آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش و مباحث نرم افزاری مربوط به دستگاه های شیائومی
119 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 992 بازدید
سلام و وقت بخیر خدمت بینندگان عزیز در خدمتتان هستم با قسمت سوم سری آموزش های تعمیرات نرم افزاری موبایل (آموزش و موارد مرتبط با فلش گوشی های سامسونگ) در این قسمت به توضیحات و نکات های کلیدی زیادی پرداخته شده و همینطور سعی شده از روش های بهتری برای انتقال مفاهیم آموزشی استفاده شود. چه چیزی در این ویدیو توضیح داده شده ؟ توضیحات گوشی های بادا و بدون سیستم عامل توضیحات مختصر در خصوص فلش گوشی های سامسونگ بدون سیستم عامل توضیحات محتصر در خصوص فلش گوشی های سامسونگ بادا …
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 3 پاسخ
- 3k بازدید
سلام من بازی فری فایر رو دارم روی گوشیم با قابلیت دوال اپ یکی دیگه هم نصب کردم. منتهی وقتی میخوام دیتای بازی رو تو حافظه ی برنامه های همزاد یا همون duall app کپی یا انتقال بدم میزنه دسترسی رد شد یا تو zarchiver هم امتحان کردم میزنه access denied اصلا نمیتونم دیتا رو بریزم.خیلی گیرم خواهشا مشکلمو حل کنین ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط Amirghane, -
- 0 پاسخ
- 728 بازدید
آخرین پاسخ توسط yahyaee, -
- 1 پاسخ
- 1k بازدید
درود آدرس پارتیشنهای Redmi 9A -FRP-Mi account bypass Mi Account 0x47000000 0x3000000 //////////// frp 0x3bd88000 0x100000 //////////// format data 0x198800000 0xc0000000 👇👇 https://mega.nz/file/qnoWDbgY#SbfIi4pUSBwoMwSSA8MTZJMbItiJF8SBLgMgMSDpuBs 🎓👽
آخرین پاسخ توسط yahyaee, -
- 0 پاسخ
- 625 بازدید
Poco M4 Pro 4G Dual SIM Repair IMEI Solution Today This Post Guide You Poco M4 Pro 4G Dual SIM Repair Security And Fix Null IMEI And Null Baseband Problem Read More
آخرین پاسخ توسط blogglley.com, -
- 0 پاسخ
- 539 بازدید
سلام وقتی برنامه microsoft teams بسته هستش نوتیف چت یا حتی تماس رو نمیگیرم و به محض باز کردن برنامه تازه چتها و میسکال رو میگیرم طبق ویدیوی زیر هم پیش رفتم ولی درست نشد در واقع وقتی اپ بسته هست سیستم عامل اپ رو بیدار نمیکنه که تماس یا چت رو نشون بده که احتمال میدم یه مشکلی با push notif داره https://www.youtube.com/watch?v=HDR_CaO8nRg کسی همچین مشکلی با واتساپ و تلگرام و مایکروسافت تیمز سر نگرفتن چت یا تماس نداشته؟چه کارش کردید ؟
آخرین پاسخ توسط sia nami, -
- 1 پاسخ
- 725 بازدید
CM2 Free Fast Check Tool 0.39 RC6 2022 ADB Samsung FRP 2022 Tool https://youtu.be/EAt8Qq_0hew
آخرین پاسخ توسط GSMTLSC, -
- 9 پاسخ
- 1.6k بازدید
سلام میخام واسه گوشی های شیائمی باکس بگیرم یه باکس کامل میخام مولتی برند نباشه که چند مدل بزنه یا چند مدل نزنه مثلا واسه گوشی های سامسونگ کامل ترین و به صرفه ترین باکس z3x هست میخام کامل باشه ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط وثوقی, -
- 1 پاسخ
- 874 بازدید
سلام خدمت دوستان ردمی نوت 10اس m2101k7bg روشن میشه میر تو فست بوت میخاام فلش کنم منتها نمیدونم مشخصه فایل خودش چیه با mi flash pro قبلا ببعضی از مدل ها رو تو حالت پی سی سویت شناسایی می کرد منها این نمیشه لطفا راهنمایی ککنید چطورر بفهمم رامش چه مششخصه ای داره و بررا کردومم مننطقه هست تا با همون بزنمش یه رامی معرفی کنین کهه بدونه ریسک فلشش کنم ممنونم
آخرین پاسخ توسط Miflash.ir, -
- 1 پاسخ
- 802 بازدید
باسلام خدمت همکاران گرامی مشتری گوشی فوق رو آورده رست کرده الان رو مای اکانت مونده شماره ای که اکانت رو باهاش فعال کرده گم کرده کسی هست راهنمایی کنه ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط mehran72m, -
- 1 پاسخ
- 995 بازدید
سلام دوستان چطور میشه حالت دیاک مود و EDL مود رو تو گوشیهای شیائومی فعال کرد؟
آخرین پاسخ توسط mr.m.i.l.a.d, -
- 2 پاسخ
- 761 بازدید
سلام یه گوشی redmi9t هست که بعد آپدیت پشت سر هم ریستارت میشه بعضی مواقع هم میره رو حالت ریکاوری ممنون میشم راهنمایی کنید تو حالت فستبوت اجازه رایت نمیده
آخرین پاسخ توسط em2017, -
- 3 پاسخ
- 854 بازدید
آموزش افزودن گزینه ترمیم سریال نوکیا در Best2.pdf
آخرین پاسخ توسط m.ganjavian, -
- 3 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام خدمت همکاران محترم ازهمکاران میخاستم یه راهنمایی بگیرم یه دانگل یا باکس که بتونه بدون انلاک بوت لودر گوشی های شیائومی رو فلش بزنه اگه کسی میراکل ویا ای اف تی داره تجربیاتشو درمیون بذاره ممنون
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 604 بازدید
درود ب همه تست کد سامسونگ *#۰*# تست کد سونی *#*#۷۳۷۸۴۲۳#*#* تست کد htc: *#*#۳۴۲۴#*#* *#*#۴۶۳۶#*#* تست کد هواوی *#*#۲۸۴۶#*#* تست کد MI : *#*#۶۴۶۶۳#*#* تست کد ایسوس این کد را داخل ماشین حساب وارد نمایید .۱۲۳۴۵+= ❤️
آخرین پاسخ توسط amin.gsm, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
درود. من یه نوت هشت پرو دارم. برای ترمیم هردو سریال مدیاتک. اموزش حلب تک جواب نداده. البته روش قدیمی با انلاک بوتلودر . روش جدید به کار های سخت افزاری لازم داره. اگه کسی با انلاک بوتلودر دوسیم چنج کرده کمک کنه لطفا
آخرین پاسخ توسط Alipour, -
- 0 پاسخ
- 725 بازدید
باسلام بعد از نصب کاستوم رام گوشی رو لوگو موند و مجدد کاستوم ریکاوری روش رایت کردم گوشی خاموش شد نمیره Edl تست پوینتم تو اینترنت هر چی بود زدم رو حالت از کسایی که تو این زمینه اگاهایی کافی دارن طلب کمک میکنم با تشکر
آخرین پاسخ توسط Mohammadamory, -
- 6 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام عرض ادب دوستان. این مدل رو میگه دادم تهران فلش کردن منتها سریالش الان با کارتن یکی نیست میخوام سریال خود گوشی رو بزنم منتها چیزی پیدا نکردم bst پشتیبانی نمیکنه تو سریال اینفو هم میگیری سی پی یو رو مدیاتک میزنه با infinity هم نمیزنه ...
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 3 پاسخ
- 1k بازدید
سلام خسته نباشید ی گوشی a720 کاستوم باینری برای من اومد که توسط خود مشتری تنظیمات کارخانه زده شده بود ولی اف ار پی روشن بود و دستگاه دیگه بالا نمیومد قبلا سریالش عوض شده بوده من رام چهارفایل نصب کردم گوشی اومد بالا ولی انتن نداشت بعد خود گوشی مشتری برده اپدیت کرده الان فقط تماس اضطراری داره و وضعیت imei ng status هست الان باید چیکارش کنم ؟ فقط نیاز به پچ سرت داره ؟
آخرین پاسخ توسط behroozashrafi, -
- 3 پاسخ
- 1.3k بازدید
دوستان تا حالا کسی می اکانت redmi 7a آندروید 10 حذف کرده ؟ این یکی موندم توش چجوری باز میشه ؟
آخرین پاسخ توسط amirsdn, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
BKK-LX2
آخرین پاسخ توسط rahi_sr, -
- 0 پاسخ
- 450 بازدید
- 0 پاسخ
- 593 بازدید
- 2 پاسخ
- 889 بازدید
سلام شهر ما تازه گوشی شیایومی داره جا میافته و قبلا با گوشی شیایومی کار نکردم . درخواست راهنمایی و اموزش نحوه فلش گوشی شیایومی دارم .
آخرین پاسخ توسط Sayedhamid, -
- 1 پاسخ
- 828 بازدید
درود دوستان عزیز برای روت این مدل چ راهی هست مدل : redmi s2 miui 11 اندروید 9 از کینگ ارور میده : no root strategy available. root request received از سایت twrp فایل این گوشی را پیدا نکردم . دوستان لطفا کمک کنید. باتشکر
آخرین پاسخ توسط apadana22,