sky5 11 ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ (ویرایش شده) سلام دوستان این تبلت رو مدتیه گرفتم محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. منتها روتش کردم و بعضی از فایلهای سیستمیشو پاک کردم و الان تبلت بالا نمیاد فریمورش رو هم از سایت بالا دانلود کردم و فلش میزنم که این ارور رو میده محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. که نمیزاره فریمور رو فلش کنم ظاهرا و به احتمال زیاد بوت لودرش لاک شدس که اجازه این کار رو نمیده البته به نظر من بعد از سرچ هایی که توی اینترنت داشتم به این مطلب برخوردم منتها چون تخصصیه از دوستان اگه کسی میتونه اینو کامل توضیح بده ممنون میشم که بشه بوت لودر رو انلاک کنم محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. با دستورات cmd هم میخوام فلش کنم این ارور رو میده محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. اینم عکسیه از بیلد نامبر که قبل از اینکه تبلت مشکل پیدا کنه تهیه کرده بودم محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. ویرایش شده 3 خرداد، ۱۳۹۴ توسط sky5 نقل قول لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دوست عزیز شما ابتدا باید عضو ویژه بشید تا همکاران به شما راهنمایی کنن موفق باشید. محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. نقل قول لینک ارسال
sky5 11 ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دوست عزیزشما ابتدا باید عضو ویژه بشید تا همکاران به شما راهنمایی کنن موفق باشید. محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. من فکر کردم با پرداخت مبلغی اینجا میشه عضو شد ظاهرا قضیه فرق داره نقل قول لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ شما با فعالیت و بدون صرف هزینه میتونید از این انجمن استفاده کنید فقط کافیست یکم فعالیت داشته باشید هزینه لازم نیست!!!!! نقل قول لینک ارسال
sky5 11 ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ شما با فعالیت و بدون صرف هزینه میتونید از این انجمن استفاده کنیدفقط کافیست یکم فعالیت داشته باشید هزینه لازم نیست!!!!! شما اگه میتونی راهنمایی کنید اگه هزینه لازم باشه پرداخت میکنم و فعالیتم هم بیشتر خواهد شد فعلا یک ماه گیر این تبلتم نقل قول لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ابتدا شما مطمئن بشید فایل فلش مخصوص خود تبلت رو دانلود کردید!!! از روی بیلد نامبر گوشی که WW باشه یا TW محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. فایل دانلود شده با پسوند زیپ رو به ASUS_BUNDLE.ZIP تغییر بدید(حتما با حروف بزرگ باشه) فایل رو به مموری انتقال بدید کلید پاور و ولوم بالا رو نگه دارید تا به منوی ریکاوری برید بعد گزینه SD DOWNLOAD رو بزنبد تا فلش بشه! نقل قول لینک ارسال
sky5 11 ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ابتدا شما مطمئن بشید فایل فلش مخصوص خود تبلت رو دانلود کردید!!!از روی بیلد نامبر گوشی که WW باشه یا TW محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. فایل دانلود شده با پسوند زیپ رو به ASUS_BUNDLE.ZIP تغییر بدید(حتما با حروف بزرگ باشه) فایل رو به مموری انتقال بدید کلید پاور و ولوم بالا رو نگه دارید تا به منوی ریکاوری برید بعد گزینه SD DOWNLOAD رو بزنبد تا فلش بشه! خدمتتون عرض کردم که چندین ورژن این تبلت رو از سایت رسمی دانلود کردم و با روش شما فلش زدم منتها همیشه همین ارور رو میده محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. نقل قول لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من بیشتر از این نمیتونم توضیح بدم عزیزم از فایل ارجینال خودش که مطمئن شدی این کارارو انجام بده چند باری شاید خطا بده ولی بلخره میگیره موفق باشید نقل قول لینک ارسال
sky5 11 ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ کسی نیست بیشتر راهنمایی کنه نقل قول لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ کسی نیست بیشتر راهنمایی کنه سلام کاربر ویژه بشید بعد ... > محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. /emoticons/[email protected] 2x" width="20" height="20"> رفاقت کشکه و دوغ نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .