مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
جابجاشدن باتن
توسط ali akbar- 1 پاسخ
- 985 بازدید
سلام من یه باتن اوردم تو نرم افزارم وگذاشتمش وسط صفحه ولی وقتی نرم افزار رو اجرا میکنم میره گوشه بالا سمت چپ دلیل چیه؟؟
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 1 پاسخ
- 1.2k بازدید
⚡️نقد و بررسی scrcpy – کنترل دیوایس اندرویدی توسط سیستم! ? در این مقاله خواهید خواند ?پروژه scrcpy چیست و چه کاربردی دارد؟ ? پیشنیاز ها ? کراس پلتفرم بودن scrcpy ? راه اندازی scrcpy از طریق پورت یو اس بی ? راه اندازی scrcpy از طریق وایرلس ? کیبورد شورتکات های scrcpy ? نصب فایل apk در scrcpy ? پایان لینک آموزش : http://yon.ir/gsmscrcpy
آخرین پاسخ توسط rahi_sr, -
- 1 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام خدمت همراهان همیشگی و دوستداران توسعه اندروید امروز یک ابزار بسیار عالی را برای معرفی داریم نام این ابزار Tickle My Android که به صورت مخفف TMA نام میبریم کار با برنامه بسیار ساده می باشد و دارایی قابلیتهای بسیار قدرتمندی است قابلیتهای برنامه تغییر آیکون باتری تغییر آیکون وای فای تغییر آیکون سیگنال تغییر شکلکها تغییر نوار اعلانات تغییر دکمه های ناوبری تغییر آیکون های قفل کامپایل و دیکامپایل دئودکس کردن تغییر فونت ساخت فایل قابل فلش استفاده از ورژنهای مختلف APKTOOL تمینگ بیش از 6 رام با هم ساخت فایل logcat کنترل با موس و…
آخرین پاسخ توسط ghodooss, -
- 1 پاسخ
- 923 بازدید
Unlock-J710FXXU5CRL2-id11990.zip
- 1 پاسخ
- 717 بازدید
سلام خوب هستین .قبلا یه فایل روت برای G5520 دادین الان اگه امکانش هست برای رام دیگه ای که گفتم برام روتش رو تهیه کنین خیلی گیرشم .ممنون میشم فایلای مورد نیاز: s9.picofile.com/file/8293598842/g5520.zip.html
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 1 پاسخ
- 708 بازدید
با سلام ممنون میشم دستورات کامل که توسط نوت پد میسازیم و با پسوند bat سیو میکنیم و از طریق جایگزینی فارسی میشه رو لطف کنید یه فایل Bat خودم ساختم اما میخوام مطمین بشم که کارکردش و دسوتراتی که نوشتم درسته یا نه اول فریمورک رو جایگزین کنیم یا اول ستینگ و اینا رو چون توی برخی پچ ها گوشی رو آرم میمونه
- 1 پاسخ
- 697 بازدید
با سلام و درود خدمت تک تک دوستان خودم. بنده الان دارم روی مدل j3110 سامسونگ اندرید 5.1.1 کار میکنم. با هر نرم افزاری اقدام به ریپک کردن میکنم ریپک میشود و براحتی روی گوشی رایت میشه ولی متاسفانه بعد از رایت شدن گوشی بعد از آرم سامسونگ میره روی ریکاوری!!! اینم بگم با چندین رام دیگه و با ورژن های متفاوت دیگه این کار کردم بازم بعد از آرم سامسونگ دوباره میره روی ریکاوری!!! تنها مشکل در رابطه با کوک رام دارم فقط ریپک کردن هستش. نکته:وقتی رام کوک شده j3110 رو ریپک میکنم بدون مشکل رایت و سپس مثل هلو میاد بالا!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟ برام شده سوال؟؟؟ لطفا بنده رو راهنمایی کنید.. با تشکر
- 1 پاسخ
- 759 بازدید
درود دوستان کاستوم رام نصب کردم یه سری باگ داشت برطرف کردم اما مصرف باطریش وحشتناکه میخوام کرنل رام رسمی رو فلش کنم سئوال اول:کرنل هوآوی رو چجوری استخراج کنم از update.app سئوال دوم:پیشنهاد بهتری برای کاهش مصرف باطری ندارید؟
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 1 پاسخ
- 721 بازدید
دوستان کاستوم ریکاوری پورت شده چرا گزینه ها رو نداره دلیلش چیه؟
- 1 پاسخ
- 906 بازدید
سلام. یه گوشی j701f اومده دستم ک روی ارم مونده. طرف میگه تو اتاق گذاشته بودم و اینجوری شده. الان تو اودین فلش میزنم رو initialzation میمونه و جلو نمیره. با فایلهای دیگه تست کردم ورژن اودین رو هم عوض کردم ریکاوری کاستوم هم همین پیغامو میزنه. نظر شما چیه؟
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 1 پاسخ
- 700 بازدید
سلام دوستان کوکر. دوستان برا ویرایش apk ها باید اونارو deodex کنیم بعد ویرایش کنیم یا فرقی نداره؟
- 1 پاسخ
- 642 بازدید
با سلام خدمت ایلیا جان تا اینجا اون قسمت هایی که آموزش داده بودید را آموختیم و به لطف شما و اموزشهای خوب و عالیتان توانستم رامهایی را ویرایش و زبان فارسی را اضافه کنم و برای رامهایی مانند سری کوالکام هوآوی پچ هایی ساختم که میشه با جایگزینی فایل های ویرایش شده فارسی کرد و یه سوال؟ در اندروید 5 هم میشه با ویرایش فایل های آموزش داد شده و جایگزینی فارسی کرد یا امنیتشون بالاست؟ اما سه تا مشکل بزرگی که دارم اینه که : 1-رامهایی مدیا تک که بعد از ریپک توسط فلش تول خطا میده رو برطرف کم و هر بار مجبور به بکاپ توسط ام تی کی دروید نشوم؟ 2-رامهایی سامسونگ رو بتونیم توسط اودین رایت کنیم و خطا نده؟ 3-سومی هم رامهای اندروید 5 ویرایش های انها هست؟ ممنون میشم آموزشها ادامه پیدا …
- 1 پاسخ
- 988 بازدید
با سلام به تازگی برخی انسانهای خراب کار یک ویرویسی با پیامک پخش کرده اند که منجر به پاک شدن مخاطبین می شود به مانند همیشه تیم ما یک برنامه برای حذف این ویروس آماده کرده است این آنتی ویروس بصورت برنامه در گوشی نصب و با یک صربه ویرویس را حذف می کند AntiAmadnews.apk موفق و پیروز باشید
آخرین پاسخ توسط rez6, -
- 1 پاسخ
- 877 بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان امروز نیز در خدمتتان هستم با فایل RvSecuRitY I9301I FIX ALL CODE برای انلاک تمامی قفل های امنیتی بدون پاک شدن اطلاعات بدون نیاز به دیباگ و روت بودن گوشی رایت به صورت اودین در چند ثانیه برای اولین بار توسط ILYA20 این کرنل کارش چیست انلاک تمامی قفل های امنیتی از جمله پترن- قفل اکانت - پین - پسورد و... بدون پاک کردن اطلاعات در چند ثانیه برای تمامی نسخه های I9301I اسکرین شات نحوه استفاده از این فایل : گوشی را به حالت دانلود مد برده فایل را در قسمت pda اودین بچینید سپس فلش کنید .. گوشی به صورت خودکار انلاک شده و بالا خواهد اومد ... لینک دانلود : …
آخرین پاسخ توسط ashkan530, -
- 1 پاسخ
- 870 بازدید
سلام بر اساتید بزرگوار ببخشید راهی هست هواوی ای دی رو برداریم ممنون میشم راهنمایی کنید اندروید ۹.۱ گوشی هم 3nova
آخرین پاسخ توسط reza.a, -
ویرایش csc
توسط salahaddin2324- 1 پاسخ
- 910 بازدید
سلام دوستان من چند برنامه سیستمی رو مثل پیامک و تماس عوض کردم و می خوام در هوم اسکرین گوشی در پایین صفحه نمایش در دو طرف دکمه app قرار بگیرند ولی نمی دونم دقیقا کدوم از فایل های xml رو تغییر بدم و مثلا default_apps.xml یه چیزایی نوشته شبیه launcher:className="com.sec.android.app.sbrowser.SBrowserMainActivity" launcher:iconPosition="3" launcher:packageName="com.sec.android.app.sbrowser" /> ولی دقیقا نمی دونم این className و packageName رو چجوری از فایل apk دربیارم توی اینترنت میگن از فایل دیکامپایل شده AndroidManifest.xml مربوط به هر apk میشه درش بیارم ولی نمی فهمم خیلی کد نویسی زیاد داره یه راه ساده تر نیست این د…
آخرین پاسخ توسط salahaddin2324, -
- 1 پاسخ
- 898 بازدید
سلام میخواستم بدونم این خطا برا چیه؟؟؟ warning: string 'wifi_security_cmcc' has no default translation. warning: string 'wifi_setting_connect_type_error' has no default translation. warning: string 'wifi_signal_found_msg' has no default translation. D:\reza\apktool\Settings\res\layout\custom_switch_preference.xml:10: error: Error: No resource found that matches the given name (at 'style' with value '@com.mediatek:style/ImageSwitch'). D:\reza\apktool\Settings\res\layout-sw720dp-v13\date_time_settings_setupwizard.xml:9: error: Error: No resource found that matches the given name (at 'style' with value '@com.mediatek:style/ImageSwitch'). D:\reza\ap…
روت lg k10
توسط mataboy- 1 پاسخ
- 1k بازدید
از عزیزان کسی میتونه کامل توضیح بده نحوه روت ال جی k10 رو یا منبع خاصی معرفی کنه؟
آخرین پاسخ توسط Cortana, -
- 1 پاسخ
- 1k بازدید
سلام خدمت دوستان و مدیران محترم من میخام یکی از سورس هاس سیانوژن یا الباقی رو تو لینوکس اضافه کنم برای امادی سازی REPO اما وقتی دستور رو میدم با ارور زیر مواجه میشم ...... لطفا راهنمایی کنید با تشکر
- 1 پاسخ
- 885 بازدید
سلام یک برنامه نوشتم که برنامه ها رو داخل لیست ویو میاره و هر قسمت از لیست یک سویچ باتن داره حالا میخوام اگر کاربر هر کدوم از این کلید ها رو تغیر حالت بده حالتش در یک فایل ذخیره بشه و وقتی برنامه دوباره باز شد کلید به حالتی که کاربر انتخاب کرده بود باشه لطفا کمکم کنید خیلی گیر کردم اخه مشکل اینه که اگر کاربر یک نرم افزار نصب و یا پاک کنه دیگه طبیعتا جای تمام برنامه ها توی لیست ویو تغیر میکنه مثلا پزیشن 20 که اول مال تلگرام بود حالا مال یک نرم افزار دیگه میشه و تلگرام میره پوزشین 21 راحی هست ایا؟؟ ممنون Main activity package com.testmy.myapplication; public class AllAppsActivity extends ListActivity { private PackageManager packageM…
آخرین پاسخ توسط ali666645, -
- 1 پاسخ
- 949 بازدید
با سلام همکاران اگه نمیتونن این سیستم عامل رو نصب کنن میتونن آنلاین اونو تجربه کنن فقط یکم سرعت نت داشته باشید خوبه=))=)) Ubuntu
- 1 پاسخ
- 716 بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز بنده میخوام رام g900f رو به g900v پورت کنم ولی متاسفانه رایت نمیشه و همون اول سیستم ارور میده و تصمیم گرفتم رام خود گوشی رو کوک و فارسی بهش اضافه کنم و تمام مراحل رو درست میرم باز هم موقع رایت ارور میده با جستجوی های که انجام دام متوجه شدم در پوشه setting و.. یه پوشه دیگه هست به اسم arm و در اون پوشه فایل SecSettings.odex.xzبه این نام وجود داره خواستم بدونم که ایا بعد از دیکامپایل و ویراش های مورد نظر و کامپایل و در اخر جایگزن کردن فایل برای فلش فایل کامپایل شده با odexسازگاری نداره که رایت نمیشه و ارور میده یا مشکل از جای دیگه هست بیت رامی هم که اقدام به انپک کردم 28 بود
- 1 پاسخ
- 846 بازدید
با درود. دوستان میشه روش کار با این برنامه رو بزارید. آخه هر کاری میکنم این پیامو میده Settings.apk has not been extracted, please do so before doing this step با تشکر
آخرین پاسخ توسط update mobile, -
- 1 پاسخ
- 879 بازدید
برنامه APK Easy Toolبرای راحتر کامپایل و دیکامپایل کردن فایلهای APK که سرعت کار شما را نیز افزایش می دهد. برای دانلود برنامه و آموزش استفاده به لینک پرتال سایت مراجعه نمایید. معرفی برنامه APK Easy Tool
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
اولا: ما تو لینوکس چیزی به نام فرمت نداریم که کلیک راست کنی رو خود درایو فرمت را بزنی و تمام مانند ویندوز دوما:برین تو دش منو و مانند تصویر زیر کلمه disks را سرچ کن gOxtJ.jpg و بعد مانند تصویر زیر عمل کنید و روی گزینه ی تنظیمات کلیک کنید گزینه ی فرمت را بزنید!! difUV.jpg
آخرین پاسخ توسط ILYA20,