تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 6 پاسخ
- 1.3k بازدید
همکاران عزیز یک سامسونگ e210s برام اومده که وقتی تماس میگیری 5یا7ثانیه خوبه بعدش دیگه صداش قطع میشه وهیچ صدایی نه میره نه میادولی تماس تا 10یا15ثانیه ای برقرارهست ولی میکروفن واسپیکر کارنمیکنه تا بعداز15ثانیه تماس هم خودبه خودقطع میشه. وایپ وروت کردم ولی فایده ای نداشت.ضمنا تماس ورودی خوبه ومشکلی نداره فقط با گوشی که زنگ میزنی این مشکلوداره وفقط 5ثانیه کارمیکنه وبعداز5ثانیه میکروفن واسپیکرازکارمیفته. لطفاراهنمایی کنید اگه چنین ایرادی تاحالادیدید.
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 10 پاسخ
- 2.3k بازدید
این مدل رو برام اوردن بیس و سریال نداره فلش هم کردم نشده efs رایت کردم modem رایت کردم نشده کسی راهی داره براش ؟؟
آخرین پاسخ توسط رامین ملکی, -
- 2 پاسخ
- 765 بازدید
سلام دوستان حل مشکل روی آرم تبلت سامسونگ N5120 رو میزارم که این آموزش فقط و فقط توسط خودم و از انجمن دولوپر منتشر شده و کپی کردن آن بدون درج منبع حرام است. برای این کار دانگل BST رو اجرا کنید و در سربرگ سامسونگ مدل N5100 رو انتخاب کنید و بعد وارد سربرگ آنلاک بشین. تبلت را به حالت Download Mode ببرید و بعد با یو اس بی به سیستم وصل کنید. روی گزینه ی Scan کلیک کنید تا حالت دانلودینگ گوشی رو شناسایی کنه. بعد روی گزینه ی WR.Default EFS کلیک کنید و منتظر بمونین تا پایان کار. بعد از اینکه گوشی بالا بیاد میبینید که نیازی به ترمیم سریال هم نیست. موفق باشید.
آخرین پاسخ توسط MR.Shafiei, -
فایل فلش حل مشکل هنگی و روی آرم ماندن سامسونگ s7582 کاملا تست شده از جی اس ام دولوپرز
توسط sfri.arash- 0 پاسخ
- 1.5k بازدید
فایل فلش حل مشکل هنگی و روی آرم ماندن سامسونگ s7582 کاملا تست شده از جی اس ام دولوپرز دوستانی که مشکل لمسی هم داشتن با این فایل قابل حل خواهد بود فایل خدمت شما
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 727 بازدید
http://www.tsar3000.com/Joomla/index.php?option=com_content&view=article&id=659:pit-and-ops-files-for-samsung-android-mobile-phones&catid=55:samsung&Itemid=82
آخرین پاسخ توسط PAYAM, -
- 9 پاسخ
- 1.3k بازدید
برای اولین با حل مشکل تصویر g313 hz بعد از فلش از دولوپرز جدیدا بعد از فلش صفحه سفید میشن بعضی هاشون البته با فایل فارسی. برای حل مشکل با فایل زیر درست میشود فایل تست شده
آخرین پاسخ توسط amirgh2012, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
فایل cf root i9515 اندروید 4.4.2 5.0.1 تست شده https://download.chainfire.eu/611/CF...xx-gti9515.zip
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
این مدل رو برام اوردن بوتش پریده بود با atf فایل بوت رو ریختم تو رم ولی وقتی پاور و ولوم پایین و هوم رو میزنم نمیره دانلود مد دوستان راهی دارن ؟؟؟
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 1 پاسخ
- 1.4k بازدید
آموزش دانگرید سامسونگ E500H از اندروید 5.1.1. به 4.4.4 از جی اس ام دولوپرز درود برا دانگرید این مدل از گوشی کافیست تک فایله رو با اودین فلش کنید و تمام بعد دانگرید گوشی رو ارم خواهد موند کافیست وایپ انجام بدین و بدون مشکل لذت ببرین... با جی اس ام دولوپرز قدرت در دستان شماست
آخرین پاسخ توسط rezakeshavarza, -
- 4 پاسخ
- 3k بازدید
حل مشکل صفحه سفیدی سامسونگ s7262 بعد از انجام عملیات فلش samsung after flash white lcd problem Done > [left][size=3][font=comic sans ms]http://www.4shared.com/rar/wkMI5brxce/S7262_by_sinesh_gsm_thane.html[/font][/size][/left]
آخرین پاسخ توسط tebyanmobile, -
- 3 پاسخ
- 1.9k بازدید
سلام یه اس 4 سامسونگ i9500 دستم اومده که بیس باند نداره با 4.2.2 - 4.4.2 - 5.0.1- (شاید 10 تا فایل زدم ) فلش زدم ولی بیس باند برنگشت چطوری باید بیس باند رو برگردوند؟
آخرین پاسخ توسط ehsan_zamani_68, -
- 12 پاسخ
- 2.7k بازدید
با سلام خدمت دوستان و همکاران عزیز مدتی هست که دوستان در ساخت اپل ایدی به مشکل بر میخوردن دوست داشتم راه حل این مشکل رو عمومی کنم ولی با توجه به ساختن اپل ایدی 2000 تومان تصمیم گرفتم آموزش رو در سرور سایت(در اثر وقت) قرار بدم تا کسانی که مشکل دارن بتوانند هر چند تایی که دوست دارن در روز اپل ایدی بسازن و کسانی که مشکل در ساخت اپل ایدی دارن تا اماده شدن اموزش میتوانن در همین تاپیک درخواست بدن تا در اولین فرصت اپل ایدی ساخت بشه یا علی
آخرین پاسخ توسط mavi, -
- 0 پاسخ
- 619 بازدید
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
آموزش فارسی سازی و فلش سامسونگ e1200R با سی پی یو SPD با باکس Z3X از جی اس ام دولوپرز
توسط sfri.arash- 0 پاسخ
- 2.2k بازدید
آموزش فارسی سازی و فلش سامسونگ e1200R با سی پی یو SPD با باکس Z3X از جی اس ام دولوپرز درود برا فلش و فارسی سازی این مدل از گوشی: مهمتر از همه چون درایور اش SPD هستش باطری رو در بیارید و کابل رو جا بزنید و کلیدهای 1 و 2 رو نگه دارید تا درایورنصب شود و برای بوت شدن هم با نگه داشتن کلید بوت کلید ok میتونید براحتی مطابق شکل زیر فلش نمایید
- 1 پاسخ
- 687 بازدید
با سلام گوشی سامسونگ g316hu مشتری آورده میگه خودبه خود خاموشی شده بعد از پاور 0.09 جریان میکشه توسط سیستم هم اصلا شناسایی نمیشه.
آخرین پاسخ توسط vahid_max, -
- 5 پاسخ
- 1.5k بازدید
حل مشکل صفحه آبی رنگ سامسونگ i8552 صد در صد تست شده از جی اس ام دولوپرز درود این مدل از گوشی بعد فلش همیشه مشکلات زیادی اعم از صفحه آبی و... داشته چها فایله ای که خدمت شما قرار دادیم براحتی تمامی مشکلات را برا شما حل خواهد کرد فایل خدمت شما تهیه و تنظیم: صفری.آرش با جی اس ام دولوپرز قدرت در دستان شماست...
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
بهترین روش برای برداشتن اکانت سامسونگ n900 note 3 دوستانی که این مدل گوشیها براشون امده و بهاش مشکل دارن میتونن از فایل فلش زیر جهت برداشتن اکانت استفاده کنند >http://www.telefondoktoru.com/support/sD-185-N900XXUCMK2
آخرین پاسخ توسط amirgh2012, -
- 3 پاسخ
- 1.1k بازدید
یه i9300i برام امده مشکل دوربین دارد ورژن 4.4.4هست حالا میخوام دانگیرد کنم به 4.3چند تا ورژن تست کردم بعد فلش گوشی رو آرم گیر میکنه لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط sajad_gsm, -
- 2 پاسخ
- 942 بازدید
با سلام خدمت اساتید.... دوستان این مدل گوشی برام اومده که مشکل شبکه داره سیمکارتو نمیشناسه ولی داخل شبکه ها نوشته ایرانسل ولی شبکه ناشناسه... سریال و بیس باند هم سالمه هیچ مشکلی نداره...به گفته مشتری هم خود به خود اینطوری شده....ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط hamed1028, -
- 2 پاسخ
- 4.3k بازدید
آموزش صحیح فلش سامسونگ s3653 با دانلودر بصورت تصویری از جی اس ام دولوپرز درود نرم افزار دانلودر را اجرا کرده با نگه داشتن کلیدهای ولوم پایین دوربین و پاور گوشی را به حالت بوت ببرید حال طبق عکس زیر عمل کنید موفق باشید
آخرین پاسخ توسط AmiR-Ali, -
- 0 پاسخ
- 949 بازدید
فایل فلش حل مشکل EXT4 سامسونگ N9005 در اندروید 5 از جی اس ام دولوپرز درود دوستانی که با مشکل EXT4 هنگام آپدیت به اندروید 5 با این مدل از گوشی روبرو میشن با فایلی که قرار دادیم براحتی مشکلشان حل خواهد شد خدمت شما موفق باشید...
- 1 پاسخ
- 1.3k بازدید
آموزش فلش سامسونگ b312e با باکس z3x از جی اس ام دولوپرز درود دیده شده دوستان تو فلش این مدل از گوشی مشکل داشتن و راه حل فلش را فقط تو دانلودر مخصوص خودش میدانند... شما با باکس z3x براحتی و بدون خاموشی خواهید توانست فلش کنید موفق باشید میدونم میدونستید=))
آخرین پاسخ توسط hemati, -
- 0 پاسخ
- 615 بازدید
دانلودمجموع efs های سامسونگ >[url="http://fs2.filegir.com/max%20m/Fertxter_Samsung_EFS.rar"]http://fs2.filegir.com/max%20m/Fertxter_Samsung_EFS.rar[/url]
آخرین پاسخ توسط vahid_max, -
- 1 پاسخ
- 1.2k بازدید
تاپیک در خواستی کاملترین مجموعه فایل های Cert . EFS .NVM . Wipe برای تمام سامسونگ دوستان مدل گوشی رو بگم تا این که فایل مورد نظر رو براشون آپ کنم.
آخرین پاسخ توسط milad, -
- 25 پاسخ
- 5.4k بازدید
سلام خدمت دوستان گوشی g355h برای فلش پیشم اوردن بعد زدن رام 4 فایله خاموش شد کسی راح حل برای درست کردنش داره ممنون میشم بزاره
آخرین پاسخ توسط steve jobs,