BAHMAN 48 ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۴ (ویرایش شده) با سلام خدمت دوستان و همکاران عزیز مدتی هست که دوستان در ساخت اپل ایدی به مشکل بر میخوردن دوست داشتم راه حل این مشکل رو عمومی کنم ولی با توجه به ساختن اپل ایدی 2000 تومان تصمیم گرفتم آموزش رو در سرور سایت(در اثر وقت) قرار بدم تا کسانی که مشکل دارن بتوانند هر چند تایی که دوست دارن در روز اپل ایدی بسازن و کسانی که مشکل در ساخت اپل ایدی دارن تا اماده شدن اموزش میتوانن در همین تاپیک درخواست بدن تا در اولین فرصت اپل ایدی ساخت بشه یا علی ویرایش شده 3 شهریور، ۱۳۹۴ توسط BAHMAN Bahman59547@Gmail.com ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- نقل قول لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۵ با سلام خدمت دوستان و همکاران عزیز مدتی هست که دوستان در ساخت اپل ایدی به مشکل بر میخوردن دوست داشتم راه حل این مشکل رو عمومی کنم ولی با توجه به ساختن اپل ایدی 2000 تومان تصمیم گرفتم آموزش رو در سرور سایت(در اثر وقت) قرار بدم تا کسانی که مشکل دارن بتوانند هر چند تایی که دوست دارن در روز اپل ایدی بسازن و کسانی که مشکل در ساخت اپل ایدی دارن تا اماده شدن اموزش میتوانن در همین تاپیک درخواست بدن تا در اولین فرصت اپل ایدی ساخت بشه یا علی سلام منتظر آموزش شما هستیم نقل قول لینک ارسال
gsmm70 10 ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۵ عالیه این آموزش نقل قول لینک ارسال
hooma7n 12 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۶ اپل آیدی باز کردن راه خاصی نداره. هم با آیتونز هم میشه از طریق سایت هم میشه. فقط کافیه یه آدرس و شماره آمریکایی بدید. فقط هر روز با هر دستگاه و ip می تونید ۲ تا اپل آیدی باز کنید. همین بیشتر از ۲ تا بزنید ip رو می بنده. نقل قول لینک ارسال
mavi 19 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۶ سلام . دوستان جدیدا خیلی ارور میده ادرس جدید هم میزنی بازم ارور میده نقل قول لینک ارسال
eyvaltavahom 10 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۶ اره منم چند زوره درگیرم... همش ارور میزنه نقل قول لینک ارسال
مدیر ارشد علیرضا شاهرخی 1016 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۶ مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۶ اره منم چند زوره درگیرم... همش ارور میزنه با سایفون جواب نمیده باید ف ی ل ت ر ش ک ن آمریکا تست کنید خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین نقل قول لینک ارسال
modern.carma 12 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۶ سلام من ******** امریکا هم دارم ولی روزانه بیشتر از 2 الی 3 تا نمیتونم بسازم نقل قول لینک ارسال
eyvaltavahom 10 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۶ فیلتر شکن دارم..... cisco vpn tunnel open vpn kerio stunnel من همه اینا رو تست زدم بازم ارور میده نقل قول لینک ارسال
مدیر ارشد علیرضا شاهرخی 1016 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۶ مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۶ فیلتر شکن دارم..... cisco vpn tunnel open vpn kerio stunnel من همه اینا رو تست زدم بازم ارور میده قبل از ورود به ایتونز چک کنید ایپیتون امریکا باشه خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین نقل قول لینک ارسال
sajjad-ali 274 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۶ فیلتر شکن دارم..... cisco vpn tunnel open vpn kerio stunnel من همه اینا رو تست زدم بازم ارور میده شما هر بار سیستم تون ریستارت کنید وی پ ی ان و فعال کنید ای پی سیستم تغییر میکنه میتونید به راحتی با ایتونز اپل ایدی بسازین نمي دانم چرا ماانسانها عادت داريم آبي وسيع آسمان را رها كنيم و جذب آبي كوچك چشماني شويم كه عمقي ندارد و مي دانيم روزي بسته خواهد شد واکنش ها : OREO2018 و rahi_sr 1 1 نقل قول لینک ارسال
PcCo 15 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۶ بهتین راه حل ساخت اپل آی دی از خود سایت Apple هستش بعدش برای تایید اپل آی دی یه قند شکن 3 هزار تومنی آمریکا و یک آدرس فیک و تموم در عرض 5 دقیقه " دزد دریایی بودن از پیوستن به نیروی دریایی خیلی جذابتر و شیرین تر است! " " Steven Paul Jobs " واکنش ها : rahi_sr 1 نقل قول لینک ارسال
mavi 19 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۶ داداش اصلا کار همون ادرس اپل ایدی که گیر میده نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .