آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی تبلت های چینی برند های مختلف
641 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 14 پاسخ
- 1.9k بازدید
لطفا فایل فلش تبلت چینی میان بردet 86v2g a23 1.8H دوتا رام تست کردم هر دو مشکل تاج دارند
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 14 پاسخ
- 2.3k بازدید
سلام خدمت اساتید نیازمند رام td780-mb 3.0.0
آخرین پاسخ توسط mobiledaneshjoo, -
- 14 پاسخ
- 2.4k بازدید
سلام این تبلت اومد مدل P1008 روی آرمه مشخصه برد C1000-MB-V1.0 MT6572 ممنون میشم لینک بدید http://uupload.ir/files/r03a_img_20090118_044614.jpg http://uupload.ir/files/haqr_img_20090118_044630.jpg http://uupload.ir/files/pysl_img_20090118_044639.jpg
آخرین پاسخ توسط Mehransa, -
- 14 پاسخ
- 1.6k بازدید
ی گوشی g530h هستش با سی پی یو mt6572 فایل بین دارم برا فلشش اما هرجوری گوشی رو وصل میکنم نمیشناسه
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 14 پاسخ
- 1.8k بازدید
سلام یکی از همکاران این تبلت برام اورده فایلشم گرفتم ولی روش رایت نمیشه چند لحظه صبر میکنه برای رایت شدن ولی این رور میده تقریبا 20 ثانیه رو 3 درصد میمونه هم با PhoenixSui چک کردم و هم با LiveSui و طبق گفته دوست عزیزمون اقای MR.ALI با مری هم تست کردم رو صفحه تبلت میاد که میخواد فلش بشه ولی متاسفانه نمیره یک چیز عجیبم که متوجه شدم این که زمانی که به منبع میزنم برای فلش با ممری جریان تا 76 هم میره مدلش:E79_V1.1
آخرین پاسخ توسط shahram49, -
- 13 پاسخ
- 2.8k بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم تبلتی با مارک gphone g1000 برام اوردن که هنگ ارم هستش رو مینبردش فقط نوشته s6-bb-v2.2از اساتید ممنون میشم اگه رامشو دارین برام بزارین
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
صفحه مشکی g925f 1 2
توسط hamidmobile- 13 پاسخ
- 2.1k بازدید
سلام دوستان یه g925f دارم دانلود مد داره ريكاوري نداره تا لوگو s6 میاد بعد صفحه مشكي میشه تک فایل فلشش هم كردم بدون خطا فلش ميشه كامل بعدشم انگار روشن ميشد مياد بالا چون درايور mtp وصل ميشد رو كامپيوتر يه ٤ فايل فلش كردم روش گوشي روشن ميشه مياد بالا باز به همون شکل کلید ولم ها رو که فشار میدم صدا داره تصویر نداره ریکاوریم نداره باز تاچ ال سي دي هم روش تست كردم باز همونجوره كسي ميتونه راهنمايي کنه ؟
آخرین پاسخ توسط hamidmobile, -
- 13 پاسخ
- 1.7k بازدید
گوشی چینی palma x7 بعد فلش خاموش شد حالا هر فایلی رایت میکنم فلشر ارو میده
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 13 پاسخ
- 2.1k بازدید
با عرض سلام وخسته نباشید دوستان در جریان این ویروس هستن ومیدونن زمانی که گوشی ویروس میگیره چه بلاهای سر گوشی میاره در این پست سعی میشه برای رفع این مشکل توضیحاتی به دوستان داده بشه از کجا بدونیم گوشیمون ویروس گرفته ؟ از نشانه های این ویروس اینه که زمانی به اینترنت وصل میشی گوشی خود به خود دانلود میکنه وچند نرم افزار میگیره از جمله نرم افزارهای مستعجن انتی ویروس و..یا گوشی مدام ارور میده از ارورها میتونم monkaytest را نام ببرم یا زمانی که کلید هوم را میزنیم مثل عکس زیر monkay test وtime serviceنمایان میشه این ویروس هیچوقت با wipeکردن گوشی درست نمیشه بهترین را برای از بین بردن این ویروس اینه که کامل گوشی را فلش بزنیم که در گوشیهای اندروید سامسونگ و هوهاویی همیشه …
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 13 پاسخ
- 1.9k بازدید
الان دو تا تبلت برام آوردن که رمز دارن تمام روش های فوق رو رفتم اما رمزشون باز نشدند مجبورم که اقدام به فلش کنم. ممونو میشم آموزشش فلششون رو برام بذارید با تشکر
آخرین پاسخ توسط persian.gsm, -
- 13 پاسخ
- 1.9k بازدید
سلام و درود فایل اشتباه خورده مشخصات مدل تبلت ztoch tab p1000 p1000 pcb:v1.0 v553 چند تا فایل از نید رام و جاهای دیگه گرفتم رایت نمیشه لطفا v553تست شده My Files اینا جواب نداده
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 13 پاسخ
- 2.6k بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم تبلت ccit a764gبا مینبرد hx-m706p-mb-v2.0.0 واسم اوردن که همش اخطار متاسفانه پردازش com android systemuiمتوقف شده است رو میده وتو قسمت برنامه ها هم هرچی گشتم چنین گزینه ای برای دیزیبل کردن ندیدم وگوشی رو هم ویپ وبا ولکانو هم فرمت کردم ولی بازم بیفایده بودش ممنون میشم از اساتید محترم بنده رو در این مورد راهنمایی بفرمایید.و یا رام این مدل رو برام بزارین با تشکر
آخرین پاسخ توسط mostafa.mobile, -
ایراد تنظیمات اینترنت 1 2
توسط سجادبیانی- 13 پاسخ
- 2.1k بازدید
سلام مشتری گوشی آورده هر کاری می کنم روی گزینه (GSM/WCDMA(auto mode قرار نمی گیره همینکه این گزینه رو می زنم باز برمی گرده روی گزینه GSM only میره گوشی i9190 s4 چینی است
آخرین پاسخ توسط peiman.rps, -
- 12 پاسخ
- 1.6k بازدید
سلام qcn برای استفاده در qpst وجود داره؟؟؟ مشخصات گوشی , cpu qualcom ,z00ed ,zenfone 2 laser ze500kl ممنون
آخرین پاسخ توسط ecsi, -
- 12 پاسخ
- 6.4k بازدید
سلام وقتی تبلت رو روشن میکنم روی آرم ایسوس میمونه و دیگه هیچ اتفاقی نمیفته دکمه پاور و ولوم + هم باهم نگه میدارم هیچ اتفاقی نمیفته و به منوی droidboot نمیره چه کاری باید انجام بدم؟ لطفا راهنمایی کنید img_20150712_062848.jpg
آخرین پاسخ توسط hasan32, -
حذف قفل گوشی meizu m5 1 2
توسط rahi_sr- 12 پاسخ
- 3.2k بازدید
سلام دوستان این گوشی رمز داره، میخوام هارد ریست کنم، تو محیط ریکاوری برا هاردریست رمز میخواد با چه باکسی میشه کد رو برداشت یا حداقل ریست فکتوری کرد؟
آخرین پاسخ توسط rahi_sr, -
مشخص نبودن مدل گوشی 1 2
توسط modern soft- 12 پاسخ
- 1.6k بازدید
دوستان یه گوشی اومده پشت دربش هواوی زده و مدل نیس پشت درب گوشی اینفو گرفتم سی پیو mtk 6580 هستش تو رو برد هم چیز خاصی ننوشته گوشی هم رو آرمه گوشی رو میبرم تو حالت فست بودت وایپ کنم تو اون صفحه که سه تا گزینه میاره ریکاوری - فست بوت و نورمال اونجا فست بوت رو انتخاب میکنم نمیره صفحش و اونجا گیر میکنه با دانگل cs tool ریست ستینگ زدم رف ولی گوشی باز موند رو آرم دوستان برا این گوشی چه رامی بزنم
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 11 پاسخ
- 1.5k بازدید
دوستان میشه فایل فلش گوشی چینی v8 رو بزارید گوشی v8 چینی سی پی یو mtk6580
آخرین پاسخ توسط hamidooooo, -
مشکل قفل صفحه vsun h3 1 2
توسط arman3- 11 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام خدمت اساتید و دوستان محترم. مشتری گوشی چینی vsun h3 آورده که کد حفاظتیش رو فراموش کرده. با استفاده از کلیدها ریست فکتوری کردم ولی بعد از اینکه بالا اومد دوبارهمون صفحه کد ظاهر شد. یه فایل از یک انجمن خارجی گرفتم فلش زدم گوشی کلا خاموش شد. با فایل باینری که قبل از فلش کردن با کرک پیرانها ازش بکاک گرفته بودم فلش کردم وبه حالت اولش برگردونوم. با ولکانوو چند نرم افزار هم امتحان کردم وایپ نشد. ممنون میشم راهنمایی کنید...
آخرین پاسخ توسط arman3, -
- 11 پاسخ
- 2.8k بازدید
با سلام خدمت اساتید گوشی رو ارم مونده فایل فلششو میخاستم.ممنون
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 11 پاسخ
- 2k بازدید
لینک دانلود GSM_ALADDIN_Setup_1.27 - Download - 4shared - rasheed ks
آخرین پاسخ توسط mehdikot, -
- 11 پاسخ
- 3.1k بازدید
این فایل فقط توی یه سایت داخلی وجود داره که بصورت فروشی هستش سایتای خارجی هم مثله هاستینگ واینا هم هرچی گشتم نبود! بلاخره تونستم این فایلو از یک فروم بنگلادشی پیدا کنم که بعد یه عالم سرو کله زدن باطرف پسورد فایلو بهم داد=)) این فایلو خودم الان تست کردم کاملا سالم هستش...روی دیمو d7735 هم جواب میده... دوستان لطفا ارزش کارو پایین نیارید..این فایل فایل بکاپ هستش وبا کرک پیرانها زده میشه لینک دانلود:Download rar پسورد:BANGLADESH در ضمن دوستانی که علاقه مند به زبان بنگلادشی هستند همینجا سوال کنن در خدمتشون هستم:dddddd
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
نیاز به رام تبلت sierra 1 2
توسط taher- 11 پاسخ
- 2k بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم تبلتی با مینبرد am701-rev1.3 2012-04-10 با ایسی تاچ 1680 برام اوردن که قفل الگوریتم داره از اساتید محترم خواهشمندم رام این مدل رو برام بزارین ونحوه فلشش هم ممنون میشم برام بزارین چونکه کلید ولوم نداره وفقط کلید پاور داره ممنون
آخرین پاسخ توسط Gladiator, -
درخواست رام q709 mb v1.1 1 2
توسط eza68- 11 پاسخ
- 2k بازدید
سلام خدمت دوستان و اساتید نیازمند رام q709 mb v1.1
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
مشکل با فلش MT6580 1 2
توسط hamidooooo- 11 پاسخ
- 2.3k بازدید
سلام دوستان عزیز.یه گوشی HUAWEI CLONE ویروسی بود قبلش بک اپ گرفتم و فلش زدم خاموش شد بعد فلش به هیچ عنوان فلش نمیشه حتی با بک اپ خودش ..ارور 4032 میده فرمت هم نمیشه بطور کلی هیچ کاری نمیشه روش انجام دادبا CM2 اینفو میگیرم PreLoader : NOT Active [ Erased ] NAND Flash : NOT INSTALLED اینفو میزارم دوستان مشاهده کنید 1. Power Off Phone , Remove battery , Insert back 2. Insert USB cable. In some cases require hold BootKey Wait for phone... Phone found! [ 4 ] Sync... Inital Boot Ok! BB_CPU_PID : 6580 BB_CPU_NME : [MediaTek] MT6580_S00 BB_CPU_EXT : 0xCA00 , 0x8A00 , 0x0000 Processing BROM stage Settings for BROM configured! SecCfg…
آخرین پاسخ توسط repair man68,