اندروید
معرفی و ارایه نرم افزارها و بازی های سیستم عامل اندروید
93 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 773 بازدید
درود دوستان این نرم افزار حدود 1600 لاین کلمه داره که 600 کلمه ضروری ترجمه شده نرم افزار رایگان نیست اما برای اعضای عزیز رایگان گذاشته میشه منتظر نظرات دلگرم کننده و تاثیر گذار شما هستم نسخه فعلی: >9.7.0 pb1 توضیحات برنامه: >[color=#553903][font=yekan]درود به تمام پارسی زبانان میهنم ایران برنامه اینستاگرام خیلی وقته که توی دل ما ایرانیا جای خودشو حسابی باز کرده و متاسفانه هنوز زبان شیرین پارسی رو پشتیبانی نمیکنه.اما به لطف خدا موفق به ترجمه 600 لاین کلمه ضروری این برنامه شدیم که میتونه برنامه رو با رابط کاربری پارسی برای شما به نمایش بزاره که به امید پروردگار بزرگ در آپدیت های بعدی کلمات بیشتری رو به این دامنه اضافه میکنیم. _این برنامه هیچ تغییری در بی…
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
نرم افزاری جهت حذف ویروس Monkey test اندروید هنگام کار با نرم افزار آنتی ویروس را غیر فعال کنید. DOWNLOAD
آخرین پاسخ توسط sedigh.918, -
- 0 پاسخ
- 742 بازدید
سلام خدمت تمامی دوستان و کسانی که این مطلب رو می خونند ... یکی از سوالات متداول برای دوستانی که از گوشی ال جی جی 3 استفاده می کنند اینه که بعد از یک مدت استفاده از این گوشی چرا صفحه سیاه میشه ، یا نگاتیوی میشه و بعد از چند ثانیه روشن میشه و یا باید کلید پاور رو چند دفعه بزنیم و در برخی موارد بعد از چند دقیقه چند ثانیه روشن میشه و ... دوستان خوبم من خودم هم از استفاده کننده های این مدل از برند ال جی هستم و مثل همه دوستانی که این مشکل براشون پیش اومده ، من هم در گیرش بودم و کلی تعمیرگاه مجاز و غیر مجاز بردم و هیچکدام هم کاری نتونستن انجام بدن . راه حلش رو کاملا اتفاقی خودم پیدا کردم و در مورد گوشی خودم اعمال کردم و الان دارم ازش استفاده می کنم البته به صورت…
آخرین پاسخ توسط taheri59, -
- 0 پاسخ
- 1.4k بازدید
In simple words, Flashing is the process which is used to erase your phone's memory or operating system and replacing it with another. There are various flashing tools depending on device brands and chipsets. When it comes to SPD flash tool, it is the specialized flashing tool for smart devices which are assembled with Spreadtrum CPUs.Spreadtrum chipsets only compatible with the SPD flash Tool to flash PAC and/ or P5C firmware files. If you own an Android device with Spreadtrum CPU, you can download SPD flash tool and flash it. Trail Of SPD Flash Tool SPD flash tool was created by Spreadtrum Communications Inc. who produces Spreadtrum chipsets for mobile ph…
آخرین پاسخ توسط brian775, -
- 0 پاسخ
- 1.4k بازدید
Hello, guys. back here. Brought you a new tool and guide on how to use. The tool is Root Master Apk . Just the name explains the tool is for what? Yes, it is a rooting tool. Tool for Android smart phones and tablet devices. There are plenty of root tools available for different device versions but this is compatible with most of the Android smart phones including Samsung, Huawei, HTC, LG, Sony, Motorola and so on. Compatible Android Versions: Devices running under Android 1.5 Cupcake to Android 5.0 lollipop. Latest Version: v3.0 English version Available formats: APK for direct installation and the desktop version available for PC installations. Device warranty…
آخرین پاسخ توسط godrichi, -
- 0 پاسخ
- 768 بازدید
به نام خدا همون جوری که میدونین این برنامه روی 80% از گوشی های ایرانی ها نصبه ولی فارسی نداره V 3.1.1 >http://uplod.ir/30qh01akefqk/telegram_by_mehdisarvari.rar.htm
آخرین پاسخ توسط mehdi1370, -
- 0 پاسخ
- 806 بازدید
باسلام خیلی ها دوست دارند دوتا یاحتی تعدادبیشتری وات ساپ روی یک گوشی داشته باشند من امروز نصب واتساپ دوم روبه شما آموزش میدم البته نیازی به اموزش های خاصی نیست فقط بایدبرنامه رونصب کنید ومثل واتساپ معمولی پیش بریددقیقاهمان طورکه واتساپ عادی روقبلا نصب کردید این یکی روهم نصب کنید منم کمی توضیحات تکمیلی راجبش بدم تاانشاالله به مشکلی برنخورید اگه میخایدشماره واتساپ عادی رو این واتساپ بزاریددکمه قرمزبازیابی پایین برنامه روانتخاب کنید واگه شماره جدیدی میخایدبهش بدیدهیچی بدون انجام کاراضافی پیش بریدونصب راکامل کنید من این واتساپ روروی گوشی های زیادی تست کردم ومشکلی وتنظیم خاصی نداشته ولی برای اینکه احیانا اذیتتون نکنه واتساپ خودتون پاک کنید این برنامه رونصب کنیدبعدواتساپ خودتون…
آخرین پاسخ توسط mohamad2126, -
- 0 پاسخ
- 991 بازدید
توسط این نرم افزار بیش از ۹۰ درصد گوشی های اندروید را مینوانید روت کنید لینک دانلود Free Web Hosting | Free File Hosting | Share Documents Online | Mp3 Songs Download
آخرین پاسخ توسط alireza:r, -
- 0 پاسخ
- 973 بازدید
با ده مورد از بی مصرف ترین اپلیکیشن ها و بازی های اندروید آشنا شوید. در رابطه با دیوایس های هوشمند حقیقتی انکار ناپذیر وجود دارد؛ این دستگاه ها حالا جزوی از زندگی ما شده اند و می توانیم بیشتر کارها را با کمک آن ها انجام دهیم. با گسترش استفاده از این دستگاه های همراه، تعداد اپلیکیشن ها نیز روز به روز بیشتر شده می شوند و کاربران اندرویدی را به سمت خود جلب می کنند. اما باید بدانیم که برخی اپلیکیشن ها غیر ضروری هستند و کاربرد خاصی ندارند. اپلیکیشن ها و بازی های بی مصرف ممکن است در ظاهر جذاب و مفرح به نظر برسند اما در واقع کاری انجام نمی دهند و در عوض سبب پر شدن فضای ذخیره سازی، کاهش عملکرد و شارژدهی ضعیف دستگاه همراه تان می شوند. به عنوان مثال با وجود قا…
آخرین پاسخ توسط Gsm-Clinic, -
- 0 پاسخ
- 850 بازدید
لینک دانلود http://www.dl.farsroid.com/app/Google-Play-Games-3.9.08-Arm(FarsRoid.Com).apk
آخرین پاسخ توسط mommom6969, -
- 0 پاسخ
- 823 بازدید
دانلود Avast Mobile Security & Antivirus 6.0.1- آنتی ویروس avast برای اندروید. Avast | دانلود Avast Antivirus | Avast Mobile Security & Antivirus از قدرتمندترین و پرطرفدارترین آنتی ویروس های موجود می باشد | دانلود رایگان آنتی ویروس Avast برای اندرویذ | جی اس ام دولوپرز | Gsm-developers
- 0 پاسخ
- 748 بازدید
بهترین نرم افزار برای تشخیص مدل cpu نرم افزار CPU-Z v1.20 ویژگی های برنامه اندروید CPU-Z : قدرت CPU : توسط CPU-Z می توانید قدرت سی پی یو گوشی خود را مشاهده کنید تا به واسطه آن بتوانید بفهمید که سخت افزار گوشی شما تا چه حدی قوی است و قابلیت نصب کدام بازی ها را بر روی آن خواهید داشت! رزولیشن : برخی از برنامه ها نظیر برنامه گوگل پلی سرویس ، به تازگی در رزولیشن های مختلف عرضه میشوند. این امر کاربران را مجاب کرده است که فایل نصبی مربوط به گوشی خود را حتما باید نصب کنند. اگر بخواهید رزولیشنی غیر از رزولیشن گوشی خودتان را نصب کنید با پیغام خطا مواجه خواهید داشت. توسط CPU-Z می توانید رزولیشن گوشی را مشاهده و بهترین نسخه برنامه را بر روی گوشی تان نصب کنید. وضعیت باتری : نمایش…
آخرین پاسخ توسط hr419, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
ورژن جدید نرم افزار محبوب و پرکاربر JURASSIC-Universal Android-Tool V.6.0.0 Jurassic_Universal_Android_Tool_v.6.0.0.rar
آخرین پاسخ توسط behroozashrafi, -
- 0 پاسخ
- 911 بازدید
یکی از ویژیگهای برتر اندروید نسبت به دیگر سیستم عاملها داشتن تصاویر زنده در پس زمینه گوشیست اما در میان انبوهی از تصاویر زنده به نظر من این چند تصویر زنده از گرافیک چشم گیرتری برخوردار هستند پیشنهاد میکنم این چند تصویر زمینه زنده را از دست ندهید My Log Home Space Colony Forest.HD البته این تصویر زمینه ممکن روی بعضی از گوشیها اجرا نشه
آخرین پاسخ توسط narut, -
- 0 پاسخ
- 776 بازدید
تاپیک جدیدترین نسخه از برنامه ی Wondershare Mobile Go for Android دانلود
آخرین پاسخ توسط m-gsm, -
- 0 پاسخ
- 990 بازدید
شما به پوشه مدیریت فایل یا همون فایل منیجر خودتون برید، بسته به اینکه اطلاعات گوشی روی حافظه داخلی یا کارت حافظه ذخیره میشه وارد بشید و پوشه Telegram رو پیدا کنید، اونجا تمام فیلمها، عکس و فایلهایی که دانلود کردید وجود داره و میتونی اونا رو پاک یا به کامپیوترتون انتقال بدین ، بعد خواهید دید که مشکلی در باز شدن عکسها ندارید
آخرین پاسخ توسط sajad_gsm, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
سامسونگ j710f اندروید 7 مشکل ثبت نشده روی شبکه داره Waiting ADB device... OK Reading phone info... Model: SM-J710F Android version: 7.0 PDA version: J710FXXU4BQL3 CSC version: J710FOXY4BQL3 Phone version: J710FXXU4BQL3 Product code: SM-J710FZKUSER CSC country code: Russia CSC sales code: SER Phone SN: R58J424VTNR IMEI: ........... HW version: MP 0.300 RF cal date: 20160625 Chip name: EXYNOS7870 Modem board: SHANNON315 Security patch: 2017-12-01 Boot Warranty bit: 1 Checking Super user right... true Reading NV data... OK Checking NV data... OK Reading data... OK Detecting MODEM... OK Reading MODEM... OK Calculating... OK…
آخرین پاسخ توسط dezroid, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
آموزش روت کردن تمام گوشی های اندروید آموزش روت کردن تمام گوشی های اندروید - جی اس ام دولوپرز | Gsm-developers
- 0 پاسخ
- 673 بازدید
اپلیکیشن فوتوما، یک ابزار کاملا رایگان و بدون هیچ گونه تبلیغات مزاحم جهت ویرایش عکس ها و ساخت کلاژ است. با فوتوما می توانید انواع فیلترها را روی تصاویر خود اعمال کنید، تصاویر دلخواه را روی تصاویرتان اضافه کنید، رنگ بندی و تنظیمات کیفیت آن را تعیین کنید، ایموجی و استیکر و متن های دلخواه با فونت های مختلف روی تصاویر قرار دهید و با حداکثر کیفیت آنها را ذخیره کنید. با فوتوما می توانید کلاژهای گوناگون با طرح و رنگ های مختلف بسازید که در حال حاضر تا 10 عکس می توانید ترکیب کنید. پس زمینه و حاشیه ها و افکت های مختلف روی کلاژ خود تنظیم کنید و یک تصویر خاطره انگیز از تصاویر خودتان بسازید. درحال حاضر شما می توانید تصاویر با فرمت های JPG و PNG و BMP و webP و GIF را با…
آخرین پاسخ توسط masihdindar, -
- 0 پاسخ
- 667 بازدید
اپلیکیشن والینا، یک اپلیکیشن کاملا ایرانی و رایگان بوده که برای استفاده از آن و تصاویر داخل این اپلیکیشن نیازی به پرداخت هیچ گونه مبلغی نخواهید داشت. در والینا سعی شده با ایجاد تنوع در بخش ها و دسته بندی ها، رابط کاربری جذابی برایتان فراهم آوریم. در والینا، از معتبرترین سرویس دهنده تصاویر خارج از کشور، لایسنسی اختصاصی به مبلغ 90 دلار تهیه نموده ایم تا بتوانیم تصاویر پس زمینه را با شما عزیزان از طریق والینا به اشتراک بگذاریم. والینا به مرور زمان با تصاویر جدیدتر بروز خواهد شد و برای دریافت جدیدترین تصاویر نیاز به دریافت مجدد اپلیکیشن نخواهد بود! ویژگی های اپلیکیشن والینا: کاملا رایگان، فاقد هرگونه تبلیغات و با مصرف حجم اینترنت نیم بها (سرورها داخ…
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
اپلیکیشن " بازی ریاضی " یک اپلیکیشن کاملا ایرانی و فارسی در زمینه یادگیری ریاضی به شیوه بازی و تمرین و تکرار و رقابت است. در این اپلیکیشن از ساده ترین محاسبات ریاضی و ابتدایی ترین ها شروع و تا پیشرفته ترین ها ادامه خواهد داشت که این اپلیکیشن را برای هر گروه سنی (ابتدایی، راهنمایی، دبیرستان و حتی دانشگاهی) فراهم نموده است. این اپلیکیشن کاربردی، دارای 13 دسته بندی عمومی شامل جمع و تفریق، ضرب و تقسیم، توان ها (ریشه دوم و سوم)، مکعب و ریشه مکعب، فاکتوریل، محاسبات ترکیبی، ضرب و تقسیم پیشرفته و ... می باشد که هر کدام از دسته ها، دارای گزینه هایی همچون جدول آموزش (برای محاسبات جمع و تفریق و ضرب و تقسیم) و کوئیز و آزمون های گوناگون و جذاب مانند چهار گزینه ای، تایپ پاسخ، درست و غل…
- 0 پاسخ
- 682 بازدید
به نام او Instagram 6.17.1 Instagram+ v6.17.1 OGInsta 6.17.1 OGInsta+ v6.17.1
آخرین پاسخ توسط mojtabavan, -
- 0 پاسخ
- 710 بازدید
به نام او YouTube http://ogmods.net/home/DownloadFile?Id=YT08 OGYouTube OGYouTube (Beta) v0.8
آخرین پاسخ توسط mojtabavan, -
- 0 پاسخ
- 851 بازدید
گوشی هواویg630-u10 موقع زدن به شارژ انتش رفت رام وفلاش همه چی زدم نیومد راهنمایی لطفا لطفا لطفا
آخرین پاسخ توسط asmaasadi, -
- 0 پاسخ
- 1.3k بازدید
Term QPST refers to Qualcomm product support tools and this post is about QPST flash tool available for Qualcomm smartphone and Tablet device users to flash stock firmware. The tool comes as an installer package so you need to install it in your windows PC. QPST flash tool compatible with Windows 7,8,8.1 and also Windows 10 for PC. Like most other tools available there, this doesn't much complicate due to its user-friendly interface and other key features attached to it. QPST Flash Tool Highlighted Features The user is eligible to download the latest firmware file. Comes as an installer package. Detailed user interface. QPST Configuration Save service p…
آخرین پاسخ توسط Joymerryman,