مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 7 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام یه گوشی آوردن وقتی میذارم روی e و 4g آنتن میده ولی وقتی میره روی 3g یا همون h آنتن داره ولی از دسترس خارج میشه.حتی اینترنت هم علامتش وصله ولی نمیره.مشکل ازچیه؟
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 7 پاسخ
- 1.1k بازدید
دوستان امکان پورت برنامه مثلا ستینگ s7 برای s5 وجود دارد؟
آخرین پاسخ توسط ashkantabrizi, -
- 7 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام دوستان من امروز یک فایل System را ریپک کردم با Gsd و فایل های SecSettings_ESS.apk و فایل را ویرایش کردم الان فایل با ادین رایت میشه اما گوشی ریستارت ( روشن و خاموش ) میشه مشکلش از کجاست Modle = J110H Version Android = 4
آخرین پاسخ توسط RaminGsm, -
- 7 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام و درود...! بنده برای فارسی سازی این مدل G925P ازفایل مدل مشابه اونG925F استفاده کردم حالا مشکل اینجاست که تو مدل P دو گزینه اظافه داریم Activate thise device System updates بخاطر همین بعد از فارسی سازی این دو گزینه محو میشه و گوشی بعد از ریست فکتوری تو تنظیمات اولیه گیر میکنه و پیش نمیره و تو فایل های سیستمی apk مربوط phone رو نتونستم شناسایی کنم ایا همینه یا یکی دیگستphonesky.apk:u_e303: و مشکل دیگه بعد فارسی سازی شبکه مشکل نداره ولی میزان و مقدار سیگنال رو نشون نمیده
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 7 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام قبلا دیدم که گفته بودین که عکس هستش داخل systemui بله هست ولی توی نسخه های جدید بیشتر تبدیل به qmg شده و png نیستش خوب کدوم فایل مربوط به 4g هستش و کدوم یکی 3g هست؟ منظورم اینه الان که عکس اینا معلوم نیست اسمشون چیه که بشه شناخت
- 7 پاسخ
- 2.2k بازدید
موقع بوت شدن دستگاه اندرویدی شما دستورات را از فایل بوت دریافت می کند برای کاستوم رامها فعال بودن ADB در بوت اول برای اشکال زدایی اهمیت بسزایی دارد با آموزش امروز می تواند ADB را بصورت مستقیم در فایل بوت فعال کنید موارد مورد نیاز برای شروع باید فایل Boot.img فریمور خود را داشته باشید دقت کنید حتما بوت رام خودتون باشه(اگر بوت دیگری باشه ممکن است در کمترین حالت وای فای کار نکند) ابزار زیر را نیز برای ریپک و آنپک دانلود نمایید android-image-kitchen-v2-4gsm-developers و در آخر برنامه Notepad++ شروع کار …
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 6 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام و درود اساتید و همکاران محترم... لطفا در مورد چند گزینه که تو عکس ها که گذاشتم راهنمایی کنید چون برای من گنگ و نامشخص است گزینه 1تلفن 2مخاطبین3 انترنت بروسر4 موزیک و 5ویدیو پلیر 1
- 6 پاسخ
- 1k بازدید
خسته نباشین دوستان در زمان کوک رام برای رفع مشکل ussd اینترنت ،وای فای ،4g بایدچیکار کرد؟ مثلا اینترنت وصل نمیشه توی رام های اصلی ولی با کوک اونو درس کرد یا 4g توی تنظیمات نیست و باقی موارد.اینا رو چطور باید حل کرد؟
آخرین پاسخ توسط alidemeter, -
- 6 پاسخ
- 1k بازدید
خسته نباشید چطور میتونم آیکون برنامه هایی مثل دوربین و گالری و .... رئو تغییر بدم؟
آخرین پاسخ توسط aliabbasi, -
- 6 پاسخ
- 932 بازدید
با سلام من وقتی میخوام فایل settings از رام مدیاتک هواوی رو کامپایل کنم خطای زیرو میده [codewarning: string 'wifi_setting_connect_type_error' has no default translation. warning: string 'wifi_signal_found_msg' has no default translation. warning: string 'wimax_settings_summary' has no default translation. D:\Users\M\Desktop\11\apktool\Settings\res\layout\daydream_custom_action_bar.xml:11: error: Error: No resource found that matches the given name (at 'style' with value '@com.mediatek:style/ImageSwitch'). D:\Users\M\Desktop\11\apktool\Settings\res\layout\preference_header_switch_item.xml:11: error: Error: No resource found that matches the giv en name (at 'style' …
آخرین پاسخ توسط masoud, -
رام فارسی c9000
توسط ahmad12- 6 پاسخ
- 1.3k بازدید
دوستان c9000 رام هنگ کنگ فارسی داره فابریکی؟چون بازش کردم داشت. چین چطور؟
- 6 پاسخ
- 898 بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز یه c7000 هست میخوام یه برنامه به سیستم خود گوشی اضافه کنم که با هارد ریست پاک نشه گوشی رو روت کردم و هم اسم برنامه یه پوشه ساختم و به priv:app اضافه کردم و گوشی رو ریستارت کردم ولی متاسفانه برنامه نصب نشد دوستان مشکل از کجاست؟
آخرین پاسخ توسط z.3.x, -
- 6 پاسخ
- 1.1k بازدید
درود تا حالا سه چهار گوشی برام آوردن حالت فورجی فعال نیست یعنی فقط تو حالت اتوماتیک کار میکنه و فقط توجی فعال میشه کلا بخش حالت شبکه اش با گوشی های دیگه فرق داره برای حل این مشکل باید چکار کرد ؟
آخرین پاسخ توسط reza.golden, -
- 6 پاسخ
- 1.7k بازدید
سلام امروز در خدمت دوستان خواهیم بود با رام فارسی huawei y520-u22 fix bug کوک توسط MR.Ali & ILYA20 FIX WIFI BUG FIXED BLUETOCH BUG ADD ARABIC/PERSIAN LANGUEGE FIX WIFI BUG FIXED BLUETOCH BUG ADD ARABIC/PERSIAN LANGUEGE لینک دانلود : ِDownload خوش باشید ...
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
با سلام خدمت تمام عزیزان رام فارسی شده مدل HTC Desire 816g plus ملقب به HTC Desire 816h نحوه تشخیص: اسکرین شات از گوشی: لینک دانلود http://support.gsm-developers.com/816h-mtk6592-cooked/ نکته: دقت کنید مشخصات یکی باشه فلشر در کنار رام موجود میباشد برای فارسی سازی فقط تیک boot-android -userdata-recovery رو بزارید و بزنید بدون مشکل
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 6 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام فایل هاوایی که به صورت deloadهستن و پسوند appدارند رو چطوری باید ریپک کنیم توسط برنامه هاوایی اکسترکتور این کار انجام دادم ولی یکسری فایل های مجهول که اسم فایل ها فقط به صورت عدد بودند ریپک کرد و تحویل داد اینجوری چطور فایل ها رو تشخیص بدیم کدوم سیستم و...غیره هستن؟
آخرین پاسخ توسط M@HDi, -
- 6 پاسخ
- 1.3k بازدید
خسته نباشید.دوستان چطور میتونم اودین رو ترجمه کنم؟اگه امکانش هست توضیح بدین
آخرین پاسخ توسط rez6, -
- 6 پاسخ
- 5.9k بازدید
آموزش ساین کردن برنامه های apk برای اجرای نرم افزار غیر سیستمی در سیستم عامل نیاز به ساین کردن آن میباشد. در فایلهای سیستمی نیازی به ساین کردن نیست و میتوانید بدون ساین کردن نرم افزارهای مد نظر را ویرایش کرده و کامپایل کنید برای ساین کردن فایل apk را به پوشه SignApk کپی کنید. دانلود نرم افزار مربوطه سپس فایل cmd.exe موجود در نرم افزار را اجرا کنید و کد زیر را تایپ کنید. java -jar signapk.jar certificate.pem key.pk8 your-app.apk your-app-signed.apk در اینجا بجای your-app نام نرم افزاری که میخواهید ساین کنید را مینویسید. به طور مثال java -jar signapk.jar certificate.pem key.pk8 bazaar.apk bazaar-signed.ap…
تبلت سامسونگ t111
توسط reza.a- 6 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام وقت بخیر یه تبلت اوردن برا فروش ولی برنامه سیستمیش پاک شده بالا نمیاد خواستم با رام رسمی فلشش کنم ک سوکتش انتقال دیتا ندادو تبلت قبلا پشتش باز نشده فقط قبلا twrp شده بنابر این میشه از قسمت ریکاوریش مموری رو خوند سوالم اینه میشه از طریق این محیط فلش کرد تبلت سامسونگ رو؟
آخرین پاسخ توسط sanjabak1368, -
- 6 پاسخ
- 2.1k بازدید
درود دوستان برنامه ای که بهتون معرفی میکنم ابزاریه که میتونید باش frp گوشی های: _xiaomi _motorola _lenovo _deep _yophoria رو در حالت fastboot بردارید آموزش در پوشه موجوده اسکرین شات: دانلود از: MEGA gsm-developers Frp Unlocker.rar | by vampire_99 for Generic Device/Other پسوورد اجرا: gsmdevelopers
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 6 پاسخ
- 1k بازدید
درود دوستان رام کاستوم نصب کردم اما دیالرش تو ذوق میزنه راهی داره؟
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 6 پاسخ
- 1k بازدید
سلام دوستان خسته نباشین.من میخوام فایا سیستم رو انپک کنم اموزش هارو دیدم ولی مشکل من با ext4 است برای انپک از چی روشی استفاده کنیم؟؟ و برای ریپک چکار کنیم تو ساختار ext4؟؟ ممنون میشیم کمک کنید با تشکر
- 6 پاسخ
- 2.3k بازدید
سلام دوستان من به تازگی متوجه شدم که با ویرایش فایل بوت میشه قسمت قفل یوزر حالا پین یا الگو یا اثر انگشت هرچی باشه رو برداشت همچنین از همین فایل میشه دسترسی به روت رو باز کرد اگه امکانش هست و دوستان اطلاعات بیشتری دارند لطف کنند بفرمایند(اصلا صحت داره یا نه وبرای چی گوشی هایی و چه برند هایی؟؟؟؟) همچنین من تونستم فایل بوت رو اکستراکت کنم و دو فایل داخل آن که یکی ramdisk و دیگری zimage استخراج کنم و محتویات ramdisk رو کامل ببینم ولی نمی تونم محتویات zimage رو ببینم تازه اصلا سر در نمیارم محتویات ramdisk به چه دردی می خوره(از طریق ابزار Android Image Kitchen)
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 6 پاسخ
- 1.1k بازدید
سوال طریقه ساخت فایل فایل اجرایی بچ . exe یا bat به چه صورت هست چه برنامه این کار رو انجام میدهد
- 6 پاسخ
- 1.3k بازدید
به نام خدا سلام خدمت همه دوستان - در این بخش اموزش ساخت یک ابزار اندروید به زبان سی شارپ رو به شما یاد میدم. ---------------------------------------------------------------------- پیش نیاز ها: داشتن سیستم مناسب برای برنامه نویسی نصب برنامه ویژوال استودیو اشنایی به زبان سی شارپ --------------------------------------------------------------------- خب میریم سراغ اموزش در پایان این اموزش یاد میگیرید که چطور یه برنامه بنویسید که کار های زیر رو انجام بده نصب برنامه apk sideloading zip گرفتن بک اپ rebooting normally, to bootloader and recovery via ADB rebooting via fastboot unlocking boot…
آخرین پاسخ توسط mrb4a1370,