مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 6 پاسخ
- 4.1k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان باز هم با یک تایپک مفهومی دیگر در خدمتتان هستیم درک ساختار و نوع فایل به شما کمک میکند تا سر از کارکرد فایل دربیارید و به مشکل برنخورید این توضیح درک من از ساختار کرنل مربوطه هست و انتشار این پست به معنای تائید صحت توضیح نیست و ممکن است اشکالی در آن وجود داشته باشد! بگذریم ...! engroot گوشی های سامسونگ چیست و چه کاربردی دارد؟ eng root کرنل پچ شده برای گوشی های جدید سامسونگ جهت روت هست . همانطوری که در جریان هستید بعد از روت گارانتی گوشی به دلیل غیر فعال شدن فیوز کینوکس از بین میرود. سامسونگ جهت جلوگیری از این اتفاق eng root را منتشر کرده تا بتوان بدون از دست دادن کینوکس گوشی را روت کرد. البته دقیق نمیشه گفت این فایل از سوی سام…
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 0 پاسخ
- 798 بازدید
با سلام و خسته نباشید همانطوری که در جریان هستید فایل file_contexts موجود در رام های نوقا 7 به صورت file_contexts.bin هستش و با این فایل نمیتوان system.img را ریپک کرد. خب بریم سراغ تبدیل file_contexts.bin به file_contexts ساده جهت ریپک فایل system.img 1- نرم افزار زیر را دانلود کنید : >[/font][font=Shabnam]http://www.gsm-developers.com/file_context_converter/[/font][font=Shabnam] 2- file_contexts.bin را به پوشه x کپی کرده سپس نرم افزار را اجرا کنید 3- گزینه 1 را برای تبدیل انتخاب کنید در این حالت فایل file_contexts.bin را به صورت تبدیل شده file_contexts در پوشه x مشاهده خواهید کرد. برای بازگردانی به حالت او…
- 1 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام و درود در برخی رامهای اندروید جدید به دلیل بالا بودن حجم رام نرم افزار imgextractor قابلیت استخراج آن را ندارد و پس از اجرای کمی از مرحله خطا میدهد و خاموش میشود. برای حل این مشکل قبلا بحث کردیم در تایپک زیر : >http://forum.gsm-developers.com/thread16164.html#post63040 اما از قرار معلوم روش مربوطه برای خیلی از عزیزان کارآیی نداشته خب در صورتی که از روش بالا جواب نگرفتید روش زیر را طی کنید : نرم افزار زیر را دانلود کنید . >https://www.androidfilehost.com/?fid=24459283995309116 سپس سیستم رو در داخل نرم افزار استخراج شده کپی کنید بعد دستور زیر را تایپ کنید >SVAImgUnpack system.img sys.img یک خروج…
- 12 پاسخ
- 4k بازدید
باسلام میخواستم بدونم فایل های مودم که فورمت bin دارن چطور باز میشن؟
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 1 پاسخ
- 1.3k بازدید
رام فارسی کوک شده گوشی ساسونگ J3119S دارای زبان های متعدد و زبان شیرین فارسی در منو و تنظیمات بدون مشکل قفل صفحه و پترن بدون مشکل شبکه 3G , 4G بدون مشکل WIFI , bluetooth بدون مشکل دوبین و سریال بدون مشکل نمایش عدد 1 بر روی آیکون تنظیمات بدون نیاز به رایت فایل های روت برای لود شدن سیستم ! رایت فقط در یک مرحله از طریق اودین بدون نیاز به باکس ! رایت همانند رام رسمی از طریق ODIN DOWNLOAD [ATTACH=CONFIG]1389[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]1388[/ATTACH]
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 4 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام دوستان رام فارسی این مدل رو میخواستم ممنون میشم لینک بدید
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 730 بازدید
ابتدا نرم افزار Run Auto_Tool.exe را دانلود کنید نرم افزار را بصورت adminstrator اجرا کنید شماره 4 رو تایپ و اینتر کنید فایل های system و file_contexts را در پوشه input-IMG کپی کنید. به نرم افزار برگردید و اینتر بزنید منتظر بمانید تا فایل سیستم انپک شود سایز فایل را کپی کنید موقع ریپک لازم خواهد شد قسمت سفید رنگ مشخص شده وقتی فایل انپک شد اینتر کنید بایستی فایل انپک سیستم را در پوشه Unpack -IMG FOLDER پیدا کنید …
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 107 پاسخ
- 13.7k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان به دلیل اینکه حجم ساخت فایل ها بالا رفته یعنی روزانه حداقل 3-4 تا فایل آنلاک درست میشه برای همین تصمیم گرفتیم جهت جلوگیری از شلوغ شدن آخرین ارسالی یک تایپک ایجاد کنیم تا جدیدترین فایل قرار داده شده را در این تایپک اطلاع رسانی کنیم. فایل RvSecuRitY چیست؟ شرایط استفاده و حقوق تیم امنیتی جی اس ام دولوپرز. تعاریف ساختار و تثبیت مالکیت دسترسی به این فایل ها چطور هست ؟
آخرین پاسخ توسط alirembo, -
- 10 پاسخ
- 1.9k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان بعد از یک مدت خواب زمستانی طولانی هم اکنون در خدمتتون هستم .:4: راستش برخی از دوستان شاکی شدن که کم کار شدم ولی نزدیکان من شاهد هستند سخت داشتیم روی پروسه مرکز دانلود کار میکردیم که به کمال رسیده خدا را شکر. حالا این کرنل RvSecuRitY و حقوق آن چی هست؟ [h=3][/h]فایل آنلاک قفل امنیتی RvSecuRitY ارائه شده اختصاص تیم امنیتی جی اس ام دولوپرز بوده و انتشار آن در صفحات اینترنتی و آرائه آن به دوستان و آشنایان غیر قانونی هست و ما هیچ گونه راضی نیستیم و هر چقدر درآمد از این فایل شود کاملا حرام بوده و پیگرد قانونی دارد. همینطور این متد اختصاصی هست و دستبرد به سورس مدیفای شده کار غیر اخلاقی و غیر خرفه ای بوده و از طرف وکلای ما پیگیری میشو…
آخرین پاسخ توسط AmiR-Ali, -
- 6 پاسخ
- 2.2k بازدید
باسلام خدمت همه عزیزان در بسیاری از برنامه ها یک نوار تبلیغات معمولابالای صفحه و یا پایین صفحه برنامه نمایش داده میشود که ازار دهنده میباشد چگونه میتوان این تبلیغات رو از این برنامه ها حذف کرد با apk editorو چندتا برنامه دیگه تست کردم چیزی پیدا نکردم منمون میشم راهنمایی کنید
- 1 پاسخ
- 829 بازدید
سلام آیا میشه رام رسمی گلگسی نوت4 مدل n910c را به روی نوت4 مدل n910s پورت کرد اگه میشه خواهش رهنمای کنید
- 8 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام ببخشید من میخوام برنامه هایی که داخل فولدر Data/app هستن رو پاک کنم . گوشی هم روت هست میرم برنامه های اضافی رو از اون قسمت پاک میکنم ولی گوشی رو که فکتوری ریست میزنم دوباره اون برنامه ها نصب میشن خواستم ببینم این برنامه ها از کدوم فولدر دستور نصب میگیرن که برم از اونجا پاکشون کنم که دیگه نصب نشن درضمن میخوام تغییراتی داخل فولدر دیتا بدم ولی این فولدر اصلا تغییراتش دائمی نیست و بعد از ریست همه چیز به حالت اصلیش برمیگرده . داخل فریمور هم پارتیشن دیتا نیست اگه بود شاید میشد اونو آنپک کرد و فایلهای اضافی رو از داخل رام پاک کرد. لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط amg_developer, -
- 4 پاسخ
- 834 بازدید
دوستان من فایل های مدیاتک رو خوب ویرایش و فارسی و ادیت میکنم اما اسمسونگ رو فایرموار و سیستم یو رو پیدا کردم اما سیتینگ رو نمیدونم باید کدوم فایل رو پیدا و تغییرات رو انجام بدم تشکر [ATTACH=CONFIG]1037[/ATTACH]
- 1 پاسخ
- 832 بازدید
آیا میشه رام را قبل از فلش زدن در کامپیوتر اجرا کرد؟
- 14 پاسخ
- 2.1k بازدید
با عرض خسته نباشید بنده یه رام g5520 روت کردم ولی به محض روت شدن عدد 1 روی آیکون تنظیمات میاد . چطوری میتونم اینو بردارم؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید . میخوام روت بمونه ولی عدد 1 بره
آخرین پاسخ توسط mohsen_mahdavi, -
- 2 پاسخ
- 867 بازدید
سلام خسته نباشید داخل سایت اموزش تغییر CSC رو گذاشتن و توضیحاتی هم دادن ولی کد های اخر رو توضیح ندادن اگر امکانش هست کدهارو میزارم ممنون میشم توضیح بدین چی هست اگر کد کاربردی بازم هست که مفید باشه بزارین ممنون میشم <CscFeature_Camcorder_DoNotPauseMusic>true</CscFeature_Camcorder_DoNotPauseMusic><CscFeature_Camera_CamcorderDoNotPauseMusic>true</CscFeature_Camera_CamcorderDoNotPauseMusic><CscFeature_Camera_CamcorderEnablePromptPopupToSelectRecMode>true</CscFeature_Camera_CamcorderEnablePromptPopupToSelectRecMode><CscFeature_Camera_DisableGPSMenu>false</CscFeature_Camera_DisableGPSMenu><CscFeature_Clock_DisableAccWeat…
آخرین پاسخ توسط Naruto, -
- 6 پاسخ
- 1k بازدید
خسته نباشید چطور میتونم آیکون برنامه هایی مثل دوربین و گالری و .... رئو تغییر بدم؟
آخرین پاسخ توسط aliabbasi, -
- 1 پاسخ
- 2k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان امروز یک نرم افزار را به شما معرفی میکنم که میتوانید به صورت دستی فایلهایی مانند string.xml معرفی کرده سپس با یک کلیک فارسی کنید. ما قبلا آموزش هایی ارایه دادیم که میتوانید در سریعترین زمان گوشی ها را به روش جایگزینی سریعا زبان اضافه کنید ولی اون روش فقط به توسعه رام ها محدود میشه و هیچ کارایی در توسعه اپلیکیشن های عمومی ندارد. خب بریم سر آموزش نرم افزار Xml Content Translator را از سایت رسمیش دانلود کنید. http://www.nikse.dk/XmlContentTranslator اپلیکیشن اندرویدی را با استفاده از روش های موجود در سایت دیکامپایل کنید. نرم افزار Xml Content Translator را اجرا کرده سپس از قسمت FILE > OPEN اقدام به انتخاب فایل کنید (می…
آخرین پاسخ توسط fafal, -
لینوکس | ویندوز جدیدترین اخبار و آبدیت های apktool (ورژن 2.2.4 با پشتیبانی اندروید o)
توسط علیرضا شاهرخی- 2 پاسخ
- 774 بازدید
[h=2]v2.2.3[/h] 2017.06.13 Android O Preview Support (Issue 1453) Updated to smali 2.2.1 Updated internal aapt binaries to android-7.1.2_r11 Removed deprecated fatJar plugin in favor of ShadowJar This turns fatJar to shadowJar on build instructions. Updated gradle to v3.5. Thanks friederbluemle Fix for reading length of UTF16 encoded strings. Thanks atn1969 Fixed issue changing default parameters on baksmali. (Issue 1481) Fixed issue with apktool locking access to input files. (Issue 1160) Thanks MarcMil Add support for animated vector drawables. (Issue 1456) Fixes decoding brightness. (Issue 1508) Thanks phhusson Prevent unknow…
- 2 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام دوستان عزیم من رام G930رو دانلود کردم ونصب نشد ودر حالت دانلودینگ دیدم مدل گوشی فرق میکنه و مدلش بود g930v هیچ رامی ام نمیتونم نصب کنم مدل نسخه باند پایه ام هست ( G930FXXU1BPIA ) اندروسد 6.0.1 لطفا کمکم کنید .
- 1 پاسخ
- 1.3k بازدید
در خدمت شما هستیم با بخش دیگری از آموزشهای ساخت کاستوم رام سامسونگ بخشهای قبلی را می توانید از لینکهای زیر مشاهده نمایید کدهای CSC مخفف Customer Service Code می باشد این کدها در گوشیهای سامسونگ نقش مهمی را ایفا می کنند این کدها برای اطمینان از وجود قابلیتها طبق قانون اپراتور و کشورها می باشند با فعال کردن یا اضافه کردن این کدها می توان قابلیتهای که در کشورمان غیرفعالند را فعال کرد به مسیر system/csc بروید و فایل others.xml را باز کنید می بینید که کدهای در بین <CscFeature…> </CscFeature…> و مقدارشان وجود دارد اضافه کردن این کدها به آسانی یک کپی کدن می باشد …
آخرین پاسخ توسط ebrahim2e, -
- 0 پاسخ
- 2.5k بازدید
با سلام در ادامه آموزش ساخت کاستوم رام سامسونگ در خدمت شما هستیم در این پست آموزش مودینگ BUILD.PROP را آموزش می دهیم اگر قسمتهای اول آموزش را نخوانده اید توصیه میکنم از لینکهای زیر حتما آنها را مطالعه نمایید نیت از اضافه کردن مود این است که قابلیتهای که در رام استوک نیستند را به رام اضافه کنیم برخی قابلیتها نیز در رام استوک غیرفعال هستند در سایت آموزشهای بسیار زیادی موجود هست برای مودینگ فایلهای سیستمی استخراج فایلهای سیستمی و اضافه کردن مودهای زیاد ما اینجا درباره مودهای build.prop صحبت می کنیم این مدها را می توان با یک خط ساده اضافه کرد برای این کار کیچن ASSAYYED KITCHEN را اجرا …
- 8 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام به شدت دوست دارم System UI یک گوشی رو برا خودم پورت کنم و هیچ جایی هم نتونستم پیداش کنم. پس باید خودم پورت کنم. و اموزشی هم براش پیدا نکردم. یک اموزشی برام قرار بدید.می خوام System UI اکسپریا XZ یا Z5 رو برای Sp پورت کنم. روی aosp 7 یا 14.1 lineage
- 4 پاسخ
- 1.7k بازدید
با سلام با ادامه آموزش ساخت کاستوم رام سامسونگ در خدمت شما هستیم در این مطلب درباره KNOX و چگونگی غیرفعال کردن آن صحبت می کنیم برای ماجعه به پست اموزش اول از لینک زیر استفاده کنید در فریمورهای جدید سامسونگ از اندروید 5.1.1 به بعد با بوتلودر امن عرضه شدند به صورتی دیگر Knox وقتی که دستگاه را روت کنید یا فریمور خود را دستکاری کنید از بین می رود و گارانتی به طور کامل از بین می رود و هیچ راهی برای برگرداندن گارانتی نیست(تا جایی که من می دونم) پس دقت تمام کارهای که ما انجام می دهیم باعث از بین رفتن گارانتی می شوند پس ما Knox را بطور کامل از رام خود برمیداریم تا باعث مشکلی در گوشی نشود چون اگر دستکاری انجام دهید …
- 7 پاسخ
- 1.1k بازدید
دوستان امکان پورت برنامه مثلا ستینگ s7 برای s5 وجود دارد؟
آخرین پاسخ توسط ashkantabrizi,