rezakeshavarza 15 ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۴ سلام یه اس 4 سامسونگ i9500 دستم اومده که بیس باند نداره با 4.2.2 - 4.4.2 - 5.0.1- (شاید 10 تا فایل زدم ) فلش زدم ولی بیس باند برنگشت چطوری باید بیس باند رو برگردوند؟ من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ نقل قول لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۴ دوست گرامی شما دنبال فایل مودم باشید.. با فایل مودم احتمال زیاد درست بشه.. نقل قول لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ مودم هم رایت کردم ولی نشد شاید بالای 50 تا مودم زدم بازم نشد کسی راهی نداره؟ احتمال سخت افزاری هم باشه کمه چون دست خودم یهویی اینجوری شد من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ نقل قول لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ دوست عزیز راه های زیر رو طی کنید 1 فول فلش با فایل مطمئن ترجیحا 4.4.2 2 .ریست efs با spt یا z3x 3. رایت مودم مطمئن 4.فلش efs روی گوشی 5.رایت cert , qcn در نهایت جواب نگرفتید یا بیسباند یا هارد مشکل داره که خودم به مورد سخت افزاری داشتم نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .