ahmadnamdari 18 ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۶ سلام دوستان رام فارسی این مدل رو میخواستم ممنون میشم لینک بدید نقل قول لینک ارسال
amir gsm 12 ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۶ (ویرایش شده) سلام اگر فروش گوشی هم دارید یک سری از این مدل با بیلد G5528ZMU1AQD3 و فارسی ارائه شده اند.دقت کنید بیلد G5528ZMU1AQD3 فارسی ندارد و بصورت موقت توسط دولوپرههای چینی multi language و به بازار عرضه شده اند. میتونید crom رو آنلاک و twrp رایت کنید و از گوشی فارسی بکاپ و روی گوشی دیگر ریستور کنید. من برای رایت twrp از دانگل bmt استفاده کردم. ویرایش شده 21 مهر، ۱۳۹۶ توسط amir gsm نقل قول لینک ارسال
ahmadnamdari 18 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۶ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۶ سلاماگر فروش گوشی هم دارید یک سری از این مدل با بیلد G5528ZMU1AQD3 و فارسی ارائه شده اند.دقت کنید بیلد G5528ZMU1AQD3 فارسی ندارد و بصورت موقت توسط شرکت یا دولوپرهای وارد کننده گوشی فارسی و به بازار عرضه شده اند. میتونید crom رو آنلاک و twrp رایت کنید و از گوشی فارسی بکاپ و روی گوشی دیگر ریستور کنید. من برای رایت twrp از دانگل bmt استفاده کردم. متاسفانه گوشی نمیفروشم و تقریبا برام دردسر شده اگه بتونین برام بکاپ بگیرین ممنون میشم نقل قول لینک ارسال
ahmadnamdari 18 ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۶ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۶ کسی این رام رو نداره؟بکاپ هم گرفتم از گوشی ولی وقت رایت ارور میده تموم قانون ها هم رعایت کردم چیکار کنم؟ نقل قول لینک ارسال
مدیر ارشد علیرضا شاهرخی 1016 ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۶ مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۶ دانلود رام کوک شده Galaxy ON5 SM-G5528 اندروید 6 مارشمالو خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .