eza68 15 ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۵ سلام خدمت اساتید نیازمند رام td780-mb 3.0.0 نقل قول لینک ارسال
smaiil-abasi 15 ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۵ خدمت شما دوست عزیز TD780-MB-V3.0.0 - Download - 4shared - faris cp نقل قول لینک ارسال
eza68 15 ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۵ خدمت شما دوست عزیز TD780-MB-V3.0.0 - Download - 4shared - faris cp دوست من پسورد این فایلو لطف میکنید نقل قول لینک ارسال
eza68 15 ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۵ دوستان اگه این رامو قرار بدن ممنون میشم نقل قول لینک ارسال
smaiil-abasi 15 ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۵ (ویرایش شده) دوست من پسورد این فایلو لطف میکنید شرمنده یادم رفت خدمت شما http://PASSWORD: kiosk123 ویرایش شده 19 فروردین، ۱۳۹۵ توسط smaiil-abasi نقل قول لینک ارسال
mobiledaneshjoo 16 ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۵ فایل بدون پسورد وتست شده خدمت شما: I-LIFE-WTAB704-B_TD780-MB-V3.0.0 - Download - 4shared - ali samini Tablet i-LIFE WTAB704-B TD780_MB_V3.0.0 - Download - 4shared - ali samini GSM-DEVELOPERS بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید ---------------------------------------------------------- خدا را در قلب کسانی دیدم که بی هیچ توقعی ، مهربانند نقل قول لینک ارسال
eza68 15 ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ فایل بدون پسورد وتست شده خدمت شما:I-LIFE-WTAB704-B_TD780-MB-V3.0.0 - Download - 4shared - ali samini Tablet i-LIFE WTAB704-B TD780_MB_V3.0.0 - Download - 4shared - ali samini دوست عزیز پسورد داره این فایل لطف کنید پسوردو ؟؟؟ نقل قول لینک ارسال
eza68 15 ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ لطفا اگه فایل میذارید پسوردم قرار بدید و یا اگه پسورد رو ندارید لینکشو هم نذارید. نقل قول لینک ارسال
g0dsend313 20 ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ فایل پست دو ج نداد ؟ برنامه های پولی ios که برای مدت محدود رایگان شده تبدیل 45 گیگ لینک غیر مستقیم(یا فیــــــلـــــتــــر) به مستقیم(و غیر فیــــــلـــــتــــر) فقط 7 تومان ! نقل قول لینک ارسال
eza68 15 ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ فایل پست دو ج نداد ؟ نه متاسفانه نقل قول لینک ارسال
mobiledaneshjoo 16 ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۵ درود... یک تبلت دیشب مشتری آوردسوکت شارژش خراب بودتعویض کردم همین ورژنه.الان بامیراکل بک آپ میگیرم براتون آپ میکنم انشالله درست میشه. GSM-DEVELOPERS بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید ---------------------------------------------------------- خدا را در قلب کسانی دیدم که بی هیچ توقعی ، مهربانند نقل قول لینک ارسال
eza68 15 ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۵ درود...یک تبلت دیشب مشتری آوردسوکت شارژش خراب بودتعویض کردم همین ورژنه.الان بامیراکل بک آپ میگیرم براتون آپ میکنم انشالله درست میشه. مرسی واقعا ممنون نقل قول لینک ارسال
mobiledaneshjoo 16 ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۵ بکاپ گرفتم بااینکه حجمش زیاده وحدود1/5گیگه ولی امشب حتمابراتون آپ میکنم. GSM-DEVELOPERS بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید ---------------------------------------------------------- خدا را در قلب کسانی دیدم که بی هیچ توقعی ، مهربانند نقل قول لینک ارسال
eza68 15 ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۵ بکاپ گرفتم بااینکه حجمش زیاده وحدود1/5گیگه ولی امشب حتمابراتون آپ میکنم. مرسی مهندس ایا موفق شدید همچنان منتظریم نقل قول لینک ارسال
mobiledaneshjoo 16 ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۵ درود... خدمت شما: دانلود فایل Download td780 MT6572 rar از آپلود آی آر با فلش تولز ورژن SP_Flash_Tool_v3.1328.0.183 یا SP_Flash_Tool_v3.1320 فلش بزنید. GSM-DEVELOPERS بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید ---------------------------------------------------------- خدا را در قلب کسانی دیدم که بی هیچ توقعی ، مهربانند نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .