majedj2002 23 ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ سلام خدمت دوستان گوشی g355h برای فلش پیشم اوردن بعد زدن رام 4 فایله خاموش شد کسی راح حل برای درست کردنش داره ممنون میشم بزاره نقل قول لینک ارسال
e30-851 29 ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ (ویرایش شده) سلام لطفا نسخه و اندرویدی که باهاش فلش کردین ذکر کنید و الان اصلا روشن نمیشه و یا روی ارمه؟ در ضمن با زدن به منبع چند امپر الان میکشه در ضمن دقت کنید شاید صفحه سیاه که بعد فلش رایجه و داخل فروم اموزشش هست ویرایش شده 26 مرداد، ۱۳۹۴ توسط e30-851 سه چیز رو هیچ وقت یادت نره 1- به همه نمی تونی کمک کنی 2- همه چیز رو نمی تونی عوض کنی 3-همه تو رو دوست نخواهند داشت اسماعیل عطایی کچویی چهارشنبه - ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ الأربعاء - ٣ رجب ١٤٣٦ Wednesday - 2015 22 April نقل قول لینک ارسال
majedj2002 23 ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ g355hxxu0ang1 g355hoj0ang1 با این فایل الانم 15 تا بعد از پاور جریان کشی داره نقل قول لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ با سلام دوست عزیزبا این فایلها تست کنید من با این فایلها تست کردم اوکی بوده. G355HXXU0ANG1_G355HOJV0ANG1_G355HXXU0ANFC_HOME.tar G355HXXU0ANK2_G355HOJV0ANK3_XSG G355HXXU0ANL6_G355HODD0ANL1_SLK KSA-G355HXXU0ANI6-20141002 نقل قول لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ دوست عزیز مشکل گوشی چی بود که اقدام به فلش زدنش داشتید؟ [sIGPIC][/sIGPIC] نقل قول لینک ارسال
majedj2002 23 ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ مشکل خاموشه تو اودین شناسای نمیشه برای فارسی فلش کلی بود نقل قول لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ دوست عزیز بنده همیشه برای فلش این مدل از این رام استفاده کردم و هیچ گونه مشکلی برام پیش نیومد.G355HXXU0ANK2_CL3228780_QB2900900_REV04_user_low_ship.tar.md5 و برای فارسی سازی همیشه تک فایل csc رو میزدم بدون مشکل فارسی میشد.CSC_OJV_G355HOJV0ANI5_CL2767458_QB2338129_REV04_user_low_ship.tar.md5 [sIGPIC][/sIGPIC] نقل قول لینک ارسال
majedj2002 23 ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ راه حل سراغ ندارید نقل قول لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ برای یکی از دوستان این مشکل براش پیش اومد فرستادش اصفهان گفت برای هارد گوشی مشکل پیش اومده با تعویش هارد گوشی درست شد. راستش تا حالا چنین مشکلی برام پیش نیومده [sIGPIC][/sIGPIC] نقل قول لینک ارسال
Gladiator 14 ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ درود دوست عزیز اگر با رام کشور هند فلش زده باشید این مشکل براش پیش خواهد آمد شما با تک فایل و با z3x فلش کنید اگر مشکل همچنان بود یک اسکرین شات قرار دهید اگر مشکل سخت افزاری باشه عیب از هارد هست نقل قول لینک ارسال
e30-851 29 ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ (ویرایش شده) عزیز مشکل شما صفحه سیاه و با گرفتن ولوم ها ب حالت فلش میری و فایل قرار بده فلشش کن فقط میدونم صفحه دانلودیگ نشون نمیده اما اگه مراحل درست انجام بدی وقتی به سیستم وصل کنی اودین گوشیت میشناسه و با فایل زیر مشکلت حل میشه و اگر اودین نشناخت و هیچ علامتی روی سیستمت نشون نداد بوت شما پریده و با توجه به شماره بردتون در حال حاضر ترمیم بوت امکان پذیر نیست و راهایی (ترمیم بوت و تعویض هارد) گفته شده جوابگو نیستن .یاعلی دانلود ویرایش شده 26 مرداد، ۱۳۹۴ توسط MR.Ali سه چیز رو هیچ وقت یادت نره 1- به همه نمی تونی کمک کنی 2- همه چیز رو نمی تونی عوض کنی 3-همه تو رو دوست نخواهند داشت اسماعیل عطایی کچویی چهارشنبه - ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ الأربعاء - ٣ رجب ١٤٣٦ Wednesday - 2015 22 April نقل قول لینک ارسال
Anonymous 37 ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ درود بر شما همکار عزیز این طور که همکار عزیزمون اعلام کردن . مشکل شما هارد میباشد با تعویض هارد مشکل شما حل میشه هزینه هارد هم حدود 80 هست . چندین مورد داشتم این مدل نقل قول لینک ارسال
Anonymous 37 ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ درود بر شما همکار عزیز فکر کنم تو ایران اولین نفری بودم که این گوشی را خابوندم و نه به دانلودینگ میرفت و نه ... گوشی را از مشتری خریدم و تمام انجمن های ایرانیو خارجی را گشتم هیچ کس جواب قانع کننده نداد ولی یکی از همکاران گفت احتمال 90 در صد با تعویض هارد درست میشه من هم هارد پروگرام شده را گرفتم انداختم روش گوشی اوکی شد و الان هم دارم استفاده میکنم نقل قول لینک ارسال
بهمن آبسته 11 ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ (ویرایش شده) سلام بنده تضمینی این مدل رو ترمیم میکنم بیشتر از 100 تا روشن کردم و از سرتاسر ایران برام میفرستن فقط جهت اصلاع گفتم بدون تعوض هارد جز نفرات اولی بودم که این مدل رو از ابتدای اومدنش ترمیم بوت میکردم :xxx یا علی ویرایش شده 26 مرداد، ۱۳۹۴ توسط بهمن آبسته نقل قول لینک ارسال
vahid_max 11 ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ درود برشما طبق گفته دوست عزیزم بهمن جان باید عرض کنم بدون تعویض هارد هم امکان پذیر هست اگر قادر به پروگرام کردن هستید تا فایل دامپ emmc را برای شما قرار دهم البته با aft هم به راحتی ترمیم بوت میشه که در اسرع وقت اموزش کامل را قرار خواهم داد البته ما جز اون اخریاش هستیم =P~ unbrick phones and change EMMC .Baseband ID YAHOO:maxmobile988 نقل قول لینک ارسال
majedj2002 23 ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ من توی یه سری سایتها دیدم ترمیم بوت نوشته بدون آموزش ترمیم بوت g355h بدون برداشتن آی سی emmc در عرض 2 دقیقه اینا چیکار میکنند الکی یا واقعا میشه نقل قول لینک ارسال
بهمن آبسته 11 ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ دوست عزیز یه خورده بزرگش میکنند فقط 5 دقیقه طول میکشه گوشی باز شه ولی در کل حدود 10 الی 15 دقیقه برای باز و بسته کردن و ترمیم بله بدون برداشتن emmc یا علی نقل قول لینک ارسال
majedj2002 23 ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ دوستان کسی اموزش ترمیم با atf داره ممنون میشم بزاره نیاز فوری نقل قول لینک ارسال
majedj2002 23 ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ http://174.120.45.27/tmp/SM-G355H_PCB_TYPE2_EMMC_TP.jpg من این نقشه رو پیدا کردم رنگ صورتی و قرمزو ازکجا بگیرم ولتاژو اگه میشه یه توضیح کوچیک بدید ممنون میشم نقل قول لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ شما اگه اداپتور چندکاره atf داشته باشید مسیرهای مث vcc , vccq, do, clk ,....روش قرار داره که سیمکشی میکنید روی برد توی ایزی جیتگ هم اداپتورش مسیرها رو داره نقل قول لینک ارسال
بهمن آبسته 11 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ روشهای دوستان درست هست ولی کمی گیج کننده هست برای کاربر ولی روش ساده تر هم هست ایشالا اگه وقت بشه اموزشش رو میزارم کمی سرم شلوغه نقل قول لینک ارسال
majedj2002 23 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ (ویرایش شده) خیلی ممنون میشم اگه بتونید هر چه زودتر قرار بدید =((=((=((=((=(( با atf این پیغامو میده Current Partition: Partition 1 Start Writing Blocks... R1b Timeout Error! R1b Timeout Error! R1b Timeout Error! R1b Timeout Error! R1b Timeout Error! ویرایش شده 27 مرداد، ۱۳۹۴ توسط majedj2002 نقل قول لینک ارسال
iran_gsm 11 ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۴ کسی از دوستان اموزش رو قرار نداد ممنون میشم نقل قول لینک ارسال
ارش قاسمی 17 ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۴ درود دوست عزیز این مدل خیلی سخت و به ندرت با direct emmc وصل میشه بهترین روش isp است برای ترمیم این مدل در اینستاگرام نمونه کارهای مارا دنبال کنید insta : ifix.center نقل قول لینک ارسال
vilson_ali 27 ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۴ (ویرایش شده) دوست عزیز با easy jtag به راحتی ترمیم میشه اگه داری بگو روشش رو بزارم. موفق باشی . ویرایش شده 1 آذر، ۱۳۹۴ توسط vilson_ali نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .