مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 5 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز بنده بعد از چند روز جستجو بلاخره امروز موفق با نصب اوبونتو شدم و با موفقیت نصب و ریستارت شد ولی وقتی سیستم رو روشن میکنم مستقیم میره روی ویندوز دوستان ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید که واقعا کلافه شدم:u_e406:
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 5 پاسخ
- 875 بازدید
خسته نباشید من برنامه ها رو فارسی میکنم بدون هیچ مشکلی framework رو هم فارسی میکنم و باقی برنامه ها که لازمه مانند ستینگ و گالری و sms وچند تا دیگه ولی وقتی انتقال میدم توی گوشی زبان فارسی نمیاد بالا.فکتوری ریست هم کردم ولی باز همین مشکل هستش. نباید تغییر دیگه ای داد؟ csc نباید تغییری داده بشه؟ ولی تغییری توی framework میدم ایجاد میشه ولی فقط زبان نمیاد بالا ممنون میشم راهنمایی کنین
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 20 پاسخ
- 2.1k بازدید
سلام و خسته نباشید.من رام رو ریپک کردم البته حجم اصلی رو نگرفت یه مقدار اضافه کردم بهش. به بیت هم دقت کردم و تبدیل به 32 کردم.کاملا صحیح به ext4 تبدیل کردم ولی باز هم ارور میده موقع رایت.مشکل از کجاست؟ میشه به فایل زیپ تبدیل کرد و از ریکاوری رایت کرد؟روششو ممنون میشم بگین یا اینکه از روش فایل .bat انتقال داد به گوشی.میشه از فایل .bat مدل های دیگه استفاده کرد فقط فایل هایی که فارسی کردم رو جایگزین کنم؟ ممنون میشم جواب بدین
- 7 پاسخ
- 2k بازدید
با سلام آموزش تغییر بوت لوگو گوشیهای با پردازنده مدیاتک را برایتان آماده کرده ام بوت لوگو قبل از انیمیشن بوت موقع روشن شدن گوشی به نمایش در می آید مغازدارن نیز برای تبلیغ خیلی راحت می تونند اسم فروشگاه خود رو در بوت لوگو قرار دهند برای دسترسی به بوت لوگو باید رام فلش تولز داشته باشید یا گوشی را روت و در مسیر dev/logo فایل بوت لوگو را پیدا می کنید فایلی که باید ویرایش کنیم نامش logo.bin می باشد اول از همه برنامه logo builder را از لینک زیر دانلود نمایید برنامه را دانلود و استخراج کنید با کلیک بر روی LogoBuilder آنرا اجرا کنید بر روی Create New Project کلیک کنید فایل logo.bin خود را انتخاب کنید …
آخرین پاسخ توسط farshid0312, -
- 2 پاسخ
- 687 بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت توسعه دهندگان عزیز دوستان یه n910s اوردن برای فارسی سازی و.... بنده فایل اندروید 6.0.1 مدل n910c رو پورت کردم و گوشی بدون هیچ مشکلی بالا اومد و تنها مشکلی که براش پیش اومده اینکه وقتی تماس میگیرم صدای که از دستگاه پخش میشه شبی به رادیو هست و اصلا صدای طرف فهمیده نمیشه دوستان در مورد این باگ بنده رو راهنمایی کنید ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط z.3.x, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
با سلام در برخی رامها در قفل صفحه نوار اعلان مشکی می باشد و ظاهر خوبی در قفل صفحه ندارد در آموزش امروز چگونگی شیشه ای کردن نوار اعلان یا مخفی کردن آن را آموزش می دهیم ابزار مورد نیاز وارد بودن به دیکامپایل و ریکامپایل smali/baksmali notepad++ 7zip شیشه ای کردن برای شیشه ای کردن نوار اعلان فایل android.policy.ja را دیکامپایل کنید فایل com/android/internal/policy/impl/KeyguardViewManager.smali را ویرایش کنید متد .method public declared-synchronized show()V را پیدا کنید دنبال مقدار 0x100800 باشید آن را به 0x10900 تغییر دهید فایل android.policy.ja…
- 0 پاسخ
- 998 بازدید
با سلام برنامه های کوچک سونی small app در رامهی سونی وجود دارند با ما باشید با اموزش چگونگی پورت این برنامه ها برای رامهای سیانوژن ما در نظر میگیریم که شما کامپایل و دیکامپایل را بلدید مستقیم میریم برای آموزش فایل framework-res.apk را دیکامپایل کنید به مسیر res/values/strings.xml بروید کدهای زیر را در پایان قرار دهید ><string name="permlab_externalTaskSwitcher">Start as an external task switcher</string> <string name="permdesc_externalTaskSwitcher">Allows the application to be an external task switcher replacing the native task switcher</string> <string name="permlab_smallapp"&…
- 9 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام دوستان .من اگه بخوام فقط فایل framework و system رو فارسی کنم میشه کاری کرد به زیپ تبدیل کنم و از طریق ریکاوری رایت کنم؟
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 1 پاسخ
- 698 بازدید
دوستان کاستوم ریکاوری پورت شده چرا گزینه ها رو نداره دلیلش چیه؟
- 3 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام خدمت دوستان و اساتید . ببخشید بنده همون ابتدای کار مشکل در آماده سازی سیستم برای ساخت ریکاوری دارم. آموزش زیر رو دنبال میکنم: آموزش ساخت ریکاوری CWMاز منبع(بخش اول) - جی اس ام دولوپرز | Gsm-developers کد اول رو میزنم درست اجرا میشه ولی تو کد دوم مشکل میده اینم عکس :
- 0 پاسخ
- 683 بازدید
دوستان سلام /میخواستم پورت twrp در محیط ویندوز رو یاد بگیرم. امکانش هست؟ برای چیپ MTK آموزشش تو سایت هست ولی برای چیپ های دیگه تو محیط ویندوز نیس.
آخرین پاسخ توسط jimiking, -
- 12 پاسخ
- 1.6k بازدید
دوستان بخوام در قسمت درباره تلفن نوشته بذارم از کدوم قسمته؟ و بخوام نوشته های خاموش روشن و ادیت کنم کجا قرار داره؟ مثل عکسای زیر
- 1 پاسخ
- 956 بازدید
دوستان فایل های روت این دو مدل رو دارین؟ ممنون میشم.در صورتی که داشتین لطف میکنین ورژن اندروید رو بگین
رام فارسی c9000
توسط ahmad12- 6 پاسخ
- 1.3k بازدید
دوستان c9000 رام هنگ کنگ فارسی داره فابریکی؟چون بازش کردم داشت. چین چطور؟
- 5 پاسخ
- 931 بازدید
دوستان کسی اطلاعاتی درباره ساخت modified recovery در محیط ویندوز داره؟
- 5 پاسخ
- 1.2k بازدید
کسانی که فایل bat رو با نوت پد باز کردن و دوباره قادر به اجرای فایل نیستن کافیه پوشه choiceuser رو از regedit فایل مربوطه حذف کنن
- 0 پاسخ
- 887 بازدید
با نرم افزار : image kitchen_x64 StupDroid.com کاستوم ریکاوری (twrp) گوشی هواوی y6 pro رو برا گوشی خودم پورت کردم و از طریق فلش تولز نصب کردم راحت ریکاوری بالا اومد ولی تاچ در ریکاوری کار نمیکنه ؟ این ریکاوری هم از نوع تاچ هستش و با دکمه ها نمیشه کار کرد . کجای کار ایراد داشته امکان رفع این باگ وجود داره ؟ آموزش پورت رو هم از یه سایت انگلیسی زبان پیدا کردم . اونجا هم کسی پاسخگو نیست . دوستان امکان داره در این مورد راهنمایی کنید . هر دو گوشی از نظر رزولوشن و مشخصات سخت افزاری و نرم افزاری ( برای اندروید لالی پاپ ) یکسان هستن . اینم عکس :
آخرین پاسخ توسط saberkhan73, -
- 1 پاسخ
- 706 بازدید
سلام دوستان رام رو با cygwin برای حجم بالا تبدیل میکنم و با ext2explore باز میکنم فایل ایمیج تبدیل شده رو ولی فقط save داره توی برنامه ext2explore و نمیشه برنامه رو از داخل ext2explore دستکاری کرد. روش صحیح کار کردن برنامه ext2explore رو میگین؟ روش ریپک کردن رام که زمان رایت روی گوشی ارور نده رو با استفاده از cygwin رو لطف میکنین؟
- 8 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام خدمت شما دوستان عزیز .میخوام فایل سیستم اندروید 7 رو باز کنم ولی اصلا تغییری نمیکنه و روی صفحه میمونه و باز نمیکنه.اروری هم نمیده مشکل از کجاس؟ با برنامه lollipop&marshmallow tool_32bit استفاده میکنم
آخرین پاسخ توسط ahmad12, -
- 6 پاسخ
- 1.2k بازدید
با این برنامه خیلی راحت میتونید یک رام را برای گوشی خود پورت کنید برای دانلود برنامه و آموزش کار با آن به لینک پورتال سایت مراجعه کنید آموزش پورت کردن رام با چند کلیک
- 31 پاسخ
- 4.8k بازدید
سلام همونطور که اطلاع دارید گوشی A7108 رام فارسی نداره و فایل های موجود در اینترنت هم همگی دارای باگ های مختلفی مثل سنسور تماس و ... هستن بنده این فایل رو از گوشی A710F پورت کردم و تا الان هیچ باگی روش ندیدم. برنامه های چینی حذف شدن و گوگل پلی هم فیکس شده و بدون مشکل کار میکنه. رایت از طریق اودین انجام میشه و به صورت سه فایله هستش. ( بدون csc ) قبل از رایت CRom Service رو off کنید. بعد از فلش هم وایپ کنید. لینک دانلود از سرور انجمن هر گونه کپی برداری ممنوع بوده و از لحاظ شرعی حرام است. موفق باشید.
آخرین پاسخ توسط Hawi23, -
- 0 پاسخ
- 820 بازدید
سلام در قسمت رفع باگ پورت رام برای گوشی های mtk به باگ عدم اتصال به اینترنت و یا وصل شدن به اینترنت و نشناختن شبکه های 4g و 3g اشاره نشده لطفا در این مورد هم آموزشی قرار بدید .
- 0 پاسخ
- 588 بازدید
فرمت : dat رو با چه ابزاری آنپک و ری پک بکنیم . هر کاری میکنم نمیشه با چند نمونه از ابزارها مثل : Auto Tool Unpack Repack .DAT & .IMG For Windows v2.0 Tool Unpack Repack DAT + IMG v3 x64 For Windows BY MTK THAI Developers Boot-And-Recovery-Unpack System_All_In_One_Extractor_By_HawkTeam امتحان کردم نمیشه .
- 1 پاسخ
- 1.5k بازدید
درود دوستان اسکریپتی رو براتون آماده کردم که میتونید به راحتی هر چه تمام تر و فقط در 30 ثانیه قفل گوگل گوشی G4 با اندروید 6 رو BYPASS کنید شات: لینک خرید و دانلود اسکریپت حذف FRP گوشیLG G4 با اندروید 5 و 6 - جی اس ام دولوپرز | Gsm-developers
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 616 بازدید
سلام خدمت ایلیا جان و دیگر مدیران من یه فایل system.img.ext4 انپک میکنم تغییرات انجام میدم ریپک میکنم اما موقع فلش ارور میده آندورید این فایل 6.01 هستش کارهای ک انجام دادم تقریبا اموزشها رو همه رو امتحان کردم از این آموزش برای آنپک http://forum.gsm-developers.com/thread11176.html از این آموزشها هم برای ریپک استفاده کردم http://forum.gsm-developers.com/thread11298.html ولی جواب نمیده در ضمن 28 بیتی هستش هرچند مدل های 32 بیت هم تست کردم بازم نشد سوالی ک اینجا میپرسم اینه اول وقتی ما پسوند ext4 رو به صورت دستی برداریم مشکلی ایجاد نمیکنه؟ برای تبدیل دوباره میدونم باید از دستوری ک قرار دادی استفاده کنیمولی برای تبدیل به imgچی؟ فایل اصلی مثلا 2.92Gهستش بعد انپک و ریپک …
آخرین پاسخ توسط badinan,