مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
نرم افزار SAMTool 1 2
توسط samtool- 17 پاسخ
- 3.3k بازدید
نرم افزار SAMTool نسخه بتا محصولی از GSM DEVELOPERS برنامه ای مخصوص گوشی های سامسونگ برای سرویس دهی در حالت های ADB و MTP کاربردهای نرم افزار: ریبوت به حالت های تعریف شده گوشی های سامسونگ توسط ADB ریبوت به حالت فلش بدون نیاز به ADB حذف قفل صفحه بدون پاک شدن اطلاعات (روت) حذف قفل صفحه گوشی های سری قدیمی سامسونگ در حالت MTP و بدون نیاز به ADB (در نسخه اصلی) حذف قفل FRP در حالت های ADB و متد Call رید اینفو از گوشی در حالت های ADB و RECOVERY فعال سازی منو فارسی پایدار (روت) فعال سازی منو فارسی با یک کلیک بدون روت مخصوص رام های ساپورت شده زبان فارسی ریست فکتوری در حالت MTP بدون نیاز به ADB کنتر…
آخرین پاسخ توسط faramarzi, -
- 16 پاسخ
- 2k بازدید
با سلام و احترام چندین سوال در رابطه با کوک رام داشتم : 1.رام های چین از google play service پشتیبانی نمی کنند، چجوری رامی که داریم کوک می کنیم رو بهش google play service اضافه کنیم ؟ 2.برخی رام های چین مشکل USSD دارند و زمانی که شما می خواهید شارژ خود را ببینید . .شارژ بخرید یا هر کار دیگه ای با USSD ارور میدن .. باید چی کار کرد ؟ 3.بعضی رام ها 4G یا 3G رو ساپورت نمی کنند چجوری باید اضافه کنیم ؟ برای مثال هم این 3 مدل رو در نظر بگیرید الان دارم روی این 3 مدل کار می کنم و هر 3 سوال بالا کاملا به این 3 مدل مرتبطه : A7108 A9100 J7109
آخرین پاسخ توسط alidemeter, -
- 16 پاسخ
- 2.4k بازدید
معرفی جی اس ام سورس کاربران عزیز جی اس ام سورس یک سایت زیر مجموعه جی اس ام دولوپرز اختصاصی توسعه دهندگان هست میتوانید آموزش های مربوط به استفاده از سورس و ساخت تولز را از این سایت دریافت کنید و همینطور بنده بنا دارم تولزهایی که میسازم سورسش را در این سایت ارائه دهم تا از روی آن سورس پیشرفتی در پروژه شما صورت بگیرد کلیات رفرنس Androidlib چیست ؟ کتابخانه اندروید لیب Androidlib توسط regaw_leinad نوشته شده برای زبان های C#.NET و VB.NET و در اختیار برنامه نویسان در XDA قرار گرفته است. androidlib یک رفرنس متن باز نوشته شد... کاربران عزیز برای ادامه مطلب از سایت جی اس ام سورس استفاده کنید http://gsmsource.ir/androidlib-reference/
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 16 پاسخ
- 3.3k بازدید
با عرض سلام وخسته نباشید ... سوال:چرا در گوشی های جدید امثال:g5500-g5510-g5520 وقتی فایل system.img.ext4 رو آنپک و در نهایت ریپک میکنم میکنم. زمان رایت روی گوشی ارور میده زمانی که میخواد system رایت بشه؟
- 16 پاسخ
- 2.4k بازدید
خسته نباشید دانگل هست بدون روت فارسی میکنه میدونم از دستور instal استفاده میکنن ولی فایل apk که گذاشتن فرق داره یعنی همون فایل های secsetting و این چیزا نیستن ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط ahmadnamdari, -
- 16 پاسخ
- 3.4k بازدید
به نام خدا در این آموزش یاد میگیرید که چگونه برای اندروید برنامه بنویسید،آموزشها بصورت کامل و بخش بخش با حوصله آماده شدند توسط دوست عزیزمون آرش و واقعا برای این آموزشها زحمت کشیدند امیدوارم با استفاده از این آموزشها بتونید برنامه و ایده خود را با موفقیت بتوانید انجام بدید. بخش اول: نصب و راه اندازی اندروید استادیو بخش دوم: ایجاد پروژه اندروید در اندروید استادیو بخش سوم: شروع اولین کد در اندروید استادیو با حمایت از سایت و نویسنده در کامل کردن آموزشها و قرار دادن آموزشهای بیشتر به ما دلگرمی بدهید...
- 15 پاسخ
- 2.6k بازدید
سلام خدمت دوستان انجمن gsm.بنده میخوام گوشی سامسونگ رو با روش cmd فلش بزنم.از روش heimdall که استاد ایلیا معرفی کردن نتونستم ازش استفاده کنم.لطفا دوستان اگه کسی روش دیگه و کاملتری داره بمن بگه خیلی بهش نیاز دارم هر کجا جستجو کردم روشای دیگه پیدا کردم ولی ناقص هستن کاملترشون همین heimdall هست فکر کنم ولی نتونستم باهاش کار کنم خطای libusb -0 میده و وقتی این رو نصب میکنیم اونموقع درایور سامسونگ غیرفعال میشه.بعد برای استفاده از این روش فایل tar رو اگه بخواهیم فلش بزنیم باید اول فایلهارو اکسترکت کنیم بعد یکی یکی فلش بزنیم و این خیلی زمان بر هست.لطفا اگه کسی راه حل بهتری داره بگه.تشکر.
آخرین پاسخ توسط mrb4a1370, -
- 15 پاسخ
- 1.8k بازدید
سلام علت اینکه نمیتونیم خود فایل فلش رو باز کنیم و ویرایش کنیم چیه؟ و باید یه گوشی باشه تا فایل های فریمورک رو از خود استخراج کرده و سپس کوک کنیم؟ و یا اگه همچین امکانی هست ممنون میشم توضیح بدید
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
مهم پچ فارسی ساز تمام گوشی های سامسونگ با فایل کم حجم برای اولین بار از جی اس ام دولوپرز 1 2
توسط jalilzadeh- 15 پاسخ
- 3.2k بازدید
پچ فارسی ساز تمام گوشی های سامسونگ با فایل کم حجم برای اولین بار توسط جلیل زاده ******************************************************************************* سلام و درود بر همه کاربران فهیم جی اس ام دولوپرز این پچ برای اولین بار توسط بنده در این انجمن ساخته شده و تقدیم کاربران عزیز میگردد. آموزش : پچ را از طريق ريكاوري كاستوم روي گوشي رايت كنيد و تمام. ***فایل بزودی بر روی سرور قدرتمند تیم***
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 15 پاسخ
- 2.1k بازدید
سلام من یک برنامه نوشتم که یک فایل apk رو فراخوانی میکنه و وارد صفحه ی نصب میشه در تمام اندروید ها به جز اندروید 7 و 8 به خوبی کار میکنه اما روی 7 و 8 فورس کلوز میده از fileprovider برای اندروید 7 و بیشتر از 7 استفاده کردم لطفا کمک کنید package com.example.ali.filep; import android.Manifest; import android.app.Activity; import android.app.ProgressDialog; import android.content.Context; import android.content.Intent; import android.content.pm.PackageManager; import android.content.res.AssetManager; import android.net.Uri; import android.os.Build; import android.os.Bundle; import android.os.Environment; import android.os.Handler…
آخرین پاسخ توسط ali666645, -
- 15 پاسخ
- 2.1k بازدید
تایپک جامع توضیحات و رفع تمامی باگهای رام اندروید در برخی رامها به دلایلی باگهایی نظیر wifi ، دوربین ، بلوتوث و... وجود دارد . این مشکلات اکثرا در رامهای کاستوم و در برخی مدلای سفارشی مشاهده میشود.در این بخش قصد داریم نحوه رفع هر یک از باگهای موجود در رام را آموزش دهیم.پچ ها و فایلهای باینری مربوط به هر بخش مختلف را در این آموزش قرار میدهیم و شما میتوانید در صورت معیوب بودن بخش مربوطه فایلها را با پچ های سالم رام مشابه جایگزین کنید. توجه داشته باشید این آموزش برای رامهایی که بر اثر معیوب بودن پچ ها باگ دار شدن میباشد و برخی رامهای کوک شده که با فایل apk باگ تولید میکنند مبحثش با این آموزش فرق داره و در تایپکی جدا دربارش بحث خواهیم کرد. تا پایان آموزش صبور با…
آخرین پاسخ توسط hirsh, -
- 15 پاسخ
- 2.8k بازدید
سلام میخوام فایل framework-res.apk مربوط به گوشی g6000 سامسونگ رو کامپایل کنم اما خطای زیرو میده. >-------------------------------------------------------------------------- |Fri 11/04/2016 -- 16:15:15.70| -------------------------------------------------------------------------- java version "1.8.0_92" Java(TM) SE Runtime Environment (build 1.8.0_92-b14) Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM (build 25.92-b14, mixed mode) '"D:\Users\M\Desktop\CHC\a\apk stop fixer\other\adb.exe"' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file. A subdirectory or file modified-system-apk-files-here already exists. W: Could not find sources EERRO…
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 15 پاسخ
- 1.7k بازدید
سلام میخوام قسمت setting در هواوی y560 رو فارسی کنم دو تا رام از این گوشی دارم یکی قسمت تنظیمات فارسی دیگری انگلیسی فایل سیتینگ رو از هردو رام استخراج کردم و بعد دیکامپایلشون کردم و دو تا پوشه values-fa و values-fa-nokeys رو از داخل ستینگی که فارسی بود به ستینگی که فارسی نبود انتقال دادم و کامپایلش کردم دوباره که دیکامپایل میکنم دو تا پوشه ای که کپی کرده بودم نیستن و رام رو که روی گوشی رایت میکنم فارسی اضافه نمیشه به قسمت تنظیمات
- 15 پاسخ
- 1.8k بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت همکاران محترم دوستان وقتی میخوام فایلsettingsapk رو دیکامپایل کنم این ارور رو میده بعد اینکه ویندوز عوض کردم به این مشکل بر خوردم و اینکه فایل framework-res به خوبی دیکامپایل شد ولیsettingsapkنشد
آخرین پاسخ توسط z.3.x, -
- 15 پاسخ
- 2.4k بازدید
ممنون میشم از دوستان در مورد رایت نشدن فایل system.img در سامسونگ A5108 راهنمایی کنن.چندین فایل چهار فایله و تک فایله سام موبایل زدم ارور داد.ریکاوری زدم از ریکاوری فلش کردم اونم تو رایت سیستم ارور داد.ممنون میشم راهنمایی کنین.
آخرین پاسخ توسط neda44, -
خطا در نصب SystemUI 1 2
توسط dalannews- 14 پاسخ
- 2k بازدید
هنگام نصب SystemUI.apk خطا میده و نصب نمیشه اما بقیه برنامه ها به درستی نصب میشه apktool if Settings.apk و apktool if framework-res.apk اینم تصویر خطا
- 14 پاسخ
- 2.3k بازدید
با عرض خسته نباشید بنده یه رام g5520 روت کردم ولی به محض روت شدن عدد 1 روی آیکون تنظیمات میاد . چطوری میتونم اینو بردارم؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید . میخوام روت بمونه ولی عدد 1 بره
آخرین پاسخ توسط mohsen_mahdavi, -
- 14 پاسخ
- 1.8k بازدید
درود/ دوستانی که در این زمینه تخصص دارند لطفا راهنمایی کنند. میخوام گوشی که هنوز cf root یا twrp براش نیومده از طریق boot.img کرنل روت شده بشه ساخت و بعد برای تکمیل از kingroot استفاده کرد
آخرین پاسخ توسط jimiking, -
- 14 پاسخ
- 1.6k بازدید
خسته نباشید من کامل مراحل رو انجام میدیم با برنامه ASSAYYED_KITCHEN_V1.82_STABLEGsm-Developers از گوشی رام رو میگیرم حجم رو هم از گوشی میزنم به بیت هم دقت میکنم ولی وقتی رایت میکنم فایل رو ارور میده سیستم خواهشا اگه راهی هست لطفا کمک کنید
آخرین پاسخ توسط ahmad12, -
- 14 پاسخ
- 2.4k بازدید
سلام دوستان یک رام J3110 رو آنپک ، ادیت و ریپک کردم همه چیز خوبه ولی موقع رایت رام تا وسط میره با ادین و ارور Binary size is to large : system روی گوشی میده وقتی فایل system.img هست فایل رو تو hexedit نشون میده که 28bit هست اما وقتی به .ext4 تبدیل میشه بیت رو 0 نشون میده برای تبدیل img به img.ext4 هم از دستور زیر استفاده می کنم : imgextractor.exe system.img system.img.ext4 -conv ممنون میشم اساتید راهنمایی کنند.
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 14 پاسخ
- 2.7k بازدید
سلام دوستان بازم با یه رام دیگه در خدمت دوستانیم =)) رام فارسی HTC Desire 820G PLUS dual sim نسخه کوک شده توسط MR.Ali ADD persian LANGUEGE fixed bug ONLY MT6592 Android 4.4.2 http://support.gsm-developers.com/820g-plus-820pi-cooked/ موفق باشید و ماندگار
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 14 پاسخ
- 11.1k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان در این بخش از آموزش قصد دارم شما را با نحوه ساخت فایل cert توسط باکس ها و ویرایش سریال با rootexplore آشنا کنم و همینطور شفاف سازی کنم که cert از چی بوجود میاد. >این موضوع به صورت تجربی هست و برای برخی مدلها مربوط میشه و ممکنه اشتباهی در آن باشد .< خب دوستان cert از چی بوجود میاد ؟ همانطوری که همه عزیزان در جریان هستند بخش امنیتی imei سامسونگ در دایرکتوری efs سامسونگ قرار دارد باکس های ارایه شده میان از طریق خواند فایل های موجود در این دایرکتوری یک فایل cert میسازند . خب در داخل efs یک دایرکتوری دیگری نیز هست به اسم imei که اطلاعات مربوط به سریال در این بخش قرار دارد و به راحتی قابل ویرایش هستند. در دایرکتوری ime…
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 13 پاسخ
- 3.2k بازدید
قبلا آموزشی در خصوص ساخت فایل زیپ قابل فلش در سایت قرار داده بودم اکنون براتون یک برنامه تحت ویندوز معرفی میکنم که خیلی راحت هر فردی یک فایل قابل فلش درست کند با استفاده از این برنامه شما قادر خواهید بود فایلهای زیپ زیر را درست کنید برنامه های مختلف فایل انیمیشن بوت کرنل از قابلیتهای جالب این برنامه ساخت فایل فلش عادی و فایل آروما می باشد همچنین می توانید فایلها را به گروهای خاصی تقسیم کنید مثلا می توان چند کرنل را قرار داد تا موقع نصب یکی را انتخاب کرد برنامه Android Flashable Zip Creator را از فایل زیر می توانید دانلود کنید آموزش ویدیویی لینک پرتال برا…
آخرین پاسخ توسط sayyid, -
- 13 پاسخ
- 2.8k بازدید
سلام دستور دادن اجازه روت در حالت adb چیه؟ وقتی دستور زیر رو برای مونت کردن وارد میکنم دسترسی روت میخواد. >D:\Minimal ADB and Fastboot>adb remount remount failed: Permission denied
- 13 پاسخ
- 1.9k بازدید
با سلام هر چه مقدار حجم رو کم وزیاد میکنم نمیشه ورژن 4.1تست کردم جواب ندادورژن 5.1تست کردم جواب نداد فایل سیستمی مربوط به I9300هستش با اندروید 4.4 وحجم فایل سیستمی 1.67گیگ میباشد
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی,