملی انجام نمیده اندرویدشم4.4.4 irgsm نقل قول لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ با سلام ورژن نرم افزار رو مختلف تست کنید. با زاپیا هم تست کنید.. نقل قول لینک ارسال
[email protected] 35 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ سلام آیا با بلوتوث ارسال و دریافت داره؟ نقل قول لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ سلام آیا با بلوتوث ارسال و دریافت داره؟ بله با بلوتوث انجام میده irgsm نقل قول لینک ارسال
taher 10 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ من روی s5 این مشکل رو داشتم که با ویپ کردنم درست نشد اخر گوشی رو فلش کردم و درست شدش نقل قول لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ البته شما میتونید گوشی رو از طریق وایفا اپدیت کنید و سپسش گوشیتون رو ریست کنید مشکل حل میشه با طبق گفته دوستمون فلش بزنید نقل قول لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ البته شما میتونید گوشی رو از طریق وایفا اپدیت کنید و سپسش گوشیتون رو ریست کنید مشکل حل میشه با طبق گفته دوستمون فلش بزنید فلش شد ابدیت هم نیست براش چک کردم با وایرلس....همچنان وقتی شریت رو روشن میکنی میگه دیتا فعال بشه در صورتی که فعال هست .... irgsm نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .