ecsi 10 ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۶ (ویرایش شده) سلام qcn برای استفاده در qpst وجود داره؟؟؟ مشخصات گوشی , cpu qualcom ,z00ed ,zenfone 2 laser ze500kl ممنون ویرایش شده 27 شهریور، ۱۳۹۶ توسط ecsi نقل قول لینک ارسال
hacker 155 ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۶ دوست عزیز شما یه ریکاوری سالم رایت کن و بعد بالاترین اپدیت رو بزن مشکلت حل میشه من یه بار همچین مشکلی داشتم حل شد تنها زمانی قادریم از بالا به کسی نگاه کنیم که بخواهیم او را از زمین بلند کنیم نقل قول لینک ارسال
ecsi 10 ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۶ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۶ (ویرایش شده) دوست عزیز شما یه ریکاوری سالم رایت کن و بعد بالاترین اپدیت رو بزن مشکلت حل میشهمن یه بار همچین مشکلی داشتم حل شد ممنون از پاسختون ولی منظورتون از ریکاوری سالم چیه؟؟ لطفا شما راه درست رو بفرمایید ویرایش شده 27 شهریور، ۱۳۹۶ توسط ecsi نقل قول لینک ارسال
hacker 155 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۶ دوست عزیز شما باید فایل qcn رو داشته باشی یا فول دامپ رایت کنی خیلی تو سایت سرچ کردم چیز خاصی پیدا نکردم باکس خاصی هم ساپورت نمیکنه تنها زمانی قادریم از بالا به کسی نگاه کنیم که بخواهیم او را از زمین بلند کنیم نقل قول لینک ارسال
ecsi 10 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۶ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۶ دوست عزیز شما باید فایل qcn رو داشته باشی یا فول دامپ رایت کنی خیلی تو سایت سرچ کردم چیز خاصی پیدا نکردم باکس خاصی هم ساپورت نمیکنه خب qcn رو که ندارم پس باید فول دامپ کنم که همین دو فایلی رو دارم که در بالا ذکر کردم حالا باید چطوری فول دامپ رو به گوشی انتقال بدم آیا نیاز به باکس داره (که من ندارمش) یا با fastboot یا برنامه خاصی میشه انتقال داد مثلا qfil ممنون میشم راهنمایی بفرمایید نقل قول لینک ارسال
ecsi 10 ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۶ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۶ :25::25::25: نقل قول لینک ارسال
kaveh1_M 17 ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۶ :25::25::25: باسلام به دوست عزیز بدون باکس فعلانمیشه درست کنی وبایدحتماازباکس استفاده کنید بهتره ازدوستان همکارنزدیک خودتون که باکس ufi رو دارن کمک بگیری باتشکر. با رشد و پیشرفت تو، دیگران خود به خود شکست می خورند . به دیگران کاری نداشته باش؛ کار خودت را درست انجام بده . نقل قول لینک ارسال
ecsi 10 ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۶ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۶ باسلام به دوست عزیز بدون باکس فعلانمیشه درست کنی وبایدحتماازباکس استفاده کنید بهتره ازدوستان همکارنزدیک خودتون که باکس ufi رو دارن کمک بگیری باتشکر. پس اگر گوشی ze500kl دارید به من کمک کنید نقل قول لینک ارسال
hacker 155 ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۶ دوست عزیز متاسفانه اینکار رو باید با باکس انجام بدی با کرک یا نرم افزار نمیشه تنها زمانی قادریم از بالا به کسی نگاه کنیم که بخواهیم او را از زمین بلند کنیم نقل قول لینک ارسال
ecsi 10 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۶ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۶ دوست عزیز متاسفانه اینکار رو باید با باکس انجام بدی با کرک یا نرم افزار نمیشه شما اگر گوشی ze500kl دیدید یا دارید میتونید به من کمک کنید نقل قول لینک ارسال
mr. 40 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۶ با qpst رایت کن Download File UploadBoy.com Making Your File Sharing Easy! نقل قول لینک ارسال
ecsi 10 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۶ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۶ (ویرایش شده) با qpst رایت کن Download File UploadBoy.com Making Your File Sharing Easy! دمت جیز رایت کردم درست شد هرچند میدونم درست نیست ولی مراتب ارادت و احترام رو براتون پ خ کردم ولی چندتا سوال دارم: 1- تعجب میکنم چطور qcn ای که شما فرستادید imei منو عوض نکرد؟؟؟ چون من از قبل imei رو با نرم افزار مخصوص اینکار درست کرده بودم و به صورتی جالب در بکاپ qcn که گرفتم imei خودش جایگزین شده بودالبته شاید بخاطر qcnX بودنش شامل imei شما نبوده باشه،پس بفرمایید دقیقا imei کجا و در چه فایلی ذخیره می شه؟؟؟ 2-علت مشکلی برام پیش اومده بود تغییر سریال گوشی و wifi mac و bt mac بود که فقط سریال با دستورات زیر در adb shell su درست شد ولی mac ها کماکان مشکل دارند ولی بعد از روشن کردنشون مک درست میگیرند، آیا فایل یا راهی برای تصحیح موارد مذکور هم هست؟؟؟؟(من با یه برنامه خاص درستش کردم) الان مک wifi به صورت 02:00:00:00:00:00 dd if=/dev/block/bootdevice/by-name/factorybak of=/sdcard/factory dd if=/sdcard/factory of=/dev/block/bootdevice/by-name/factory ممنون مرد ویرایش شده 30 شهریور، ۱۳۹۶ توسط ecsi نقل قول لینک ارسال
ecsi 10 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۶ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۶ 2-علت مشکلی برام پیش اومده بود تغییر سریال گوشی و wifi mac و bt mac بود که فقط سریال با دستورات زیر در adb shell su درست شد ولی mac ها کماکان مشکل دارند ولی بعد از روشن کردنشون مک درست میگیرند، آیا فایل یا راهی برای تصحیح موارد مذکور هم هست؟؟؟؟(من با یه برنامه خاص درستش کردم) الان مک wifi به صورت 02:00:00:00:00:00 dd if=/dev/block/bootdevice/by-name/factorybak of=/sdcard/factory dd if=/sdcard/factory of=/dev/block/bootdevice/by-name/factory نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .