مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 770 بازدید
با سلام خدمت شما عزیزان این پست در جهت اعلام مشکلات و نظرات شما عزیزان در بخش رام های کوک شده ایجاد شده همکاران گرامی لطفا فقط در این پست مشکلات و نظرات خودتون رو ارائه بکنید. درغیر این صورت و اعلام در بخش های دیگر رسیدگی نخواهد شد. موفق باشید. gsm - developers
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 0 پاسخ
- 1.2k بازدید
عوامل زیادی وجود داره که می*تونه سرعت انجام کارها با رایانه رو کاهش بده؛ قدیمی بودن سخت*افزار، مشکلات نرم*افزاری و یا نحوه استفاده ما، جزئی از این عامل*هاست. انجام یک سری کارها و رعایت بعضی موارد و همچنین استفاده از تعدادی ابزار آزاد، به افزایش سرعت استفاده از سیستم*عامل و صرفه*جویی در وقت کمک می*کنه. در این مطلب ۱۰ روش که به ما در حداقل رساندن زمان*های تلف شده کمک می*کند را معرفی میکنم. استفاده از میانبرها فراگیری میانبرها و کلید*های ترکیبی برنامه*ها و استفاده از اون می*تونه سرعت کار ما رو با رایانه افزایش و باعث حرفه*ای*تر جلوه کردن ما بشه؛ به عنوان مثال در اکثر مرورگرهای امروزی، Ctrl + T برگه*ای جدید ایجاد می*کنه، Ctrl + L باعث رفتن به نوار آدرس و Ctrl + K با…
آخرین پاسخ توسط Cortana, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
بی ربط نیست اگر بگوییم سیستم عاملهای منبع باز در دنیای موبایل حکمرانی می کنند چون اندروید نیز منبع باز میباشد حالا اینجا چند سیستم که بعنوان جایگزین می توان بجای اندروید،ویندوز و IOS برایتان معرفی می کنم این سیسم عاملها بر پایه لینوکس می باشند Tizen تایزن یک سیستم عامل منبع باز موبایل بر پایه لینوکس می باشد که بصورت رسمی بعنوان سیستم عاملی پایه در لینوکس هست و توسط دو غول تکنولوژی سامسونگ و اینتل پشتیبانی می شود تایزن برای عرضه در سال 2013 آماده شده بود هنگامی که در ژانویه اولین گوشی تایزنی در بازار آسیا عرضه شد سامسونگ زد نتوانست فروش خوبی در بازار هند داشته باشد تایزن با سامسونگ نتوانست با…
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 2 پاسخ
- 982 بازدید
دستور tar gnu tar محبوب*ترین و پر استفاده*ترین برنامه برای فشرده*سازی و استخراج بسته*های مختلف به فرمت*های گوناگون است. در اینجا چند مثال از این برنامه را خواهید دید: ساخت یک فايل بایگانی با فرمت tar. کد: [انتخاب] >tar cvf directory_name.tar directory_name_path/ استخراج یک آرشیو با فرمت tar. کد: [انتخاب] >tar xvf file_name.tar اما گاهی پیش می*آید که مي*خواهيم مطلع شويم درون یک فایل فشرده چه فایل*ها و پوشه*هایی وجود دارد. ساده*ترین راه*حل استخراج این فایل و مشاهده محتویات آن است اما زمانی که حجم فایل سنگین باشد و هارددیسک فضاي کافي نداشته باشد؛ این راه*حل عملی نیست. راه*حل حرفه*ای*تر استفاده از tar به همراه سو…
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 1 پاسخ
- 873 بازدید
با درود. دوستان میشه روش کار با این برنامه رو بزارید. آخه هر کاری میکنم این پیامو میده Settings.apk has not been extracted, please do so before doing this step با تشکر
آخرین پاسخ توسط update mobile, -
سلام/دوستان ابزار آنپک ریپک cache.img رو میخواستم
آخرین پاسخ توسط jimiking, -
- 1 پاسخ
- 850 بازدید
درود خدمت دوستان.... بریم ساغ بحث امروز.. اخرين نسخه برنامه رو از اينجا ميگيريم... >https://github.com/Lanchon/DexPatcher/releases سورس ها مورد نيازمون رو هم از اينجا ميگيريم.. >https://github.com/Lanchon/DexPatcher خب اينم لينک اسکرييپ ها براي لينوکس.. >https://github.com/Lanchon/DexPatcher-scripts و بقيه ي ايزار هايي که ما نياز داريم.... >https://github.com/Lanchon/ExtractAR License تمام پچ های DexPatcher تحت پوشش GPL هستند وشما باید مطمعن بشید که سورس ها در دسترس هستند.... واسه اينکه درک بهتري از قضيه داشته باشيم لينک هاي زير رو نگاه کنيد تا مفهومي تر بشه واستون قضيه... نمونه کد اصلي خب اينم پچي که شما ميخوايد و باهاش کار…
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
لطفا یک راهنمایی کامل درباره eng boot و نحوه ساخت این فایل برای روت گوشی دارید ممنون میشم در اختیار همه بزارید:u_e328:
eng root g930f
توسط alizarei72- 0 پاسخ
- 875 بازدید
G930FXXE2EREM_8.0.0_ENG-ROOT.tar
آخرین پاسخ توسط alizarei72, -
eng root n920a
توسط alizarei72- 0 پاسخ
- 664 بازدید
جهت باز کردن قفل جیمیل وقفل صفحه و ترمیم سریال برای اندروید 6 تست شده بروی اندروید 7 N920A ENG Root 6.0.1.zip
- 6 پاسخ
- 4.1k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان باز هم با یک تایپک مفهومی دیگر در خدمتتان هستیم درک ساختار و نوع فایل به شما کمک میکند تا سر از کارکرد فایل دربیارید و به مشکل برنخورید این توضیح درک من از ساختار کرنل مربوطه هست و انتشار این پست به معنای تائید صحت توضیح نیست و ممکن است اشکالی در آن وجود داشته باشد! بگذریم ...! engroot گوشی های سامسونگ چیست و چه کاربردی دارد؟ eng root کرنل پچ شده برای گوشی های جدید سامسونگ جهت روت هست . همانطوری که در جریان هستید بعد از روت گارانتی گوشی به دلیل غیر فعال شدن فیوز کینوکس از بین میرود. سامسونگ جهت جلوگیری از این اتفاق eng root را منتشر کرده تا بتوان بدون از دست دادن کینوکس گوشی را روت کرد. البته دقیق نمیشه گفت این فایل از سوی سام…
- 0 پاسخ
- 1.3k بازدید
درود دوستان عزیز همینطور که احتمالا در جریان هستید حدود یک ماه پیش بنده بسته ای رو منتشر کردم با عنوان imei generator by SYS113 v0.1.0 این بسته رو متاسفانه چون وقتم محدود بود و نیاز به یک ویندوز ۳۲ بیت بود نتونستم نسخه ۳۲ بیت ش رو هم منتشر کنم ... و در حال حاضر نسخه ۰.۲.۰ منتشر شده و نسخه سی و دو بیت هم داره و باگ هایی که توی نسخه قبل بوده فیکس شده و زمینه برنامه به رنگ خاکستری تغییر پیدا کرده تصویر برنامه آموزش استفاده ۱.برنامه رو اجرا کنید ۲.ورودی default range رو ارقام پیشفرضی که میخوایید روی imei های تولید شده اعمال بشه رو وارد کنید که تا حداکثر ۱۵ عدد ساپورت میکنه ... ۳.ورودی د…
آخرین پاسخ توسط SYS113, -
- 4 پاسخ
- 2.8k بازدید
برنامه imei genrator by SYS113 منتشر شد ... نسخه ۶۴ بیت ویندوز نسخه ۶۴ بیت لینوکس سورس کد برنامه کاربرد این برنامه تولید imei هست کارکرد برنامه به این صورت هست ... ۱.برنامه رو اجرا کنید ۲.ورودی default range رو ارقام پیشفرضی که میخوایید روی imei های تولید شده اعمال بشه رو وارد کنید که تا حداکثر ۱۵ عدد ساپورت میکنه ... ۳.ورودی دوم که how many هست رو تعداد imei که میخوایید تولید بشه وارد کنید که حداکثر ۹۹۹ تا imei هست ... ۴.روی کلید genrate کلیک کنید ۵.فایل imei.txt در کنار برنامه ساخته میشه و سریال های imei داخلش رایت میشن و خودکار فایل باز میشه ... و در نهایت اینکه خواهش میکنم برنامه رو به دیگران نفروشید و همینطور که من این برنامه رو ت…
آخرین پاسخ توسط SYS113, -
- 2 پاسخ
- 962 بازدید
j600g/ds باینری 3 اندرویید 8 oem:on frp:on
آخرین پاسخ توسط reza.a, -
- 1 پاسخ
- 736 بازدید
سلام دوستان کوکر. دوستان برا ویرایش apk ها باید اونارو deodex کنیم بعد ویرایش کنیم یا فرقی نداره؟
- 0 پاسخ
- 830 بازدید
HI, i have been working on my smack detection using sensors, in this project i should create a webserver and an android application, i have sucessufly created the webserver using "flask" but i'm still a biginner in android, so I did not know what to do exactly or what is the code that will allow me to receive sensor values in my app. NB: I have tried to convert my web server to an app, but it did not work for me, the app stopped can anyone help me please Please help I did not find the right solution from the internet. References: https://www.raspberrypi.org/forums/viewtopic.php?t=178653 Online Video Production Service Thank…
آخرین پاسخ توسط AlexAmery, -
- 0 پاسخ
- 802 بازدید
A320F 8.0.0 Root U4 without lose the network after factory reset.tar
- 4 پاسخ
- 1.9k بازدید
به نام خدا سلام در این اموزش یاد میگیرید که یه برنامه برای تولید Rvsecurity محصولات سامسونگ درست کنید --------------------------------------------------------------------------- پیش نیاز ها: داشتن سیستم مناسب برای برنامه نویسی نصب برنامه ویژوال استودیو اشنایی به زبان ویژوال بیسیک -------------------------------------------------------------------------- خب میریم سراغ اموزش قبل اموزش میتونید از اینجا اموزش ساخت پروژه در ویژوال استودیو رو مشاهده کنید یه پروژه به نام دلخواه ایجاد میکنیم و به فرم اصلی برنامه دو تا button و دوتا textbox اضافه میکنیم. خب برای قسمت انتخاب فایل بوت کد زیر رو قرار میدی…
آخرین پاسخ توسط mrb4a1370, -
سلام و وقت بخیر سوالی داشتم نرم افزار استودیو نصب کردم ولی مشکلی داره که احتمالا به خاطر sdk هست لطفا راهنمایی کنید که آیا sdk موجود در سیستم (که با اکلیپس درست جواب میده) برا استودیو مناسب نیست؟؟ اگر نیاز به sdk باشه چه ورژنی رو باید نصب کنم و چطور به استودیو متصلش کنم ورژن استودیو 3.0.1 میباشد
آخرین پاسخ توسط ونوس, -
- 3 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام https://dl.twrp.me/a5/ از سایت بالا ریکاوری کاستوم گرفتم و همچینین از سایت های دیگه کلا سه ورژن twrp گرفتم اما بعد رایت با اودین ریکاوری استوک بالا میاد مشکل چیه توی نت جستجو کردم بعضی ها این مشکل رو دارند نمی خام گوشی رو روت کنم میخام از طریق ریکاوری بعضی فایل ها رو عوض کنم ممنون
آخرین پاسخ توسط salahaddin2324, -
unfortunately stopped after repack rom مشکل در جابجایی فایلهای apk در رام ویرایش شده
توسط xdadeveloper- 5 پاسخ
- 984 بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم. مشکل من فقط محدود به یک سری از مدلها میشه و درتمام گوشیها این مشکل رو ندارم. جریان از این قراره که وقتی یک APK رو میخوام جابجا کنم پس از فلش رام و بالا اومدن گوشی اون اپلیکیشن یا وجود نداره یا به طور ناقص نشون داده میشه. بحث کامپایل و دیکامپایل هم نیست چون apk اورجینال رو کپی میکنم (یعنی با یکبار کپی کردن برنامه به هم میریزه با اینکه پرمیشن هم درسته) به عنوان مثال بنده اینجا اپ سیستمی ستینگ رو به پوشه دیگر کپی کردم sudo cp /home/xda/Desktop/o/v2/PROJECT/system.img.mnt/priv-app/SecSettings2/SecSettings2.apk /home/xda/Desktop/o/SecSettings2.apk و در اینجا همون اپ رو حذف کردم sudo rm /home/xda/Desktop/o/v2/PROJECT/system.img.mnt/priv-…
- 4 پاسخ
- 933 بازدید
سلام آپدیت جدید نرم افزار نیومد؟من هنوز نمیتونم یکی از بخشها را اسکرول کنم
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 0 پاسخ
- 1.7k بازدید
سلام خدمت همراهان همیشگی سایت با آموزش تغییر لگو ابتدایی گوشیهای جدید سامسونگ در خدمت شما هستیم این لگو فقط بعد از روت گوشی قابل تغییر است بعد از روت چند اخطار بوتلودر ظاهر میشه اینجا طریقه تغییر یا حذف کلی این پیامها را می دهیم بعد از روت گوشیهای جدید سری A سامسونگ موقع روشن شدن گوشی با اخطارهای مواجه می شوید ظاهر خوبی ندارند این اخطارها با آموزش زیر میتواند آنها را کلا حذف یا به شکل دلخواه تغییر بدهید برای شروع نیاز به نرم افزار زیر دارید ابتدا آنرا دانلود نمایید بعد از دانلود نسخه متناسب با سیستم خود برنامه را نصب کنید فایل BL از …
- 1 پاسخ
- 1k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان محترم . رامهای huawei معمولا با فرمت update.app ارایه میشوند و برای دسترسی به محتوای این نوع رامها و ویرایش هر یک از اعظای رامهای update.app نیاز به انپک و ریپک آنها میباشد. در این اموزش یاد خواهید گرفت چطور میشه رامهای huawei با فرمت update.app را آنپک و ریپک کنید. با ما همراه باشید. 1- ابزار زیر را دانلود و نصب کنید. >http://support.gsm-developers.ir/dl11/book/Huawei_Hacker_Toolkit_v1.4.zip 2- Huawei Hacker Toolkit را اجرا کرده سپس از سربرگ Tools>unpack>update.app را انتخاب کنید. 3- فایلی که میخواهید استخراج کنید را از مسیرش انتخاب کنید . سپس منتظر بمانید تا عملیات استخرا…
آخرین پاسخ توسط update mobile, -
- 0 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام و درود فراوان خدمت دوستان عزیز آنلاک بوتلودر گوشی های شیائومی که از رابط کاربری miui استفاده میکنن بین سه تا هفت روز زمان میبره اما مدل های اندروید وان این برند بدون معطلی انجام میشه توی این تاپیک قصد دارم آنلاک بوتلودر کردن این گوشی ها رو بهتون آموزش بدم خوب اول اینکه شما باید درایور های شیائومی و adb fastboot رو روی سیستمتون نصب کنین دانلود درایور های شیائومی دانلود درایور های adb fastboot قبل از انجام عملیات آنلاک توجه کنید که گوشی شما بعد از آنلاک به تنظیمات کارخانه بر میگرده و اطلاعات کاربر به صورت کامل پاک میشه آنلاک کردن بوتلودر موجب ابطال گارانتی گوشی میشه آنلاک بوتلودر در عملکرد طبیع…
آخرین پاسخ توسط abargsm,