فریمورهای رسمی و غیر رسمی
اخبار و ارایه جدیدترین فریمور های رسمی و غیر رسمی گوشی تبلت های چینی برند های مختلف
1,507 موضوع در این تالار قرار دارد
-
حل مشگل صد در صدی هنگ کردن روی لوگو و یا خاموشی بعد از آپدیت یا علامتusb تبلت k012 1 2 3
توسط azizir56- 22 پاسخ
- 20.1k بازدید
آموزش حل مشگل صد در صدی هنگ کردن روی لوگو و یا خاموشی بعد از آپدیت یا علامتusb تبلت k012 سلام از اونجایی که این روزها تو بیشتر فروم ها مشکل خاموشی و هنگ این تبلت مطالبی برای حل مشکل ارائه شده ومن هم همین مشگل رو داشتم و با هیچکدوم حل نشد یک راهکار صد در صدی میدم که صد در صد حلال مشکل هست و مشکل خودمم همین طوری حل شد و اما راه حل : ابتدا به سایت زیر مراجعه کنید https://www.asus.com/Tablets/ASUS_Fo...Desk_Download/ ورژن ها را به ترتیب زیر دانلود کنید FE170CG-WW-10_32_1_22_1-UpdateLauncher UL_K012_WW_10_32_1_31_2 UpdateLauncher_K012_WW_10_32_1_33_1 UL-K012-WW-11.2.3.18.2-user UL-K012-WW-11.2.3.21.5-user UL-K012-WW-11.2.3.27-user UL-K012-…
آخرین پاسخ توسط dj masud, -
- 9 پاسخ
- 3.6k بازدید
سلام این مورد روی این تبلت خیلی شایع هست و حتی با فلش هم برطرف نمیشه فقط کافیه فایل ضمیمه رو با sp flashtool روی تبلت رایت کنید نکته : حتما فایل user data تیک خورده باشه و حتی اگر اد نشده بود بصورت دستی وارد کنید DOWNLOAD
آخرین پاسخ توسط shahram49, -
رام ادیت شده S-Color S-V1 برای تمامی مدلها بدون مشکل تصویر و خاموشی از جی اس ام دولوپرز ********************************************************************************* سلام و درود... فایل userdata_nvram_only.tar داخل پوشه رام را بصورت دستی برای CACHE و USERDATA انتخاب کنید و حالت فلش را روی Frimware Upgrade گذاشته و دانلود را بزنید،کلید ولوم پایین را گرفته و usb را وصل کنید. ورژن مخصوص فلش تولز SP_Flash_Tool_exe_Windows_v5.1452.00 دانلود رام مخصوص از سرور
آخرین پاسخ توسط iraj62, -
- 3 پاسخ
- 1.7k بازدید
Downlod : clickherepass : E23XVX :cool:
آخرین پاسخ توسط espandesh, -
با سلام فایل فلش نایاب تبلت چینی HMS H733 که در سایتها برای فروش قرار گرفته خدمت دوستان عزیز چند روز پیش بهش احتیاج نیاز داشتم که در نهایت خریداری کردم و فلش زدم. فایل nvram مربوط به همین تبلت نیز داخل هست که در صورت نیاز میتونید استفاده کنید
آخرین پاسخ توسط ahmad mazidi, -
سلام دوستان a23 qh-v1.5 2015 01 29
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
سلام دوستان با اجازه مدیریت میخوام فایلهای فلش مارشال رو یجا براتون جمع اوری کنم..... دوستان فقط اسپم ندن و تاپیکو شلوغ نکننن ..... در صورت درخواست رمز:171165
آخرین پاسخ توسط MR.Javad, -
سلام دوستان این تبلت رو مدتیه گرفتم 平板电脑 | ASUS MeMO Pad HD7 Dual SIM (ME7510KG) | ASUS منتها روتش کردم و بعضی از فایلهای سیستمیشو پاک کردم و الان تبلت بالا نمیاد فریمورش رو هم از سایت بالا دانلود کردم و فلش میزنم که این ارور رو میده که نمیزاره فریمور رو فلش کنم ظاهرا و به احتمال زیاد بوت لودرش لاک شدس که اجازه این کار رو نمیده البته به نظر من بعد از سرچ هایی که توی اینترنت داشتم به این مطلب برخوردم منتها چون تخصصیه از دوستان اگه کسی میتونه اینو کامل توضیح بده ممنون میشم که بشه بوت لودر رو انلاک کنم [Q] Asus Memo pad hd 7 (ME175KG1/K00S model)… | Android Development and Hacking | XDA Forums با دستورات cmd هم میخوام فلش کنم این ارور رو مید…
آخرین پاسخ توسط sahamipoor, -
- 29 پاسخ
- 4.2k بازدید
با سلام Sony Clone V3+ MT6572 download pass
آخرین پاسخ توسط AmiR-Ali, -
درخواست فایل فلش tablet chine 1 2 3
توسط iraj- 28 پاسخ
- 3k بازدید
سلام دوستان10 اینچ هست t900-mainboard-v2.0 اما این فایل های که تو نت هست رو زدم صفحه ناقصه ....
آخرین پاسخ توسط iraj, -
نیازمند فایل vika m6 1 2 3
توسط omidsys- 27 پاسخ
- 4.4k بازدید
سلام همکاران نیازمند فایل vika m6 هستم کسی داره کمکم کنه
آخرین پاسخ توسط mobile.baran, -
- 26 پاسخ
- 6.9k بازدید
با سلام تبلت memopad hd7 k00s با اندروید 4.3 موجوده ورزن رامشم هست JSS15J.WW_EPAD-10.12.12.4-20140306 حالا میخاد اندروید به 5 ارتقا بده.فایل و طریقه راهشو میخام.ممنون
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 23 پاسخ
- 6k بازدید
http://www.4shared.com/folder/3wrxkxty/T739-MAINBOARD-V2.html A23 ic touch :GSL 1680 پسورد اول : www.gsmhosting.com پسورد فایل فشرده : gsm mithun roy new
- 21 پاسخ
- 3.2k بازدید
ME371MG http://support.nikatel.ir/index.php?dir=ASUS/Fonepad/ASUS%20Fonepad/&file=WW_ME371MG_all_user_V3_4_0.zip
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
مشکل در فلش hms 1 2 3
توسط d sezar- 20 پاسخ
- 2.5k بازدید
دوستان یه تبلت hms برای فلش داشتم ویروسی بود صبح فایل داخل سایت رو دان کردم بدون تیک پری لودر زدم با این ارور برخورد کردم
آخرین پاسخ توسط d sezar, -
- 19 پاسخ
- 3.7k بازدید
با سلام تبلت رو ارم هنگ بود من با فایل موجود در انجمن http://forum.gsm-developers.ir/thread889.html فلش کردم الا تاچش کار نمیکنه .تبلت پیر گاردین a13 f761s v2.0.0 topwise هم هست قاعدتا باید مشکلی پیش نیاد چون فایل انجمن هم همیتن مشخصس.کمک کنین
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 19 پاسخ
- 2.4k بازدید
یه تبلت مارشال me715 ویروسی شده بود با فایل فلش از سایت گرفتم هرکار میکردم فلش نمیگرفت با کلید Download تو فلش تولز دوتا جای خالی داشت : دوتا فایل رو دستی اد کردم و کلید upgrade رو زدم و فلش کامل گرفت ولی تبلت خاموش شد .
آخرین پاسخ توسط saeid9819, -
- 18 پاسخ
- 3.4k بازدید
تمام رام های PC704 در حال آپلود می باشد. 1- دانلود رام 704 for all 2- دانلود رام 2013-10-10
آخرین پاسخ توسط mobiledaneshjoo, -
- 18 پاسخ
- 2.5k بازدید
سلام خدمت همگی این فایل کمیاب و به صورت پولی ارایه میشود لینک دانلود خدمت غزیزان download
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 18 پاسخ
- 2.2k بازدید
باسلام من فایل فلش تبلت چینی یونی پد بامشخصات برد زیر دارم MR 706 DH V6 8G +1g cpu MT8312 V
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
مشکل تبلت axtrom 7105 1 2
توسط dj masud- 18 پاسخ
- 2.4k بازدید
با سلام خدمت اساتید تبلت روی ارم بود با فایل سرور که 3 تا بود من سومی و اخریش رو روش فلش کردم الان خاموشه تصویر نمیاد فقط 30 صدم جریان میکشه و هیچی بالا نمیاد
- 18 پاسخ
- 2.3k بازدید
سلام دوستان نیاز به فایل سامسونگ چینی s7270 دارم اگر دارین ممنون میشم در اختیارم بزارین
آخرین پاسخ توسط omidsys, -
- 17 پاسخ
- 1.9k بازدید
سلام دوستان و اساتید در این پست میخوام تمامی رامهای مربوط به مارک آرنووا رو قرار بدم البته اگر کپی کارا کپی نکنن و نزنن برای اولین بار در ایران ( امیدوارم به کسی بر نخوره ولی بعضی از دوستان منظور من رو گرفتن ) امیدوارم مفید باشه
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 17 پاسخ
- 2.9k بازدید
در خواست فایل فلش تبلن چینی میان برد.. inet-d72e-rev02 zeng-gc
آخرین پاسخ توسط maziyar78, -
درخواست رام ccit a9w 1 2
توسط arash167- 17 پاسخ
- 2k بازدید
سلام رام تبلت ccit a9w میخواستم mtk 6572a hx-m733-mb-v5.1.0 با تشکر
آخرین پاسخ توسط Cortana,