مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام به همه دوستان به خصوص داداش گلم علی جون داداش علی اینم به دستورت انجام شد و اینم آموزش نصب کردن به وسیله فلش پیشنهاد می کنم از حداقل مموری فلش 4GB و برنامه unetbootin برای نصب Ubuntu استفاده کنید، مطمعن شوید که ورژن Ubuntu مورد نظر خود را از لیست دانلود انتخاب کنید. بعد از اینکه دانلود به اتمام رسید برنامه Universal USB را اجرا کنید و از بخش Browse برنامه فایل iso سیستم عامل Ubuntu و سپس آدرس فلش مموری را انتخاب کنید و بر روی Create کلیک کنید. مطمعن شوید که تمام اطلاعات درون فلش مموری پشتیبان گرفته شده است، زیرا طی پروسه راه*اندازی تمام فایل*های موجود در حافظه فلش پاک خواهند شد. Snapshot_2015-05-02_045603.jpg وقتی عملیات رایت بر روی فلش به اتما…
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 3 پاسخ
- 858 بازدید
اندروید 6.0.1 از گوشی g900h فایل system.img رو در اوردم و انپک کردم و apk های فارسی رو جدا کردم از گوشی g900v فایل systen.img.ext4 رو استخراج کردم و کار های زیر رو انجام دادم 1 کانورت کردم به system.img ( چون وقتی در حالت system.img.ext4 استخراج میکردم پوشه ی boot.img درست میشه ) و انپک کردم و پوشه ی system- درست شد 2 - فایل های فارسی رو جایگزین کردم و دوباره پوشه ی system ریپک کردم و فایل system.img درست شد 3 - system.img ساخته شده رو کانورت کردم به فرمت اصلی که همون system.img.ext4 بود ( و تبدیل کردم به 32 بیتی ) با توجه به این لینک http://gsm-developers.ir/thread11550.html 4 - با برنامه allzip فایل system.img.ext4 ساخته ش…
آخرین پاسخ توسط nokia5800, -
- 3 پاسخ
- 755 بازدید
با عرض سلام علیک من از تمامی اموزشهایی که قرار دادید خوبمتوجه شدم به جز ریپک سیستم خیلی موضوع رو گنگ کردید ممنون یه ویدیو اموزش بزارید برای سری سامسونگ و هواوی ممنون میشم خیلی
- 3 پاسخ
- 741 بازدید
با سلام.بعداز ویرایش رام و ریپک به فایل system.img جهت رایت در ادین با روش استاد عزیز ILYA20 که توضیح داده بودن به 32 بیتی تبدیلش کردم ولی هنگام تبدیل به فرمت tar و یا حتی zip ارور میده و تبدیل نمیشه درصورتیکه وقتی تبدیلش نکردم به 32 بیتی کامل به فرمت tar تبدیل میشه.من هم با برنامه استاد و هم با برنامه 7z به فرمت tar تبدیلش میکنم.در ضمن ویندوز من 64 بیتی سون هست.ممنون میشم راهنمایی کنین.
آخرین پاسخ توسط asaad, -
- 4 پاسخ
- 857 بازدید
سلام آپدیت جدید نرم افزار نیومد؟من هنوز نمیتونم یکی از بخشها را اسکرول کنم
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 4 پاسخ
- 940 بازدید
سلام دوستان چطور ميتونم قابليت روت رو به system.img اضاف كنم درواقع يك رام Pre-Root داشته باشم ممنون
- 11 پاسخ
- 1.2k بازدید
1-درخواست نرم افزار pack== system.img== برای cpu mtk 2-یک نرم افزار میخواستم که بتونم رام استخراج شده رو دوباره پک کنم ممنون راهنمایی کنید روی cpu mtk
- 3 پاسخ
- 714 بازدید
با عرض سلام علیکم دوستانی که با دیکامپایل و کامپایل اپلیکیشینهای موجود در رام ها مشکل داشته و یا هنگام هنگام کامپایل و sign اپ ها مشکل دارن از این نرم افزار استفاده کنند که کار باهاش خیلی راحته. اموزش خیلی ساده است 1-اول برنامهایی رو که میخواهید دیکامپایل کنید بعد انجام تغیرات لازم ان رو کامپایل کنید و بعد گزینه سوم sign apk رو بزنید و خروجی برنامه رو بدون هیچ گونه مشکل و ارور مشاهده کنید. LINK FILE FOR APK : https://www.androidfilehost.com/?fid=24591000424953615
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 2 پاسخ
- 734 بازدید
دوستان من در کامپایل کردن Settings.apk با این ارور مواجه میشم
- 3 پاسخ
- 1.5k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان محترم همانطوری که در جریان هستید کرنل های کاستوم ریکاوری که از سوی توسعه دهندگان ارایه میشوند امکانات بسیار جالبی در اختیار مصرف کننده و همینطور خود توسعه دهنده در اختیار میگذارد. به عبارتی شما میتوانید با ساخت اسکریپت تغییرات مختلفی روی دستگاه اعمال کنید . میتوانید پچ برای انلاک قفل ، حذف فایلهای اضافی از رام ، رام کاستوم ، حذف انواع ویروس ها و .... درست کنید و پچ ساخته شده را از قسمت install ریکاوری کاستوم رایت کنید. حال اینکار بستگی به ابتکار شما دارد که چه نوع پچی درست کنید که چه نوع تغییراتی در گوشی اعمال شود. در این بخش از اموزش یاد خواهید گرفت که چطور یک اسکریپت درست کنید تا بتوانید تغییرات دلخواه از طریق ریکاوری کاستوم ا…
- 1 پاسخ
- 951 بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان محترم . رامهای huawei معمولا با فرمت update.app ارایه میشوند و برای دسترسی به محتوای این نوع رامها و ویرایش هر یک از اعظای رامهای update.app نیاز به انپک و ریپک آنها میباشد. در این اموزش یاد خواهید گرفت چطور میشه رامهای huawei با فرمت update.app را آنپک و ریپک کنید. با ما همراه باشید. 1- ابزار زیر را دانلود و نصب کنید. >http://support.gsm-developers.ir/dl11/book/Huawei_Hacker_Toolkit_v1.4.zip 2- Huawei Hacker Toolkit را اجرا کرده سپس از سربرگ Tools>unpack>update.app را انتخاب کنید. 3- فایلی که میخواهید استخراج کنید را از مسیرش انتخاب کنید . سپس منتظر بمانید تا عملیات استخرا…
آخرین پاسخ توسط update mobile, -
- 3 پاسخ
- 856 بازدید
با سلام.ولی تو تبدیلش به tar ارور میده...فکر کنم مال 32 بیتی شدنش باشه
آخرین پاسخ توسط asaad, -
- 15 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام میخوام قسمت setting در هواوی y560 رو فارسی کنم دو تا رام از این گوشی دارم یکی قسمت تنظیمات فارسی دیگری انگلیسی فایل سیتینگ رو از هردو رام استخراج کردم و بعد دیکامپایلشون کردم و دو تا پوشه values-fa و values-fa-nokeys رو از داخل ستینگی که فارسی بود به ستینگی که فارسی نبود انتقال دادم و کامپایلش کردم دوباره که دیکامپایل میکنم دو تا پوشه ای که کپی کرده بودم نیستن و رام رو که روی گوشی رایت میکنم فارسی اضافه نمیشه به قسمت تنظیمات
- 23 پاسخ
- 2.4k بازدید
سلام و درود خدمت اساتید و دوستان گرامی با توجه به این لینک http://gsm-developers.ir/thread11146.html#post39054 مقالات و مقدمه های لازم رو خوندم و تشکر از اقا ایلیا بابت حوصله و نوشتن مطالب کاملن مبتدی هستم برای فارسی سازی اندروید g930p تا جایی که من فهمیدم باید به روش جایگزینی عمل کرد و فایل های رو باید از گوشی مشابه ( که من مدل g930f رو انتخاب کردم ) باید استخراج کرد و جایگزین کرد برای این کار رو باید از گوشی مشابه ( که من مدل g930f رو انتخاب کردم ) باید استخراج کرد و جایگزین کرد نیاز به راهنمایی دارم ، البته اگر تا حالا مراحل رو درست حالی شده باشم
- 0 پاسخ
- 1.4k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان محترم . همانطوری که در جریان هستید ساختار رامها باهم متفاوت هستند به همین خاطر نحوه ریپک آنها نیز متفاوت میباشد. در این قسمت از اموزش یاد خواهید گرفت که چطور یک رام با ساختار ext2 را ریپک کنید و یا ساختار system.img را چطور تبدیل به ext2 بکنید. با ما همراه باشید. از تایپک زیر ابزارهای مورد نیاز را دانلود کنید. >http://gsm-developers.ir/thread11303.html#post39027 با استفاده از اموزش زیر فایل system.img را ریپک کنید. >http://gsm-developers.ir/thread11298.html سپس خروجی system.img که دارید را در دایرکتوری ابزار کپی کرده و cmd را در دایرکتوری باز کنید. ( کلید shift موجود در کیبورد را بگیرید سپس راست…
- 0 پاسخ
- 1.5k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان محترم. شاید برای شما عزیزان نیز جای سوال باشد که پس از آنپک فایل system.img.ext4 و بعد از ریپکش که تبدیل به system.img چطور میشه به فرمت ext4 تبدیلش کرد. خب دوستان شما میتوانید با صورت دستی به نام فایل system.img به روش rename فرمت رو اضافه کنید ولی بعضی اوقات این روش جواب نمیده و فایل مربوطه رایت نمیشه. برای تبدیل system.img به system.img.ext4 اموزش زیر را دنبال کنید. ابزار موجود در این پست را دانلود کنید. http://forum.gsm-developers.com/topic/9315-آموزش-ویدیوئی-آنپک-استخراج-فایل-systemimg-نسخه-های-23-تا-60/?tab=comments#comment-33863 سپس فایل system.img ریپک شده ر…
- 1 پاسخ
- 863 بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان امروز نیز در خدمتتان هستم با فایل RvSecuRitY I9301I FIX ALL CODE برای انلاک تمامی قفل های امنیتی بدون پاک شدن اطلاعات بدون نیاز به دیباگ و روت بودن گوشی رایت به صورت اودین در چند ثانیه برای اولین بار توسط ILYA20 این کرنل کارش چیست انلاک تمامی قفل های امنیتی از جمله پترن- قفل اکانت - پین - پسورد و... بدون پاک کردن اطلاعات در چند ثانیه برای تمامی نسخه های I9301I اسکرین شات نحوه استفاده از این فایل : گوشی را به حالت دانلود مد برده فایل را در قسمت pda اودین بچینید سپس فلش کنید .. گوشی به صورت خودکار انلاک شده و بالا خواهد اومد ... لینک دانلود : …
آخرین پاسخ توسط ashkan530, -
- 1 پاسخ
- 977 بازدید
با سلام و درود خدمت توسعه دهندگان عزیز امروز نیز در خدمتتان هستم با اموزش ویرایش فایل گرافیکی پردازنده های مدیاتک logo.bin ساختار فایل گرافیکی logo.bin که مخصوص پردازندهای مدیاتک هستند ، در این بخش توضیح داده شده و در این تایپک قصد داریم اصول آنپک ، ریپک و ویرایش این فایل را توضیح میدهیم با استفاده از این اموزش میتوانید شکلهای مختلفی به هنگام بوت شدن گوشی ، شارژ شدن و ... به رام مدیاتکی تعریف کنید. نیازمندی ها : 1-رام مخصوص مدیاتیک و داخل اون فایل logo.bin 2-ابزار logo builder (لینک دانلود) به ترتیب زیر عمل کنید 1-ابزار را باز کنید 2-اجرای پروژه رو انتخاب کنید... creat new project 3- فایل logo.bin را از داخل رام مدی…
- 1 پاسخ
- 831 بازدید
سلام. ببخشید من با هر اسمی برنامه Dialer.apk رو سرچ زدم نتونستم پیداش کنم . ممنون میشم راهنماییم کنید.
- 2 پاسخ
- 757 بازدید
با سلام اگه میشه یه توضیح در مورد حل کد ussd بدید با تشکر
آخرین پاسخ توسط AmiR-Ali, -
- 6 پاسخ
- 915 بازدید
با سلام من وقتی میخوام فایل settings از رام مدیاتک هواوی رو کامپایل کنم خطای زیرو میده [codewarning: string 'wifi_setting_connect_type_error' has no default translation. warning: string 'wifi_signal_found_msg' has no default translation. warning: string 'wimax_settings_summary' has no default translation. D:\Users\M\Desktop\11\apktool\Settings\res\layout\daydream_custom_action_bar.xml:11: error: Error: No resource found that matches the given name (at 'style' with value '@com.mediatek:style/ImageSwitch'). D:\Users\M\Desktop\11\apktool\Settings\res\layout\preference_header_switch_item.xml:11: error: Error: No resource found that matches the giv en name (at 'style' …
- 5 پاسخ
- 947 بازدید
سلام اقا ایلیا من تمام مراحلو درست رفتم مشکلم اینه کن framework-res رو چطوری جایگزین تو سیستم رام کنم هرچی نگاه کردم تو سایت ندیدم توضیحی در موردش و اینکه اسم خودمو بخوام تو قسمت درباره سیستم تو رام بزارم کدوم قسمت باید برم
- 4 پاسخ
- 2.2k بازدید
نقش فایل modem در رامهای برندهای مختلف فایل modem بیشتر در رامهای samsung،htc،lg به چشم میخورد و نقش مهمی در انتن دهی دیوایس دارد. مثلا در برند سامسونگ این فایل پارتیشن های efs ، modem-firmware و دیگر بخش های مربوط به انتن دهی را بروزرسانی و ترمیم میکند. رایت اشتباه یا نسخه قدیمی این فایل میتواند آسیب های اساسی به بخش های امنیتی از جمله سریال و بیس باند دیوایس وارد کند. و در صورت آسیب دیدن بخش های امنیتی رابط نرم افزاری با سخت افزاری از بین میرود و عمل آنتن دهی و شناسایی سیم کارت صورت نمیگیرد. این مشکل با رایت فایل مودم نسخه بالا حل میشود. موفق باشید
- 3 پاسخ
- 888 بازدید
سلام من مبتدی هستم تازه نرم افزارو تهیه کردم من تو قسمت اضافه کردن زبان که وارد میشم برای باز کزدن این فایل framework-res.apk یا همون کامپایل کردن مشکل دارم وقتی که کد دستوری apktool if framework-res.apk رو وارد میکنم این اتفاق میوفته و مثل اموزش چنتا خط دستوری باز نمیشه http://s1.uploadweb.ir/file/66677_Capture.PNG نمیدونم ایراد ازچیه ویندوزمم تازه عوض کردم پیشاپیش ممنون از همه
- 0 پاسخ
- 846 بازدید
سلام خدمت دوستان اینم از اخرین نسخه Ubuntu نسخه 32 نسخه 64
آخرین پاسخ توسط e30-851,