steve jobs 33 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ (ویرایش شده) ( Android Lollipop 5.1.1 Beta ( root firmware ( Android Lollipop 5.1 ( root firmware ( Android Lollipop 5.0.2 ( root firmware ویرایش شده 28 مرداد، ۱۳۹۴ توسط steve jobs واکنش ها : مهدی نجف زادهm 1 نقل قول لینک ارسال
Avatar 13 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ کدوم مدل از جی 630 ؟ چرا فایل 7 مگ حجم داره؟ نقل قول لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ استاد نحوه کار رو هم بگین.چرا 3 تا فایله؟؟ نقل قول لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ (ویرایش شده) با سلام شرمنده دیر رسیدم این 3 ورژن مختلف هستش خدمت شما Download Android Lollipop 5.1 for Huawei Ascend G630 Phone دوست عزیز این فایل رو دانلود کنید و باز کنید میبینید که باید یک فایل 650 مگه رو باید دانلود کنید. ویرایش شده 29 مرداد، ۱۳۹۴ توسط steve jobs نقل قول لینک ارسال
رامین ملکی 51 ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ با سلام..فایلها پسورد دارن...پسورد رو لطف میکنید... معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. نقل قول لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ با سلام دوست عزیز احتمالا سایت مورد نظر روی فایل ها پسوورد قرار داده ولی شما اسم سایت رو قرار بدید شاید مشکل حل بشه. androidlp5.com بنده پیگیر این مشکل خواهم بود. نقل قول لینک ارسال
رامین ملکی 51 ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ تست شد...اما جواب نداد... ممنون از توجهتون معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. نقل قول لینک ارسال
Pruz 0 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۸ (ویرایش شده) درود بر ادمین گل سایت وکاربران و دوستان عزیز لطفا راهنمایی بیشتری بفرمایید چون روی هر کدوم از لینکها کلیک میکنم وارد یه وبسایت چینی میشه که تمام زبان محتوای سایت بصورت چینی هست الان چکار کنم لطفا اگر براتون مقدوره زود تر جوابمو بدید من منتظر جوابتون و راهنماییتون هستم. با تشکر فراوان از مدیر سایت. ویرایش شده 4 مرداد، ۱۳۹۸ توسط Pruz نقل قول لینک ارسال
masoud 241 ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۸ در 16 ساعت قبل، Pruz گفته است : درود بر ادمین گل سایت وکاربران و دوستان عزیز لطفا راهنمایی بیشتری بفرمایید چون روی هر کدوم از لینکها کلیک میکنم وارد یه وبسایت چینی میشه که تمام زبان محتوای سایت بصورت چینی هست الان چکار کنم لطفا اگر براتون مقدوره زود تر جوابمو بدید من منتظر جوابتون و راهنماییتون هستم. با تشکر فراوان از مدیر سایت. سلام دوست عزیز این تاپیک مال 3 سال پیشه احتمالا لینک ها حذف شدن برای مشکل خودتون تاپیک جدید باز کنید تا راهنمایی بشید. نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .