mohsen20 24 ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۸ سلام خدمت دوستان یه a600g دارم اف ار پی داشت برداشتم با فایل کامبی الان تیک oem unlock کلا نداره ممنون میشم راهنمایی کنید میخوام روتش کنم نقل قول لینک ارسال
mohsen20 24 ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۸ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۸ روشهای یوتوب برا دور زدن 7 روز رو انجام دادم ولی تعغییری نکرد نقل قول لینک ارسال
jimbo_raha 13 ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۸ (ویرایش شده) اگر در اندروید ۸ یا بالاتر هستی وضعیت RMM رو چک کن تو دانلود مد احتمالا prenormal شده ویرایش شده 21 فروردین، ۱۳۹۸ توسط jimbo_raha نقل قول لینک ارسال
mohsen20 24 ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۸ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۸ (ویرایش شده) 7 روز هم صبر کردم نشد که نشد با دانگل چمیرا oem انلاک زدم درست شد ویرایش شده 31 فروردین، ۱۳۹۸ توسط mohsen20 نقل قول لینک ارسال
gebal 57 ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۸ من a320f داشتم با چیمرا حل شد نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .