آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش و مباحث نرم افزاری مربوط به دستگاه های شیائومی
119 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام یه redmi 5 plus meg7 برام آوردن mi acount داره هرکاری کردم باز نشد با bst cm2 و بقیعه کرک باکس تست کردم حل نشد دوستان راهی روشی چیزی داره رهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط omid ghorbani, -
- 3 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام خدمت همکاران محترم ازهمکاران میخاستم یه راهنمایی بگیرم یه دانگل یا باکس که بتونه بدون انلاک بوت لودر گوشی های شیائومی رو فلش بزنه اگه کسی میراکل ویا ای اف تی داره تجربیاتشو درمیون بذاره ممنون
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 3 پاسخ
- 2.1k بازدید
با سلام در این آموزش به چگونگی آنبریک گوشیهای بریک شده شیائومی می پردازیم از علائم بریک شدن گوشیها می توان به موارد زیر اشاره کرد فلش کاستوم رام نامناسب گیر کردن گوشی بر روی لگو گوشی روشن نمی شود گوشی وارد ریکاوری نمی شود فلش و برگشتن به رام MIUI فایلهای زیر را دانلود نمایید MiFlashSetup_eng v7.4.25 minimal_adb_fastboot_v1.4.2(Gsm-Developers) همچنین از سایت زیر فایل فست بوت رام گلبوال خود را دانلود نمایید دانلود رام فست بوت شیائومی سعی کنید رام Global Stable را دانلود نمایید …
آخرین پاسخ توسط ahmad006, -
- 3 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام دوستان خسته نباشید مشتری گوشی اورده رمز داره بعد خواستم از ریکاوری وایپ کنم مدل Xiaomi MAE136 داخل ریکاوری نمیره [h=3]ممنون میشم بگید مشکل کجاست اگر هم باید فلش بشه فایل فلش به همراه اموزش قرار بدید[/h]ممنون http://uupload.ir/files/avzv_20171002_192616.jpg http://uupload.ir/files/rjad_20171002_192551.jpg
آخرین پاسخ توسط Naruto, -
- 3 پاسخ
- 2k بازدید
سلام دوستان لطفا در تاپیک آموزشی سوال نکنید ... روش فلش این گوشی های شیائومی رو برای دوستان قرار میزارم : این روش ها عبارت اند از 1-(Upgrading(Handset Full ON آپدیت هنگامی که گوشی روشن هست 2-MI Only این روش فقط با کاستوم ریکاوری صورت می گیره 3-Fatsboot Mode Only فست بوت 4-Dead/Hard Bricked روش هارد بریک منابع : هاستینگ ، شیامی
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 3 پاسخ
- 1.9k بازدید
دوستان باینری 8 هست مدل a520f است هیچ کامبنیشی یافت نمیشه و روش دستی روش جواب نمیده / راهی است جواب بدین ؟
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 3 پاسخ
- 984 بازدید
درود خدمت همکاران عزیز گوشی روی آرم هست میخوام فلش بزنم کوالکام هست. فایلش رو دانلود کردم (miui_HM4XGlobal_V9.2.5.0.NAMMIEK_c6f74c37a1_7.1) فایل از زیپ درآوردم عکس رو ضمیمه میکنم لطفا بگید که کدوم فایل رو در فلش تولز مخصوص شیائومی قرار بدم؟
آخرین پاسخ توسط alirez.harivandi, -
- 3 پاسخ
- 916 بازدید
آموزش افزودن گزینه ترمیم سریال نوکیا در Best2.pdf
آخرین پاسخ توسط m.ganjavian, -
- 3 پاسخ
- 1.4k بازدید
دوستان تا حالا کسی می اکانت redmi 7a آندروید 10 حذف کرده ؟ این یکی موندم توش چجوری باز میشه ؟
آخرین پاسخ توسط amirsdn, -
- 3 پاسخ
- 3.1k بازدید
سلام من بازی فری فایر رو دارم روی گوشیم با قابلیت دوال اپ یکی دیگه هم نصب کردم. منتهی وقتی میخوام دیتای بازی رو تو حافظه ی برنامه های همزاد یا همون duall app کپی یا انتقال بدم میزنه دسترسی رد شد یا تو zarchiver هم امتحان کردم میزنه access denied اصلا نمیتونم دیتا رو بریزم.خیلی گیرم خواهشا مشکلمو حل کنین ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط Amirghane, -
- 3 پاسخ
- 1.9k بازدید
با سلام در این آموزش چگونگی باز کردن بوتلودر گوشیهای شیائومی با استفاده از Mi flash tool را یاد میگیریم برای باز کردن بوتلودر گوشیهای شیائومی باید از خود شرکت اجازه را گرفت با باز کردن بوتلودر می توانید روت و رامهای سفارشی شده نصب کنید آماده سازی باز کردن بوتلودر گارانتی دستگاه شما را از بین می برد از اطلاعات خود پیشتیان تهیه کنید چون تمام اطلاعات پاک می شوند گزینه USB Debugging را مانند عکس زیر فعال کنید …
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 3 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام با bst و هر برنامه ای ک بود امتحان کردم اما بعد از وصل شدن ب نت اکانت میخواد مشتریم فراموش کرده اکانت رو رام هم زدم با چنتا ورژن mi 10 و mi9
آخرین پاسخ توسط tmp peyman, -
- 3 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام خسته نباشید ی گوشی a720 کاستوم باینری برای من اومد که توسط خود مشتری تنظیمات کارخانه زده شده بود ولی اف ار پی روشن بود و دستگاه دیگه بالا نمیومد قبلا سریالش عوض شده بوده من رام چهارفایل نصب کردم گوشی اومد بالا ولی انتن نداشت بعد خود گوشی مشتری برده اپدیت کرده الان فقط تماس اضطراری داره و وضعیت imei ng status هست الان باید چیکارش کنم ؟ فقط نیاز به پچ سرت داره ؟
آخرین پاسخ توسط behroozashrafi, -
- 3 پاسخ
- 1.2k بازدید
درود بر همگی این مدل گوشی هر کاری کردم نتونستم از frp رد شم اگه راه حل دیگری داره راهنمای کنید Minimal ADB and Fastboot Mi Account Unlock Tool_RomOnline.ir با این روشا نشد....اندروید 7.1.2
آخرین پاسخ توسط Omid.Abbasi, -
- 3 پاسخ
- 1.6k بازدید
با سلام گوشیهای شیائومی در بازار ایران با مدلهای مختلفی موجود می باشند این گوشیها دارایی اکانت خود شرکت به نام Mi Account می باشند برای استفاده از بیشتر برنامه ها و لذت بردن از رابط شیائومی به این اکانت نیاز می باشد اما در صورتی که آنرا فراموش کنید و گوشی شما ریستارت شود بدون وارد کردن اکانت نمی توانید از آن استفاده کنید دقیقا مانند اکانت گوگل و مسئله FRP می باشد ابزارهای و روشهای زیادی برای عبور از اکنت وجود دارند ما امروز یک ابزار کم حجم و ساده را برای عبور از Mi Account را برایتان معرفی می کنیم برای شروع ابتدا برنامه را از لینک زیر دانلود نمایید…
آخرین پاسخ توسط sajjad-ali, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام دوستان این مدل رو میخواستم با bst سریال رو ترمیم کنم که اول گزینه erase imei رو زدم سریال پرید و الان میخوام سریال رایت کنم روش نمیشه و کانکت نمیشه cpu qualcomm هست دیاگ هم اکتیو میکنم باز جواب نمیده میخواستم بدونم آیا کابل خاصی داره برای رایت سریال تا کانکت بشه به گوشی و رایت کنه مثله uart برای سامسونگ؟ یا باکس یا دانگل دیگه ای هست این گوشی هارو بی دردسر ساپورت کنه و رپیر کنه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
آخرین پاسخ توسط s.enayatfar, -
- 2 پاسخ
- 964 بازدید
سلام کسی هست راه حل داشته باشه؟ بدون باکس یا با کرک باکس ممنون
آخرین پاسخ توسط rahi_sr, -
- 2 پاسخ
- 966 بازدید
سلام شهر ما تازه گوشی شیایومی داره جا میافته و قبلا با گوشی شیایومی کار نکردم . درخواست راهنمایی و اموزش نحوه فلش گوشی شیایومی دارم .
آخرین پاسخ توسط Sayedhamid, -
- 2 پاسخ
- 927 بازدید
سلام دوستان کسی میتونه راهنمایی در مورد برداشتن mi account Redmi 4X کنه ممنون میشم گوشی فلش شده روی mi account گیر کرده ممنون میشم .
آخرین پاسخ توسط sajjad-ali, -
- 2 پاسخ
- 816 بازدید
سلام یه گوشی redmi9t هست که بعد آپدیت پشت سر هم ریستارت میشه بعضی مواقع هم میره رو حالت ریکاوری ممنون میشم راهنمایی کنید تو حالت فستبوت اجازه رایت نمیده
آخرین پاسخ توسط em2017, -
- 2 پاسخ
- 1k بازدید
بر روی گزینه Build Number بزنید اکنون گزینه Developer options اضافه می شود در آنجا تیک USB Debugging و OEM Unlock را بزنید گوشی نیز بالاتر از 30 درصد شارژ داشته باشد مراحل باز کردن بوتلودر گوشی Mi A1 گوشی Mi A1 را خاموش کنید با گرفتن ولوم پایین گوشی را روشن نمایید اکنون گوشی شما در حالت فست بوت می باشد آنرا به کامپیوتر متصل نمایید برنامه adb که نصب را اجرا نمایید با دستور زیر از وصل بودن گوشی مطمئن شوید fastboot devices اگر گوشیتان وصل نبود درایورهای شما حتما خوب نصب نیستند اگر گوشی وصل بود با دس…
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 2 پاسخ
- 1.5k بازدید
با عرض سلام وخسته نباشید در این پست فقط رامهای رسمی شیایومی قرار میگیرد از دادن پست اسپم و درخواست فایل در این پست خودداری کنید
آخرین پاسخ توسط mehrdad.afkhami1, -
- 2 پاسخ
- 588 بازدید
مجموعه بزرگی از فایلهای qcn برای دستگاه های xiaomi این فایل فشرده شامل 67 فایل است ، از جمله گوشی های جدید که هنوز منتشر نشده اند به امید موفقیت QCN مخفف Qualcomm Calibration Network است . فایل QCN حاوی اطلاعات شبکه (۲G,3G,4G) میباشد در مواقعی از فایل QCN استفاده میکنیم که بعد از فلش , آنلاک و … مشکلاتی از قبیل Not Register Network و یا مشکلات دیگر شبکه مواجه باشیم . در مدل دستگاه و QCN دقت کنید اشتباه در نصب ممکن است باعث پریدن Baseband دستگاه شما شود . قبل از استفاده از QCN بهتر است توسط باکس یا برنامه QPST از qcn (Backup) بگیرد . نحوه رایت با برنامه رایگان QPST یا دانگل و باکس های موجود XIAOMI QCN …
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 2 پاسخ
- 1.4k بازدید
برای فلش بعضی از مدل های گوشی های شیایومی باید کابل بوت داشته باشید که آموزش ساختش را برای شما میدم یک کابل usb سالم را یکم خراش دهید و رنگ سبز و مشکی را سیم کشی کرده و یک کلید نصب میکنید اینم عکس برای فلش کابل بوت را به سیستم وصل کنید و کلید را بزنید و به گوشی وصل کنید و کلید را برای 8 ثانیه نگاه داشته و رها کنید
آخرین پاسخ توسط rasol_mohabbat, -
- 2 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام دوستان همان طور که میدانید این مدل گوشی فاقد ریکاوری هست و بوت لودر بسته هست و برای رایت ریکاوری و رام باید بوت لودر باز بشه و برای باز کردن بوت لودر باید از شرکت شیایومی در خواست انلاک بوت لودر کنید که اون هم جواب نمیدند من یک ماه پیش برای انلاک بوت لودر همین مدل درخاست کردم که جواب ندادند ولی من یک روش راحت اموزش میدم که در عرض 5 ثانیه فلش کنید باید دانگل cm2 یا inferno داشته باشید من با Chinese Miracle-2 QLM/Qualcomm v1.07 انجام دادم خوب برای عملیات روی این مدل باید کابل بوت بسازید یک کابل usb سالم را یکم خراش دهید و رنگ سبز و مشکی را سیم کشی کرده و یک کلید نصب میکنید برای ساختن کابل بوت به این پست سر بزنید http://forum.gsm-deve…
آخرین پاسخ توسط rasol_mohabbat,