gebal 57 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ میان برد QA88-v2.3 cpu:A33 نقل قول لینک ارسال
موبایل حسین 41 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ (ویرایش شده) خدمت شما دوست عزیز دانلود اینم یه ورژن دیگه دانلود ویرایش شده 25 مرداد، ۱۳۹۴ توسط MR.Ali نقل قول لینک ارسال
gebal 57 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ چندبار تو این پست ثبت نام کردم اما موفق به ورود نشدیم نقل قول لینک ارسال
reshad 10 ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ سلام خدمت دوستان عزیز من یکی از همین مدل داشتم با راهنمایی دوست عزیزمون اقای حسین رفسنجان راه افتاد با فایل اول که برای دانلود گذاشته بود 15070231-Q89-A33-CCIT-A80-Flash.rar PhoenixCard_V3.0.9 با این برنامه فایل تو ممری اد میکنه بعد هم ممری میزاری تو تبلت پاور میکنید بعد از پایان عملیات ممری در میارید و تمام موفق باشید نقل قول لینک ارسال
javadxboy 10 ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ داداش این فایل ک شما گفتی -Q89-A33-CCIT-A80-Flash.rar 15070231 با فلش تول زدم ولی صفحش نصف شد داداش..چیکار کنم...ی فایل معرفی کنید لطفا نقل قول لینک ارسال
e30-851 29 ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ سلام به این پست سری بزن عزیزم http://forum.gsm-developers.ir/thread5212.html سه چیز رو هیچ وقت یادت نره 1- به همه نمی تونی کمک کنی 2- همه چیز رو نمی تونی عوض کنی 3-همه تو رو دوست نخواهند داشت اسماعیل عطایی کچویی چهارشنبه - ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ الأربعاء - ٣ رجب ١٤٣٦ Wednesday - 2015 22 April نقل قول لینک ارسال
javadxboy 10 ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ اساتید با فایل دووم ک ضمینه شده درس شد.. نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .