سجادبیانی 97 ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۵ (ویرایش شده) سلام مشتری گوشی آورده روی آرمه توی ریکاوری هم نمیره گوشی طرح ascend mate 7 رام این مدل رو میخواستم ممنون میشم لینک بدید البته متوجه شدم که cpu spd است میشه با ولکانو اینو فلش کرد ممنون میشم توضیح بدید [/img] ویرایش شده 24 فروردین، ۱۳۹۵ توسط سجادبیانی GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید نقل قول لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۵ سلام مشتری گوشی آورده روی آرمه توی ریکاوری هم نمیره گوشی طرح ascend mate 7 رام این مدل رو میخواستم ممنون میشم لینک بدید البته متوجه شدم که cpu spd است میشه با ولکانو اینو فلش کرد ممنون میشم توضیح بدید [/url][/img] [/url][/img] مطمعنی cpu spd هستش؟ نقل قول لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۵ مطمعنی cpu spd هستش؟ اره الان مطمعن شدم که cpu spd است چون فقط spd ها زمان که گوشی خاموشه میزنی به شارژ این شکلی شارژ میشن البته تجربی به این پی بردم نمی دونم درسته یا نه GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .