تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 6 پاسخ
- 1.3k بازدید
بعد از قلش فایل فارسی خاموش شده... ممنون میشم راهنماییم کنید..
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 3 پاسخ
- 1.8k بازدید
سلام گوشی g532gبا اودین فلش کردم کامل فلش گرفت الان روشن نمیشه 19 تا جریان بیشتر نمیکشه؟؟کسی میدونهمشکل از کجاست usbهم نمیشناسه که باز فلش کنم
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 4 پاسخ
- 767 بازدید
سلام این گوشی با تک فایل i8160 فلش زدم off شد الان گوشی روشن نمیشه رو حالت دانلودینگ هم نمیره
آخرین پاسخ توسط eza68, -
- 1 پاسخ
- 681 بازدید
باسلام خدمت اساتید... یه n9005 مشتری برام اورده حین استفاده داخل شارژ خاموش شده...حالا اصن روشن نمیشه به دانلودمود و ریکاوری هم نمیره و توسط سیستم هم هیچ عکس العملی نداره...به منبع هم که متصل میکنم تا40 جریان میکشه وبعد صفرمیشه.... پیشاپیش ممنون از لطف دوستان....
آخرین پاسخ توسط iraj62, -
- 3 پاسخ
- 868 بازدید
دوستان گوشی سامسونگ s5 فلش کردم بعد خاموش شد لظفا راهنمایی کنید ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 3 پاسخ
- 630 بازدید
یه تبلت t111 اومده بود برام بعد از زدن رام وسطش قطع کرد الان تو درایور ها EMEI میشناسه کسی راه حلی داره ممنون میشم بگه
آخرین پاسخ توسط majedj2002, -
- 25 پاسخ
- 5.4k بازدید
سلام خدمت دوستان گوشی g355h برای فلش پیشم اوردن بعد زدن رام 4 فایله خاموش شد کسی راح حل برای درست کردنش داره ممنون میشم بزاره
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 8 پاسخ
- 3.4k بازدید
یه گوشی برام اومده j100h ds رو ارم بود بعداز فلش با ورژن J100HXCU0APJ2 اینکی تو سایت بود خاموش شده کسی فایل برای ترمیم بوت داره
آخرین پاسخ توسط majedj2002, -
- 4 پاسخ
- 998 بازدید
با سلام دوستان این تبلت مشکلی نداشت و با فایل a7 full farsi فلش کردم کامل هم گرفت ولی گوشی خاموش شد و کلا دیگه فلش نمیگیره و عکس العملی نداره.....لطفا راهنمایی کنید .
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 1 پاسخ
- 687 بازدید
با سلام گوشی سامسونگ g316hu مشتری آورده میگه خودبه خود خاموشی شده بعد از پاور 0.09 جریان میکشه توسط سیستم هم اصلا شناسایی نمیشه.
آخرین پاسخ توسط vahid_max, -
- 4 پاسخ
- 799 بازدید
سلام دوستان یک عدد i9060i اوردن که بر اثر رایت فایل اشتباه کاملا خاموش شده و اصلا روشن نمیشه فقد موقعی که به سیستم وصل میکنم یه صدای اتصال میاد و توی دیوایس منیجر Unknown device میزنه دوستان راه حلی برای فلش و روشن کردن گوشی هست؟مشکل قبلی گوشی هم این بوده که گوشی دو سیم هست و یکی از سیم ها کار نمیکرده.لطفا راهنمایی بفرمایید ممنون
آخرین پاسخ توسط hamedhhpp, -
- 1 پاسخ
- 490 بازدید
گوشی سامسونگ مدل A9 هر وقت دو اس ام اس براش بیاد کامل خاموش میشه . هر دو سیم کارت عوض کردم ، فلش زدم با چند ورژن رسمی و غیر رسمی ، باطری عوض کردم اما مشکل هنوز هست . اس ام اس بیاد حداکثر دوتا خاموش میشه گوشی . مشکل سخت افزار یا نرم افزار ؟ راه حل چی ؟
آخرین پاسخ توسط Sayedhamid, -
- 1 پاسخ
- 606 بازدید
فایل g900h از فروشگاه خرید کردم اما فایل دریافت نکردم هزینه هم از من کسر شد
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 0 پاسخ
- 1.8k بازدید
سلام دوستان یدونه A8 هست که تا رو دوربین میزنم خطای EVT or CAL Error Please change your test device میده با 4 فایل هم فلش زدم درست نشده، کسی تا حالا به این مشکل برخورده؟ : ;
آخرین پاسخ توسط matador5550, -
- 1 پاسخ
- 583 بازدید
http://www.gsm-developers.com/bypass-pattern-for-qualcomm-devices/ دوستان با این روش میخوام الگوی g630-u10 رو بخونم ولی ارور میده کسی میتونه کمک کنه
آخرین پاسخ توسط MMMMMMMMMM, -
- 4 پاسخ
- 767 بازدید
سلام کسی تا حالا note 4 دانگرید کرده ؟؟؟ مدل N910h اندرویدش 6 هست میخوام 5.1.1 کنم با چهار فایله روی فایل sboot ارور میده کامبینیشن هم همینطور !
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
مشکل دانگل bst
توسط shahin-gsm- 4 پاسخ
- 881 بازدید
با سلام دانگل bst هرموقع که میخوام فایل cert یا سوپر بزنم این ارور رو میده http://s6.uplod.ir/i/00779/rka0htsldp4g.jpg به گفته امیر از device manager پورت usb مربوطه رو دیزیبل و انیبل کردم بازم جواب نداد
آخرین پاسخ توسط vilson_ali, -
- 9 پاسخ
- 1.4k بازدید
با سلام... بله دیگه هر روز یه دردسر..و هر روز یه مشکل جدید... امروز صبح اومدم مغازه...خواستم یه فایل از ساپورت بگیرم ....>-که .... http://uupload.ir/files/iql_snapshot_2015-04-28_225406.png این خطا رو میده....لازم به ذکر هست که فقط موقع دانلود فایل فلش این ایرور رو میده...ولی موقع دانلود نرم افزار جانبی مشکلی نداره.... اساتید...ممنون میشم راهنماییم کنید..=((
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 3 پاسخ
- 741 بازدید
سلام دوستان یه نوت 3 n900 اوردن روی firmware upgrade encoutered an issuu..... گیر کرده موقع فلش کردن هم فلش نمیشه و ارور fail میرنه اینم لاگ فلش <OSM> Please wait.. <OSM> Checking MD5 finished Sucessfully.. <OSM> Leave CS.. <ID:0/010> Added!! <ID:0/010> Odin engine v(ID:3.1100).. <ID:0/010> File analysis.. <ID:0/010> SetupConnection.. <ID:0/010> Initialzation.. <ID:0/010> Get PIT for mapping.. <ID:0/010> Firmware update start.. <ID:0/010> SingleDownload. <ID:0/010> sboot.bin <ID:0/010> NAND Write Start!! <ID:0/010> boot.img <ID:0/010> recovery.img <ID:0/010> s…
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 2 پاسخ
- 685 بازدید
با سلام.گوشی فوق مشکل سریال داشت که ترمیم شد با رایت سرت بعد از رایت سرت ثبت نشده روی شبکه میداد که qcn زدم درست شد ولی الان تو حالت فقط wcdma آنتن نداره .ممنون میشم راهعنمایی کنین.
آخرین پاسخ توسط MR.Shafiei, -
- 6 پاسخ
- 1.1k بازدید
اساتید یه سامسونگ a710f دارم میخوام با باکس z3x ریپیر کنم یو اس بی دیباگ روشنه ولی باکس نمیشناسه adb offline میزنه و نمیشناسه با چندین فایل فلش هم کردم جواب نداد
آخرین پاسخ توسط Omid.Abbasi, -
- 5 پاسخ
- 771 بازدید
با عرض سلام.گوشی سامسونگ gt-i9060 رو میخام با برنامه adb backup ازش بکاپ بگیرم.پیغام "now umlock your device and confirm the backup operation" رو میده و بکاپ نمیگیره؟؟؟گوشی روت نیست چون گوشی های دیگه رو بدون روت گرفتم.رمز عبور و google account عم برداشتم باز جواب نمیده.لطفا راهنمایی کنید مشکل از کجاست؟؟ sm-j510f رو میزنم پیغام kill server رو میده ؟؟؟؟؟
آخرین پاسخ توسط sohi12345, -
- 5 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام گوشی دست من خاموش شده بود براش برد پیدا کردم اما سریال برد قبلی رو میزنم روش انتن نمیده سرت هم میزنم مشکل ریجستری داره
آخرین پاسخ توسط hadi9823, -
- 0 پاسخ
- 860 بازدید
مشکل ارور e:unknown volume fore path sbfs بعد از وایپ
آخرین پاسخ توسط vahidkavi143, -
- 2 پاسخ
- 993 بازدید
درود به همکاران و عرض خسته نباشید گوشی جهت آنلاک شبکه مراجعه شده با اختاپوس رد کد میزنم میگه چک کنید knox رو با نرم افزار سام کی هم از وارانتی ایراد میگیره . وارانتی گوشی هم 1 شده دوستان راهی برای انلاک این مدل یا صفر کردن وارانتی هست
آخرین پاسخ توسط rez6,