مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 1 پاسخ
- 721 بازدید
دوستان کاستوم ریکاوری پورت شده چرا گزینه ها رو نداره دلیلش چیه؟
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 9 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام دوستان .من اگه بخوام فقط فایل framework و system رو فارسی کنم میشه کاری کرد به زیپ تبدیل کنم و از طریق ریکاوری رایت کنم؟
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 3 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام خدمت دوستان و اساتید . ببخشید بنده همون ابتدای کار مشکل در آماده سازی سیستم برای ساخت ریکاوری دارم. آموزش زیر رو دنبال میکنم: آموزش ساخت ریکاوری CWMاز منبع(بخش اول) - جی اس ام دولوپرز | Gsm-developers کد اول رو میزنم درست اجرا میشه ولی تو کد دوم مشکل میده اینم عکس :
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 8 پاسخ
- 1.5k بازدید
باسلام... من رام اندروید ۶ سامسونگ که ریپک میکنم اوکی هست فارسی هم میشه ولی وای فای از کار میفته و فعال نمیشه.. تا اندروید ۵ اوکی هست ولی اندروید ۶ وای فای مشکل پیدا میکنه... ممنون میشم راهنمایی کنید...
- 0 پاسخ
- 707 بازدید
دوستان سلام /میخواستم پورت twrp در محیط ویندوز رو یاد بگیرم. امکانش هست؟ برای چیپ MTK آموزشش تو سایت هست ولی برای چیپ های دیگه تو محیط ویندوز نیس.
آخرین پاسخ توسط jimiking, -
- 12 پاسخ
- 1.7k بازدید
دوستان بخوام در قسمت درباره تلفن نوشته بذارم از کدوم قسمته؟ و بخوام نوشته های خاموش روشن و ادیت کنم کجا قرار داره؟ مثل عکسای زیر
- 1 پاسخ
- 978 بازدید
دوستان فایل های روت این دو مدل رو دارین؟ ممنون میشم.در صورتی که داشتین لطف میکنین ورژن اندروید رو بگین
- 5 پاسخ
- 959 بازدید
دوستان کسی اطلاعاتی درباره ساخت modified recovery در محیط ویندوز داره؟
رام فارسی c9000
توسط ahmad12- 6 پاسخ
- 1.3k بازدید
دوستان c9000 رام هنگ کنگ فارسی داره فابریکی؟چون بازش کردم داشت. چین چطور؟
- 0 پاسخ
- 909 بازدید
با نرم افزار : image kitchen_x64 StupDroid.com کاستوم ریکاوری (twrp) گوشی هواوی y6 pro رو برا گوشی خودم پورت کردم و از طریق فلش تولز نصب کردم راحت ریکاوری بالا اومد ولی تاچ در ریکاوری کار نمیکنه ؟ این ریکاوری هم از نوع تاچ هستش و با دکمه ها نمیشه کار کرد . کجای کار ایراد داشته امکان رفع این باگ وجود داره ؟ آموزش پورت رو هم از یه سایت انگلیسی زبان پیدا کردم . اونجا هم کسی پاسخگو نیست . دوستان امکان داره در این مورد راهنمایی کنید . هر دو گوشی از نظر رزولوشن و مشخصات سخت افزاری و نرم افزاری ( برای اندروید لالی پاپ ) یکسان هستن . اینم عکس :
آخرین پاسخ توسط saberkhan73, -
- 5 پاسخ
- 1.3k بازدید
کسانی که فایل bat رو با نوت پد باز کردن و دوباره قادر به اجرای فایل نیستن کافیه پوشه choiceuser رو از regedit فایل مربوطه حذف کنن
- 1 پاسخ
- 722 بازدید
سلام دوستان رام رو با cygwin برای حجم بالا تبدیل میکنم و با ext2explore باز میکنم فایل ایمیج تبدیل شده رو ولی فقط save داره توی برنامه ext2explore و نمیشه برنامه رو از داخل ext2explore دستکاری کرد. روش صحیح کار کردن برنامه ext2explore رو میگین؟ روش ریپک کردن رام که زمان رایت روی گوشی ارور نده رو با استفاده از cygwin رو لطف میکنین؟
- 0 پاسخ
- 841 بازدید
سلام در قسمت رفع باگ پورت رام برای گوشی های mtk به باگ عدم اتصال به اینترنت و یا وصل شدن به اینترنت و نشناختن شبکه های 4g و 3g اشاره نشده لطفا در این مورد هم آموزشی قرار بدید .
- 0 پاسخ
- 606 بازدید
فرمت : dat رو با چه ابزاری آنپک و ری پک بکنیم . هر کاری میکنم نمیشه با چند نمونه از ابزارها مثل : Auto Tool Unpack Repack .DAT & .IMG For Windows v2.0 Tool Unpack Repack DAT + IMG v3 x64 For Windows BY MTK THAI Developers Boot-And-Recovery-Unpack System_All_In_One_Extractor_By_HawkTeam امتحان کردم نمیشه .
- 8 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام خدمت شما دوستان عزیز .میخوام فایل سیستم اندروید 7 رو باز کنم ولی اصلا تغییری نمیکنه و روی صفحه میمونه و باز نمیکنه.اروری هم نمیده مشکل از کجاس؟ با برنامه lollipop&marshmallow tool_32bit استفاده میکنم
آخرین پاسخ توسط ahmad12, -
- 1 پاسخ
- 1.5k بازدید
درود دوستان اسکریپتی رو براتون آماده کردم که میتونید به راحتی هر چه تمام تر و فقط در 30 ثانیه قفل گوگل گوشی G4 با اندروید 6 رو BYPASS کنید شات: لینک خرید و دانلود اسکریپت حذف FRP گوشیLG G4 با اندروید 5 و 6 - جی اس ام دولوپرز | Gsm-developers
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 635 بازدید
سلام خدمت ایلیا جان و دیگر مدیران من یه فایل system.img.ext4 انپک میکنم تغییرات انجام میدم ریپک میکنم اما موقع فلش ارور میده آندورید این فایل 6.01 هستش کارهای ک انجام دادم تقریبا اموزشها رو همه رو امتحان کردم از این آموزش برای آنپک http://forum.gsm-developers.com/thread11176.html از این آموزشها هم برای ریپک استفاده کردم http://forum.gsm-developers.com/thread11298.html ولی جواب نمیده در ضمن 28 بیتی هستش هرچند مدل های 32 بیت هم تست کردم بازم نشد سوالی ک اینجا میپرسم اینه اول وقتی ما پسوند ext4 رو به صورت دستی برداریم مشکلی ایجاد نمیکنه؟ برای تبدیل دوباره میدونم باید از دستوری ک قرار دادی استفاده کنیمولی برای تبدیل به imgچی؟ فایل اصلی مثلا 2.92Gهستش بعد انپک و ریپک …
آخرین پاسخ توسط badinan, -
- 1 پاسخ
- 807 بازدید
دوستان فایل سیستم دارم میخوام ریپک کنم اندروید 5 مشکلی نداره اندروید 4.4.2 و 4.4.4 و 4.3 وقتی با کد make_ext4fs -s -l sizefilesystemorginalM -a system system.img.ext4 system/ make_ext4fs -s -l sizefilesystemorginalM -a system system.img system/ ریپک میکنم ریپک میشه ولی ارور nand میده بعد میخوام با این کد /make_ext4fs -s -S file_contexts -l 29776913 -a system system.img system ریپک کنم ارور make_ext4fs میده اجازه ریپک نمیده چیکا کنم
- 20 پاسخ
- 2.2k بازدید
سلام و خسته نباشید.من رام رو ریپک کردم البته حجم اصلی رو نگرفت یه مقدار اضافه کردم بهش. به بیت هم دقت کردم و تبدیل به 32 کردم.کاملا صحیح به ext4 تبدیل کردم ولی باز هم ارور میده موقع رایت.مشکل از کجاست؟ میشه به فایل زیپ تبدیل کرد و از ریکاوری رایت کرد؟روششو ممنون میشم بگین یا اینکه از روش فایل .bat انتقال داد به گوشی.میشه از فایل .bat مدل های دیگه استفاده کرد فقط فایل هایی که فارسی کردم رو جایگزین کنم؟ ممنون میشم جواب بدین
unfortunately stopped after repack rom مشکل در جابجایی فایلهای apk در رام ویرایش شده
توسط xdadeveloper- 5 پاسخ
- 938 بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم. مشکل من فقط محدود به یک سری از مدلها میشه و درتمام گوشیها این مشکل رو ندارم. جریان از این قراره که وقتی یک APK رو میخوام جابجا کنم پس از فلش رام و بالا اومدن گوشی اون اپلیکیشن یا وجود نداره یا به طور ناقص نشون داده میشه. بحث کامپایل و دیکامپایل هم نیست چون apk اورجینال رو کپی میکنم (یعنی با یکبار کپی کردن برنامه به هم میریزه با اینکه پرمیشن هم درسته) به عنوان مثال بنده اینجا اپ سیستمی ستینگ رو به پوشه دیگر کپی کردم sudo cp /home/xda/Desktop/o/v2/PROJECT/system.img.mnt/priv-app/SecSettings2/SecSettings2.apk /home/xda/Desktop/o/SecSettings2.apk و در اینجا همون اپ رو حذف کردم sudo rm /home/xda/Desktop/o/v2/PROJECT/system.img.mnt/priv-…
- 8 پاسخ
- 927 بازدید
برای ریپک کردن حجم درست رو از کدوم قسمت باید پیدا کنم تا اقدام به ریپک کنم؟برای تست رامی که کوک کردیم باید چیکار کرد؟برنامه هست برا تستش؟
آخرین پاسخ توسط ahmad12, -
- 13 پاسخ
- 2.4k بازدید
با سلام در گوشیهای سامسونگ طبق سیاستهای شرکت برخی قابلیتها و مونها در رام طبق منطقه رام مخفی هستند با ما باشید تا چگونگی فعالسازی این قابلیتها و منوها را فرا گیرید برخی از قابلیتها که می توان فعال کرد فعالسازی ضبط تماس در خود گوشی قابلیت غیرفعال کردن صدای شاتر دوربین اضافه کردن آیکون اضافه تماس کنار مخاطبین لیست سیاه مخاطبین فعالسازی گزینه خروج در مرورگر اضافه کردن گزینه چرخش در گالری فعالسازی گزینه پیام شناور نشان دادن مشخصه سخت افزار در منوی درباره تلفن فعالسازی قابلیت دید دسکتاپ در مرورگر بصورت پیش فرض دیدن نسخه مرورگر در تب Settings -> Advan…
آخرین پاسخ توسط aliabbasi, -
- 2 پاسخ
- 730 بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز دوستان موقع ریپک فایل سیستم این ارور میده حجم اصلیه فایل این هست(3،388،748،980 و حجمی که من انتخاب میکنم این هست3398858980
آخرین پاسخ توسط z.3.x, -
لطفا آموزش تبدیل رام های flash tools گوشی های مدیا تک به فرمت zip برای نصب از طریق ریکاوری را در انجمن قرار بدید.
- 0 پاسخ
- 689 بازدید
معرفی 8 کاستوم رام برتر اندروید. 8 کاستوم رام برتر اندروید | برترین custom | جی اس ام دولوپرز | Gsm-developers
آخرین پاسخ توسط Gsm-Clinic,