آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی تبلت های چینی برند های مختلف
641 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 889 بازدید
سلام.دوستان اگه دقت کرده باشید بعد از استفاده از برنامه هایی مثل iuw برای فلش تبلت های چینی بخشی از حافظه رم کم میشه که قابل نمایش نیست.این فضایی که کم شده اینه "][/url] برای اینکه این فضا آزاد بشه و بتونید ازش استفاده کنید کافیه با برنامه iuw طبق عکس زیر عمل کنید."][/url] و بعد "][/url] حالا میبینید که بخش اعظمی از فضای اشغال شده برگشته و یه فضای ناچیزی هنوز مونده مهم نیست. "][/url] امیدوارم تونسته باشم به پیشرفت سایت کمک کرده باشم با این که میدونم این آموزش کارایی کمی داره. موفق باشید. :)
آخرین پاسخ توسط hunterpars, -
- 2 پاسخ
- 889 بازدید
سلام گوشی ویرورسیه ممنون میشم لینک رام این مدل رو بدید pad5500 duo
آخرین پاسخ توسط mobiledaneshjoo, -
- 0 پاسخ
- 887 بازدید
سلام خدمت دوستان درخواست رام q709b mb v 1.1
آخرین پاسخ توسط eza68, -
- 2 پاسخ
- 887 بازدید
سلام من تبلتی دارم به اسم crony مدل CN-7029 که موقع روشن کردن آن روی لوگو قفل می کند لطفا راهنمایی کنید چطور میتوانم با خاموش کردن تبلت آن را ریست کنم . باتشکر
آخرین پاسخ توسط moh, -
- 5 پاسخ
- 887 بازدید
سلام دوستان وقتی otgوصل میکنی هر چی داره مخفی میکنه .فلش کردم نشد باز هم همون کار رو انجام میده .فقط هم پوشه و اهنگ های otg رومخفی میکنه ...
آخرین پاسخ توسط behzadmi, -
- 2 پاسخ
- 886 بازدید
درود در این ورزن تغییرات متعددی انجام شده که با وصل شدن به اینترنت امیدوارم بتونین بهره لازم را ازش برده باشین دانلود SAMSUNG GT-S 5830 READ INFO DONE SAMSUNG GT-S 5830 READ GMAIL ID DONE SONY ERICSSON WT19 I LIVE WITH WALKMAN WIPE DATA DONE Samsung Galaxy GTI8262 Root Success with Uni-Android Version-6.0 2s7hyxz.jpg ng9jjd.jpg rhvdsp.jpg 2m2getk.jpg ofu98j.jpg
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 886 بازدید
آنلاک موفقیت آمیز سامسونگ s4 سری spd با دانگل bst از جی اس ام دولوپرز درود یه سری از این گوشیها با اینکه دیباگ هم فعاله ولی با هیچکدوم از باکسها و نرم افزار ها انلاک نمیشن حالت ریکاوری هم ندارن که وایپ بشن ما امروز به کمک BST تونستیم این مشکل را حل بکنیم ابتدا گوشی را روت کنید به سر برگ اندرویید رفته یه اسکن بگیرید گزینه انلاک را بزنید تمام اینم لاگ موفقیت آمیز انلاک=P~
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 1 پاسخ
- 882 بازدید
اساتید....فایل گوشی ccit مدل z2 با cpu6820 لازم دارم. ممنون میشم آپ کنید.
آخرین پاسخ توسط m-gsm, -
- 3 پاسخ
- 882 بازدید
مشخصه فایلE4011_MP_KK_SMA_IR_17_06 خدمت دوستان شاتÙ� Ù�Ù�د | داÙ�Ù�Ù�د Ù�اÛ�Ù�
آخرین پاسخ توسط rezakeshavarza, -
- 2 پاسخ
- 879 بازدید
دانلود از لینک زیر CPU.MTK.MT6735M.MT6572.MT6735M.MT6580.MT6592.MT6535M.frp.remove.all.set - Download - 4shared - Srinivas Cheerala لیست فایلها LAVA_550_MT6735M LAVA_600_MT6572 LAVA_A1 MT6580 MT6592 MT6735M MTK 6572 MTK_6572 بعد از دانلود فایل مورد نظر را انزیپ کنید. نرم افزار SP FlashTool را اجرا کنید. فایل اسکاتر مورد نظر را انتخاب کنید و استارت کنید. تمام.
آخرین پاسخ توسط hadi000, -
- 0 پاسخ
- 878 بازدید
وقتی usb گوشی مشکل داره کافیه مثل شکل اتصال رو انجام بدید و به راحتی فلش بزنید.
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 0 پاسخ
- 877 بازدید
https://mega.nz/#!59xmjIyB!OuXxk2ozkyO3kqWxOCcfj7hQ4WQy0AHY4Z6lPL85EIA
آخرین پاسخ توسط shik65, -
- 2 پاسخ
- 875 بازدید
سلام تبلت روی آرمه ممنون میشم لینک دانلود بدید
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 2 پاسخ
- 874 بازدید
با سلام خدمت مدیریت محترم.جناب الیا.وخدمت همکاران محترم.یه گوش سامسونگ طرح چینی مدل=TASEN W125-ویروسی هست.مشکل نرم افزاری داره.فایل فلش سالم میخواستم لطفا.
آخرین پاسخ توسط farhadin, -
- 3 پاسخ
- 874 بازدید
سلام مشتری گوشی اورده که هواوی است ولی چینی روی ارم گیر کرده کسی رام این گوشی رو داره
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 0 پاسخ
- 873 بازدید
نرم افزار جالب برای دانلود فایل فلش گوشی و تبلت های چینی دانلود
آخرین پاسخ توسط Anonymous, -
- 0 پاسخ
- 872 بازدید
1 - ابتدا یک رام استوک نصب کنید. 2 - نرم افزار مخصوص روت رو از لینک زیر دانلود کنید. AsusIntelRootkit.zip 3 - فولدر را باز کرده و روی گزینه CheckBeforeAction کلیک کنید. 4 - حال گوشی رو روشن به سیستم متصل نمایید. تمام
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 1 پاسخ
- 870 بازدید
بنده فایل تبلت چینی mq88-mb-v2.5 خریداری کردم ولی تاچش کار نمیکنه راهنمایی میکنید ای سی تاچ gsl1680
آخرین پاسخ توسط amirsdn, -
- 3 پاسخ
- 868 بازدید
دوستان این گوشی رو مشتری اورده که رو ارم usb بود. بعداز یه ساعت تو شارژ بودن یا ارم یو اس بی میاد یا مینویسه intel گیر میکنه . تو منو droidboot یا fastboot هم نمیره که بشه فایل زد . راحه حلی داره ؟
آخرین پاسخ توسط vilson_ali, -
- 2 پاسخ
- 865 بازدید
سلام به کاربران عزیز شاید این آموزش براتون قدیمی باشه این ا»وزش توصت خودم درست شدهScreenRecorder000006.rar گوشی تست شده ccit vogue 402 برای بیشتر گوشی های چینی با سی پی یو mtk یا همون مدیا تک جواب میده
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 2 پاسخ
- 864 بازدید
با سلام خدمت دوستان عزیز یه n82 مدل nec قدیمیا برای من اوردن که هنگ بودش بنده هم فرمت کردم جواب ندادش چند تا فایل از اینترنت پیدا کردم و رو گوشی زدم ولی متاسفانه فایلها با گوشی همخوان نیستش ممنوئن میشم از دوستان اگه کسی فایل این مدل رو داره برام قرار بده
آخرین پاسخ توسط mehdi-ghanbarinia, -
- 0 پاسخ
- 864 بازدید
خدمت دوستان عزیز برای cpu a23 لینک دانلود pass:oilmobile
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 1 پاسخ
- 863 بازدید
با سلام خودتان دوستان در خواست فایل فلش تبلت چینی supertouch با مشخصات زیر را دارم cpu:A13 board:GT02_MR_VER1.4_0814 ictouch:gsl1680 با تشکر
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
فلش تبلت های چینی بر اساس مینبورد که بنده تبلت هایی که ورژن آنها بالاتر میباشد را با ورژن های پایینتر هم فلش کردم و هیچ گونه مشکلی پیش نیومده بدین صورت که تنها تاچ و ال سی دی رو از تبلت جدا نموده که پس از فلش شدن دچار بهم ریختگی صفحه و کار نکردن تاچ نشوم.
آخرین پاسخ توسط sajadsol, -
- 0 پاسخ
- 860 بازدید
لینک دانلود All Android Hard Reset
آخرین پاسخ توسط Cortana,